Bende de yoksadece midem kazınıyor sürekli
Benim de aynı mide bulantısı vs yok sadece erken acıkıyorum. Midem kazınıyor.Benim gibi hiçbir belirtisi olmayan yok mu
88 lira canımKizlar bu elenatal i kac tl ye aldıniz acaba? Ben şimdi ocean mumy aldim ama bilemedim
Benim en fazla başım ağrıyor halsizlik yaşıyorumBenim de aynı mide bulantısı vs yok sadece erken acıkıyorum. Midem kazınıyor.
Insallah bulantısız geçiririzBenim de aynı mide bulantısı vs yok sadece erken acıkıyorum. Midem kazınıyor.
Sıkıntı olmasın da böyle ilerlerse harika olurBilmiyorum ama kafama takmamaya çalışıyorumsonradan bu günleri arayacağım diyorum kendime
Ay evet inşallah güzel haberler ile gelirizCumartesiye yaklaşık 3200 civarında oluyor görürsünüz bence. Yine haberleşelim aynı saatlerde aynı heyecanları yaşayacağız.
Benim gibi hiçbir belirtisi olmayan yok mu
Bende de yoksadece midem kazınıyor sürekli
Kizlar keyfini cikarin valla. Ben oglumda ayni oyleydim ne rahat gebelik gecirmisim meger. Bunda daha simdiden yuregim agzimdaBenim de aynı mide bulantısı vs yok sadece erken acıkıyorum. Midem kazınıyor.
İnsan tedirgin oluyor yolunda gitmeyen bir şey mi var diyeBeeensadece regl benzeri ağrılarım oluyor arada
Annem böyle başladıysa böyle gider diyor bakalım nasıl ilerleyecekKizlar keyfini cikarin valla. Ben oglumda ayni oyleydim ne rahat gebelik gecirmisim meger. Bunda daha simdiden yuregim agzimda
doğru canım hamilelikte yaptırmam zaten lazer başka çözüm arıyorumdoktor bana lazerin sonuçları net bilinmediği için hamilelikte yasak doğumdan 4 ay sonra başlayabilirsin dedi
Benim de şuanda tam 6 hafta oldu, yarın doktor randevum var, kalp atışını duyacağız dedi. Yarın gittiğimde size de bilgi vereyim :) Muhtemelen duyacağız.cumartesi günü benim 6+0 olacak ve hcg değerim dün 7912 ydi . Sizce cumartesi günü kalp atışını duyabilir miyim?
Ay çok mutlu oldum. Her sabah gözümü açtığımda acaba bugun kusacak mıyım diye düşünüyorum. Bir arkadasımın 7.haftada başlamış bulantıları. İnşallah bulantısız atlatırız şu süreci.Kizlar keyfini cikarin valla. Ben oglumda ayni oyleydim ne rahat gebelik gecirmisim meger. Bunda daha simdiden yuregim agzimda
Ay yok canım hiç alakası yok benim annem de ne bulantı ne başka bir şey yaşamamış hiç düşünme, bak mis gibi geçiyor günler bulantı vs olmadanİnsan tedirgin oluyor yolunda gitmeyen bir şey mi var diye
Hayırlı olsun. Değerleriniz gayet normal hesaplayıp 1500 lere geleceğiniz güne randevu alabilirsiniz.kızlar selam acil yorumlarınıza ihtiyacım var şimdi ikinci beta sonucum çıktı. Bana yardımcı olur musuunuz normal mi değerlerim? Dr ameliyattaymış soramadım.
21 Mart 178
23 Mart 384
SAT : 17 Şubat
Canım 2 kat artmış gayet normalkızlar selam acil yorumlarınıza ihtiyacım var şimdi ikinci beta sonucum çıktı. Bana yardımcı olur musuunuz normal mi değerlerim? Dr ameliyattaymış soramadım.
21 Mart 178
23 Mart 384
SAT : 17 Şubat
Ay duyarsınız inşallah minnak kalbi :) haber bekliyoruz.Benim de şuanda tam 6 hafta oldu, yarın doktor randevum var, kalp atışını duyacağız dedi. Yarın gittiğimde size de bilgi vereyim :) Muhtemelen duyacağız.
Ne güzel canım benim doktorum taaa beni 5 nisanı çağırdı kesin olsun diyeBenim de şuanda tam 6 hafta oldu, yarın doktor randevum var, kalp atışını duyacağız dedi. Yarın gittiğimde size de bilgi vereyim :) Muhtemelen duyacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?