2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de cumartesi 11.00 de ben de baya heyecanlıyım en azından keseyi görebilsek mutlu olacağım. Cumartesi tam 5+2 olacak alttan da olsa görebiliriz değil mi keseyi?
Benim de randevum 12 de hadi inşallah. Ben de 6+0 olacağım. Alttan keseyi görebiliriz. son hcgniz kaçtı?

Ben daha yeni evliyken gitmistim. Sonrasinda dogum yaptim zaten hormon mormon hak getire geri cikti bi kismi ama zayif cikti bni rahatsiz etmiyo hallediyorum gitmem tekrar

Allah korusun dikkat etmek lazım benim ağrılar çok azaldı havalarda soğuk acaba üşütüyor muyuz yya
Bilmiyorum ki ben zaten hep donuyorum hamile kaldim kalali ama dun aksam ilk defa sicak geldi. Buyudukce damarlardq catlama olabiliyomus onemsiz.diyolar

Benim gibi hiçbir belirtisi olmayan yok mu

Kızlar ya benim salı günü çok açık renkli kan geldi sonra durdu şuan kahve rengi ama az az gelmeye devam ediyor doktora dün gittim şükür bişey yok ama böyle leke gelince insan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…