2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gumus gogus ucu kapagi alan var mi?Cok ciddi tqvsiye edenler var az da degil 400 lira civari. Ne onerirsinz?Gogus pedleri kesinlkle yara yapiyo.

Yeee yee afiyet olsun. 2 hafta önce herşey normaldi halbuse. Özellikle akşam kes karbonhidratı dedi.Bu saatlerde bişey olmaz kendimde 70 kg ım. Sağ selamet bi doğsalar

Altından sonra en iyi yatırım Psikoterapistler kendimede randevu alacağım hatta doğum öncesi 1 seans gitsem rahatlarım kaygilarimi dizginliyor paralı arkadaşım

İri bebeğin dogumu zor olur gerçekten benim ilk bebeğim 3bucuk kiloydu başı iki hafta önce gidiyodu çok zorlandım ben zaten zayıfım

32 haftalıkken benimki 2kg dı daha önce 1hafta önden gidiyodu 32de haftasıyla uyumlu çıktı yarın randevum var son durum ne merak ediyorum. Aslında normal doğum olduğu için iri bebek istemiyorum
Benide o korkutuyor ama dikkat edicem bakalım biraz

32. Hafta civari kacti kilodu canim hatrliyo musun

Gumus gogus ucu kapagi alan var mi?Cok ciddi tqvsiye edenler var az da degil 400 lira civari. Ne onerirsinz?Gogus pedleri kesinlkle yara yapiyo.
Kuzu silverette var silver nurse var silvermom var biri çok pahalı biri orta biride çok ucuz geldi birde meme ucunun boyutuna göre alınıyormuş henüz almadım karar aşamasındayım

Eklentiler

• Screenshot_20221004-231820_Instagram.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 65
Kız kardeşim kullandı çok memnun kaldı. Benim göğürslerim ilk cocugumda tecrubesizlikten çok kötü oldu ama 2.de sütümle göğüs ucumu etrafını sütle ıslatıp nemlendirip öyle emzirdim sorun yaşamadım

İşte bizimki de sorunsuz ama temas ve meme bağımlısı bir bebekti, hatta emziği kendi bıraktığı zaman 1-2 hafta çok zorlandım çünkü normalde 15 dakikada uyur emziği verirdim o uyumaya devam ederdi ama emziği bırakınca uykuya geçme aşamasında memeyi çektiğim gibi uyanır ağlardı tam 1 saat derin uykuya geçmesini beklerdim bu yüzden. Ben de emzik vermeyi düşünüyorum yine bakalım, inşallah abisine çekmiştir zaten hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hep abisine benzemesi için dua ediyorum. Kabul olur inşallah

Aynen kesinlikle ya emzik candır bende tam tersi inşaAllah kızım abilerine çekmez daha uslu daha sakin olur diye dua ediyorum akıllı çocuğa çok ihtiyacım var

İri bebeğin dogumu zor olur gerçekten benim ilk bebeğim 3bucuk kiloydu başı iki hafta önce gidiyodu çok zorlandım ben zaten zayıfım
Bende aynı çok zorlandım doğumda. Açılma aşaması ağrılı bile olsa kısa sürmüştü bir çoklarına göre 5-6 saat çektim sancıyı sadece ama doğum masasında yarım saatten fazla kaldım. Hatta yandaki doğumhaneye kadın benden sonra geldi önce doğurdu çıktı ben hâlâ doğuramamıştım şimdi gülüyorum ama o zamanlar zordu harbiden inşallah bunda masa kısmı da hızlı geçer ve kilosu daha az olur

2 hafta once 2.2 civari demisti doktor. Sekerden kaynakli degil ama. Esim ve ailesi cok yapili, ben ortalama bir boy ve kilodayim.
okadarda iri değil ya son zamanlarda drlarda her bebeğe iri diyorlar anlmadım ki banada iri dedi şeker takibi önerdi şeker çıkmadı 33+4 de 2400 dedi . arkadaşa 35+5 2700 dedi ikimizede iri dedi

Bende de uçuk var ama ailevi problemlerden.. Hamile değilken çocugun olmuyor mu doktora git diyen Öz annem benle ilgilenmiyor bebeğime erkek değil iması yapıyor daha neler neler
Güzel olsun da diyor Bi de (eşime laf atıyo yani)
Eli ayagı sağlam olsun da diyor (benim kolum kırılmıştı kas kemik zayıflığı var)
çok yalnız bıraktı beni
Bir kere sormadı doktor ne dedi diye
Kaynanam bile daha çok ilgilendi sordu

Aynen kesinlikle ya emzik candır bende tam tersi inşaAllah kızım abilerine çekmez daha uslu daha sakin olur diye dua ediyorum akıllı çocuğa çok ihtiyacım var
İnşallah gönlüne göre olur canım. İlkler kolaysa ikinciler zor olur. İlkler zorsa ikinciler kolay olur diyor çevremdekiler o yüzden etkileniyorum ve endişeleniyorum ama düşünüp olumsuzu çağırmamaya çalışıyorum. İnşallah güzel ve uslu olacak kızım da. Hepimizinki öyle olsun inşallah

Benim ikincisi abisine göre daha hareketli tabiki ama ikisi erkek olduğu ve yaş aralıkları kısa olduğu için birlik oluyolar kavga edip dövüş oyunları oynuyolar şuan hangisi hangisinden daha akıllı çözemiyorum inşaAllah canım seninde gönlüne göre olsun. Yani stresimiz ne kadar az olursa kafamız ne kadar rahat olursa çocuklarımıza o kadar rahat yetebiliriz onları daha çok mutlu edebiliriz diye düşünüyorum. Tek derdim sağlıklı olsunlar ve evlerinde aileleriyle çok mutlu olsunlar. Mutluluğu dışarda aramak zorunda kalmasınlar. Yani şimdiden herşeyi düşünüyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…