ben o dosek kisminin ustundeki alezi yikadim. Kalan kismini da camasirligin ustunde havalandiriyorum. hem benim kediler ustune cokmez bu arada :) tavsiyem yuksek bir yerde 3-5 gun havalansin. Uretimden kalan toz kimyasal ucup gitsin.
leSourire
hep merak ettik seni
Bir terslik olduğunu tahmin ettik
Insallah bundan sonra sorunsuz ilerler canim benim yerine yeni mutlulukların gelir
Ah ne zordur cok iyi bilirim insallah hemen yeri dolsun
Merhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201@Sntr@okuryazar@elifselman@NurSu-14Ocak@bsra61@Bayanstress@mabel63@Papatyamelo@Ryamm@Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
Çok üzücü Allah'ım kalbine ferahlık versin. Ama herşeyde vardır bı hayır. Yeniden tedaviye başlaman çok güzel. Bu sefer herşey çok güzel olur inşallahdualarım seninle
günaydınlar.. beklemeye devam :) nst konusu geçmiş bende araya gireyim bari 33+3 de gittiğimde bağlandım. Bundan sonrada haftada geleceksin dedi ve nst takip dedi. Sancım da yoktu nst de
37.haftayi hayırlısıyla görürsek bu stres hiç kalmayacak
Allahimda ona göre sabrını veriyor bunada inanıyorum Bazen abartıyorum endişelerimi onu unutturacak başka bir olumsuzluk veriyor Rabbim beterin beteri vardır derler ya onun için içimden dahi olsa olumlu düşünmeye çalışıyorum
leSourire
Doktorunuda değiştir tatlım
Allahım bir daha bu acıyı yaşatmasın. En kolayından hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gebelik geçirmeni kucağına almayı nasip etsin
Günaydın kızlar mesajlarınızı iyi dileklerinizi tek tek okudum hepinize çok çok teşekkür ederim tekrar buraya gelip sizinle konuşmak beni çok rahatlattı içimde ayrı bi heycan oluştu hatırlarsanız yurtdışında yaşıyordum 2 gün önce tedavi için türkiyeye geldim 6 ay burda kalmayı planlıyorum dediğim gibi serklaj yapılıcak ama doğumdan sonra ciddi psikolojik sorunlar Yaşıyorum yanımda biri konussa ondan korkuyorum en basitinden geceleri korkuyla uyanıyorum, yalan yok suan tedavi olucam ama hiç heycanım yok aynı şeyleri yaşama korkusu var içimde hergün bebeklerimin fotograflarına bakıyorum her hafta kilolarını takan ben doğumda üçününde aynı gram olduklarını öğrendim bebeklerim sadece 2 dk yaşadılar üçüde birbirinden güzeldi saçları kaşları bile çıkmaya başlamıştı üçüde babasının kopyasıydı başta görmek istemedim sonra doktorların ısrarıyla gördüm suan iyiki görmüşüm diyorum tek pişmanlıgım kucagıma almamış olmam hamileyken şikayet ettiğim ağrıların stresin ne büyük nimet oldugunu anlıyorum benden size ufak bi tavsiye hiç birşeye sikayet etmeyin bu acıyı ne unutabişiyosunuz nede bu acıyı hafifleteniliyorsunuz her saniye her salise aklımda dualarınız için çok teşekkürler sonucu ögrendiğimde bir önceki yaptıgım gibi ilk işim size haber vermek olucak
Ahahahaha benimki iyi temizlemesse cadı bakışıyla ak pak yapar
Bana balkonu hergün silsin yıkasın yeter en nefret ettiğim yer güneş yüzüme değmemeli kahvemi sakince içmeliyim