2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
25 . Haftaya kadar benimde öyleydi ama sonrasında tam kapattı .hayırlı sağlıklı doğumlar olsun hepimize
Ben çok korkuyorum doğumdan ne yapacağım bilmiyorum düşününce çok stres oluyorum araştırdiniz mi previa ameliyatları genelmi anestezi yoksa spinal mi oluyormus

Çok sevindim canım sonunda kavusuyorsunuz Rabbim bidaha hiç ayırmasın annelerinin koynundan kuzucuklari

Ben çok korkuyorum doğumdan ne yapacağım bilmiyorum düşününce çok stres oluyorum araştırdiniz mi previa ameliyatları genelmi anestezi yoksa spinal mi oluyormus
Ben doktora sordum spinal de olabilirsin demişti. Anestezi doktoru ile karar vereceklermiş.

Maşallah mini minnak hanımlara Çok güzel haberler bunlar. Evlerine annelerine kavuşacak yavrular

Yok henüz istemedi ama 20 sinde son muayanem var ya gün verecek belki o gün söyleyebilir ..bu hastanalerde kan bankası yokmu bizden neden istiyorlar acaba
Valla ben de anlamadım ama ilk teşhisten beri kan bulmamı istiyor. Sanırım ameliyattan 1 hafta önce hastaneye teslim etmek gerekiyormuş.

Canım etrafımda aileme çok dillendirmiyorum ama bende de var aynı korku .ayın 20 sinde son kontrolüm var gün belli olacak.doktor internetten araştırma yapmamı istemiyo birşey sormaya kalktığımda sen düşünme bunları falan diyor .20 sinde söyleyecektir nasıl anestezi uygulanacağını ama ben genel anestezi yaparlar diye dusunuyorum

Bende genel yaparlar diye düşünüyorum eşimde korkma diyor okuma diyor ama insan düşünmeden edemiyor Allah yardımcımız olsun yoğun bakıma alırlar mı ne kadar kalırım herşeyi takıyorum inşallah sorunsuz çıkarız ameliyattan hepimiz

Kızlar Hepsiburada da deerma f300 soğuk buhar makinesi 719 TL ye düşmüş. Düşünen varsa alabilir. Uçucu yağlar ile de kullanılıyormuş

Bir çılgın doktor demişti burdan bir arkadasimjza ters olsada sıkıntı yok döndürürz bebeği diye sakıncalı olduğunu demstim ama pek hoş karsilamamisti dediğimi. Bu kadını çoğunuz biliyor kendisi hemşire eşi de doktor onların çocukları da ters geliyo şuan okumasını tavsiye ederim. Kimdi gerçekten bilmiyorum diye böyle yazdım yoksa özelden atardım ona

Banada çok kızıyor eşim ailem böyle şeyler düşününce ama olmuyor işte elimde değil bir kızım daha var benim Allah korusun kötü şeyler aklıma geliyordu bir ara çok ama artık biraz daha olumlu düşünüyorum ne ameliyatlar yapılıyor artık birde bizim gibi doğum yapan bir sürü insan var ya sende hiç araştırma internetten bence giricez cikicaz inşallah

Bu pazar eşimle yaptım yaptım yoksa herşey kalır gibime geliyor

Anladım canım emar ile emin olmak istiyorlar İnşallah olumsuz bir şey çıkmayacak

Ay çok sevindim maşallah size. Bütün dert sıkıntı geride kaldı inşallah yarın yeni hayat

Perşembe günü kontrolüm var daha 2 gün var ama heyecandan mı artık ağırlaştım ondan mı uyuyamıyorum Bu arada kızlar kesin sezaryen olacaklara doktor kaç haftalıkken gün verdi

Canım ne yaptın kıpraştı mı bebiş?
Yok canım eşimi bekliyorum sanırım acile gideceğim. Yoruldum artık 2 güne bir hastanelerdeyim . Gitmek istemiyorum aslında uyuz olduğum için ama geçen ki kontrolde aniden kaybedebiliriz gibi bir sürü şey söyledi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…