2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim haftası çok iyi kendini uzup stres yapma söylemesi kolay biliyorum ama sakın kalmaya çalış bak grupta daha minik bebeklerimiz oldu her geçen gün dahada büyüyüp iyiye gidiyorlar Allah'a dua et sağlıkla gelsin

İki kat etki demekmiş Gece bir ölçek içtim ne yanma kaldı ne bulantı mübarek bi ilaçmış

Hep hayalimde normal dogum vardı ama doktorlar sezaryen diyorlar artık hayırlısı olsun bizim için ve bebislerimiz için. Sizin bebek kaç kg
2,4 kg dedi canım 33 haftayken
Aslında erken doğum riskimiz var, biraz erken doğarsa belki normal doğabilir diyordu doktorum ama son kontrolde su fazlalığı çıktı, riskli olur normal doğum dedi

Ah o uykulara hasret kaldım gece midenin yanmasından çok geç yattım zaten sabahta dön dön uyandım erkenden
Herkez de bi sey son zaman yanma yok ben de uyku zor kesik kesik uyuyorum gün içinde kafa beyin kalmıyo
Bugün bi görüşte benden gideyimde bebemi göreyim hayırlı haberler alalım inşallah
Güzel haberlerle gel insallah

Herkez de bi sey son zaman yanma yok ben de uyku zor kesik kesik uyuyorum gün içinde kafa beyin kalmıyo

Güzel haberlerle gel insallah
Bende de dün başladı bu yanma zehir gibiydi midemin içi gaviscon şurubu içince rahatladım şükür
Aminnn inşallah canım gelişim geriliği var 2 hafta bebeğimde bakalım son durumu nedir merak ediyorum

Bende de dün başladı bu yanma zehir gibiydi midemin içi gaviscon şurubu içince rahatladım şükür
Aminnn inşallah canım gelişim geriliği var 2 hafta bebeğimde bakalım son durumu nedir merak ediyorum
Protein ağırlıklı beslen vitaminleri ve meyveni eksik etme öğleni boş gecme ye mutlaka ve hafta da bir balık ye ceviz badem arada atıstır farkı göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…