2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben ördüm ama battaniye ördüm. Diğerleri zor bence en temizi battaniye, sen de yol yakınken battaniyeye dön
Kuzum kilosu çok az değil nispeten risksiz bir aydasın. Hiç stres yapma ağlayıp helak olma. Benim doktorum bebek 1kg olunca bile sevinmişti. Bu yaşam sınırıdır demişti. Kaldı ki bebişin suyu geç farkedilseydi farklı sonuçlar olabilirdi. Zamanlıca farkedilmiş olması çok iyi. Bir sorun yaşamıcaksın inş hiç helak etme kendini öyle üzülüp
Ay ben Hamileliğimin başında battaniye ördüm annem de astar diktirdi baya güzel oldu sıcacık tutar bence battaniye ör hem kolay hem çok kullanışlı
Aklın yolu bir işte
Ben de aynı fikirdeyim. Mümkün olsa ilk 1 hafta 10 gün kesinlikle kimseyi evde misafir etmek istemiyorum. Ama eşimin ailesi şehirdışında ille de doğduğu sırada burda olmak ve kalmak istiyorlar. Eşim de istediği için bir şey diyemiyorum ama kesinlikle eşim ve bebekle yalnız kalmayı tercih ederdim. Kaldı ki senin evin de müsait değilmiş zaten.
Benimki de çok hareketli bu ara. Durmadan kıpırdanıyor ayaktayken falan anlamazdım önceden, şimdi ayakta dinlenirken falan habire hareket halinde.
Sırt ağrısından ölmek üzereyim yapmadığım egzersiz kalmadı vitamin eksikliği felan olabilir mi
Ben çok yoğun yaşamıyorum henüz bel ağrısı ama magnezyum onun için de iyi demiyorlar mıydı sanki öyle hatırlıyorum magnezyum takviyesi haricinde, soda ve muz magnezyum açısından zengin diye öneriyorlar. Ben her gün bir Soda kesin içiyorum onun faydasını görüyor olabilirim belki

Kızlar yarın benim görüş günüm, ayrıca çalışabilir raporu alıcam. Yarın gittiğimde nstye sokar mı doktor sizce?

Magnezyum sinir sıkışması için değil miydi. Ben kullanıyorum aslında soda içiyorum mide yanması da yaşamaya başladığım için unutmak ya da içmemek mümkün olmuyor. Gün de 2 tane bile içtiğim oluyor. Kalsiyum ve D vitamini de kullanıyorum. Yataktan mı ağrıyor ki. Hayatımı sorguluyorum şu an

Kızlar yarın benim görüş günüm, ayrıca çalışabilir raporu alıcam. Yarın gittiğimde nstye sokar mı doktor sizce?
Ben 32+0 da çalışa bilir raporu için gitmiştim nst ye girdim. Hatta şöyle sordum hocam ters giden bi şey mi gördünüz. Hayır rutin kontrol dedi rapor vericem emin olmak istiyorum dedi. Tabi her doktor aynı değil

Eşimin ailesi zaten aynı şehirde hatta annesi babasıyla 2 sokak var aramızda. Öyle sabahtan akşama istemem ama gelip görürler sonuçta. Kendi anlam da hemen istemedim diye biraz alındı ama cidden böyle daha rahat edeceğim.

Benim de bugün görüş günümdü. 34+4. 2400 gr 45 cm boyu gayet günüyle uyumlu dedi doktorum. Ama bende kasım annesi olamıyorum rahim ağzı uzunluğum 26 mm'e düşmüş( rahim ağzı benim en baştan beri problemimdi zaten, serklaj yok) Bugün iki doz ciger geliştirici vuruldum yarında 2 doz olacağım tamamen önlem amaçlı. Cuma günü de nst'ye giricem. Su yada nişan gelirse yada nst'de sancı çıkarsa doğuma alacağım dedi. Bu durumlardan biri yaşanmazsa ki umarım olmaz 37. Haftada 22 ekimde alırız dedi. Normalde çok stresli bir insanım ama çok şükür rahatım. Allaha emanet ettim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Ben almıştım ama battaniye yaptım patiği hiç denemedim canım nette videosu var mı orada belki anlatımını bulursun.

Ay nasıl ya bir yanlışlık vardır belki inşallah da öyledir suyu nasıl azalıyormuş ki sızıntı falan mı varmış ? Çok geçmiş olsun

battaniye çok kolay ve yumuşacık oluyor yarım günde bitirmiştim.

ah canım ya. lütfen ağlama kendini de bebeğini de strese sokma. fark etmeyip riski durumlar da yaşayabilirdiniz bence şanslısınız ve her şey çok güzel olacak bebeğinin kilosu da iyi zaten.

ben bugün bebişime hatıralık yaptım toplam 50 tane yapıcam giriş-gelişme-sonuç olarak ekledim resimleri

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-10-05 at 23.01.39.webp
    104,8 KB · Görüntüleme: 101
  • WhatsApp Image 2022-10-05 at 23.01.39 (1).webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 98
  • WhatsApp Image 2022-10-05 at 23.01.40.webp
    103,2 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…