Bazı arkadaşlar havuç suyu içiyor tatlım 200 250 ml iç sende şekerin yoksaMerhaba 33 +4 haftalık gebeyim tahmini doğum tarihi 18 Kasım bugün doktorum suyun sınırda olduğunu söyledi böyle giderse doguma kadar yetmez dedi 2 hafta sonraya randevu verdi önerisi olan var mı
Çol sağol canım,hele bi gelsin hiç koynumdan çıkarmıycamMaşallah canım ne güzel olmuş.Çok sevindim. Bir an önce evinizde doya doya koklaşırsınız inşallah
Dur dur ikimiz de muzaffer beye gidersek kargaşa çıkarBirde biz aynı gün aynı hastahanede doğuruyormuşuz vay be
Hayır bizzat şahit oldum almıyorlar canim bende yaptiracaktim artik doğum sonrasına kaldiKızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
Aminnn inşallahEn kısa süre de hayrla evinize dönün inşallah
Yok doktorumu değiştirmem ama o hastahaneyi seçebilirimDur dur ikimiz de muzaffer beye gidersek kargaşa çıkar
Evet gelişimi iyi Maşallah , eve gelmek için hızlı büyüyo ,Annesini dinliyo minik kangurumCanım maşallah ne kadar sevindim anlatamam. Gelişimi çok hızlı. Siz haftaya çıkarsınız. 2 kiloyu da geçer hiç tutmayın fazladan 1 gün bile.
Düşünemedim bide aynı anda hastaneye giriş falanYok doktorumu değiştirmem ama o hastahaneyi seçebilirimkaos severim
Bana kalsa gönlüm balcalıdan yanaDüşünemedim bide aynı anda hastaneye giriş falan
Kuzu yani 2 kg doğsa küveze alınma ihtimali düşükmü oluyorEvet gelişimi iyi Maşallah , eve gelmek için hızlı büyüyo ,Annesini dinliyo minik kangurumHaftaya bende çıkarız diyorum.Zaten Taburculukta 2 kilo baz alınıyo dedi doktorumuz. 2 kiloyu aşsın birazda emmeyi öğrnsin pratik yapcaz hergün emcek beni inş haftaya evde oluruz❣
Teşekkür ederimmm
Kuzu ben nasıl yazacağımı bilmiyorum ilk sayfaya bakim ona göre atim ♡
Ben balcalıda istemem açıkcaaı. Mete bey varmış onu çok övdüler ama sistemi berbat. Diğer kalanlar falan...Bana kalsa gönlüm balcalıdan yana
Doktor sonrası var dimi birde bebeğimi felan karistirirlarBen balcalıda istemem açıkcaaı. Mete bey varmış onu çok övdüler ama sistemi berbat. Diğer kalanlar falan...
Ayy hemen yazayım ❣ İsmi Ömer , Doğum Tarihi 14 EylülTeşekkür ederimmmTatlış sen de bebişinin ismi ile doğum tarihini yazabilirsin onları da ekleyelim diyoruz kızlarla :)
Bazı arkadaşlar havuç suyu içiyor tatlım 200 250 ml iç sende şekerin yo
Şekerim yok araştırıyorum sabahtan beri ama normal içilen su ile havuç suyunun amniyon sivisina yararı yoktur diyo çoğu insanlar doktorlarBazı arkadaşlar havuç suyu içiyor tatlım 200 250 ml iç sende şekerin yoksa
Bende balcalıda doğmuşum. Sezaryenle özel nasıl işliyormış o zamanlar bilmiyorum. 5 yıl falan önce haberlere öıkmıştı 90 larda kaöırılan çocuklar. Bende o sıralarda doğmuşum ve annem çocukluktan beri anlatırdı bi kadın gelmiş beni yatağımdan almiş o sırada annem uyanmış ağlıyordu susturmak için aldım demiş bırakıp uzaklaşmış. Bu haber ben 22 yaşındayken falan öıkmıştı kendimi evlatlık sandığım dönem olmuştuDoktor sonrası var dimi birde bebeğimi felan karistirirlaray birde doğduğu saat önemli benim için benim yükselen burcum bilinmiyor yazmamislar sistemde silmiş arşivde bile yoktum
Kuzu birde ben ınstagramda kendi şehrimden gebe bir kadını takip ediyorum onunda suyu azalmıştı havuç suyunu önermiş doktor içiyor her gün her doktor farklı işteYok şekerim
Şekerim yok araştırıyorum sabahtan beri ama normal içilen su ile havuç suyunun amniyon sivisina yararı yoktur diyo çoğu insanlar doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?