2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok güldüm canım

Anne karnındaki sesleri taklit ettiği için bebeği güvende hissettirir yarım kundak ile kullanıldışında uyku eğitimini destekler tarzı şeyler için alcam ben. Zaten ilk başlarda sadece sesini kullanmış olcak yarım kundak dolayısı ile
Teşekkürler bilgilendirme için bende tam olarak buna benzer şeyler okudum gerek arkadaşlarım gerekse hastanedeki bi iki hemşireden kendi yaptıkları ile ilgili. Mama mutlaka olsun çantada bebek açlık çekmesin dediler. Tabi ki uğraşacak lar süt için 2 saat falan ama çocuğu daha fazla aç bırakmaua lüzum yok. Onların vereceği mamayı istemediğim için de çantaya koydum.

Cok cok sevindim :) Ne tatlilardir :) Saglikli ve mutlu omurleri olsun. Anne babalariyla nese dolu gecsin gunleri.

Guzumm çokk sevindimmm Darısı bana inşallah bende kavuşurum bebemle . Yavrularınla bir ömür sağlıklı ,huzurlu günleriniz olsun inşallah

tansiyona baktır baş ağrısı tehlikeli ben ilk gebeliğimde sonuna kadar başım ağrıdı ama hiç tansiyonum çıkmadı. belki gebelik hormonlarındandır. zaten ne olsa ona bağlıyoruz:)

kızlar Ekimde ki ilk doğum kimden gelir tahminleri aliyim

Bende öyle istiyorum aslında bakalım ne diyecekler nasıl olacak insallah çok güzel geçer sağlicakla evimize döneriz Allah yardımcımız olsun

Son asamalarda herkeste ayri bir anksiyete basliyor. Ben de hicbirsey yetismiyor, oyle sacma sapan doguma gidecegim stresi vardi. Onu agir asabiyet takip etti ki zor kontrol ettim.
Simdide ya ailem gelemeden dogum baslarsa korkusu basladi. Dinledigim Turkce ve Ingilizce kaynaklarda, doguma yaklastikca annelerde boyle duygusal dalgalanmalarin oldugunu ve normal oldugunu soyluyorlar. Yapacagimiz tek sey, mumkunse ya tatli sakin insanlarla yada yanliz olmak. Azar azar bebekle alakali islerimizi tamamlamak. Gunduz yapabiliyorsak yarim saat 1 saat kestirmekmis.

Suan yaptıgın seyleri yapmayacam diyebiliyosun arastırıp öğrenmeye cabalıyosun bilinclisin emin ol oyle olmaz ben de senin gibiyim dünya emzirme platformu var emzirme pozisyonları ve emziren kadın vidioları izlemeni öneririm ben baya inceledim kafama kazıdım emzik biberon mama sart değil etkin emzirmek önemli ve cocugun dil dudak bagı var mı ona mutlaka baktır ilk oglum da basıma geldi hiç bi doktor anlamadı 1.5 aylıkken baska bi doktora goturdum o doktor anladı ve cerraha kestirdik tabi emziremedim cunku cocuk biberona alısmıstı emzik hiç emmedi face de emzirme akademisi var oraya da bakın

Sen sanslı grupdasın canım bastan biberon mama emzik verince cocuk meme bası karmaşası yasıyo diyolar emzik emmeyi öğrendikten sonra ama araya biberon girince iş karısıyo cocugun cok iyiymiş masallah hem biberon emip hem emzik alıp artı seni emmiş masallah diyeyim

kızlar bu haftalarda ishal yaşayan var mı sanki tehlikeli olabileceği doğumu tetikleyeceği konuşulmuştu burada. Bende de birkaç gündür var endişelenmeli miyim ki
Bende gecen haftalarda oldu ayni sekilde endiselendim. Sularda sanirim birsey var, tum Turkiye'de salgin varmis. Daha evvelde acillik olmustum burada yazmistim ki bulasici imis.
1 soda icin, guzel bir yayla corbasi (yogurt pirinc iyi gelir) ve muz gibi gidalar yardimci oluyor. 2 gunde duzelmisti benim.

Bende kaç gündür uyuyamıyorum ve bendede 2cocuk var Allah yardımcımız olsun
Amin canım valla 3. Gelincede huniyi takıp gezeriz artık çocuklarla okul zor oluyor beslenmeleri hazırlıkları götürüp getirmesi derken anne bir penguen gibi yürüyorum az kaldı inşallah bakalım her şey güzel olacak inşallah inancım tam buna

Kesinlikle öyle bunu normallestiren doktor Türkiyede rastlamak beni sinir etmişti arkadaşta ben düşünmüyorum ama normal demişti yapılıyor bu yöntem demişti o yüzden yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…