Bak bugün hava bulanık yinede sıcak nemliKış ayında adana ya taşınmak lazım desene
En azından Adana koşun çok soğuk değil. Biz Antep’te koşun dönüyoruz birdeBak bugün hava bulanık yinede sıcak nemli
Benim hayalim Ankara yazın güneşi yaksada gölgesi serin evlerde klima yok oh mis
Canım öncelikle geçmiş olsun. Zamanında ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin Allah. Kasılma ve sertleşme için magnezyum önerdi mi doktor. Genelde bu gibi durumlarda kullanılıyor. Ben her ihtimale karşı günde 2 doz içiyorum toplamda 400 mg.Merhaba arkadaşlar, nasılsınız umarım her şey yolunda ve bebisleriniz de siz de iyisinizdir :)
Biz 33+1 olduk, 3 gün önce kalp atislarimin çok hızlanması nedeniyle hastaneye başvurdum arada karnimda kasılma sertleşme oluyordu, NSTde de sancı çıktı, muayenede serviks uzunluğu iyi ve kapalı olduğu için yalancı kasılmalar dediler ama bu haftada bu kadar sancı çıkmasını beklemeyiz, yatırıp gece gözlem altında tutalım ciğer geliştirici iğne yapalım dediler serum verdiler. Ayrıca suyumun normale göre fazla olduğunu polihidramniyos olduğunu söylediler, hem iri bebek hem suyu fazla olduğu için normal doğumun riskli olacağını çok büyük ihtimalle sezeryan olmam gerekecegi söylendi. Ertesi sabah tekrar NSTye girdiğimde yine birkaç sancı çıktı, doktorum 37 hafta dolana kadar devamlı istirahat etmemi ve haftalık proluton depot iğne yaptırmami önerdi rahim ağzını guclendiriyor ve erken doğumu önlüyormuş. Bende durumlar böyle, benzer şeyler yaşayanlar varsa yazarsa sevinirim :)
Açıkçası minyon yapiliyim 159 boyum ama normal doğumu denemek istiyordum çevremde yapanları gördükce cesaretim gelmişti. Ama bebeğim nasıl sağlıklı gelcekse öyle gelmesini istiyorum tabiki
İç hergün o güzel pirinçli beyran çorbanı kalorifer etkili mis misEn azından Adana koşun çok soğuk değil. Biz Antep’te koşun dönüyoruz birde
Kizlar bebitom iyi cok şükür
2.250 gram olmus
Suyu da iyi
Icim rahatladi
Ellemezler gitmiş şu ağır izgaradan almış bar bağlasa o yağ umurunda olmaz alırken bana hep ben yikayacagim dedi hep evlenirkenki sözü bu tava için hatirlatiyorum iyi günde kötü günde yikayacaktin hani diye her yikamama unutma bana bir çeyrekbeni parlatıyor can eşim gözüm görmüyor o yüzden
Canım Allah sabrını arttırsın gönlündekini en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin inşallahMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 @Sntr O okuryazar @elifselman @NurSu-14Ocak @bsra61 @Bayanstress @mabel63 @Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
Canım Çok güzel haberler emin ellerde olacaksın inşallah sağlıkla geçecek gidecek, en az 2 valiz yapmalısın aynen eksikleri bir an önce tamamlasan çok rahat edersin sağlıkla gelsin inşallahKızlaaaarrr ,bugün çok gelişmeler oldu bütün muallakta kalan şeyler netleşti önemsemiyorlar anlamıyorlar derken sonunda Türkiye’de 200 vakadan biri olduğumu anlamışlar ve bunlardan çok azı kadın ve doğum yapmış bugün acil çağırdılar eşimi ve beni her şeyi dikkatle incelediler doğumum Allah’tan bir terslik olmazsa Ekim sonu 38.haftada sezaryen ile olacakmış,10 ünite kan istediler bir sürü kritere sahip kişilerden bunu bulmamız zor olacak biraz ama bir de doğum sonrası 10 gün yatacakmışım hastanede her şeyden bol bol koymam lazım,doğum öncesi de yatıracaklarmış bir iki gün yani çok temkinli gidecekler büyük bir ekip girecekmiş,anestezi uzmanı da doçentti çok hevesliydi ilk defa böyle bir vakaya gireceğiz gece de olsa kalkıp gelirim diyor nöbetçi olmasam da proflar olacakmış yani içimmrahatladı bayağı onlar bunları söylerken korkutuyoruz diye düşündü ama ben rahatladım riskleri zaten biliyordum en azından temkinli ilerleyeceklerini bilmek çok güze tek sorun eksikler ve hastane çantamız çocuğun adıhemen halletmem gerekiyor kocaman iki valiz yapsam ancak
