2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar keyfini cikarin valla. Ben oglumda ayni oyleydim ne rahat gebelik gecirmisim meger. Bunda daha simdiden yuregim agzimda
Annem böyle başladıysa böyle gider diyor bakalım nasıl ilerleyecek

cumartesi günü benim 6+0 olacak ve hcg değerim dün 7912 ydi . Sizce cumartesi günü kalp atışını duyabilir miyim?
Benim de şuanda tam 6 hafta oldu, yarın doktor randevum var, kalp atışını duyacağız dedi. Yarın gittiğimde size de bilgi vereyim :) Muhtemelen duyacağız.

Kizlar keyfini cikarin valla. Ben oglumda ayni oyleydim ne rahat gebelik gecirmisim meger. Bunda daha simdiden yuregim agzimda
Ay çok mutlu oldum. Her sabah gözümü açtığımda acaba bugun kusacak mıyım diye düşünüyorum. Bir arkadasımın 7.haftada başlamış bulantıları. İnşallah bulantısız atlatırız şu süreci.

kızlar selam acil yorumlarınıza ihtiyacım var şimdi ikinci beta sonucum çıktı. Bana yardımcı olur musuunuz normal mi değerlerim? Dr ameliyattaymış soramadım.

21 Mart 178
23 Mart 384
SAT : 17 Şubat
Hayırlı olsun. Değerleriniz gayet normal hesaplayıp 1500 lere geleceğiniz güne randevu alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…