2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba 33 +4 haftalık gebeyim tahmini doğum tarihi 18 Kasım bugün doktorum suyun sınırda olduğunu söyledi böyle giderse doguma kadar yetmez dedi 2 hafta sonraya randevu verdi önerisi olan var mı
Bazı arkadaşlar havuç suyu içiyor tatlım 200 250 ml iç sende şekerin yoksa

Kızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
Hayır bizzat şahit oldum almıyorlar canim bende yaptiracaktim artik doğum sonrasına kaldi

Reactions: 11K
Canım maşallah ne kadar sevindim anlatamam. Gelişimi çok hızlı. Siz haftaya çıkarsınız. 2 kiloyu da geçer hiç tutmayın fazladan 1 gün bile.
Evet gelişimi iyi Maşallah , eve gelmek için hızlı büyüyo ,Annesini dinliyo minik kangurum Haftaya bende çıkarız diyorum.Zaten Taburculukta 2 kilo baz alınıyo dedi doktorumuz. 2 kiloyu aşsın birazda emmeyi öğrnsin pratik yapcaz hergün emcek beni inş haftaya evde oluruz❣

Kuzu yani 2 kg doğsa küveze alınma ihtimali düşükmü oluyor

Ben balcalıda istemem açıkcaaı. Mete bey varmış onu çok övdüler ama sistemi berbat. Diğer kalanlar falan...
Doktor sonrası var dimi birde bebeğimi felan karistirirlar ay birde doğduğu saat önemli benim için benim yükselen burcum bilinmiyor yazmamislar sistemde silmiş arşivde bile yoktum

Doktor sonrası var dimi birde bebeğimi felan karistirirlar ay birde doğduğu saat önemli benim için benim yükselen burcum bilinmiyor yazmamislar sistemde silmiş arşivde bile yoktum
Bende balcalıda doğmuşum. Sezaryenle özel nasıl işliyormış o zamanlar bilmiyorum. 5 yıl falan önce haberlere öıkmıştı 90 larda kaöırılan çocuklar. Bende o sıralarda doğmuşum ve annem çocukluktan beri anlatırdı bi kadın gelmiş beni yatağımdan almiş o sırada annem uyanmış ağlıyordu susturmak için aldım demiş bırakıp uzaklaşmış. Bu haber ben 22 yaşındayken falan öıkmıştı kendimi evlatlık sandığım dönem olmuştu

Yok şekerim

Şekerim yok araştırıyorum sabahtan beri ama normal içilen su ile havuç suyunun amniyon sivisina yararı yoktur diyo çoğu insanlar doktorlar
Kuzu birde ben ınstagramda kendi şehrimden gebe bir kadını takip ediyorum onunda suyu azalmıştı havuç suyunu önermiş doktor içiyor her gün her doktor farklı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…