2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ben o dosek kisminin ustundeki alezi yikadim. Kalan kismini da camasirligin ustunde havalandiriyorum. hem benim kediler ustune cokmez bu arada :) tavsiyem yuksek bir yerde 3-5 gun havalansin. Uretimden kalan toz kimyasal ucup gitsin.
hee ben alezi yikadim zaten ama daha sermedim zaten . dogumdan bir iki gun oncede havalandirirm yatagi kilifindan cikarip

Çok üzücü Allah'ım kalbine ferahlık versin. Ama herşeyde vardır bı hayır. Yeniden tedaviye başlaman çok güzel. Bu sefer herşey çok güzel olur inşallahdualarım seninle

benim 2. sezeryan olduğu için 38+4 falan gibi alırım dedi. dikişlerin incelmesin diye. Ayrıca istmoselimde var oda temizlenecek.

Ay hadi bakalim 2 hafta sonra normal surece giriosun artii :)
37.haftayi hayırlısıyla görürsek bu stres hiç kalmayacak
Allahimda ona göre sabrını veriyor bunada inanıyorum Bazen abartıyorum endişelerimi onu unutturacak başka bir olumsuzluk veriyor Rabbim beterin beteri vardır derler ya onun için içimden dahi olsa olumlu düşünmeye çalışıyorum

Günaydın kızlar mesajlarınızı iyi dileklerinizi tek tek okudum hepinize çok çok teşekkür ederim tekrar buraya gelip sizinle konuşmak beni çok rahatlattı içimde ayrı bi heycan oluştu hatırlarsanız yurtdışında yaşıyordum 2 gün önce tedavi için türkiyeye geldim 6 ay burda kalmayı planlıyorum dediğim gibi serklaj yapılıcak ama doğumdan sonra ciddi psikolojik sorunlar Yaşıyorum yanımda biri konussa ondan korkuyorum en basitinden geceleri korkuyla uyanıyorum, yalan yok suan tedavi olucam ama hiç heycanım yok aynı şeyleri yaşama korkusu var içimde hergün bebeklerimin fotograflarına bakıyorum her hafta kilolarını takan ben doğumda üçününde aynı gram olduklarını öğrendim bebeklerim sadece 2 dk yaşadılar üçüde birbirinden güzeldi saçları kaşları bile çıkmaya başlamıştı üçüde babasının kopyasıydı başta görmek istemedim sonra doktorların ısrarıyla gördüm suan iyiki görmüşüm diyorum tek pişmanlıgım kucagıma almamış olmam hamileyken şikayet ettiğim ağrıların stresin ne büyük nimet oldugunu anlıyorum benden size ufak bi tavsiye hiç birşeye sikayet etmeyin bu acıyı ne unutabişiyosunuz nede bu acıyı hafifleteniliyorsunuz her saniye her salise aklımda dualarınız için çok teşekkürler sonucu ögrendiğimde bir önceki yaptıgım gibi ilk işim size haber vermek olucak

Yoo gayet de kullanırım ama problem almaması kendini kullanıyorun bende ama o da iyi temizlemiyor tabi robota göre
Ahahahaha benimki iyi temizlemesse cadı bakışıyla ak pak yapar
Bana balkonu hergün silsin yıkasın yeter en nefret ettiğim yer güneş yüzüme değmemeli kahvemi sakince içmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…