doktor gerekli görmediyse için rahat etsin kuzum sen vücüdunu dinle sağlıkla ilerlesin de bebeklerimizKuzu 3 kez takip ettiler bidaha gerek yok dediler bende gitmedim ağrım falanda yok kanamada yok boşuna stres de yapmak istemiyorum bilmiyorum gitsem mi bi kan daha vermeye
kuzum çoook şiddetli değilse ağrın normal şiddetli ise hastaneye gitmende fayda varKızlar günaydın, dün akşam özellikle regl olacak gibi ağrılarım oldu normal mi bunlar?
kuzum günaydın az önce benimde pembe akıntım geldi ilk defa. Akıntıdan sonra kasık ve bel ağrım da başladı ama şiddetli değil şuan. Takipteyim.Slm kizlar. Bnm bu aksam yine pembe renkte akintim gelmis. Cok canim sıkıldı yaa
bu kıl tüy işini ne yapacağız hakikaten, ben de lazere gitmiştim bitirmedi ama seyrelmişti kıl köklerim açık renk görmedi sanırım öylesine devam etmiştim şimdi sorun oluyor.. senin bitirmiş miydi lazer tüyleriBen lazere gitigimde tekrar cikar mi diye sormustum. Hamile kaldiginda hormonlardan dolayi tekrar cikma ihtimali var demislerdi. Hormonlardaki değişiklikler tetiklermis
BenGünaydın canlarım
Size yine efsane bir soruyla geldimGöğüs ucu kararan göbeğinde ve göğsünde kıllanma yaşayan veya memelerinden biri diğerinden daha çabuk büyüyen var mı?
ben çalıştığım için aldıktan sonra yarım saat yatmam söz konusu değil maalesefyani ben uykuya dalana kadar 1-2 kez tuvalete giderim o kadarına yapacak bişey yok ama amaç hareketsiz olduğumuz zaman olan gece almak vücudumuza karışsın diye..ama illa ki bir kısmı geri geliyor çamaşır değiştirmekten helak oldum
kuzum göbek çizgin de var mı ? nereye kadar uzanıyor
doktor bana lazerin sonuçları net bilinmediği için hamilelikte yasak doğumdan 4 ay sonra başlayabilirsin dedibu kıl tüy işini ne yapacağız hakikaten, ben de lazere gitmiştim bitirmedi ama seyrelmişti kıl köklerim açık renk görmedi sanırım öylesine devam etmiştim şimdi sorun oluyor.. senin bitirmiş miydi lazer tüyleri
Evet var kuzum bide göbek deliğimin içi böyle siyahladı gibikuzum göbek çizgin de var mı ? nereye kadar uzanıyor
Aynen kuzum ama şöyle bir haberim var 2 nisan cuma günü randevu aldım bebeşi görebiliriz inşallahhhdoktor gerekli görmediyse için rahat etsin kuzum sen vücüdunu dinle sağlıkla ilerlesin de bebeklerimiz
Bende lazeri bitirmek üzereydim bana da aynı demişlerdi. Şimdi çıkmaya başlayacak ne yapmam gerekiyor bilmiyorumBen lazere gitigimde tekrar cikar mi diye sormustum. Hamile kaldiginda hormonlardan dolayi tekrar cikma ihtimali var demislerdi. Hormonlardaki değişiklikler tetiklermis
02.04.2022 cumartesi saat 10.30Aynen kuzum ama şöyle bir haberim var 2 nisan cuma günü randevu aldım bebeşi görebiliriz inşallahhh
Ay benim de bu cumartesi ilk kontrolüm var 3 gün kaldı. Heyecandan kalbim pır pır02.04.2022 cumartesi saat 10.30
Ben de sadece 2 kere verdim. Bu cumaya da ilk randevuyu aldım. Bence de kanama vs. Olmadığı sürece sürekli kan verip strese girmeye ve kurcalamaya gerek yok diye düşünüyorumKuzu 3 kez takip ettiler bidaha gerek yok dediler bende gitmedim ağrım falanda yok kanamada yok boşuna stres de yapmak istemiyorum bilmiyorum gitsem mi bi kan daha vermeye
Amanınn az kalmış seni düşünemiyorumAy benim de bu cumartesi ilk kontrolüm var 3 gün kaldı. Heyecandan kalbim pır pır
Evet ya aynen kan sonucunu beklerken ayrı sıkıntı benim burda 30 dk da çıkıyo ama sanki 3 saat gibi geliyo bir sürü kuruyorum kafamda gerek yokBen de sadece 2 kere verdim. Bu cumaya da ilk randevuyu aldım. Bence de kanama vs. Olmadığı sürece sürekli kan verip strese girmeye ve kurcalamaya gerek yok diye düşünüyorum
Ah inşallah tospiğimi bir görsem derin bir oh çekcemAmanınn az kalmış seni düşünemiyoruminşallah güzel haberler getirirsin kuzucuk
Canım tiroid icin ilac baslaman lazim benim ilk gebeligimde baslamadi doktor düşük yaptim sonraki gittigim doktor oda tetiklemiş olabilir dedi. Şu an 5.5 çikti ve ilaç kullaniyorum 50 mg lıkBeta hcg 2000 çıktı iki katı olmuş güzelce. Troid yüksek çıktı 7 umarım geçicidir. Progestron ise akşam çıkacakmış sonuç
Erken farketmek iyi o halde. progestron sonucu da çıkınca doktora göstericem. Başlatır o halde benimki daha da yüksek çünkü. Sağolasın canımCanım tiroid icin ilac baslaman lazim benim ilk gebeligimde baslamadi doktor düşük yaptim sonraki gittigim doktor oda tetiklemiş olabilir dedi. Şu an 5.5 çikti ve ilaç kullaniyorum 50 mg lık
Yok canım şiddetli değil regl başlamadan olur ya hafif hafif kasıklarda belde aynı onun gibiydi. Şimdi geçti zaten çok az kaldıkuzum çoook şiddetli değilse ağrın normal şiddetli ise hastaneye gitmende fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?