2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya bak benim dudak babama benzemese bende kendimi öyle hissediyorum renk rengiz ben kumral kız kardeşim sarışın erkek kardeşim esmer bir kızıl yok annem buğday tenli

Ya bak benim dudak babama benzemese bende kendimi öyle hissediyorum renk rengiz ben kumral kız kardeşim sarışın erkek kardeşim esmer bir kızıl yok annem buğday tenli
Küçükken bile acaba anlattığı hikayede aslında beni kaçıran annem miydi diye düşünürdüm anlattıköa balcalı da yok yav doğurmam

Küçükken bile acaba anlattığı hikayede aslında beni kaçıran annem miydi diye düşünürdüm anlattıköa balcalı da yok yav doğurmam
Benim doktor geçmişim çok kabarık sevgi nezihi aytekin bir tane daha vardı unuttum onun için hastahane olarak son golü atacağım

Evaante elini taşın altına soktu adminler de kabul ederse

Zaten her zaman gece lavaboya da kalksam bakıyorum doğuran oldu mu diye eşim de milletin doğumu başlayonca girip oraya mı yazar diyor bilmiyor ki
Ay ben yazarım ya 2 dakika hemen girip kızlar doğuruyorum diye inşallah doğum sonrası süreçlerimizi de paylaşırız burda

İsmi kızım olsaydı aynı olacaktı Benna Lina ♡
bu ilkleri bir hayirlisiyla kucagimiza alalim , ikincileride yapariz
teşekkürler canım seni de ekledim ama kalp atışı neden 3 ay sonra onu anlayamadım
cunkuu burad hepi topu normalde 9 ayda 3 ultroson var. ilki 9. haftada ikinci 20. haftada sonuncu 34-36. haftalar arasi .
Ama benim sat a gore bebegim ilk ultroson da kucuk cikti. ikinci ultroson 12 nisandaydi 8 haftalikti kalp atisi gorduler ama dinletmediler. bebek cok kucuk yorulur dediler.

Ben daha sonra ozel bir yere gittim haziran ayinda , orada dinlettiler :)
sacma sapalak bir sistem iste

Yok doktorum aytekin seviyorum doktorumu
Ben mi gol atsam
Ay ben yazarım ya 2 dakika hemen girip kızlar doğuruyorum diye inşallah doğum sonrası süreçlerimizi de paylaşırız burda
Ben de yazarım gibi geliyor muhtemelen taksidezaten sancı başlayıncs ılık duşa girmek ılıktan bi tık sıcak suyu bele tutmak ve bele yapılan hafif masaj rahatlatıyormuş ben bunları yapana kadar Doğumum başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…