- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Canım geçmiş olsun, yoğurdun suyu iyi gelir. İsmini unuttum pulcar mı ne bi ilaç var, aç karnına içiliyor. Doktor bana verdi istersen bakayım ismine, çok midem yandığı günlerde sabah aç karnına içiyorum rahatlatıyor ama günlük kullanmıyorum. Bide salçalı asitli kafeinli şeyler falan çok yakıyor midemi, uzak duruyorum. Ama arada oluyor wlbette. Geçen dikkat wtmedim yine yandı kaç gün, şurup falan etki etmedi kaç gün, 1 gün o hapı içtim çok şükğr şimdi iyiyim. Eşine de çok geçmiş olsun tavuk suyu çorba, yatmadan öncede şekersiz sıcak süt iyi gelir bi dene istersenKızlar bugün içimin yangınını gavıscon bile söndüremiyor
beni güzel idare ediyordu şurup ama demek ki bir yerden sonra oo bile kurtarmıyor eve gidince içicem inşallahCanım geçmiş olsun, yoğurdun suyu iyi gelir. İsmini unuttum pulcar mı ne bi ilaç var, aç karnına içiliyor. Doktor bana verdi istersen bakayım ismine, çok midem yandığı günlerde sabah aç karnına içiyorum rahatlatıyor ama günlük kullanmıyorum. Bide salçalı asitli kafeinli şeyler falan çok yakıyor midemi, uzak duruyorum. Ama arada oluyor wlbette. Geçen dikkat wtmedim yine yandı kaç gün, şurup falan etki etmedi kaç gün, 1 gün o hapı içtim çok şükğr şimdi iyiyim. Eşine de çok geçmiş olsun tavuk suyu çorba, yatmadan öncede şekersiz sıcak süt iyi gelir bi dene istersen
Bence değişir kişiden kişiye göreKızlar akşam ne buldum, kan yağ rahim ağıtlıkları falan herkeste aynı mu olur sizce
Masaalllh kilosuda iyiymiş. Benimki biraz ufak olacak harealde.Kizlar bebitom iyi cok şükür
2.250 gram olmus
Suyu da iyi
Icim rahatladi
Canm benm duam seninle hayırlısı ile Allah tamamını erdirsin inşallahMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 @Sntr @okuryazar elifselman @NurSu-14Ocak @bsra61 @Bayanstress @mabel63 @Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
Iyi cok şükürMasaalllh kilosuda iyiymiş. Benimki biraz ufak olacak harealde.
Sende ne zamandır yoksunCanm benm duam seninle hayırlısı ile Allah tamamını erdirsin inşallah
İnşallahSarılması çok zor bir yara haklısın, tahayyül edemeyiz. Bundan sonraki süreç bir parça da olsa sarsın bu yaralarını inşallah. Türkiye’de nerede tedavi görüyorsun? Var mıydı dondurulmuş embriyon?
Kesinlikle canimm doktor iyi diyo gerisi önemli degiIyi cok şükür
Sagligi herseyden onemli kilo nasilsa alir
Çok giremiyorum kizlae okuyorum genelde hep ama bebiş iyi maşallah sezeryan için gün bekliyorum artık tasiyamiyorun çünkü bedenen yıkık gibiyim bu ara psikolojime de vurdu. İçimden bişe yapmak gelmiyor kendi çantamı yapamadım odasını ayarlayamadm beşiği açmadım anne yani beşiği de öyle duruyor acilmamis bı kıyafetler ütülü çantası hazır o kadarSende ne zamandır yoksun
Bebis nasil
Nasil gidiyor
Diğerlerini bilmem de perinatologum 800 ml ile 2000 ml arasında olur şu dedi. 2000 maks sınır bende şu fazlalığı vardı ondan. Plasenta da 800 gram diye biliyorum. Rahime de genelde doktorlar kendi sitelerinde 900 gram falan yazıyorlar. Çok lilo aldığım için sürekli hesap yapıyorumKızlar akşam ne buldum, kan yağ rahim ağıtlıkları falan herkeste aynı mu olur sizce
Hepimiz öyleyiz yaÇok giremiyorum kizlae okuyorum genelde hep ama bebiş iyi maşallah sezeryan için gün bekliyorum artık tasiyamiyorun çünkü bedenen yıkık gibiyim bu ara psikolojime de vurdu. İçimden bişe yapmak gelmiyor kendi çantamı yapamadım odasını ayarlayamadm beşiği açmadım anne yani beşiği de öyle duruyor acilmamis bı kıyafetler ütülü çantası hazır o kadar
Benim gibi psikolojisi pert kimse var mı buhranlardaym resmen
Canım benim kızımın aldı Elif olacak inşallah diğer bilgilerim tabloda varmış baktım, sağolasınHazır boşken ne var ne yok güncelleneyim dedim bir elimde tablet bir elimde telefon
Canım hayırlı olsun, benim çociklerin isimleri de Nil ve Tuna, diğer bilgilerimin tam olması gerekHazır boşken ne var ne yok güncelleneyim dedim bir elimde tablet bir elimde telefon
Demek covid sperm yumurta kalitesini arttırıp iyi döllenme sağlıyor bilimsel açıdan bir kanıt oluşturmuş oluyorbenimkide covid bebeği :) covid olduğumuzda covid iznindeydim :) hiç umudum yoktu aslında ama oldu covid can hahaha
Benimkide açıkçası çok umudum yoktu gelişigüzel oldu gibi başka sebeplerden dolayı istenmeyen gebelik değildi 2 yıl bekledik sonunda nasip olduHayırlısı canım benimde artık olursa olur olmazsa bı tane oğlum var Allah ona can sağlığı versin dediğim zamanlardı
Ellemezler gitmiş şu ağır izgaradan almış bar bağlasa o yağ umurunda olmaz alırken bana hep ben yikayacagim dedi hep evlenirkenki sözü bu tava için hatirlatiyorum iyi günde kötü günde yikayacaktin hani diye her yikamama unutma bana bir çeyrek2 dk önce gırtlaklamamak için sabır çekip buraya attım kendimi bunu gördümyok ya benimli alıştı artık fayda etmiyor napsam 2 saat falan önce kızartma yaprı hala mutfağı temizlemesini bekliyorum ocağı dışarı atcam onu bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?