Ben ördüm ama battaniye ördüm. Diğerleri zor bence en temizi battaniye, sen de yol yakınken battaniyeye dönBayanlar şu parmakla örülen iplerle bişeyler yapan var mı?
Hayatta ip eline almamış söküleb kıyafeti bile atmış yada Terzi'ye yaptırmış olan ben neyime güvendiysem ondan aldım sabahtan beri patik olmuyor bundançocuğuma anasından hatıra kalsın dedim ama gemi gibi bişey oldu bu
Kuzum kilosu çok az değil nispeten risksiz bir aydasın. Hiç stres yapma ağlayıp helak olma. Benim doktorum bebek 1kg olunca bile sevinmişti. Bu yaşam sınırıdır demişti. Kaldı ki bebişin suyu geç farkedilseydi farklı sonuçlar olabilirdi. Zamanlıca farkedilmiş olması çok iyi. Bir sorun yaşamıcaksın inş hiç helak etme kendini öyle üzülüpKızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak
Aklın yolu bir işteAy ben Hamileliğimin başında battaniye ördüm annem de astar diktirdi baya güzel oldu sıcacık tutarbence battaniye ör hem kolay hem çok kullanışlı
Ben de aynı fikirdeyim. Mümkün olsa ilk 1 hafta 10 gün kesinlikle kimseyi evde misafir etmek istemiyorum. Ama eşimin ailesi şehirdışında ille de doğduğu sırada burda olmak ve kalmak istiyorlar. Eşim de istediği için bir şey diyemiyorum ama kesinlikle eşim ve bebekle yalnız kalmayı tercih ederdim. Kaldı ki senin evin de müsait değilmiş zaten.Ben evlenirken bir tanıdığım "Evlilikte 2 önemli dönem var; 1.si ilk yıl, 2.si çocuğun ilk doğduğu dönem" demişti. Bu dönemde eşlerin birbirine karşı tutumu, alışma süreci falan evliliğin geri kalan tüm sürecini etkiliyor, diye açıklamıştı.
Cidden belki eşimle en çok yakınlaşacağım dönem olacak. En büyük ortak sorumluluğumuz, en çok anlayışa ihtiyacımız olan dönem gibi geliyor.
Ben hamileliğimi bile 3 ay kimseye söylemedim. Söylediğim zamanda da kurduğum cümle "keşke imkanım olsaydı da yalnız sen bilseydin, yalnız seninle konuşsaydım tüm bu konuları" oldu
Benimki de çok hareketli bu ara. Durmadan kıpırdanıyorKızlar bebelerinizin hareketleri nasıl?
Benimki çok hareketli maşallah diyeyim de ama normal mi onu anlayamadım.
Büyüdükçe yerleri daralır hareket azalır derlerdi yaklaşık 5 gündür gümbür gümbür, günlük islerimi falan yapıyorum aslında hani sürekli dinlenme halinde değilim ama yorulsam bile çok hareketli
Ben çok yoğun yaşamıyorum henüz bel ağrısı ama magnezyum onun için de iyi demiyorlar mıydı sanki öyle hatırlıyorumSırt ağrısından ölmek üzereyim yapmadığım egzersiz kalmadıvitamin eksikliği felan olabilir mi
Bende dogururum diyorumda doktorları ikna edemiyorumNiye kiz
Niye kız ben doğurdum sende doğurursun
Canim yarın 34+1 olcam benimde kontrol var bakalım ne diyecek bence iyi gibi yani 2450Kızlar bugün devlet hastanesine kontrole gittim, doktor çıkacakmış acele baktı, 2450 gr geriden geliyor dedi. Sizce zayıf mı? 34 hafta içindeyiz
Magnezyum sinir sıkışması için değil miydi. Ben kullanıyorum aslında soda içiyorum mide yanması da yaşamaya başladığım için unutmak ya da içmemek mümkün olmuyor. Gün de 2 tane bile içtiğim oluyor. Kalsiyum ve D vitamini de kullanıyorum. Yataktan mı ağrıyor ki. Hayatımı sorguluyorum şu anBen ördüm ama battaniye ördüm. Diğerleri zor bence en temizi battaniye, sen de yol yakınken battaniyeye dön
Kuzum kilosu çok az değil nispeten risksiz bir aydasın. Hiç stres yapma ağlayıp helak olma. Benim doktorum bebek 1kg olunca bile sevinmişti. Bu yaşam sınırıdır demişti. Kaldı ki bebişin suyu geç farkedilseydi farklı sonuçlar olabilirdi. Zamanlıca farkedilmiş olması çok iyi. Bir sorun yaşamıcaksın inş hiç helak etme kendini öyle üzülüp
Aklın yolu bir işte
Ben de aynı fikirdeyim. Mümkün olsa ilk 1 hafta 10 gün kesinlikle kimseyi evde misafir etmek istemiyorum. Ama eşimin ailesi şehirdışında ille de doğduğu sırada burda olmak ve kalmak istiyorlar. Eşim de istediği için bir şey diyemiyorum ama kesinlikle eşim ve bebekle yalnız kalmayı tercih ederdim. Kaldı ki senin evin de müsait değilmiş zaten.
