2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Perşembe günü kontrolüm var daha 2 gün var ama heyecandan mı artık ağırlaştım ondan mı uyuyamıyorum Bu arada kızlar kesin sezaryen olacaklara doktor kaç haftalıkken gün verdi
38 hafta bitiminde gün verdi bana canım bir aksilik olmazsa 17 Kasım doğum tarihi

Canım hic mi hareket etmedi az da olsa kıpırtı varsa hareketten sayılıyor demişti doktorum yani öyle sert tekmelemesi gerekmiyor, için rahat edecekse git tabi ama stres de etkiliyor bebişi senin bi de her şey üst üste geldi tabi sakin olmaya çalış aniden neden kaybedebilirmissin onu anlamadım bir de kontrolde ultrasona bile girmedin diye hatırlıyorum uyuzdan dolayı mi öyle dedi yoksa

Uyuzdan önceki kontrolde bebek çok gelismemis kanda pıhtılaşma problemi var demişti canım o yüzden Kan sulandırıcı iğne verd doğuma kadar. Belki de stresten hissetmiyorum algılayamıyorum anlamadım. Cidden herşey üst üste geldi. Zaten zor elde edilen bir gebelikti . Aşılamadan sonra kendiliğinden olmuştu. Korkularım çok arttı bu sıra.

Benim de bu gittiğimde belli olacak kasım başına 38 bitiyor acaba ben biraz daha dursun desen kabul eder mi doktor
İlk doğumu sezeryan olanlara 38 den sonra riske atmamak adına doğum istiyor doktorlar.Sonraki haftalar doğum kendinden başlayacağı için eski sezeryan dikişlerinde kasılmaya sancıya bağlı açılmalar kanamalar meydana gelebiliyormuş anne bebek hayati tehlike açısından riske bırakmak istemiyorlar doktorum bana bu şekilde anlattı canım

Sana tamamen katılıyorum canım biz sagimizdan solumuza dönerken korkuyoruz bir şey olacak diye bir doktora müdahale ettirmek çok sakıncalı ne kadar profosyonel olursa olsun asla öyle bi şey yaptirmam şahsen, bazen ultrasonu fazla bastırıyor da doktor ne çok can yakıyor. En fazla sezeryan dogurulur yani donmemis olursa ne emeklerle geldik bu güne sırf normal doğum için bu risk bana saçma geliyor doktorum da her iki doğum şeklinin de riskleri var diyor Allah korusun ben hayırlısını sağliklisini diliyorum madalya takmiyorlar normal doğurunca ya da sezeryanla doğurmuş olmak anneliğimizden bir şey eksiltmiyor

Haklisin canım tedirgin olmakta ama önlemini alıyorsun bu haftalara gelmissin gerçekten ciddi bir pihtilasma sorunun olsa bu haftaya kadar mutlaka sıkıntı çıkardı zaten önlem amaçlı başlamış muhtemelen doktorun ben de en başından beri kullanıyorum, bebiş her şeyi anlıyor içerde senin stresinden evhamindan sessiz sessiz duruyor olabilir hatta bence rahat pozisyonu bulmuştur bi güzel yatıyordur uyuyordur
Acile gidiyorsan bize de bilgi ver mutlaka

Doğru söylüyorsun canım çok stres yaptım kaç gündür. Eşyaları hazır değil. Hastane çantasını bile hazırlayamadım . Gerginliğim yansımış olabilir. Eşim gelir birazdan birde o baksın dedim belki ben anlamıyorum. Olmazsa giderim

Mesajını şimdi okudum inşallah her şey yolunda ilerler
Kendini toparlamana çok sevindim kayıplarına çok üzüldüm bilmiyordum daha önce söylediysende kaçırmışım her şey bizler için ah ilk zamanlar neler neler yaşadık kimimiz atlattı kimimiz baştan aldı
Rabbim neyler meyletse güzel eyler
Eğer ki mucizeni bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Cumartesi inşallah her şey çok güzel ilerler
Rahim ağzı yetmezliği ile ilgili ne yapıldı peki

Son düzenleme:
Bir şey yoktur muhtemelen ancak içinin rahat etmesi için git o zaman acile tabii. Stresini de azaltacak bir şeyler yapmak şart ya dua dinlemek olabilir açık havada daha çok vakit geçirmek olabilir.

Bir şey yoktur muhtemelen ancak içinin rahat etmesi için git o zaman acile tabii. Stresini de azaltacak bir şeyler yapmak şart ya dua dinlemek olabilir açık havada daha çok vakit geçirmek olabilir.
Eşim geldi konuştu biraz bebekle 4 5 dk sonra tekme attı canı sağ olasıca ben çok endişeli olduğum için minik hareketleri hissedemedim sanırım

Bu çifti tanımıyorum ama dedikleri doğru tabiki de, dönmemiş bebeğe dışarıdan müdahale nedir yaa? Benim yoga hocası da döndürmek için vücut egzersizleri var demişti, tamamen zararsız bacak kalça bel egzersizleri, ama doktoruma danıştım kabul etmedi. Bu döndürme ancak ultrason ve cihazlar eşliğinde hastane ortamında ve gerekliyse yapılabilen bir şeymiş.

Bebek dönmüyorsa öyle olsun istiyordur.

Her cümlene katılıyorum. Kesinlikle bu da akışında giden bi şeye müdahale etmek. Yersiz.

Perşembe günü kontrolüm var daha 2 gün var ama heyecandan mı artık ağırlaştım ondan mı uyuyamıyorum Bu arada kızlar kesin sezaryen olacaklara doktor kaç haftalıkken gün verdi
Biz buguj konuştuk ama cok erken dedi daha 38 sonuna kadar tutmayı planliyorum dayanırsa dedi o bile heyecan yapti bende

Aynen onemli olan saglikla ve hayirlisiyla doğurmak
Dogum sekli bir fark ifade etmiyor bende

İnşallah canım geride kalacak bu günlerde inşallah

Bizede muhakkak yaz canim doktordan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…