Hayırlısı olsun sağlıkla doğsun yavrunuz..tam olarak neyiniz vardı acaba neden bu kadar teferruatlı bir sezeryan ameliyatı?Kızlaaaarrr ,bugün çok gelişmeler oldu bütün muallakta kalan şeyler netleşti önemsemiyorlar anlamıyorlar derken sonunda Türkiye’de 200 vakadan biri olduğumu anlamışlar ve bunlardan çok azı kadın ve doğum yapmış bugün acil çağırdılar eşimi ve beni her şeyi dikkatle incelediler doğumum Allah’tan bir terslik olmazsa Ekim sonu 38.haftada sezaryen ile olacakmış,10 ünite kan istediler bir sürü kritere sahip kişilerden bunu bulmamız zor olacak biraz ama bir de doğum sonrası 10 gün yatacakmışım hastanede her şeyden bol bol koymam lazım,doğum öncesi de yatıracaklarmış bir iki gün yani çok temkinli gidecekler büyük bir ekip girecekmiş,anestezi uzmanı da doçentti çok hevesliydi ilk defa böyle bir vakaya gireceğiz gece de olsa kalkıp gelirim diyor nöbetçi olmasam da proflar olacakmış yani içimmrahatladı bayağı onlar bunları söylerken korkutuyoruz diye düşündü ama ben rahatladım riskleri zaten biliyordum en azından temkinli ilerleyeceklerini bilmek çok güze tek sorun eksikler ve hastane çantamız çocuğun adıhemen halletmem gerekiyor kocaman iki valiz yapsam ancak
Sevindim canım birşeylerin netleşmesi insanı rahatlatıyor. Sağlıklı doğum diliyorum inşallah güzel geçecekKızlaaaarrr ,bugün çok gelişmeler oldu bütün muallakta kalan şeyler netleşti önemsemiyorlar anlamıyorlar derken sonunda Türkiye’de 200 vakadan biri olduğumu anlamışlar ve bunlardan çok azı kadın ve doğum yapmış bugün acil çağırdılar eşimi ve beni her şeyi dikkatle incelediler doğumum Allah’tan bir terslik olmazsa Ekim sonu 38.haftada sezaryen ile olacakmış,10 ünite kan istediler bir sürü kritere sahip kişilerden bunu bulmamız zor olacak biraz ama bir de doğum sonrası 10 gün yatacakmışım hastanede her şeyden bol bol koymam lazım,doğum öncesi de yatıracaklarmış bir iki gün yani çok temkinli gidecekler büyük bir ekip girecekmiş,anestezi uzmanı da doçentti çok hevesliydi ilk defa böyle bir vakaya gireceğiz gece de olsa kalkıp gelirim diyor nöbetçi olmasam da proflar olacakmış yani içimmrahatladı bayağı onlar bunları söylerken korkutuyoruz diye düşündü ama ben rahatladım riskleri zaten biliyordum en azından temkinli ilerleyeceklerini bilmek çok güze tek sorun eksikler ve hastane çantamız çocuğun adıhemen halletmem gerekiyor kocaman iki valiz yapsam ancak
Kızlaaaarrr ,bugün çok gelişmeler oldu bütün muallakta kalan şeyler netleşti önemsemiyorlar anlamıyorlar derken sonunda Türkiye’de 200 vakadan biri olduğumu anlamışlar ve bunlardan çok azı kadın ve doğum yapmış bugün acil çağırdılar eşimi ve beni her şeyi dikkatle incelediler doğumum Allah’tan bir terslik olmazsa Ekim sonu 38.haftada sezaryen ile olacakmış,10 ünite kan istediler bir sürü kritere sahip kişilerden bunu bulmamız zor olacak biraz ama bir de doğum sonrası 10 gün yatacakmışım hastanede her şeyden bol bol koymam lazım,doğum