Benimki de çok hareketli bu ara. Durmadan kıpırdanıyorayaktayken falan anlamazdım önceden, şimdi ayakta dinlenirken falan habire hareket halinde.
Ben çok yoğun yaşamıyorum henüz bel ağrısı ama magnezyum onun için de iyi demiyorlar mıydı sanki öyle hatırlıyorummagnezyum takviyesi haricinde, soda ve muz magnezyum açısından zengin diye öneriyorlar. Ben her gün bir Soda kesin içiyorum onun faydasını görüyor olabilirim belki
Ben 32+0 da çalışa bilir raporu için gitmiştim nst ye girdim. Hatta şöyle sordum hocam ters giden bi şey mi gördünüz. Hayır rutin kontrol dedi rapor vericem emin olmak istiyorum dedi. Tabi her doktor aynı değilKızlar yarın benim görüş günüm, ayrıca çalışabilir raporu alıcam. Yarın gittiğimde nstye sokar mı doktor sizce?
Ben de aynı fikirdeyim. Mümkün olsa ilk 1 hafta 10 gün kesinlikle kimseyi evde misafir etmek istemiyorum. Ama eşimin ailesi şehirdışında ille de doğduğu sırada burda olmak ve kalmak istiyorlar. Eşim de istediği için bir şey diyemiyorum ama kesinlikle eşim ve bebekle yalnız kalmayı tercih ederdim. Kaldı ki senin evin de müsait değilmiş zaten.
Kızlar yarın benim görüş günüm, ayrıca çalışabilir raporu alıcam. Yarın gittiğimde nstye sokar mı doktor sizce?
Ben almıştım ama battaniye yaptım patiği hiç denemedim canımBayanlar şu parmakla örülen iplerle bişeyler yapan var mı?
Hayatta ip eline almamış söküleb kıyafeti bile atmış yada Terzi'ye yaptırmış olan ben neyime güvendiysem ondan aldım sabahtan beri patik olmuyor bundançocuğuma anasından hatıra kalsın dedim ama gemi gibi bişey oldu bu
Çok yüksek ihtimalle sokarlar canımKızlar yarın benim görüş günüm, ayrıca çalışabilir raporu alıcam. Yarın gittiğimde nstye sokar mı doktor sizce?
Ay nasıl ya bir yanlışlık vardır belki inşallah da öyledir suyu nasıl azalıyormuş ki sızıntı falan mı varmış ? Çok geçmiş olsunKızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak
ivit yuvarlak tartı pili.Pilli bir şey mi
battaniye çok kolay ve yumuşacık oluyor yarım günde bitirmiştim.Bayanlar şu parmakla örülen iplerle bişeyler yapan var mı?
Kızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak
Aynı durumdayımBenim bebişte 10 gün önden gidiyor kafasida 3 hafta önden gidiyor biraz koca kafalıyız. Normal dogumu yaşamayı çok istiyordum ama yalan oldu koca kafalı bebisim sayesinde
Çok güzel olmuş annesi emeğine sağlık.ben bugün bebişime hatıralık yaptım toplam 50 tane yapıcamgiriş-gelişme-sonuç olarak ekledim resimleri
cok guzel olmus ellerine saglikben bugün bebişime hatıralık yaptım toplam 50 tane yapıcamgiriş-gelişme-sonuç olarak ekledim resimleri
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuşben bugün bebişime hatıralık yaptım toplam 50 tane yapıcamgiriş-gelişme-sonuç olarak ekledim resimleri
Çok güzel olmuş annesi emeğine sağlık.
cok guzel olmus ellerine saglik
teşekkürler canlarEline emeğine sağlık çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?