2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

35’i bulunca bıraktım artık ben. Aslında 1 hafta daha gideyim diyordum, ama ne yazık ki benim de masa başıydı, en son artık gün boyunca hiç sırtımı sandalyeye hiç yaslamadığımı fark ettim, lavaboya geç gidiyordum ve gecesinde ağrılarım çok artmıştı. Çok şükür bir şey yok. Devam etme niyetin ve gücün varsa et, sadece arkana yaslanmaya çalış hep, bir de lavaboları geciktirme, iş ne kadar yoğun olursa olsun Güzel sağlıklı mesailer.

Çok güzel bir deneyim aktarımı oldu bu bize. Ben de kabuslarımda sürekli emzirmekle alakalı sıkıntılar görüyorum. Şu grupları takip edelim bakalım. Teşekkür ederiz.

Bizim evde durum daha karmaşık. Yani ablamın oğlu erken yatıyor ve amerikan mutfak 1+1deyim. Doğal olarak yatak odasını onlara vermek zorundayım. Yani salonda idare etmek zorunda kalacak olan benim
Normal zamanda sorun değil ama lohusa halimle zorlanırım gibi geliyor. Bir de dediğim gibi eşimin her konuda yardımcıdır. Ameliyat oldum, bir süre kıpırdamam yasaktı, lavaboya bile kalkmadan yattım ve o süreçte bana baktı. Yani o dönemden daha zor olamaz herhalde

Evet, sanırım biraz eşlerin karakteri ve yapısı da önemli. Eşim sorumluluktan kaçmaz ve her konuda yardımcıdır. Şuan bile işten gelip yorgun halde çoğu zaman yemeği o hazırlıyor
En azından işe başlamadan oğluyla doya doya vakit geçirsin istiyorum.

Yalnız olmadığımı bilmek güzel B benimadimumut OKYANUS302
Youtube doğum videolarında anneler kızım sancı çekiyor diye nasıl endişeleniyor. Nasıl bu hale geldim annemle anlayamıyorum
Kendisi hacca gitti agustosta ben hergün aradım ilgilendim
haketmedim hamile iken bu muameleyi.. Madem böyle ilgisiz olacan ne diye çocugun yok iması yapıyon hevesli gibi bakacak gibi...
Ama hamile kızıyla ilgilenmemek aramamak çok büyük birşey değil mi
Doğuma da gelsin istemiyorum herşeye bişey deyip hiç Bi iş yapmıyor
Beni beğenmez çocugumu kocamı beğenmez
Hastaneye Kimse gelsin istemiyorum bende ama eşimi ikna edemiyorum
Gelen gelsin konuşan konuşsun sonra da defolsun gitsin sabret diyor eşim de kendince..
Bi de hastaneye gelip napcak lar ki yaşlı insanlar oralarda bekleyip
Kaynanama dedim 40 mevlüdü yapcam ona gelin dedim yok diyor hastaneye gelcem diyor.
Annem tamamen sessiz
Ya Bi de Normal mi sezeryan mı emdi mi emmedi mi... Kavga ederim diye korkuyorm o halde... Doluyum çünkü...
Erkekler daha iyi valla bak kayınbabam kaynım filan :) Allah yardımcın olsun diyorlar hiç yorum yapmıyorlar
Ben istiyorum ki sadece eşim ve Kız kardeşim olsun hastanede
40 mevlüdünde de evladımın nenesi dedesi amcası teyzesi VS. İşte.

Sağ ol canım bu dediklerine de dikkat edeceğim

Evet canım eşimin kuzeni kadındoğum uzmanı oda kız kardeşime önerdi kız kardeşim yaptı çok iyi geldi. Bende gittim en yağlı tahini aldım şimdiden sürmeye başlayayım. Ben doğal olmayan şeyler kullanamıyorum bebek emiyo sonuçta kullandığım ürüne güvenmem lazım. En güzeli doğal olması

İri bebeğin dogumu zor olur gerçekten benim ilk bebeğim 3bucuk kiloydu başı iki hafta önce gidiyodu çok zorlandım ben zaten zayıfım
Benim bebişte 10 gün önden gidiyor kafasida 3 hafta önden gidiyor biraz koca kafalıyız. Normal dogumu yaşamayı çok istiyordum ama yalan oldu koca kafalı bebisim sayesinde

Kuzum şimdi minik olacak ya minnoslar hemen doyuyorlar aldın sağ göğsünü emzirdin uyudu yerine koydun bidahakine sol göğsünü emzireceksin diğeri dolacak öyle oluyor ben hep öyle emzirmistim oğlumda sıkıntı olmadı bu sezeryanda nasıl olur hemen emzirebilir miyiz süt gelirmi bilmiyorum normal doğumda hemen gelmişti

Ay inşallah gelir zaten ilk zamanlar baya minnak olacaklar tek meme ile doyarlar gibi geliyor bana da

Sağolun. Buharsız devam ediyorum inşallah hata yapmıyorumdur ancak zor işmiş, belim şimdiden koptu
Enazindan sizinki garanti olmus :) Ben iki gune boldum artik ayaklarim agrimisti, minik minik ugrasmaktan
3 ay sonrasi tum kiyafet ve esyalari biraktim artik, annecigime kilitleyecegim :)

Evet bende kizimda kullandim. Krem almistik ama icin hic rahat etmedi kremli kremli cocuk emecek. En iyisi dogal olani

Canım dogurmadan mümkünse annenle yüzleş derim. İçindekileri söylersen bu kadar gergin olmazsın. İçindekileri dök bari. Annen ister anlasın ister anlamasın. Tabi kırmadan dökmeden. Yapabilir misin bilmiyorum. Ben ara ara anneme söylüyorum kızdığım şeyleri. Alınıyor ama napiyim içimde kalınca öfkem de büyüyor. Bu sefer olur olmadık tepkiler veriyorum. Allah kolaylık versin canım. Umarım huzurla doğurdum, dogururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…