öncesi de yatıracaklarmış bir iki gün yani çok temkinli gidecekler büyük bir ekip girecekmiş,anestezi uzmanı da doçentti çok hevesliydi ilk defa böyle bir vakaya gireceğiz gece de olsa kalkıp gelirim diyor nöbetçi olmasam da proflar olacakmış yani içimmrahatladı bayağı onlar bunları söylerken korkutuyoruz diye düşündü ama ben rahatladım riskleri zaten biliyordum en azından temkinli ilerleyeceklerini bilmek çok güze tek sorun eksikler ve hastane çantamız çocuğun adıhemen halletmem gerekiyor kocaman iki valiz yapsam ancak
inşallah en sağlıklı ve güzel zamanda bebeklerini kucağına alırsın canım. dualarım seninle.İnşallah
3 tane dondurulmuş embriyom var
İstanbul ota jinamed beşiktaş hastanesinde tedavi oluyorum
Evet canım bazen şurup işe yaramıyor. İnatla hapı içmedim geçen günlerde ama kaç gün ne bişey yiyebildim ne rahat edebildim. En sonunda dün gece uyandım midem berbattı, sabah kalktım ilk iş hapı içtim. Şükür iyiyim bugün. Bebeğe zararı olsa doktor vermezdi herhalde, her gün kullanmıyorum zaten.beni güzel idare ediyordu şurup ama demek ki bir yerden sonra oo bile kurtarmıyor eve gidince içicem inşallah
Bencede farklıdır. Keşke böyle olsa, çok güzel kilo veririm bi gündeBence değişir kişiden kişiye göre
Aa iyiymiş bu, doğumdan sonra bi hafiflemiş olacağım desene. O değil de şu anda tahminen ne kadar taşıyoruz diye merak ettim. Tahminen 5 veya 6 kilo 24 saat belimizde taşıyoruz o halde. Kolay değilDiğerlerini bilmem de perinatologum 800 ml ile 2000 ml arasında olur şu dedi. 2000 maks sınır bende şu fazlalığı vardı ondan. Plasenta da 800 gram diye biliyorum. Rahime de genelde doktorlar kendi sitelerinde 900 gram falan yazıyorlar. Çok lilo aldığım için sürekli hesap yapıyorum
Çok sevindim canım, sende ne vardı ki böyle ayağa kalktılar. Kafam karışıyor artık bi yerden sonra unutuyorum kusura bakmaKızlaaaarrr ,bugün çok gelişmeler oldu bütün muallakta kalan şeyler netleşti önemsemiyorlar anlamıyorlar derken sonunda Türkiye’de 200 vakadan biri olduğumu anlamışlar ve bunlardan çok azı kadın ve doğum yapmış bugün acil çağırdılar eşimi ve beni her şeyi dikkatle incelediler doğumum Allah’tan bir terslik olmazsa Ekim sonu 38.haftada sezaryen ile olacakmış,10 ünite kan istediler bir sürü kritere sahip kişilerden bunu bulmamız zor olacak biraz ama bir de doğum sonrası 10 gün yatacakmışım hastanede her şeyden bol bol koymam lazım,doğum öncesi de yatıracaklarmış bir iki gün yani çok temkinli gidecekler büyük bir ekip girecekmiş,anestezi uzmanı da doçentti çok hevesliydi ilk defa böyle bir vakaya gireceğiz gece de olsa kalkıp gelirim diyor nöbetçi olmasam da proflar olacakmış yani içimmrahatladı bayağı onlar bunları söylerken korkutuyoruz diye düşündü ama ben rahatladım riskleri zaten biliyordum en azından temkinli ilerleyeceklerini bilmek çok güze tek sorun eksikler ve hastane çantamız çocuğun adıhemen halletmem gerekiyor kocaman iki valiz yapsam ancak
Hah işte ankara ile havamız neredeyse aynı, bi tık soğuğuz sadeceBak bugün hava bulanık yinede sıcak nemli
Benim hayalim Ankara yazın güneşi yaksada gölgesi serin evlerde klima yok oh mis
Çok çok çok geçmiş olsun rabbim doğru zaman da hayrlı evlatlar versinMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 @Sntr O okuryazar @elifselman @NurSu-14Ocak @bsra61 @Bayanstress @mabel63 @Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?