2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzu yalnız değilsin. Anlatsam roman olur ben de. Üzülme boşver.

Ben vajinusmus sorunumu çözen psikoterapiste devam edeceğim kuzum lohusaliktada büyük ihtimalle giderim hem ben hem bebek açısından iyi olur

sezeryanlılar belli zaten normal bekleyen için demmiştimm anamm ikinci ikizlerimiz mi geliyorr
ben hep ekim de dogurcam diyordum ama bu gidisle kasim i gorcem galiba
canim benim 32. haftada 1840 gr di
Dun 34. haftada 2100 ge cikti. doktor gayet normal dedi. Ben normal dogum istiyorum kismetse o yuzden cok buyuk olmasin

Yarım kundak aldım. Açıkçası uyku,arkadaşı diye satılan şeylere gerek var mı onu düşünüyorum. Normal oyuncak 200 ise uyku,arkadaşı denince 400 e çıkıyor. Bahsettiğin hem kundak hem oyuncak mı nasıl bişey ? Fisher ı biliyorum bitek o da sadece oyuncak. Yanlış anlaşılmasın para sıkıntısı yok, evladıma can feda ama gereksiz şey almak, bebek diye 1 liralık şeyin 5 liraya satılması gibi şeylere alet olmak da istemiyorum. O paraya 2 oyuncak alırım, eğitici şeyler alırım diyorum. Ses gerekirse telefondan da açarım veya bi kayıt ayarlarım. Oyuncak bozulursa bir anlamı kalmaz bence. İşindeki mekanizma önemli olan.

Canım bende öyle biliyorum. Uyku arkadaşı almayı çok istedim ama elim gitmedi. Normal fiyatı 200 ise uyku,arkadaşı diye 400 e satılıyor. Değer mi diyorum ? Battaniye, oyuncaklı battaniye vb herhangi bir obje de olabilir ki bebek karsr verecek buna. Bebeğime can feda, para derdi yok ama o parayı verene kadar eğitici oyuncaklar alırım. Hem o mekanizma bozulursa bir anlamı kalmayacak. Uyku arkadaşı diye satılan ses çıkaran oyuncaklardan falan bir kaç kere alayım dedim hep gereksiz geldi. Bilemiyorum. 400-500 lira gerek var mı ? 2 tane oyuncak alırım veya eğitici setlerden alırım gibi. Oyuncaklı battaniye düşünüyorum aslında olur değil mi ? Veya büyük oyıncaklar var ses çıkarmayan fil falan onlardan istiyorum.

Bana göre çok iyi balım korkma 3 ü bulur bulmaya bile küveze girmez .Başka gelişim açısından sorun yoksa takma
Sadece gününden geri geliyor bir kaç gün dedi. En başından beri bir hafta iki hafta geriden geldi, son zamanlarda ilerlemişti hatta haftasını geçmişti ama bu sefer yine geriden geliyor dedi. Bide aceleyle baktı, başka hastaları vardı, devlet hastanesi yoğun oluyor malum, hata yapmıl olabilir mi diye düşündğm.

Ne kadar haklı endişeler. Annen için bir şey diyemem, ne yaşadı, neden duygusuz yorum yapamam, keşke en çok ihtiyaç duyduğun dönemde yanında olmayı başarabilseydi. Ama bir kızkardeşin varmış, ne güzel, o sana destek olur. Annen mesafeliyse kayınvaliden de kalmasın yanında, eşin destek olur kızkardeşin de işlerini yapar.

Bu benim kendi düşüncem tabi ama Fisher ın gerek nefes olayı gerek ses takliti bana gerekli geliyor. Budizz bana da gereksiz geliyor mesela tamam ses duyarı daha uzun öalılma gibi artıkarı var ama ben Fisher i gerekli görüyorum.

ay super bilgi , sagol canim
benim uyku arkadaslarim hep ayiciklardi

Canım emerken neden sagacaksin.niye biberona alistircaksin. Zaten bı bı gogusunu sonra diğerini vereceksin. Yani sirayla olacak... Süt oldugunda göğsün sert olur böyle taş gibi olduğu bile olacak. Çocuk emdikçe yumuşar o. Burdan bileceksin süt olup olmadigini

Hiç de saçma düşünmüyorsun, aslında eşler birbirine yeter böyle durumlarda ama bizim toplumumuzda iç içe girme hastalığı var. (İlk bebe için konuşuyorum, 2.-3. çocukta ihtiyaç da artıyordur)
Sen zaten hazırlıklarını yapmışsın, eşin de sen de belli ki işe güce hemen koşup halledebilen kişilersiniz. Bir de oda sayısıyla evin büyüklüğüyle çok ilgisi olmasa da bak gelecek kişiye tek odanı vermek zorunda kalacaksın, yazık değil mi size? Millet 4+1’e sığamıyor birbiriyle didişiyor, bir arada olmak o kadar da iyi değil bence. Bi film izlemiştim İsveç’te geçiyordu sanki, kadın doğum yaptı, hastanede ebe birkaç şey anlattı, sonra “zaten bebek size her şeyi öğretecektir” dedi ve yolladı çifti. Ben de mahremiyete ve mesafeye aşırı önem veririm.

Kızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak

YouTube de videolar var canım ben yelek ve battaniye yapmıştım yapabilirsin izleyip

Kaçıncı haftada canım benimde suyu az ve kilosu 1950 senin yine daha iyiymis inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci. Kilosu az değil bence .

canim benim gorumcem gecenlerde dogum yapti 2400 gr ve gayet saglikli bir bebek. iki gun hastanede kalip eve geldiler. Hic uzme kendini. Sagsalim alicaksin kucagina yavrunu

Çok sağol canım, bunu bende çok duydum. Şimdi krem kullanıyorum ama bebek doğduktan sonra mümkün olduğunca organik şeyleri denemek istiyorum. İnşallah o kremlere falan gerek kalmaz, ayve çekirdeği tahin yağına bile gerek kalmaz ama gerekirse dr sadece bunlar yeter inşallah.

Bu doktorlar iyice saçmalamaya başladı gayet iyi son ayda da zaten bebek 1 kiloya yakın alıyor
Ay ne bileyim azıcık moralim de bozuldu. Çabuk çabuk baktı acelesi varmış.

Nasıl geriymiş ya bence gayet iyi daha ne olacak
Ne bileyim moralim bozuldu aslında ilk başlarda da geriden geliyordu ama geç döllenme falan deniyordu. Bu doktor acele acdle baktı acaba hata mı yaptı bilmiyorum ki
Ama hata yapmasa bile normal, doktor geriden falan denince azıcık üzüldüm

Sağol canım bu,açıdan da düşüneceğim.

ay super bilgi , sagol canim

benim uyku arkadaslarim hep ayiciklardi
Hehee benim de kocaman bi bebeğim vardı saçı falan yoktu.

YouTube de videolar var canım ben yelek ve battaniye yapmıştım yapabilirsin izleyip
Yeleği öğlen bende yaptım videodskiylr alakası olmasa da ama bu patik cıks olmuyor. Yeleğe de 32 ilmekle başlamış 6 ay 1 yaş arası giyer dedi. Sanki çok biliyor gibi dedim ben buna 24 yapım iyi halt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…