- 25 Kasım 2020
- 3.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.436
- 83
MaşallahSelamlar bugün benim de muayene günümdü. 31+2'deyiz. Bebeğim 2 kiloyu geçmiş bu bizim için çok önemli biliyorsunuz erken doğum riskinden ötürü. Boyu da 43-44 cm dedi. Nst de sancı çıkmadı şükür. Rahim ağzına bakamadı hoca bebeğin kafası kapatmış. Haftaya gel alttan bakalım plesentanın durumuna hala aşağıda ise 37. hafta için artık tarih kararlaştıracağız dedi. Bundan sonra her hafta olacakmış kontrollerim.
Artık iyice ağırlaştık. Bakalım doğumdan sonra kaç kg gidecekEvet canım bazen şurup işe yaramıyor. İnatla hapı içmedim geçen günlerde ama kaç gün ne bişey yiyebildim ne rahat edebildim. En sonunda dün gece uyandım midem berbattı, sabah kalktım ilk iş hapı içtim. Şükür iyiyim bugün. Bebeğe zararı olsa doktor vermezdi herhalde, her gün kullanmıyorum zaten.
Bencede farklıdır. Keşke böyle olsa, çok güzel kilo veririm bi günde
Aa iyiymiş bu, doğumdan sonra bi hafiflemiş olacağım desene. O değil de şu anda tahminen ne kadar taşıyoruz diye merak ettim. Tahminen 5 veya 6 kilo 24 saat belimizde taşıyoruz o halde. Kolay değil
Amin canım inşallah.Maşallahzamanın da gelsin minnoş inşallah
Oyy eve koşarak geliriz. Çok sarımsak kokuyor ama yaaİç hergün o güzel pirinçli beyran çorbanı kalorifer etkili mis mis
Evet canım bazen şurup işe yaramıyor. İnatla hapı içmedim geçen günlerde ama kaç gün ne bişey yiyebildim ne rahat edebildim. En sonunda dün gece uyandım midem berbattı, sabah kalktım ilk iş hapı içtim. Şükür iyiyim bugün. Bebeğe zararı olsa doktor vermezdi herhalde, her gün kullanmıyorum zaten.
Bencede farklıdır. Keşke böyle olsa, çok güzel kilo veririm bi günde
Aa iyiymiş bu, doğumdan sonra bi hafiflemiş olacağım desene. O değil de şu anda tahminen ne kadar taşıyoruz diye merak ettim. Tahminen 5 veya 6 kilo 24 saat belimizde taşıyoruz o halde. Kolay değil
Alllah olmayanlara versin canım. Bizimde vakti gelince saglikcakla dogumumuz olsunBenimkide açıkçası çok umudum yoktu gelişigüzel oldu gibi başka sebeplerden dolayı istenmeyen gebelik değildi 2 yıl bekledik sonunda nasip oldu
Faydalanmak lazımah ah kandırıyorlsr hep bide kadınlar kandırır diye adımız çikmiş
Antibiyotik ben çok severimOyy eve koşarak geliriz. Çok sarımsak kokuyor ama yaa
Amin hayırlısıyla tatlımAlllah olmayanlara versin canım. Bizimde vakti gelince saglikcakla dogumumuz olsun
Çok iyi canım.masalllh ben 34de gdicem ama 37sonu 38 başı alacaklar oyle soylemislerdi. 32haftalikken 1760grdikucuk biraz benim bebekSelamlar bugün benim de muayene günümdü. 31+2'deyiz. Bebeğim 2 kiloyu geçmiş bu bizim için çok önemli biliyorsunuz erken doğum riskinden ötürü. Boyu da 43-44 cm dedi. Nst de sancı çıkmadı şükür. Rahim ağzına bakamadı hoca bebeğin kafası kapatmış. Haftaya gel alttan bakalım plesentanın durumuna hala aşağıda ise 37. hafta için artık tarih kararlaştıracağız dedi. Bundan sonra her hafta olacakmış kontrollerim.
Evet kızlar şimdi hepiniz tek tek eklememi istediğiniz bilgileri yazabilirsiniz
Kuzu senin neden 37.hafta kilosudaiyi maşAllahSelamlar bugün benim de muayene günümdü. 31+2'deyiz. Bebeğim 2 kiloyu geçmiş bu bizim için çok önemli biliyorsunuz erken doğum riskinden ötürü. Boyu da 43-44 cm dedi. Nst de sancı çıkmadı şükür. Rahim ağzına bakamadı hoca bebeğin kafası kapatmış. Haftaya gel alttan bakalım plesentanın durumuna hala aşağıda ise 37. hafta için artık tarih kararlaştıracağız dedi. Bundan sonra her hafta olacakmış kontrollerim.
Şekerim yok araştırıyorum sabahtan beri ama normal içilen su ile havuç suyunun amniyon sivisina yararı yoktur diyo çoğu insanlar doktorlar
Selamlar bugün benim de muayene günümdü. 31+2'deyiz. Bebeğim 2 kiloyu geçmiş bu bizim için çok önemli biliyorsunuz erken doğum riskinden ötürü. Boyu da 43-44 cm dedi. Nst de sancı çıkmadı şükür. Rahim ağzına bakamadı hoca bebeğin kafası kapatmış. Haftaya gel alttan bakalım plesentanın durumuna hala aşağıda ise 37. hafta için artık tarih kararlaştıracağız dedi. Bundan sonra her hafta olacakmış kontrollerim.
Ayy hadi bakalımArtık iyice ağırlaştık. Bakalım doğumdan sonra kaç kg gidecek
Ayy hadi bakalımşöyle en az 6 -7 kilo giderse mutlu olurum
Maşallah canım kilosu iyi, inşallah erken doğum riski de olmaz da vaktinde gelir melek.Selamlar bugün benim de muayene günümdü. 31+2'deyiz. Bebeğim 2 kiloyu geçmiş bu bizim için çok önemli biliyorsunuz erken doğum riskinden ötürü. Boyu da 43-44 cm dedi. Nst de sancı çıkmadı şükür. Rahim ağzına bakamadı hoca bebeğin kafası kapatmış. Haftaya gel alttan bakalım plesentanın durumuna hala aşağıda ise 37. hafta için artık tarih kararlaştıracağız dedi. Bundan sonra her hafta olacakmış kontrollerim.
Amin inşallah canım şimdi izne de ayrıldım zaten hemen o işleri halledeceğim ev kısmından çok hastane önemli oldu bizim için bi 10-15 günlük süreç olacak ama en azından içim rahatCanım Çok güzel haberler emin ellerde olacaksın inşallah sağlıkla geçecek gidecek, en az 2 valiz yapmalısın aynen eksikleri bir an önce tamamlasan çok rahat edersin sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?