2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Amiinm öyle gerçekten sona yaklaştık ilk gebelik hem korku hem heyecan garip duygular içerisindeyim
İstersen 4 tane dogur hepsinin heyecanı gebelikleri farklı canım benim ikinci ama ilk heycan gibi sanki hiç anne olmadım gibi her seye özenip her seyi aldım yine
Günaydınlarrr benim o kadar uykum var ki gözlerim yanıyo, her gün gece kalkıp süt sağıyom uykularım bölünüyo,her 3 saatte alarm kurup kalkıyom, deliksiz uyumayı özledim
Bebiş gelsin hele o zaman bi daha duygularını alalım en azından o arayı uyuyosun
Bende perşembe gidicem artık perşembeden sonra haftada bir nst muayene olarak ilerleyecek senin gibi
Hadi bakalım hayırlısı olsun son calısma haftan ne kaldı surda az da dinlen
Kizlar bebitom iyi cok şükür
2.250 gram olmus
Suyu da iyi
Icim rahatladi
Masallah supanallah
günaydınlar.. beklemeye devam :) nst konusu geçmiş bende araya gireyim bari 33+3 de gittiğimde bağlandım. Bundan sonrada haftada geleceksin dedi ve nst takip dedi. Sancım da yoktu nst de
Hayırlı haberlerle gel yalancı kasılmalar 35 den sonra baş gosteriyo benim gecen hafta nst vardı ama ben hissetmiyorum dedim sordular hissediyo musun diye

Elimiz mahkum doktorun ağzına bakıyoruz. Saatlerce ultrason kağıdını incelesem de nafile, internet zaten felaket tellalı. İnşallah bir sonraki muayenede kafamız rahatlar.

Kızlar göğüs pompası almayanlar varsa ben lansinoh aldım amazondan çok uyguna geldi fiyatı, bugün elime ulaştı görmeden size yazmayım demiştim vakumu çok çok iyi göğüste denemedim tabi dizimde denedim baya çekiyor, link atmayı beceremedim arama kısmından ulaşırsınız

Eklentiler

• Screenshot_20221004-113954.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 72
Ahahahaha benimki iyi temizlemesse cadı bakışıyla ak pak yapar
Bana balkonu hergün silsin yıkasın yeter en nefret ettiğim yer güneş yüzüme değmemeli kahvemi sakince içmeliyim
2 dk önce gırtlaklamamak için sabır çekip buraya attım kendimi bunu gördüm yok ya benimli alıştı artık fayda etmiyor napsam 2 saat falan önce kızartma yaprı hala mutfağı temizlemesini bekliyorum ocağı dışarı atcam onu bekliyor

Basiniz sagolsun Acilariniz yeni evlatlarinizla birlikte dinecek insallah.
Arkadaslara katiliyorum, doktorunuzu degistirmenizde fayda olacaktir. Benim yasim 40 uzeri buna ragmen 2 embriyo transferine dahi karsi cikti hekimlerim ani kayiplara yol acabileceginden. Serklaj ve ileri serklaj da tavsiye etmis arkadaslar, katiliyorum. Cok cok iyi doktorlar ve cerrahlar var Turkiye'de, inanin en iyi onemleri aliyorlar. Sorulariniz olursa her zaman yazin buradan ozelden.
Kocaman Sevgiler.

Teşekkür ederim türkiyedeki doktorumdan çok memnunum fransada yaşıyorum ben tedavi için geri türkiyeye geldim türkiyedeki doktorum hep serklaj tavsiye etti ama fransadakiler kabul etmediler
Dün doktorum yine 2 embriyo transfer etmek istediğini söyledi ikiz olması için değil tutunma sansının fazla oldugu için iki embriyo istediğini söyledi hala düşünme aşamasındayım hayırlısı olsun

Sarılması çok zor bir yara haklısın, tahayyül edemeyiz. Bundan sonraki süreç bir parça da olsa sarsın bu yaralarını inşallah. Türkiye’de nerede tedavi görüyorsun? Var mıydı dondurulmuş embriyon?

Kızlar dün konusu geçti sanki. Ev dezenfeksiyonu, yaptıranınız var mı? Önce temizletip sonra mı yaptırsam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…