2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bugün içimin yangınını gavıscon bile söndüremiyor
Canım geçmiş olsun, yoğurdun suyu iyi gelir. İsmini unuttum pulcar mı ne bi ilaç var, aç karnına içiliyor. Doktor bana verdi istersen bakayım ismine, çok midem yandığı günlerde sabah aç karnına içiyorum rahatlatıyor ama günlük kullanmıyorum. Bide salçalı asitli kafeinli şeyler falan çok yakıyor midemi, uzak duruyorum. Ama arada oluyor wlbette. Geçen dikkat wtmedim yine yandı kaç gün, şurup falan etki etmedi kaç gün, 1 gün o hapı içtim çok şükğr şimdi iyiyim. Eşine de çok geçmiş olsun tavuk suyu çorba, yatmadan öncede şekersiz sıcak süt iyi gelir bi dene istersen

Kızlar akşam ne buldum, kan yağ rahim ağıtlıkları falan herkeste aynı mu olur sizce

Eklentiler

• Screenshot_20221003-231309_Instagram.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 90
beni güzel idare ediyordu şurup ama demek ki bir yerden sonra oo bile kurtarmıyor eve gidince içicem inşallah

Canm benm duam seninle hayırlısı ile Allah tamamını erdirsin inşallah

İnşallah
3 tane dondurulmuş embriyom var
İstanbul ota jinamed beşiktaş hastanesinde tedavi oluyorum

Sende ne zamandır yoksun
Bebis nasil
Nasil gidiyor
Çok giremiyorum kizlae okuyorum genelde hep ama bebiş iyi maşallah sezeryan için gün bekliyorum artık tasiyamiyorun çünkü bedenen yıkık gibiyim bu ara psikolojime de vurdu. İçimden bişe yapmak gelmiyor kendi çantamı yapamadım odasını ayarlayamadm beşiği açmadım anne yani beşiği de öyle duruyor acilmamis bı kıyafetler ütülü çantası hazır o kadar

Kızlar akşam ne buldum, kan yağ rahim ağıtlıkları falan herkeste aynı mu olur sizce
Diğerlerini bilmem de perinatologum 800 ml ile 2000 ml arasında olur şu dedi. 2000 maks sınır bende şu fazlalığı vardı ondan. Plasenta da 800 gram diye biliyorum. Rahime de genelde doktorlar kendi sitelerinde 900 gram falan yazıyorlar. Çok lilo aldığım için sürekli hesap yapıyorum

Hepimiz öyleyiz ya
Haftalar ilerledikce de üşengeçlik çöküyor ama yavaştan hazirlaman lazım
Bitir ki sadece bebisin gelmesi kalsin
Benim de eksik daha bir suru sey ev temizliği daha yapılmadı yikama ütüleme alisveris dolap hazırlama ama yapmak lazım artik

benimkide covid bebeği :) covid olduğumuzda covid iznindeydim :) hiç umudum yoktu aslında ama oldu covid can hahaha
Demek covid sperm yumurta kalitesini arttırıp iyi döllenme sağlıyor bilimsel açıdan bir kanıt oluşturmuş oluyor

Hayırlısı canım benimde artık olursa olur olmazsa bı tane oğlum var Allah ona can sağlığı versin dediğim zamanlardı
Benimkide açıkçası çok umudum yoktu gelişigüzel oldu gibi başka sebeplerden dolayı istenmeyen gebelik değildi 2 yıl bekledik sonunda nasip oldu

Ellemezler gitmiş şu ağır izgaradan almış bar bağlasa o yağ umurunda olmaz alırken bana hep ben yikayacagim dedi hep evlenirkenki sözü bu tava için hatirlatiyorum iyi günde kötü günde yikayacaktin hani diye her yikamama unutma bana bir çeyrek beni parlatıyor can eşim gözüm görmüyor o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…