Ben de panik olabilirim gibi geliyor aynı korkular bendd de var malesefTabi onlar daha iyi bilirler panik olurmuyum bilmiyorum ki yaşayıp gorucem galiba artik
Benim de uykum kaçtı valla debeleniyorum yataktaGecelerrr yarr yarr
Uykularrr haraammm
Ayy cok sukur nasil sevindimİyi geceler kızlar son mesajları okuyamadım herkes iyidir inşallahkimse doğurmadı değil mi?
Bugün bebeklerimi emzirdimmm
Çok minikler iki fırt çekip hemen uyuyorlar ikinci denememiz daha başarılı geçti çok güzeldi.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Tahlilleri de iyi çıkmış Yarın kızlarımı çıkarıyoruz öğleden sonra çıkmış olacağız inşallah
Darısı hepimize herkes sağ Salim kavuşsun bebeklerine inşallah
Sezeryan aninda anestezi doktoru hep basinizda oluyo kizlar. Devamli tansiyonunuza kalbinize bakiliyo. Diyelim panik oldunuz ki ben olmustum tir tir titremeye basladim kontrol edemiyorum kendimi hem üşüyorum hem dislerim titriyo. Doktor dedi ki korkma simdi biraz sakinlestiricez seni.hemen sakinlestirici yaptilar. Sonrasi zaten yuksek dozda alkol almis gibiydimBen de panik olabilirim gibi geliyor aynı korkular bendd de var malesefama bebeğimin doğum anı da görmek istiyorum bebeği göreyim beni sonra uyutun dicem çünkü bizim ameliyatlar uzun sürebiliyor normal sezaryene göre.
Sezeryan aninda anestezi doktoru hep basinizda oluyo kizlar. Devamli tansiyonunuza kalbinize bakiliyo. Diyelim panik oldunuz ki ben olmustum tir tir titremeye basladim kontrol edemiyorum kendimi hem üşüyorum hem dislerim titriyo. Doktor dedi ki korkma simdi biraz sakinlestiricez seni.hemen sakinlestirici yaptilar. Sonrasi zaten yuksek dozda alkol almis gibiydimdoktora bagirmisim hatta bi ara ne zaman dikeceksin diye anestezi doktoru dedi ki kizim bagirma hocanin konsantresi bozuluyo boyle seylerde olabiliyo yani arkadaslar
Bende doğuştan gelen genetik kanama bozukluğu var yani kanım pıhtılaşmıyor kanamaya çok meyilli ve bunun en ağır düzeyli olanı ,yani pıhtılaşma faktörü eksik olan hiç yok gibi bir şey ama ordan oraya sürüklenip bi türlü ne özeller kabul ediyordu ne eğitim araştırma tam olarak özeniyordu böyle ortada kalmış gibiydim o sorun çözüldü canımMerhaba konu ne idi ben kaçırmışım merak ettim açıkcası
Olmaz mı kesinlikle aynıyız yok işler yetismeyecek yok doğum çantası nasıl hazırlıycam vs vs oturup ağlamışlığim var sonra kendi kendine çözüldü annem eşyaları hazırlamak için geldi haftasonuna da temizlikçi ayarladik işler tamam. Sakın kendini yıpratma bu süreçte bebeğimiz her şeyi hissediyor artık.Günaydın kızlar. Ben bu aralar psikolojik olarak biraz zor bi süreçten geçiyorum. Bebeğimle alakalı değil çok şükür sağlığımız yerindesadece hormonlardanmı artık bilmiyorum ama çok stresliyim evham vesvese gibi şeyler oluyor son zamanlar ve panik atak. Şuanki endişem bu huzursuzluğum stresimin bebeğime yansıması malum annelerin yaşadığı stresli dönemleri hissederlermiş.. dudaklarım ucukladı en sonunda
Varmı böyle süreçten gecenler psikolojik olarak iyimisiniz sizler ?
