Hemofili gibi bir hastalık canım onun kadınlarda da olan versiyonu ama en ağır tipiHayırlısı olsun sağlıkla doğsun yavrunuz..tam olarak neyiniz vardı acaba neden bu kadar teferruatlı bir sezeryan ameliyatı?
Amin inşallah canım en azından dikkat edecekler ben düşünmekten yorulmuştum inşallah hepimizin güzel geçecekSevindim canım birşeylerin netleşmesi insanı rahatlatıyor. Sağlıklı doğum diliyorum inşallah güzel geçecek
Benim normalde tanılı genetik bir rahatsızlığım vardı o yüzden sıkıntıydı her şey canım bebekle ilgili değil benle ilgiliCanım riskli gidiyordu sanki senin ama tam olarak ne teşhis kondu?
Hazırlıklar için stres yapma sakın, hallolur hepsi, önemli olan sağlığın.
Benim kanım pıhtılaşmıyordu canım o yüzden özel hastaneler kabul etmiyordu eğitim araştırmada da hep sallıyorlar önemsemiyorlar gibi olabiliyordu ağır bi tipi hastalığın yani bayağı hiç pıhtılaşmıyor gibi düşünün ameliyat da doğum da riskti hala riskli ama temkinli olacak en azındanÇok sevindim canım, sende ne vardı ki böyle ayağa kalktılar. Kafam karışıyor artık bi yerden sonra unutuyorum kusura bakma
Anladım çok geçmiş olsun şükür ki emin ellerde gireceksiniz ameliyata doktorlarıniz bütün hazırlıkları yapmıştır sağlıklı doğumlar dilerim tekrardanHemofili gibi bir hastalık canım onun kadınlarda da olan versiyonu ama en ağır tipi
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza hangi seçenek bizler için en doğruysa o şekilde olsunAnladım çok geçmiş olsun şükür ki emin ellerde gireceksiniz ameliyata doktorlarıniz bütün hazırlıkları yapmıştır sağlıklı doğumlar dilerim tekrardan
Benim direkt doktorum havuç suyu içmemi istedi baya düşüktü bebeğimin suyu bol su ve meyve ile birlikte bana iyi geldi en azından alt sınırı geçti hala içiyorum haftada iki kere falan, yani şekerin yoksa kesinlikle denemelisin suya yararı olmasa bile en azından vitaminini alırsın, ne zararı olacak ki havuç sonuçta ve suŞekerim yok araştırıyorum sabahtan beri ama normal içilen su ile havuç suyunun amniyon sivisina yararı yoktur diyo çoğu insanlar doktorlar
Aslında küçük değil canım bu haftalarda standart o şekilde diye biliyorum. Maşallah.Çok iyi canım.masalllh ben 34de gdicem ama 37sonu 38 başı alacaklar oyle soylemislerdi. 32haftalikken 1760grdikucuk biraz benim bebek
KeşkeAyy hadi bakalımşöyle en az 6 -7 kilo giderse mutlu olurum
Sağol tatlım içim baya rahatladı şu 34'ü de bir geçer de ciğer gelişimini tamamlarsa inşallah.
Hayırlısıyla tamamlayacak 37 yi bulursak o iğneyede gerek kalmiyormus benimki igneden bile bahsetmiyor orası ayrıSağol tatlım içim baya rahatladı şu 34'ü de bir geçer de ciğer gelişimini tamamlarsa inşallah.
Plesentam rahim ağzını kapatıyor canım kanama riski oluşmadan almak istiyor doktor. Ama bugün göremedi yukarı çıkıp çıkmadığını. Haftaya alttan bakarım dedi. Açıkçası ben çok takılmıyorum 37 benim için mucize gibiydi ya yani hala öyle. Oralara varayım da :)Kuzu senin neden 37.hafta kilosudaiyi maşAllah
Canım benim 14. haftamda suyum sınırdaydı. Doktorum "Bu haftalarda idrar artışı olup suyunu artırabilir eğer artırmazsa perinatologla görüşürüz" demişti. Ben o hafta katı meyve sıkacağı aldım ve her gün 2 bardak havuç suyuyla başladım. İlk hafta günde 2 bardak içiyordum. 2. hafta günde 1 bardak. Çünkü fazla A vitamini de iyi değil diyorlar bebek için. Bu zaman zarfında da içtiğim suyu çok artırmıştım. 2 hafta sonunda doktora gittiğimde "Suyun fazla fazla artmış gayet yeterli şu an" demişti. Tabi ben de kesin havuç suyundan diyemiyorum. Belki doktorun dediği gibi tamamen doğal süreçte arttı, belki de o etki etti. Ben sonra keşke deneseydim dememek için hemen meyve sıkacağı sipariş edip denemiştim açıkçası.Yok şekerim
Şekerim yok araştırıyorum sabahtan beri ama normal içilen su ile havuç suyunun amniyon sivisina yararı yoktur diyo çoğu insanlar doktorlar
Hayırlısıyla varacağız tatlımPlesentam rahim ağzını kapatıyor canım kanama riski oluşmadan almak istiyor doktor. Ama bugün göremedi yukarı çıkıp çıkmadığını. Haftaya alttan bakarım dedi. Açıkçası ben çok takılmıyorum 37 benim için mucize gibiydi ya yani hala öyle. Oralara varayım da :)
Sağol tatlım. İnşallah sen de çok güzel haberler alırsın.Maşallah canım kilosu iyi, inşallah erken doğum riski de olmaz da vaktinde gelir melek.bakalım bu hafta bizşm de kontrolümüz var
Canim Derya hanıma mı devam ediyorsun hâlâCanım benim de ctesi 32+4 te 1870 gram çıktı. ben burda da yazmıştım kaşar süt protein vs işe yaramıştı haftada 200 gram aldırmışken bu sefer işe yaramamış. Haftada 100 gram almış çok şaşırdım az almasına ama sağlıklı olsunlar önemli olan o.
Tombik bebek istediğimden değil erken gelmesinden korktuğumdan kilo alsın istiyorum ama doktor sağolsun ağlattı beni kafamda kuruyormuşum internette okuyormuşum vs. Sorduğum sorular da burdaki arkadaşların sorduklarının yarısı değildir yani korkumdan soru soramıyordum zaten artık hiç sormam. Kilosu diğer şeyleri iyi deyip geçiyor
Hocalarla, bir suru emin ellerde olacaksiniz yani. Cok sevindim, iciniz cok rahat olur. Hastaneye set kiyafet goturursunuz, bir de kirli torbasi. Sizi ziyarete gelen yakininiza yikatip kuruttursunuz. Tertemiz yine getirirler 1 gun sonra. Kendinize ve bebise kiyafet derdi olmaz.Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza hangi seçenek bizler için en doğruysa o şekilde olsun
Varirsiniz niye varmayasiniz. Doktorlar hep hali olarak en kotuye hazirlarlar. Sizin bebis 37'yi gecer, kuvoze bile ihtiyac duymadan annesine babasina kavusur :)Plesentam rahim ağzını kapatıyor canım kanama riski oluşmadan almak istiyor doktor. Ama bugün göremedi yukarı çıkıp çıkmadığını. Haftaya alttan bakarım dedi. Açıkçası ben çok takılmıyorum 37 benim için mucize gibiydi ya yani hala öyle. Oralara varayım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?