- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
bence cok tatlilar :)Ruyaperisi şaheserimi atıyorum hazır mısın buna
Olması gereken
Eki Görüntüle 3140891
Olan
Eki Görüntüle 3140892
Olması gereken
Eki Görüntüle 3140893
OlanEki Görüntüle 3140894
Nasıl geriden geliyor ya maşallahı var bence kilosunun.Kızlar bugün devlet hastanesine kontrole gittim, doktor çıkacakmış acele baktı, 2450 gr geriden geliyor dedi. Sizce zayıf mı? 34 hafta içindeyiz
Orjinal ler evet ama benimkiler içinse Kibar olmanıza gerek yok ben bile kendime gülüyorum şuanbence cok tatlilar :)
Tam da hastane ile ilgili güzel gelişmelerini okuyordumKızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak
İçin ferah olsun, kendi doktoruna daha detaylı sorarsın.O kadar hızlı konuştu ki söylediklerini zor yakaladım. Sekretere bir şeyler söyledi ama terimlerini bilmiyorum onların. Kan, kafa çevresi falan dediyse bile aklımda kalmadı çok hızlı halletti işini. Belki devlette doğum yaparım diye gidiyordum ama galiba özele gideceğim. Kendi doktorum tek tek anlatır, gösterir dinletir falan. O sırada birkaç gün geriden geliyor ama olabşlir böyle şeyler dedi. Açıkçası ben daha yüksek bekliyordum sonucu. Kendi doktoruma 3 hafta önce gittiğimde 2 yi geçmişti. 2400 beklemiyordum bide geriden geliyor falan deyince moralim bozuldu. Kendi doktorum daha önce ilk haftalarda demişti ama tarzı daha yumuşaktı böyle üzülmemiştim. Neyse ya ben yemeğime falan daha çok önem vereyim. Haftaya kendi doktoruma gideceğim.
32. Haftada 1825 normal ise sizin bebeğiniz de normal bence kaç olmalıymış? 3 kilo mu? doğana kadar 5 kilo olmasını bekliyor. Bence tatlı canınızı üzmeyin. Gayet normal. Sadece kilo yönünden söylediyse canını sıkmana gerek yok.
O nasıl geriden gelmek yahu benim Doktor'un hedefi oralar seni korkutmuş.
Nasıl geriden geliyor ya maşallahı var bence kilosunun.
Çok sağol canım, haftaya ona gideceğim. Daha detaylı bakıyor o herşeyine. Her kontrolü detaylı muayene gibi zaten yapıyor.İçin ferah olsun, kendi doktoruna daha detaylı sorarsın.
8. Ay da annelere güç gelirmişKızlar bebelerinizin hareketleri nasıl?
Benimki çok hareketli maşallah diyeyim de ama normal mi onu anlayamadım.
Büyüdükçe yerleri daralır hareket azalır derlerdi yaklaşık 5 gündür gümbür gümbür, günlük islerimi falan yapıyorum aslında hani sürekli dinlenme halinde değilim ama yorulsam bile çok hareketli
Maşallah kilosu güzel boşuna endişe etmişsiniz.Sağolun kızlar, bende bilemedim kaç kilo olması lazımmış. Seviniyorduk kilo almış diye ama o öyle söyleyince bizzde endişe ettik. Bilşyorum alakası yok ama kendimi suçladım. Bu ara stres mi yaptım aç mı gezdim diye. Çok sağolun. Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canım. Korkma lütfen. Daha küçükleri doğdu bu grupta. Hayırlısıyla inşallah kuveze gerek kalmaz.Kızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak
34 +5te 2400 kg dedi doktorumuz perinatolog ve gayet iyi dedi kilosuna.3200 civarinda dogar muhtemelen dedi normal dogum dusunene bu kilolar cok ideal.ben 23 kgg aldim hicte ac gezmedim sikinti yapma bence :)Sağolun kızlar, bende bilemedim kaç kilo olması lazımmış. Seviniyorduk kilo almış diye ama o öyle söyleyince bizzde endişe ettik. Bilşyorum alakası yok ama kendimi suçladım. Bu ara stres mi yaptım aç mı gezdim diye. Çok sağolun. Allah razı olsun
Ruyaperisi şaheserimi atıyorum hazır mısın buna
Olması gereken
Eki Görüntüle 3140891
Olan
Eki Görüntüle 3140892
Olması gereken
Eki Görüntüle 3140893
Benimde bebek öncen gidiyor şekerim normal çıktı inşallah başka bir problem yokturEvet hep suphelendi doktorum ama hem açlık tokluk şekerlerim hem şeker yükleme normal çıktı.. Sebepsiz dedi o yüzden su fazlalığı için de:/ biraz tedirginim karnimi fazla gergin hissediyorum bi an önce 37 38 olsa bitse modundayim
Yaaaa bayildim eline sağlık bence süper olmuş yumos yumoşRuyaperisi şaheserimi atıyorum hazır mısın buna
Olması gereken
Eki Görüntüle 3140891
Olan
Eki Görüntüle 3140892
Olması gereken
Eki Görüntüle 3140893
ben sizinkilere tatli dedim :) 3 gun giyecek sonra icine giremeyecek ufaklik zaten.Orjinal ler evet ama benimkiler içinse Kibar olmanıza gerek yok ben bile kendime gülüyorum şuansimetri takıntısı olan biri olarak yelekteki yamukluk beni benden alıyor iş bilmiyon etmiyon senin neyine 32 yerine 24 ilmek yapmak neymiş 4 ün katlarıymış al sana 4 diyorum kendime
Canım çok anlamasam da benim suyuma 50 demişti sınırda olduğunu söyleyip 40a düserse almamız gerekir dedi sanırım, ilk su sıkıntısı yaşadığımda 26. Haftada falandim bol su meyve havuç suyu ile toparladım ama hep sınıra yakin kaldı, 32+4 2200gr di kilosu ona da normal demişti yani zayıf deyip alinani suyu sınırda deyip alinani burada görüyorum ben bana hic mudahaleden bahsetmediler sadece tedbirli olmamı söylediler 3 farklı doktora danıştım ben de tedirgin oluyorum acaba beni mi geciştiriyorlar diye okudukça, inşallah her şey yolunda gider hem senin hem bebegin icinNe kadardı suyu hatırlıyor musun 34+5 , ama bugün 33+5 ti geöemnhafta kilolu diyordular bu hafta geriden geliyor anlamadım hu suyun yarına kadar artma ihtimali var mı ki
Niye kız ben doğurdum sende doğurursunBenim bebişte 10 gün önden gidiyor kafasida 3 hafta önden gidiyor biraz koca kafalıyız. Normal dogumu yaşamayı çok istiyordum ama yalan oldu koca kafalı bebisim sayesinde
karnimiz cok buyudu, agirlik merkezimiz degisiyormus. Bel sirt agrilari artik doguma kadar bizleSırt ağrısından ölmek üzereyim yapmadığım egzersiz kalmadıvitamin eksikliği felan olabilir mi
Yapmadığım şey kalmadı ağrı kesici de almak istemiyorum at kestanesi krem vardı bir cesaret eşime sürdürdüm masaj aleti ile masaj yapıyorum şu an. Umarım yan etkisi olmazkarnimiz cok buyudu, agirlik merkezimiz degisiyormus. Bel sirt agrilari artik doguma kadar bizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?