2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Canım senin durumun daha riskli olduğu için sana ekip lazim diye bekleyemiyorlardir, şöyle düşün benim de su sıkıntım var uzun zamandır takipteyim ama anlık bir sıkıntıda herhangi bir yerde herhangi bir doktor dogurtabilir beni, senin o ekibe ihtiyacın var doktorun çok doğru hareket etmiş eğer ekibe ulasman zor olacaksa seni riske atmak istememisler belki dursa bir hafta daha bi sıkıntı yaşanmayacak ama ya yaşanırsa diye düşünmüşler hic kaygılanma güzel düşün haftan iyi kilosu gayet iyi daha düşük kilolarda doğup hizlica büyüyor bebisler, zaten 35. Haftadan sonra doğumlar normal kabul ediliyor artik burda aslında hepimiz bekliyoruz bence her an her şey olabilir, önemli olan senin ve bebegin sağlığı hazırlıklar eksikler giderilir zaten son güne kadar da beklesen bi şeyler eksik olacak muhakkak üzme nolur kendini sağ salim kavuşun inşallah

Ben 2 aydır yaşıyorum günaydınnn

Canım bebek çok küçük değil, normal miadını dolduran bebek için bile 2500 normal değer kabul ediliyor. Senin de maşallah 2.300 Daha küçük haftalarda doğum yapan arkadaşlar oldu şükür bebekleri iyi Hazırlıkları hiç hiç kafaya takma, hepsi bir internet alışverişine bakar. Önemli olan senin ve bebeğin sağlığın. Maşallah 35 haftalık olmak üzeresin, doktorlar da kendince önlem almış. Acil bir durumda burda olmamaları seni daha çok strese sokar ve yıpratır. En azından emin ellerde olacağını biliyorsun. Belki hiç kuvöze bile girmeyecek ya da kısa süreli belki. Bak mabelin haftası senden küçüktü ikiz bebişler maşallah 1 haftada çıktılar sen de zaten 10 gün hastanedesin. Güzel düşün güzel olsun her şey Bizi haberdar et

Bizede öyle geri dediler kuzum kilosu iyiyse korkma karın çevresi geriden genelde baş ayak iyiyse suyunda sıkıntı yoksa 37 32.haftayi görürler hayırlısıyla

bu hafta 35 i tamamlıyorumda baklım 1 hafta daha dayanmaya çalışmak niyetindeyim. hafta sonu gelince biraz dinlenirsem üç beş gün daha dayanırım :)

Arkadaşım 34. Hafta da doğum yaptı suyu çok azalmıştı. Ciğer geliştiricin bir kaç gün sonra bebeğimiz doğdu. 1 hafta kuvözde kaldı bi de bebekte gelişmeme vardı 2.800 gr olarak dünyaya geldi yani gelişememe yokmuş. Ancak benek küçük doğduğu için 1 hafta kuvözde kaldı ve şu an 20 aylık maşallahı var

Son düzenleme:
Bebegi küçük olarak düşünme canım, bende ayni durumdayım. Söyle içini ferahlatayim, dün doktorum ciger geliştirici bebegi 2 hafta ileri atıyor dedi yani 34. Haftada doğsa bile ciger gelişimi 36 hafta gibi olacak. Kilosu da güzel 2.500 küvez için sınırımız dedi. Bu süreçte sen kendini toparlayana kadar geçip gider. Lütfen ağlayarak kendini ve bebeği üzme. Önce Allaha sonra doktoruna emanet et kendini. Ve şöyle düşün doktorunun düşündüğü gibi onlar buradayken onların kontrolünde doğum yapmak mı seni ferahlatır yoksa 1 hafta bekleyeyim bebeğim büyüsün ama doktorlarım 1 hafta yok ya o süreçte bise olursa düşüncesi mi seni daha çok strese sokar?

bende hep tahin yağı kullandım bebişede hiç bir zararı yok ilk doğumda doğumdan sonra başladımm ama şimdi bir kaç gün önce sürüp yumuşatmayı planlıyorum.

bu hafta 35 i tamamlıyorumda baklım 1 hafta daha dayanmaya çalışmak niyetindeyim. hafta sonu gelince biraz dinlenirsem üç beş gün daha dayanırım :)

Bildiğim kadarıyla -yanlış olmasın- SGK sistemine hafta olarak giriyorlar, yani tam 36+0’da alın da bari, gün kaybı olmasın. Benim pazar doluyordu hep, mecbur 35+1’de aldım, ama sistem 35+0 olarak görüyor. Tahmini doğum tarihimi atmış 7 Kasım’a

Kasım annesi olamıyorum diye düşünmeyin. Günümüz birebir aynı 34+5 im bugün ben de. 32+0 dan beri rahim ağzım 18 mm. Üstelik ikiz bebek bekliyorum. Rahim ağzı kısaldı diye hemen doğum olacak diye bişey yok. Mümkün olduğunca dinlenin, yatın uzun haftalar gider inşallah Benim en son muayenem geçen haftaydı doktorum ölçmedi herhangi bir vajinal muayene yapmayalım dedi uyarıcı bişey olmasın diye. Şuan 18 in çok altına bile düşmüş olabilir Bugün kontrolüm var bakar mı bilmem.

Bu arada ne kadar çok görüş var bugün Benim doğum öncesi son görüş günüm

bunu öğrendiğim iyi oldu yine sorarım izin işlerine tşk ederim. belki devlet memurlarında farklıdır. yoksada başlarsam tamamlarım 36 ı da napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…