2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
Bana da mümkünse girmemeye çalış dediler. Riskli gebelik varsa daha çok önemsiyorlarmış. Makyajı sildiren doktor duydum. İpek kirpik taktırıcam ben de tırnak bebeği çize bilir diye göze alamıyorum ben

Canım maşallah ne kadar sevindim anlatamam. Gelişimi çok hızlı. Siz haftaya çıkarsınız. 2 kiloyu da geçer hiç tutmayın fazladan 1 gün bile.

Mantikli, simdi goguslerimizin boyutu da degisecek. Emzirme oncesi full dolu, sonra kuculme olacak. acab diyorum en mantiklisi emzirme sutyeni mi olur?
Pierre Cardin'in kaplı emzirme atleti var, onu düşünüyorum. Sütyen üzerine bir de atlet ile uğraşmak yerine direkt onu giyerim diyorum ama daha almadım.
En mantiklisi, her anlamda tertemiz olmak. Vucuda parfum - makyaj vs degmemeli. Bildiginiz sabunlanip-durulanip gitmek lazim.
Kesinlikle, inşallah doğumun yaklaştığını anladığımızda sakinlikle duşumuzu alıp çıkabiliriz. Bu panik karakterimle kendimi hayal dahi edemiyorum

Merhaba 33 +4 haftalık gebeyim tahmini doğum tarihi 18 Kasım bugün doktorum suyun sınırda olduğunu söyledi böyle giderse doguma kadar yetmez dedi 2 hafta sonraya randevu verdi önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…