2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış bebek ve kendi sağlığın için hem 2 kilonun üzerinde bebişin belki 2500 bile olabilir artı yanılmalar da oluyor , bebek hareketlerin normal mi

Kuzum onlar battaniye için değil mi ben de pek bilmiyorum ama benim de başarısız bi tecrübem olmuştu anneme paslamistim direkt

Yeleği öğlen bende yaptım videodskiylr alakası olmasa da ama bu patik cıks olmuyor. Yeleğe de 32 ilmekle başlamış 6 ay 1 yaş arası giyer dedi. Sanki çok biliyor gibi dedim ben buna 24 yapım iyi halt yedim
Olsun en azından ortaya bir ürün çıkmış

Bence de değmez. Benimkine cigitten aldım uyku arkadaşını. Pamuklu şirin bir şey yeter çok zorlanırsa telefondan ya da süpürgeden vs açarım. Oğlumda da öyle yaptım ben açıkçası. Zaten 4. Aydan sonra o sese de pek ihtiyacı kalmıyor artık zaten

Canım ya üzülme bebeğin etkilenir. Kaç haftalıksınız normalde ? Hemen farkedilmiş, güvenli yerdesin. Çok küçük de değil bence iyi, benim de moralimi bozdu bugğn doktor küçük diye. Şimdi bakıyırum da iyi aslında kızlar sağolsun moralimi düzeltti. Sende içine ferah tut, kilosu iyi. 30 lu haftalarda da zaten daha iyi riskli haftalar geçti

Kuzum onlar battaniye için değil mi ben de pek bilmiyorum ama benim de başarısız bi tecrübem olmuştu anneme paslamistim direkt
Az kaldı fıttırmaya ipi paröalıcam bere yelek patik yapıyorlarmış. Alakasız olsa da yelek oldu sayıyorum ben ama bu patiği bi tane yaptım tuhaf tanımsız bişey oldu içine minnak ayağa girmez çocuğun o derece onu imha edip 2. Yi yaprım gemi oldu 3. Olmazsa sakin kalamıcam bereyi deneyim ben

Canım benim korkma hastanede en azından emin ellerdesin takibini yaparlar su sinirdaysa müdahale etmiyorlar sinirin altına düşünce ediyorlar diye biliyorum bana öyle demişti doktorum, inşallah bebisin biraz daha sabreder en azından sen hazır hissedene kadar duam seninle

Aynen bere daha mantıklı foto at merak ettim valla

Uygulamalar da var veya youtube da da var uygulama. İnşallah gerek olmaz hiç birine. Uyku eğitim araştırıyprum bakalım tutarsa tabii

Kızlar bugün devlet hastanesine kontrole gittim, doktor çıkacakmış acele baktı, 2450 gr geriden geliyor dedi. Sizce zayıf mı? 34 hafta içindeyiz

Nasıl geridenmiş acaba? Ya tamam çıkacaksındır, acil gitmen gerekir ama cümleyi düzgün kur en azından!!. Kafa çevresi daha önemli. Ayrıca kilosu daha az olabilir, orada kan akışına bakıyorlar hemen, onda sıkıntı yoksa bebeğin beslenmesinde sıkıntı yoktur, gerisi yapıyla alakalıdır, her bebek 3,5-4 doğmuyor neticede. Bir de imzanda da haftasında 2.400 civarı yazıyor.

Benim de karın çevresi 1 hafta geriden, doktor hiçbir şey olmaz, normal aralıklar içinde ilerlemiş hep dedi. Alt sınır ve üst sınır oluyormuş grafikte. Bence sıkma canını, kilosu gayet iyi. Benim bu haftada 2600 mesela.

Neden öyle olmuş? Öncesinde de bir sorun var mıydı yoksa birden mi oldu? Canını sıkma canım 2 kilo üstü bebeklerde eğer başka bir sorun yoksa küveze bile girmeyebiliyorlar. Zaten ciğer geliştirici de yapacaklarmış o da çok iyi. Sen kaçıncı haftadaydın bu arada?

Canım çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasın hafta çok önemli kiloyu doğunca da alır stres yapma 34ü doldurduysan çok sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum

Ay ben Hamileliğimin başında battaniye ördüm annem de astar diktirdi baya güzel oldu sıcacık tutar bence battaniye ör hem kolay hem çok kullanışlı

Ben evlenirken bir tanıdığım "Evlilikte 2 önemli dönem var; 1.si ilk yıl, 2.si çocuğun ilk doğduğu dönem" demişti. Bu dönemde eşlerin birbirine karşı tutumu, alışma süreci falan evliliğin geri kalan tüm sürecini etkiliyor, diye açıklamıştı.
Cidden belki eşimle en çok yakınlaşacağım dönem olacak. En büyük ortak sorumluluğumuz, en çok anlayışa ihtiyacımız olan dönem gibi geliyor.
Ben hamileliğimi bile 3 ay kimseye söylemedim. Söylediğim zamanda da kurduğum cümle "keşke imkanım olsaydı da yalnız sen bilseydin, yalnız seninle konuşsaydım tüm bu konuları" oldu

Kuzum 2300 az bir rakam değil kuvöze bile girmeyebilir korkma inşallah sağlıkla gelir

Endişelenmeyin lütfen 2300 düşük bir kilo değil çok riskli haftalarda atlattık hemen hemen ..hem iyiki farkedilmis durum kontrol altındasınız doktorlar hazırlık yapiyorlardir doğum olsa bile sağlıkla doğacaktır bebeğiniz merak etmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…