- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Kızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak
Az sonra olması gereken ve üşengeçlikten olan fotosu ile geliyorumAynen bere daha mantıklı foto at merak ettim valla
Hedefime ulaşana kadar duramıyorum o patik yapılmadan bana rahat yokAman sakin kal bir ip uğruna
Battaniye de hedefim de patiğe taktımAy ben Hamileliğimin başında battaniye ördüm annem de astar diktirdi baya güzel oldu sıcacık tutarbence battaniye ör hem kolay hem çok kullanışlı
benimki bi süredir hareket etmiyor.daha anne karnında Sinirliyken bulaşmaması gerektiğini öğrettim yavrucağa dürte dürteKızlar bebelerinizin hareketleri nasıl?
Benimki çok hareketli maşallah diyeyim de ama normal mi onu anlayamadım.
Büyüdükçe yerleri daralır hareket azalır derlerdi yaklaşık 5 gündür gümbür gümbür, günlük islerimi falan yapıyorum aslında hani sürekli dinlenme halinde değilim ama yorulsam bile çok hareketli
Pilli bir şey miBende bir kaç gün önce aldım da açma kapama tuşu yokmuş devamlı çalışıyor ona gıcık oldum
Benn ekimde doğurucakmış gibi hissediyorumben hep ekim de dogurcam diyordum ama bu gidisle kasim i gorcem galiba
canim benim 32. haftada 1840 gr di
Dun 34. haftada 2100 ge cikti. doktor gayet normal dedi. Ben normal dogum istiyorum kismetse o yuzden cok buyuk olmasin
Anladığım kadarıyla gerekli bie şeyBende almak istiyorum ya sanki gerekli gibi
O kadar hızlı konuştu ki söylediklerini zor yakaladım. Sekretere bir şeyler söyledi ama terimlerini bilmiyorum onların. Kan, kafa çevresi falan dediyse bile aklımda kalmadı çok hızlı halletti işini. Belki devlette doğum yaparım diye gidiyordum ama galiba özele gideceğim. Kendi doktorum tek tek anlatır, gösterir dinletir falan. O sırada birkaç gün geriden geliyor ama olabşlir böyle şeyler dedi. Açıkçası ben daha yüksek bekliyordum sonucu. Kendi doktoruma 3 hafta önce gittiğimde 2 yi geçmişti. 2400 beklemiyordum bide geriden geliyor falan deyince moralim bozuldu. Kendi doktorum daha önce ilk haftalarda demişti ama tarzı daha yumuşaktı böyle üzülmemiştim. Neyse ya ben yemeğime falan daha çok önem vereyim. Haftaya kendi doktoruma gideceğim.Nasıl geridenmiş acaba? Ya tamam çıkacaksındır, acil gitmen gerekir ama cümleyi düzgün kur en azından!!. Kafa çevresi daha önemli. Ayrıca kilosu daha az olabilir, orada kan akışına bakıyorlar hemen, onda sıkıntı yoksa bebeğin beslenmesinde sıkıntı yoktur, gerisi yapıyla alakalıdır, her bebek 3,5-4 doğmuyor neticede. Bir de imzanda da haftasında 2.400 civarı yazıyor.
Benim de karın çevresi 1 hafta geriden, doktor hiçbir şey olmaz, normal aralıklar içinde ilerlemiş hep dedi. Alt sınır ve üst sınır oluyormuş grafikte. Bence sıkma canını, kilosu gayet iyi. Benim bu haftada 2600 mesela.
Ne kadardı suyu hatırlıyor musun 34+5 , ama bugün 33+5 ti geöemnhafta kilolu diyordular bu hafta geriden geliyor anlamadım hu suyun yarına kadar artma ihtimali var mı kiKaçıncı haftada canım benimde suyu az ve kilosu 1950 senin yine daha iyiymis inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci. Kilosu az değil bence .
