Bende o zamana denk getirim diye ayarlamistim ama ondan önce gebe kalmışımDoktorumda aynı şeyi söylemişti
benimkide covid bebeği :) covid olduğumuzda covid iznindeydim :) hiç umudum yoktu aslında ama oldu covid can hahahaBende o zamana denk getirim diye ayarlamistim ama ondan önce gebe kalmışımadama baygınlık gelmisti
Dedim hadi kurtuldun
Canım beni de ekler misin 3 Şubat sat. Tahmini doğum 10.11.2022 Erkek bebek. İsim: keremEvet kızlar şimdi hepiniz tek tek eklememi istediğiniz bilgileri yazabilirsiniz
İstersen 4 tane dogur hepsinin heyecanı gebelikleri farklı canım benim ikinci ama ilk heycan gibi sanki hiç anne olmadım gibi her seye özenip her seyi aldım yineAmiinm öyle gerçekten sona yaklaştıkilk gebelik hem korku hem heyecan garip duygular içerisindeyim
Bebiş gelsin hele o zaman bi daha duygularını alalımGünaydınlarrrbenim o kadar uykum var ki gözlerim yanıyo, her gün gece kalkıp süt sağıyom uykularım bölünüyo,her 3 saatte alarm kurup kalkıyom, deliksiz uyumayı özledim
Hadi bakalım hayırlısı olsun son calısma haftan ne kaldı surda az da dinlenBende perşembe gidicem artık perşembeden sonra haftada bir nst muayene olarak ilerleyecek senin gibi
Masallah supanallahKizlar bebitom iyi cok şükür
2.250 gram olmus
Suyu da iyi
Icim rahatladi
Hayırlı haberlerle gel yalancı kasılmalar 35 den sonra baş gosteriyo benim gecen hafta nst vardı ama ben hissetmiyorum dedim sordular hissediyo musun diyegünaydınlar.. beklemeye devam :) nst konusu geçmiş bende araya gireyim bari 33+3 de gittiğimde bağlandım. Bundan sonrada haftada geleceksin dedi ve nst takip dedi. Sancım da yoktu nst de
Elimiz mahkum doktorun ağzına bakıyoruz. Saatlerce ultrason kağıdını incelesem de nafile, internet zaten felaket tellalı. İnşallah bir sonraki muayenede kafamız rahatlar.Seninle tam da aynı durumdayım karın çevresi durumunda bizim kg muzda dusuk..Fakat doktorum korkulacak bişey yok bebeğin kan akışı gayet düzgün,beslenmesi güzel sorun edecek bişey yok dedi.Bu hafta ben de geç saate randevu aldım bir daha alır mıyım.sanmamDaha az ilgiliydi diyemem ama her işimiz koştur koştur oldu tadına varamadım bu hafta.Neyse artık kontroller haftada bire düştü artık haftaya öğrenirim sormayı unuttuklarımi
Bende o zamana denk getirim diye ayarlamistim ama ondan önce gebe kalmışımadama baygınlık gelmisti
Dedim hadi kurtuldun
Soğuk süt veya maden suyu denesen canım geçer inşallahKızlar bugün içimin yangınını gavıscon bile söndüremiyor
2 dk önce gırtlaklamamak için sabır çekip buraya attım kendimi bunu gördümAhahahahabenimki iyi temizlemesse cadı bakışıyla ak pak yapar
Bana balkonu hergün silsin yıkasın yeter en nefret ettiğim yer güneş yüzüme değmemeli kahvemi sakince içmeliyim
İçeyimSoğuk süt veya maden suyu denesen canım geçer inşallah
Geçmiş olsun canım nane limon kaynat et veya tavuk suyuna çorba ysp geçer inşallahİçeyimeşimde grip oldu çıldırmamak elde değill
Günaydın canım, süpersin sağol yaa. bende bugün bibs alıcaktım :)Kızlar güzel bir salı günü olsunhepsiburada da bibs emziklerde %15 var bugün. İhtiyacı olanlar, almak isteyenler baksın
Kış ayında adana ya taşınmak lazım deseneKuzu bizde bir ince çıtçıtlı body uzun kollu birde çift katlı müslin üstüne yeter kışı bile belli değil buranın