Günaydın canım. Ne yazık ki hormonlar ve tabi belirsizlikler strese sokuyor çok normal. Yıllardır kaygı bozukluğu tedavisi gören biri olarak çok iyi anlıyorum seni. Kısır döngü oluşuyor. Bebeğe zarar verme korkusu süreci daha da zorlaştırıyor tabi. Kafanı dağıtacak şeyler yap. Ben kitap okuyorum iyi geliyor. Örgü de örüyorum ara ara. Bu aralar sürekli ağlama krizleri geliyor. Eşim gık dese alınıyorum. Çok ilgisizmis gibi geliyor. Annem arıyor kendimce trip yapıyorum. Kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum. Offf ne bileyim zor süreçler. Umarım doğumla geçer. Lohusalıkta artarsa muhakkak destek al. Ben terapiye gidiyorum iyi geliyor. Allah kolaylık versin canımGünaydın kızlar. Ben bu aralar psikolojik olarak biraz zor bi süreçten geçiyorum. Bebeğimle alakalı değil çok şükür sağlığımız yerindesadece hormonlardanmı artık bilmiyorum ama çok stresliyim evham vesvese gibi şeyler oluyor son zamanlar ve panik atak. Şuanki endişem bu huzursuzluğum stresimin bebeğime yansıması malum annelerin yaşadığı stresli dönemleri hissederlermiş.. dudaklarım ucukladı en sonunda
Oy kıyamam maşallah her şey yoluna giriyorİyi geceler kızlar son mesajları okuyamadım herkes iyidir inşallahkimse doğurmadı değil mi?
Bugün bebeklerimi emzirdimmm
Çok minikler iki fırt çekip hemen uyuyorlar ikinci denememiz daha başarılı geçti çok güzeldi.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Tahlilleri de iyi çıkmış Yarın kızlarımı çıkarıyoruz öğleden sonra çıkmış olacağız inşallah
Darısı hepimize herkes sağ Salim kavuşsun bebeklerine inşallah
bu ruh halini hepimiz dönem dönem yaşıyoruz canım benim sana tavsiyem fazla üzerine düşünmemeye çalış insan düşündükçe hormonların da etkisiyle o ruh halinden çıkamıyor fikir ürettikçe kendini üzüyor . Ben çok üzgün olduğumda bebek hareketleri bile azalıyordu sonradan pişman oluyordumGünaydın kızlar. Ben bu aralar psikolojik olarak biraz zor bi süreçten geçiyorum. Bebeğimle alakalı değil çok şükür sağlığımız yerindesadece hormonlardanmı artık bilmiyorum ama çok stresliyim evham vesvese gibi şeyler oluyor son zamanlar ve panik atak. Şuanki endişem bu huzursuzluğum stresimin bebeğime yansıması malum annelerin yaşadığı stresli dönemleri hissederlermiş.. dudaklarım ucukladı en sonunda
Ben de aynıyım ya sürekli doğumu ve sonrasını düşünüyorum. Yani ikisinin de zorlukları var ve ben ilkindeki gibi değilim o zaman fazla takılmıyordum ama şimdi çok endişeliyim ve korkuyorum da açıkçası. İnşallah herkesin dediği gibi 2. Doğumlar daha kolay geçiyordur diye umut ediyorum. Bir de kızımın sakin karakterli bir bebek olmasını umuyorum. Benim plansız olduğu için hâlâ yeni bir bebeğimin olacağı düşüncesi bilmiyorum uzak geliyor bana tuhaf bir şekilde. Sanki hep hamile olacağım da kızım karnımda hayatımıza devam edecek gibi oysaki 4 hafta içinde kucağımızda olacak ama ben hâlâ garip hissediyorum. Bir de iki çocuğa bakacak potansiyel ben de var mı bilmiyorum çünkü ben hep tek çocuk düşünmüştüm ve oğluma ancak yetiyorum. Başka sehirdeyim yardım eden bir Allah'ın kulu da yok annem ayda bir iki günlüğüne ancak gelir. Eşim de yoğun çalışıyor. Neyse öyle böyle yaşayacağımızı yaşayacağız. İnşallah altından kalkarım hepsinin.Günaydın kızlar. Ben bu aralar psikolojik olarak biraz zor bi süreçten geçiyorum. Bebeğimle alakalı değil çok şükür sağlığımız yerindesadece hormonlardanmı artık bilmiyorum ama çok stresliyim evham vesvese gibi şeyler oluyor son zamanlar ve panik atak. Şuanki endişem bu huzursuzluğum stresimin bebeğime yansıması malum annelerin yaşadığı stresli dönemleri hissederlermiş.. dudaklarım ucukladı en sonunda
Benim de öyle eşime diyorum valla bir taraftan eli ayağı cikacak diye korkuyorum oyle bir vuruyor ki Allah ne verdiyseGünaydinvar mı doğuran her an göbeğimi bi alien yırtıp çıkacakmış gibi benim
buna hem rahatladım hem çok güldüm
GünaydınlarGünaydın kızlar
Ben yasiyorum ama kan ilaci vitamin bi suru takviye aliyorum ondan oluyo diye dusunuyorum :/ yani insallah ondandirkızlar bu haftalarda ishal yaşayan var mı sanki tehlikeli olabileceği doğumu tetikleyeceği konuşulmuştu burada. Bende de birkaç gündür var endişelenmeli miyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?