Düzenli ölç bari kuzum birkaç gün, o sancılarda yükseltiyor tansiyonu, en azından benim öyle oldu geçen hafta. Az kaldı çok az kaldı heyecan heyecan, kalpler güpgüppppBurdayım canım, dün kendimi pek iyi hissetmiyordum bütün gün kafam kalkmadı yattım durdum enerjim düşüktü. Tansiyon ölçmek hiç aklıma gelmedi oysa günde birkaç kez tansiyon takibi yapıyorum. Akşamüstü bi ölçeyim dedim 13-9 civarıydıNabzım yüksekti sonra sonra düştü şükür bugün iyi. Kafam kalkmadığında ölçsem belki de epey yüksekti Nst’ye de akşam girdim bu kez oğluşta sancı vardı. Zaten kasılmalarım devam hep hissediyorum taş gibi karnım. Umarım dayanırlar planlanan güne kadar. Yarın son doktor kontrolüm var, oksaparı pazar kesicem pazartesi yatışım yapılcak. Yarın bir de ciğer geliştirici vurulcam. Bakalım hayırlısı
Evet canım 11 ekim benim inşallah, benimkiler veya içimizden başka arkadaşlarınki sürpriz yapmazsa
32. Haftada 1825 normal ise sizin bebeğiniz de normal bence kaç olmalıymış? 3 kilo mu? doğana kadar 5 kilo olmasını bekliyor. Bence tatlı canınızı üzmeyin. Gayet normal. Sadece kilo yönünden söylediyse canını sıkmana gerek yok.Kızlar bugün devlet hastanesine kontrole gittim, doktor çıkacakmış acele baktı, 2450 gr geriden geliyor dedi. Sizce zayıf mı? 34 hafta içindeyiz
Bana gayet normal geldi ama bilemedim. Günümüz aynı seninle yarın benimde kontrolüm var bakalım bana ne dicekKızlar bugün devlet hastanesine kontrole gittim, doktor çıkacakmış acele baktı, 2450 gr geriden geliyor dedi. Sizce zayıf mı? 34 hafta içindeyiz
Ne oldu öyle bir anda yahu, en son kontrolde var mıydı böyle bir şey. Olsun en azından emin ellerdesin, anlaşılmayadabilirdi, ciğer geliştiricisini de oldu hem daha da garanti her şey artık. Serum falan takıldı mı? Haftan ne şu an tam olarak, kilo bir yere kadar etkili önemli olan gelişim için haftası.Kızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak
O nasıl geriden gelmek yahu benim Doktor'un hedefi oralar seni korkutmuş.Kızlar bugün devlet hastanesine kontrole gittim, doktor çıkacakmış acele baktı, 2450 gr geriden geliyor dedi. Sizce zayıf mı? 34 hafta içindeyiz
Hele öyle güvendiğin ve sorununu çözen biri varsa süper. Sektör sıkıntılı bir sektör çünkü. Canı çeken psikolog oluyor çünküBen vajinusmus sorunumu çözen psikoterapiste devam edeceğim kuzum lohusaliktada büyük ihtimalle giderim hem ben hem bebek açısından iyi olur
Canım çok çok çok geçmiş olsun umarım en sağlıklı şekil de atlatırsınız. Hastane de olman da güzel acil durum da müdahale edebilirler. Evet bebek küçük ama gelmek isterse de mani olunamaz sen kendini sakin tutmaya ve herşeyin yolunda gideceğimi hisset doğru zaman da hayrla gelsinKızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak
Kendinizi de bebeğinizi de boşuna harap etmeyin. İnanın her gün erken doğum yapacak mıyom diye uyandım 20 ler cehennem gibi geçti. Bazı hastaneler 2000 üstünde bile çıkarıyor yeterki ciğerleri ve emme refleksi iyi olsun. Ciğer geliştirici yapılmış zaten sizin bedenimizde durduğu her dakika karda şuan. Ve kilosu tüm samimiyetimle söylüyorum maşallah korkulacak bir kilo değil. Ekim annelerinde nickini unuttum 34 de doğup maşallah küveze girmeydn bebek var. Tabi sizin kendinizi toplamanız şartKızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak
Cok uzuldum ama riskli haftalari atlattik icinizi ferah tutmaya calisin. Ciger gelistirici de vurmuslar. Insallah hersey yolunda olacak. Tum dualarim sizinleKızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak
Ay hiç güleceğim yoktuBayanlar şu parmakla örülen iplerle bişeyler yapan var mı?
Hayatta ip eline almamış söküleb kıyafeti bile atmış yada Terzi'ye yaptırmış olan ben neyime güvendiysem ondan aldım sabahtan beri patik olmuyor bundançocuğuma anasından hatıra kalsın dedim ama gemi gibi bişey oldu bu
Parçalamasam foto atardım. Dümdüz çıkıyor bide çocuğumun ayağını sokacak yerini nasıl yaptım bilmiyorım doşdura doldura örmüşüm minnak ayakları bile girmezdiAy hiç güleceğim yoktupatik de bir nevi gemi gibi bir şey
Onu bilmiyorum canım söylemedi artar inşallah bilgim yokNe kadardı suyu hatırlıyor musun 34+5 , ama bugün 33+5 ti geöemnhafta kilolu diyordular bu hafta geriden geliyor anlamadım hu suyun yarına kadar artma ihtimali var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?