Basiniz sagolsunGünaydın kızlar mesajlarınızı iyi dileklerinizi tek tek okudum hepinize çok çok teşekkür ederim tekrar buraya gelip sizinle konuşmak beni çok rahatlattı içimde ayrı bi heycan oluştuhatırlarsanız yurtdışında yaşıyordum 2 gün önce tedavi için türkiyeye geldim 6 ay burda kalmayı planlıyorum dediğim gibi serklaj yapılıcak ama doğumdan sonra ciddi psikolojik sorunlar Yaşıyorum yanımda biri konussa ondan korkuyorum en basitinden geceleri korkuyla uyanıyorum, yalan yok suan tedavi olucam ama hiç heycanım yok aynı şeyleri yaşama korkusu var içimde hergün bebeklerimin fotograflarına bakıyorum her hafta kilolarını takan ben doğumda üçününde aynı gram olduklarını öğrendim bebeklerim sadece 2 dk yaşadılar üçüde birbirinden güzeldi saçları kaşları bile çıkmaya başlamıştı üçüde babasının kopyasıydı başta görmek istemedim sonra doktorların ısrarıyla gördüm suan iyiki görmüşüm diyorum tek pişmanlıgım kucagıma almamış olmam hamileyken şikayet ettiğim ağrıların stresin ne büyük nimet oldugunu anlıyorum benden size ufak bi tavsiye hiç birşeye sikayet etmeyin bu acıyı ne unutabişiyosunuz nede bu acıyı hafifleteniliyorsunuz her saniye her salise aklımda dualarınız için çok teşekkürler sonucu ögrendiğimde bir önceki yaptıgım gibi ilk işim size haber vermek olucak
Teşekkür ederim türkiyedeki doktorumdan çok memnunum fransada yaşıyorum ben tedavi için geri türkiyeye geldim türkiyedeki doktorum hep serklaj tavsiye etti ama fransadakiler kabul etmedilerBasiniz sagolsunAcilariniz yeni evlatlarinizla birlikte dinecek insallah.
Arkadaslara katiliyorum, doktorunuzu degistirmenizde fayda olacaktir. Benim yasim 40 uzeri buna ragmen 2 embriyo transferine dahi karsi cikti hekimlerim ani kayiplara yol acabileceginden. Serklaj ve ileri serklaj da tavsiye etmis arkadaslar, katiliyorum. Cok cok iyi doktorlar ve cerrahlar var Turkiye'de, inanin en iyi onemleri aliyorlar. Sorulariniz olursa her zaman yazin buradan ozelden.
Kocaman Sevgiler.
Günaydın kızlar mesajlarınızı iyi dileklerinizi tek tek okudum hepinize çok çok teşekkür ederim tekrar buraya gelip sizinle konuşmak beni çok rahatlattı içimde ayrı bi heycan oluştuhatırlarsanız yurtdışında yaşıyordum 2 gün önce tedavi için türkiyeye geldim 6 ay burda kalmayı planlıyorum dediğim gibi serklaj yapılıcak ama doğumdan sonra ciddi psikolojik sorunlar Yaşıyorum yanımda biri konussa ondan korkuyorum en basitinden geceleri korkuyla uyanıyorum, yalan yok suan tedavi olucam ama hiç heycanım yok aynı şeyleri yaşama korkusu var içimde hergün bebeklerimin fotograflarına bakıyorum her hafta kilolarını takan ben doğumda üçününde aynı gram olduklarını öğrendim bebeklerim sadece 2 dk yaşadılar üçüde birbirinden güzeldi saçları kaşları bile çıkmaya başlamıştı üçüde babasının kopyasıydı başta görmek istemedim sonra doktorların ısrarıyla gördüm suan iyiki görmüşüm diyorum tek pişmanlıgım kucagıma almamış olmam hamileyken şikayet ettiğim ağrıların stresin ne büyük nimet oldugunu anlıyorum benden size ufak bi tavsiye hiç birşeye sikayet etmeyin bu acıyı ne unutabişiyosunuz nede bu acıyı hafifleteniliyorsunuz her saniye her salise aklımda dualarınız için çok teşekkürler sonucu ögrendiğimde bir önceki yaptıgım gibi ilk işim size haber vermek olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?