Ya bak benim dudak babama benzemese bende kendimi öyle hissediyorum renk rengiz ben kumral kız kardeşim sarışın erkek kardeşim esmerBende balcalıda doğmuşum. Sezaryenle özel nasıl işliyormış o zamanlar bilmiyorum. 5 yıl falan önce haberlere öıkmıştı 90 larda kaöırılan çocuklar. Bende o sıralarda doğmuşum ve annem çocukluktan beri anlatırdı bi kadın gelmiş beni yatağımdan almiş o sırada annem uyanmış ağlıyordu susturmak için aldım demiş bırakıp uzaklaşmış. Bu haber ben 22 yaşındayken falan öıkmıştı kendimi evlatlık sandığım dönem olmuştu
Hayırlı olsun canim
Küçükken bile acaba anlattığı hikayede aslında beni kaçıran annem miydi diye düşünürdüm anlattıköaYa bak benim dudak babama benzemese bende kendimi öyle hissediyorum renk rengiz ben kumral kız kardeşim sarışın erkek kardeşim esmerbir kızıl yok annem buğday tenli
Benim doktor geçmişim çok kabarık sevgi nezihi aytekin bir tane daha vardı unuttumKüçükken bile acaba anlattığı hikayede aslında beni kaçıran annem miydi diye düşünürdüm anlattıköabalcalı da yok yav doğurmam
O gol aynı anda aynı hastanede aynı doktorda olacak gibi geldi bi anBenim doktor geçmişim çok kabarık sevgi nezihi aytekin bir tane daha vardı unuttumonun için hastahane olarak son golü atacağım
Sat 10 Şubat mı canım kese görme ve kalp atışı tarihlerini de yazar mısın?
Bak Kuzum buradan takip edebilirsinYok şekerim
Şekerim yok araştırıyorum sabahtan beri ama normal içilen su ile havuç suyunun amniyon sivisina yararı yoktur diyo çoğu insanlar doktorlar
Yok doktorum aytekinO gol aynı anda aynı hastanede aynı doktorda olacak gibi geldi bi an
hayirli olsun canimEvet kızlar şimdi hepiniz tek tek eklememi istediğiniz bilgileri yazabilirsiniz
Benim bilgiler var sanirim bebegim erkek sadece o eklenebilir :)Evet kızlar şimdi hepiniz tek tek eklememi istediğiniz bilgileri yazabilirsiniz
İsmi kızım olsaydı aynı olacaktı Benna Lina ♡hayirli olsun canim
Sat: 24.01.2022
Kese gorme: 20.03.2022
Kalp atisi :08.06.2022
Tahmini dogum tarihi : 14.11.2022
isim : Lina
teşekkürler canım seni de ekledim ama kalp atışı neden 3 ay sonra onu anlayamadımhayirli olsun canim
Sat: 24.01.2022
Kese gorme: 20.03.2022
Kalp atisi :08.06.2022
Tahmini dogum tarihi : 14.11.2022
isim : Lina
Kuzum ben söylemiyorum üzülüyorum diye ama doktor böyle giderse 37.38.haftayı görürüz dedi .Umudum var yani .Bebikolarinizin kilosu ne durumda son 1 haftadir doktora gitmis olan hanimlwr ?:)
Ay ben yazarım ya 2 dakika hemen girip kızlar doğuruyorum diyeEvaante elini taşın altına soktu adminler de kabul ederse
Zaten her zaman gece lavaboya da kalksam bakıyorum doğuran oldu mu diyeeşim de milletin doğumu başlayonca girip oraya mı yazar diyor bilmiyor ki
Benimki minnak 32+0 da 1806 gramdıBebikolarinizin kilosu ne durumda son 1 haftadir doktora gitmis olan hanimlwr ?:)
bu ilkleri bir hayirlisiyla kucagimiza alalim , ikincileride yaparizİsmi kızım olsaydı aynı olacaktı Benna Lina ♡
cunkuuteşekkürler canım seni de ekledim ama kalp atışı neden 3 ay sonra onu anlayamadım
Ben mi gol atsamYok doktorum aytekinseviyorum doktorumu
Ben de yazarım gibi geliyorAy ben yazarım ya 2 dakika hemen girip kızlar doğuruyorum diyeinşallah doğum sonrası süreçlerimizi de paylaşırız burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?