Benim de cumartesi 11.00 de ben de baya heyecanlıyım en azından keseyi görebilsek mutlu olacağım. Cumartesi tam 5+2 olacak alttan da olsa görebiliriz değil mi keseyi?
Benim de cumartesi 11.00 de ben de baya heyecanlıyım en azından keseyi görebilsek mutlu olacağım. Cumartesi tam 5+2 olacak alttan da olsa görebiliriz değil mi keseyi?
bu kıl tüy işini ne yapacağız hakikaten, ben de lazere gitmiştim bitirmedi ama seyrelmişti kıl köklerim açık renk görmedi sanırım öylesine devam etmiştim şimdi sorun oluyor.. senin bitirmiş miydi lazer tüyleri
Ben daha yeni evliyken gitmistim. Sonrasinda dogum yaptim zaten hormon mormon hak getire geri cikti bi kismi ama zayif cikti bni rahatsiz etmiyo hallediyorum gitmem tekrar
Ben de doktordan geldim simdi. Keseyi gorduk sukurPapatyamelo
Haftasiyla uyumlu dedi. Kanama alani da gormedi sukur o dunku pembe neydi.bilmiyorum. bizde kan uyusmazligi var o da kanama yapabilirmis onun testlerini de istedi. Yarin da devlete gidip onu yaptircam
Bilmiyorum ki ben zaten hep donuyorum hamile kaldim kalali ama dun aksam ilk defa sicak geldi. Buyudukce damarlardq catlama olabiliyomus onemsiz.diyolar
Kızlar ya benim salı günü çok açık renkli kan geldi sonra durdu şuan kahve rengi ama az az gelmeye devam ediyor doktora dün gittim şükür bişey yok ama böyle leke gelince insan korkuyor