Ellerine sağlık canım ne güzel elinden geliyorben bugün bebişime hatıralık yaptım toplam 50 tane yapıcamgiriş-gelişme-sonuç olarak ekledim resimleri
Canim haftası çok iyi kendini uzup stres yapma söylemesi kolay biliyorum ama sakın kalmaya çalış bak grupta daha minik bebeklerimiz oldu her geçen gün dahada büyüyüp iyiye gidiyorlar Allah'a dua et sağlıkla gelsinKızlar ben kendimi sakinleştirwmşyorum ,doğum korkum ameliyat kan vs hepsi geçti şimdi bebek çok küçük nasıl olacak 34 haftalık daha yoğun bakıma da alınabilirmiş ,muhtemelen sınırda ve bir süre idare edilebilirdi sanki hastanede yatarken ama beni doğum yaptıracak ekip cuma günü komple şehir dışına gidiyormuş ve bir hafta yok hoca demiş ki hemşire arkadaşıma nasıl riske atalım biz yokken bir şey olursa ekip yok benim durumum biraz sıkıntı ya sırf bu yüzden de erken alınıyor olabilir ,böyle doğup sıkıntısız olanlar var değil öi napıcam bilmiyorum hiçbir şeyi hazır değildi asla böyle bir ihtimal düşünmemişim sanki her şey yolundaydı bebekle ilgili birden nasıl oldu anlamıyorum bir de gebelik şekerinde su fazlalığı oluyor diye sürekli korkuyordum
İki kat etki demekmişBen gaviscon kullanmıştım, vücuttan atıldığı için bebeğe zararı olan ilaçlar değil demişti doktor, ama “double action” kısmını hatırlamıyorum, ayrı bi şurup mu o? Yoksa gaviscon’ların adı hep öyle mi bilemedim.
Günaydın güzel anneGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın güzel anne
2,4 kg dedi canım 33 haftaykenHep hayalimde normal dogum vardı ama doktorlar sezaryen diyorlar artık hayırlısı olsun bizim için ve bebislerimiz için. Sizin bebek kaç kg
Güzel haberlerle gelGünaydın kızlar bugün görüş günümüz
Amin canım inşallah, ilk kez nst ye gireceğim bakalımGüzel haberlerle gelinsallah
Ah o uykulara hasret kaldım gece midenin yanmasından çok geç yattım zaten sabahta dön dön uyandım erkendenGünaydın canımerkenden kalkanlar kulübü valla uykular bölük pörçük
Bugün bi görüşte benden gideyimde bebemi göreyim hayırlı haberler alalım inşallahGünaydın kızlar bugün görüş günümüz
Amin canım inşallah hem yüzlerini görürüz hem güzel haberler alırızBugün bi görüşte benden gideyimde bebemi göreyim hayırlı haberler alalım inşallah
Herkez de bi sey son zaman yanma yok ben de uyku zor kesik kesik uyuyorum gün içinde kafa beyin kalmıyoAh o uykulara hasret kaldım gece midenin yanmasından çok geç yattım zaten sabahta dön dön uyandım erkenden
Güzel haberlerle gelBugün bi görüşte benden gideyimde bebemi göreyim hayırlı haberler alalım inşallah
Bende de dün başladı bu yanma zehir gibiydi midemin içi gaviscon şurubu içince rahatladım şükürHerkez de bi sey son zaman yanma yok ben de uyku zor kesik kesik uyuyorum gün içinde kafa beyin kalmıyo
Güzel haberlerle gelinsallah
İnşallah canım valla terapi gibi onları görmekAmin canım inşallah hem yüzlerini görürüz hem güzel haberler alırız
Protein ağırlıklı beslen vitaminleri ve meyveni eksik etme öğleni boş gecme ye mutlaka ve hafta da bir balık ye ceviz badem arada atıstır farkı göreceksinBende de dün başladı bu yanma zehir gibiydi midemin içi gaviscon şurubu içince rahatladım şükür
Aminnn inşallah canım gelişim geriliği var 2 hafta bebeğimde bakalım son durumu nedir merak ediyorum
Bak doktorlar öyle diyosa boynumuz kıldan inceBende dogururum diyorumda doktorları ikna edemiyorum
Bende varımmmBugün bi görüşte benden gideyimde bebemi göreyim hayırlı haberler alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?