2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım öncelikle geçmiş olsun. Zamanında ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin Allah. Kasılma ve sertleşme için magnezyum önerdi mi doktor. Genelde bu gibi durumlarda kullanılıyor. Ben her ihtimale karşı günde 2 doz içiyorum toplamda 400 mg.

ah ah kandırıyorlsr hep bide kadınlar kandırır diye adımız çikmiş

Canım Allah sabrını arttırsın gönlündekini en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin inşallah

Kızlar bugün benim kontrolüm vardı son adet tarihine göre 36 hafta, tüp bebek olduğu için transfer tarihine göre 35+3 haftalık, bebeğim doğum kanalına girmiş nstde sancım çıkmadı çok heyecanlıyım kendisi daha erken gelmek istemezse 38+ larda bir gün belirleyeceğiz haftaya

Kızlaaaarrr ,bugün çok gelişmeler oldu bütün muallakta kalan şeyler netleşti önemsemiyorlar anlamıyorlar derken sonunda Türkiye’de 200 vakadan biri olduğumu anlamışlar ve bunlardan çok azı kadın ve doğum yapmış bugün acil çağırdılar eşimi ve beni her şeyi dikkatle incelediler doğumum Allah’tan bir terslik olmazsa Ekim sonu 38.haftada sezaryen ile olacakmış,10 ünite kan istediler bir sürü kritere sahip kişilerden bunu bulmamız zor olacak biraz ama bir de doğum sonrası 10 gün yatacakmışım hastanede her şeyden bol bol koymam lazım,doğum öncesi de yatıracaklarmış bir iki gün yani çok temkinli gidecekler büyük bir ekip girecekmiş,anestezi uzmanı da doçentti çok hevesliydi ilk defa böyle bir vakaya gireceğiz gece de olsa kalkıp gelirim diyor nöbetçi olmasam da proflar olacakmış yani içimmrahatladı bayağı onlar bunları söylerken korkutuyoruz diye düşündü ama ben rahatladım riskleri zaten biliyordum en azından temkinli ilerleyeceklerini bilmek çok güze tek sorun eksikler ve hastane çantamız çocuğun adı hemen halletmem gerekiyor kocaman iki valiz yapsam ancak

Canım Çok güzel haberler emin ellerde olacaksın inşallah sağlıkla geçecek gidecek, en az 2 valiz yapmalısın aynen eksikleri bir an önce tamamlasan çok rahat edersin sağlıkla gelsin inşallah

Hayırlısı olsun sağlıkla doğsun yavrunuz..tam olarak neyiniz vardı acaba neden bu kadar teferruatlı bir sezeryan ameliyatı?

Sevindim canım birşeylerin netleşmesi insanı rahatlatıyor. Sağlıklı doğum diliyorum inşallah güzel geçecek

Canım riskli gidiyordu sanki senin ama tam olarak ne teşhis kondu?

Hazırlıklar için stres yapma sakın, hallolur hepsi, önemli olan sağlığın.

beni güzel idare ediyordu şurup ama demek ki bir yerden sonra oo bile kurtarmıyor eve gidince içicem inşallah
Evet canım bazen şurup işe yaramıyor. İnatla hapı içmedim geçen günlerde ama kaç gün ne bişey yiyebildim ne rahat edebildim. En sonunda dün gece uyandım midem berbattı, sabah kalktım ilk iş hapı içtim. Şükür iyiyim bugün. Bebeğe zararı olsa doktor vermezdi herhalde, her gün kullanmıyorum zaten.

Bence değişir kişiden kişiye göre
Bencede farklıdır. Keşke böyle olsa, çok güzel kilo veririm bi günde

Aa iyiymiş bu, doğumdan sonra bi hafiflemiş olacağım desene. O değil de şu anda tahminen ne kadar taşıyoruz diye merak ettim. Tahminen 5 veya 6 kilo 24 saat belimizde taşıyoruz o halde. Kolay değil

Çok sevindim canım, sende ne vardı ki böyle ayağa kalktılar. Kafam karışıyor artık bi yerden sonra unutuyorum kusura bakma

Selamlar bugün benim de muayene günümdü. 31+2'deyiz. Bebeğim 2 kiloyu geçmiş bu bizim için çok önemli biliyorsunuz erken doğum riskinden ötürü. Boyu da 43-44 cm dedi. Nst de sancı çıkmadı şükür. Rahim ağzına bakamadı hoca bebeğin kafası kapatmış. Haftaya gel alttan bakalım plesentanın durumuna hala aşağıda ise 37. hafta için artık tarih kararlaştıracağız dedi. Bundan sonra her hafta olacakmış kontrollerim.

Çok çok çok geçmiş olsun rabbim doğru zaman da hayrlı evlatlar versin Rabbim tez zamanda hayrlı ve sağlıklı şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…