2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bence şahane yapmışsın hepsini

Yaaaa bayildim eline sağlık bence süper olmuş yumos yumoş
Teşekkürler de miyop gözlerim bana öyle söylemiyor
Zormuş harbiden bide gittim renk renk aldım. Renkler de birbirine yakın birleştirip battaniye ör diyor şeytan gerçi rengin biri ata ata bitti
ben sizinkilere tatli dedim :) 3 gun giyecek sonra icine giremeyecek ufaklik zaten.
Evet bide o var ben o kadar uğraşcam
Ben almıştım ama battaniye yaptım patiği hiç denemedim canım nette videosu var mı orada belki anlatımını bulursun.
Video izleyerek yaptım zaten kadın patiği 3 kez çekmiş. Anlamayanlar kadına hakaret etmiş 3. Videoda kadın özür dileyecek kıvama gelmiş yazık
Sıradaki hedefim battaniye oldu tabi çıldırmazsam

Bilgisi olan anneler size bi sorum olacak mide yanması yaşıyorum bu gece aşırı derecede evde eşimin kullandığı gaviscon double action var şurup gebelikte kullanan oldumu bu ilacı normal gavisconu ilk gebeliğimde kullanmıştım ama aynımı emin olamadım ?

Kızlar ben kendimi sakinleştirwmşyorum ,doğum korkum ameliyat kan vs hepsi geçti şimdi bebek çok küçük nasıl olacak 34 haftalık daha yoğun bakıma da alınabilirmiş ,muhtemelen sınırda ve bir süre idare edilebilirdi sanki hastanede yatarken ama beni doğum yaptıracak ekip cuma günü komple şehir dışına gidiyormuş ve bir hafta yok hoca demiş ki hemşire arkadaşıma nasıl riske atalım biz yokken bir şey olursa ekip yok benim durumum biraz sıkıntı ya sırf bu yüzden de erken alınıyor olabilir ,böyle doğup sıkıntısız olanlar var değil öi napıcam bilmiyorum hiçbir şeyi hazır değildi asla böyle bir ihtimal düşünmemişim sanki her şey yolundaydı bebekle ilgili birden nasıl oldu anlamıyorum bir de gebelik şekerinde su fazlalığı oluyor diye sürekli korkuyordum

Sürekli nst ile bakılıyor bşr sıkıntı yok şu anda ama bilmiyorum ki canım profesör baktı ve alanında çok iyi olduğu söyleniyor güvenmekten başka çarem yok o ekip olmasa ameliyatta sıkıntılar da olabilir bilmiyorum nasıl olacak

Tabi ki var zaten 34 hafta iyi bir hafta, siz hastanede kalacaktınız öyle değil mi 10 gün falan olur da doğum olursa da bebeğinle beraber inşallah bu süreci sağlıkla atlatırsınız, doğum olmama ihtimali de var , hamilelik bilinmezliklerle dolu 1 saat sonrasını kestiremiyor insan inşallah en hayırlısı en sağlıklısı ne ise o olur ikiniz için de dualarım seninle

Doktorunuz olması gereken en doğru şekilde yönlendiriyordur muhakkak. Olması gerekeni yaşayacağız öyle ya da böyle. Hazırlık falan hiç önemli şeyler değil sizin ve bebeğinizin sağlığı yerinde olsun her şey hallolur. Ki riskli bir gebeliğiniz var sağlıkla gelsin de haftanız da çok düşük değil bebeğinizin kilosu da iyi. Belki de bugün kontrollü dinlenince yarın bekleme kararı da alabilirler. Düşünerek bir şeylerin önüne geçemeyiz duanızı edin sakinleşmeye çalışın lütfen.

Maşallah kilosu güzel boşuna endişe etmişsiniz.
Çok sağolasın

34 +5te 2400 kg dedi doktorumuz perinatolog ve gayet iyi dedi kilosuna.3200 civarinda dogar muhtemelen dedi normal dogum dusunene bu kilolar cok ideal.ben 23 kgg aldim hicte ac gezmedim sikinti yapma bence :)
Çok sağol, neredeyse aynıyız hem günümüz hem kilomuz. Neden öyle dedi ki ya beni üzdü, biraz koşuşturmaca telaş falan oldu misafirler falan yemeği ihmal ettim bu aralar, ona canım sıkıldı işte. Yoksa kilo almamak için falan değildi yememem.

Canim yarın 34+1 olcam benimde kontrol var bakalım ne diyecek bence iyi gibi yani 2450
Güzel haberler alırsın inşallah canım. Bence de iyi de işte doktor azıcık korkuttu. Boşa gittim.

Ellerine sağlık harika olmuş. Sözde bende bişeyler yapacaktım yalan oldu

Amin inşallah ama yüksek ihtimalle olacak doğum zaten 12’den sonra aç susuz bıraktılar nst falan sorunsuz çıkıyor ciğer geliştirici de yapıldı ama ben mantıklı düşünemiyorum bilmiyorum çok kaygılıyım başkasında olunca diyordum 34 iyi işte 2 kg olmuş bir sıkınt olmaz vs ama şu an çok korkunç geliyor çok kaygılıyım

Geçmiş olsun canım. Kaşıntın ne durumda? Bende bugun karaciğer testi yaptırdım işte Doktorum istedi kaşıntıya bağlı. Biraz yüksek ama etkilemezmiş çok. Dermotologa randevu aldım bende yarın işte. Kullandığın krem permetrin mi? Etkili mi bari?

Bana yazdın sanırım canım . Wikinson kullandım ben 3 gece üst üste duş almadan. Sabah yıkanacağım . Doktora gideceğim baya azaldı geçer inşallah

Canım 32. Haftada suyu gelmiş 34. Haftada 1780gr bir bebek doğurmuş anne olarak yazıyorum sana yaptığın stres bebeğine çok daha zararlı senin bebeğin kilosu iyi haftası güzel ciğer geliştirici olmuş küvöze bile gerek kalmayabilir zor ama dua edip hayırlısını istemelisin canım yeter ki sen ve bebeğin iyi olun inan bana küçük bebişler daha hızlı büyüyor şaşırırsınız şu an bütün soruları silin kafanızdan bebeğinizi kucağınıza aldığınız zamanı hayal edin onunla konuşun rahatlatın inşallah her şey yolunda gidecektir çok geçmiş olsun

Ben gaviscon kullanmıştım, vücuttan atıldığı için bebeğe zararı olan ilaçlar değil demişti doktor, ama “double action” kısmını hatırlamıyorum, ayrı bi şurup mu o? Yoksa gaviscon’ların adı hep öyle mi bilemedim.

ben bugün bebişime hatıralık yaptım toplam 50 tane yapıcam giriş-gelişme-sonuç olarak ekledim resimleri
Ee bunlar şahane olmuş ellerine sağlık. Nasıl yaptın o anahtarlık kısımlarını? Hazır mı satılıyor, bir kalıba vs mi döktün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…