2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben lazere gitigimde tekrar cikar mi diye sormustum. Hamile kaldiginda hormonlardan dolayi tekrar cikma ihtimali var demislerdi. Hormonlardaki değişiklikler tetiklermis
bu kıl tüy işini ne yapacağız hakikaten, ben de lazere gitmiştim bitirmedi ama seyrelmişti kıl köklerim açık renk görmedi sanırım öylesine devam etmiştim şimdi sorun oluyor.. senin bitirmiş miydi lazer tüyleri

ben çalıştığım için aldıktan sonra yarım saat yatmam söz konusu değil maalesef ben ağızdan almaya devam o zaman. Allahtan ben de mide bulantıları yapmadı

doktor bana lazerin sonuçları net bilinmediği için hamilelikte yasak doğumdan 4 ay sonra başlayabilirsin dedi

Ben lazere gitigimde tekrar cikar mi diye sormustum. Hamile kaldiginda hormonlardan dolayi tekrar cikma ihtimali var demislerdi. Hormonlardaki değişiklikler tetiklermis
Bende lazeri bitirmek üzereydim bana da aynı demişlerdi. Şimdi çıkmaya başlayacak ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Kuzu 3 kez takip ettiler bidaha gerek yok dediler bende gitmedim ağrım falanda yok kanamada yok boşuna stres de yapmak istemiyorum bilmiyorum gitsem mi bi kan daha vermeye
Ben de sadece 2 kere verdim. Bu cumaya da ilk randevuyu aldım. Bence de kanama vs. Olmadığı sürece sürekli kan verip strese girmeye ve kurcalamaya gerek yok diye düşünüyorum

Ay benim de bu cumartesi ilk kontrolüm var 3 gün kaldı. Heyecandan kalbim pır pır
Amanınn az kalmış seni düşünemiyorum inşallah güzel haberler getirirsin kuzucuk
Ben de sadece 2 kere verdim. Bu cumaya da ilk randevuyu aldım. Bence de kanama vs. Olmadığı sürece sürekli kan verip strese girmeye ve kurcalamaya gerek yok diye düşünüyorum
Evet ya aynen kan sonucunu beklerken ayrı sıkıntı benim burda 30 dk da çıkıyo ama sanki 3 saat gibi geliyo bir sürü kuruyorum kafamda gerek yok ters bi durum olsaydı vücut belli ederdi diye düşünüyorum çok şükür ters giden bişey yok kanama sancı vs

Beta hcg 2000 çıktı iki katı olmuş güzelce. Troid yüksek çıktı 7 umarım geçicidir. Progestron ise akşam çıkacakmış sonuç

Beta hcg 2000 çıktı iki katı olmuş güzelce. Troid yüksek çıktı 7 umarım geçicidir. Progestron ise akşam çıkacakmış sonuç
Canım tiroid icin ilac baslaman lazim benim ilk gebeligimde baslamadi doktor düşük yaptim sonraki gittigim doktor oda tetiklemiş olabilir dedi. Şu an 5.5 çikti ve ilaç kullaniyorum 50 mg lık

Canım tiroid icin ilac baslaman lazim benim ilk gebeligimde baslamadi doktor düşük yaptim sonraki gittigim doktor oda tetiklemiş olabilir dedi. Şu an 5.5 çikti ve ilaç kullaniyorum 50 mg lık
Erken farketmek iyi o halde. progestron sonucu da çıkınca doktora göstericem. Başlatır o halde benimki daha da yüksek çünkü. Sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…