- 25 Kasım 2020
- 3.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.436
- 83
Sağlıcakla gelsinler teyzoşları olarak biz de bekliyoruzTeşekkür ederimSalı günü Allah kısmet ederse doğumum olacak. Doktorum en etkili doğumdan 4-5 gün önce vurulması, istediğimiz gibi max verime ulaşıyor dedi. 35+3 te doğacakları için ciğer gelişimlerine katkı sağlasın, solunum sıkıntısı çekmesinler ve kuvöz süresi azalsın diye yaptırdı. Çünkü oğlumun haftası önde ama kızım 7-8 gün geriden geliyor haftasına göre
Ben şundan aldım canım kılıfı çıkıyo dolgunluğu da iyi geldi bana https://ty.gl/enr5ao5dcmBaşta böyle düşünüyordum nolcağı belli olmaz falan diye. Sonra baktım ki böyle diye diye hiçbir şey almamışımdur bakalım bakınayım biraz. Destek minderi olarak kullanırım diye de bakınıyorum biraz. yoksa emzirmeyle ilgili az şey aldım aldıklarımı dediğin sebepten uygun fiyatlı almaya çalıştım hep.
Evet sonrasında tummy time için ve destek minderi olarak da kullanılabilir diye de istiyorum aslında. Link var mı link? Link atsana üstüme
Çalışan bayanlar olarak hamile olduğumuzu hiçe sayıp evdeysek aklımıza ne gelirse onu yapıyoruzBide bacak bacak üstüne atıp bebeğin gelmesini beklicem diyordum eve bi girdim yapılacaklar gözümde canlandı
Kontrolüm ne zaman canım. İhmal etme istersen erken gidebiliyorsa bi doktora git her şeyin yolunda gittiğinden emin ol benceGünaydın2 gündür sancıdan kıvranıyorum resmen böbrek büyümesi de var ondan mı oluyor bilemedim
Ben almadım ilk alışma süresince kullanıyorsun dediler. Sonra sıkılıp atıyorsun bir tarafa ve evde fazlalık yapıyor dediler düşününce evet öyle olacak.Kızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullandınız mı daha önceki bebeklerinizde ya da bu bebeklerinizde kullanmayı düşünüyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
Evde oturmak bize batıyor galiba biz neden keyif yapamıyoruzÇalışan bayanlar olarak hamile olduğumuzu hiçe sayıp evdeysek aklımıza ne gelirse onu yapıyoruzböyle de çok tatlıyız
Başta böyle düşünüyordum nolcağı belli olmaz falan diye. Sonra baktım ki böyle diye diye hiçbir şey almamışımdur bakalım bakınayım biraz. Destek minderi olarak kullanırım diye de bakınıyorum biraz. yoksa emzirmeyle ilgili az şey aldım aldıklarımı dediğin sebepten uygun fiyatlı almaya çalıştım hep.
Evet sonrasında tummy time için ve destek minderi olarak da kullanılabilir diye de istiyorum aslında. Link var mı link? Link atsana üstüme
Benim nişanımdan 10 gün sonra doğumum gerçekleşti. İyi ki de öyle oldu ancak 30.haftaya gelmişti.Nişan gelince en gec 1 gun sonra muhakkak aliniyormus cunku artik o zaman enfeksiyona acik hale geliyormus bebegi almak mecburiyet olusturuyormus. Sende boyle olmamasi iyi , hala normal surece kadar gitme umudun var
Ben de hamileliğin ilk zamanlarinda waikikiden 60 liraya almıştım iki tane. Emin olamadigim için fazla almadım dediğin gibi büyür diye. Ama hala hamilelik öncesi sutyenlerimi takıyorum bakalım ne olacakGünaydın kızlar
Ben şimdilik 2 tane aldım canım ama aktif kullanmak için bence de yetersiz tabi sayı. Birini lcw dan aldım çok incecik bir pedi var, diğerini hepsiburadadan hays markasından aldım. İkisini de aynı beden aldım. Fazlasını almama sebebim yeni doğum yapmış bir arkadaş, asıl doğumdan sonra büyüyor demişti. Ben şimdiden büyk beden almaya kalksam ne alıcamı kestiremediğim için, beni ilk zamanlarda idare edecek kadar aldım. Doğumdan sonra büyürse ya da büyümezse ona göre yine lcw dan alırımdiye düşünüyorum. En çok onun yapısını sevdim. Fiyattı da 102 liraydı, bir çok markaya göre gayet makul
Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de bir süre temizlikçi aradım eşim inatla ben yapacağım dedi temizligine güveniyorum maşallah güzel de yapar ama günler geçiyordu hiç atılım göstermiyordu. haftasonu geliyor uyanıyoruz kahvaltıdan sonra temizliğe giriselim diyorum hava guzelken gezelim ben yaparım sonra diyor. Bir gün oturdum stresten ağladımKızlar selamlar, İstanbul içi bildiğiniz iyi bir temizlik şirketi var mı? Temizlikçiler resmen karaborsa olmuş, kimi ararsam doluyum diyor. Eşimle beraber yapmaya karar vermiştim ama onunla yaparsam işin sonu boşanmaya gideceği için vazgeçtimson çare armuttan çağıracağım ama oradakiler de içime sinmiyor hiç
Günaydın canım ben pentiden almıştım emzirme atleti kapsız ama için de yarım atlet şeklinde memeyi tutan bir lastik var bana kullanışlı geldi hala indirimle sanırım trendyoldan bakabilirsinGünaydın kızlar
Ben iki gündür ne kadar kıyafeti örtüsü varsa yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim. Şuan kendime yapacak iş arıyorum
Bu arada bir tane emzirme sütyeni almıştım ama aslında emzirme atleti arıyorum daha kullanışlı olur gibi geliyor soğuklarda ancak istediğim gibi bulamıyorum. Kaplı şekilde aradım ben hep tek parça olsun diye siz buldunuz mu bu şekilde
ah bu aralar bu ürüne bakıyorum ben de. Sen kaça aldın indirim yapıyorsa bu marka az beklimBen şundan aldım canım kılıfı çıkıyo dolgunluğu da iyi geldi bana https://ty.gl/enr5ao5dcm
Ben de aynı sebepten boşandım boşanıcam. 3 aydır bir minik balkon yıkayacak, en son pes edip bugün su taşıyıp ben yıkadım az önce. Zararı olmasın diye de kendimce az su doldurdum. 3 kovada bitiricem işi, 10 kovada bitirdim. Allah bize sabır versinKızlar selamlar, İstanbul içi bildiğiniz iyi bir temizlik şirketi var mı? Temizlikçiler resmen karaborsa olmuş, kimi ararsam doluyum diyor. Eşimle beraber yapmaya karar vermiştim ama onunla yaparsam işin sonu boşanmaya gideceği için vazgeçtimson çare armuttan çağıracağım ama oradakiler de içime sinmiyor hiç
Hmm bu çıkarılabilir kılıflı değil ama bunu da komple makineye atabiliyorsun galiba. Hamile yastığı olarak nasıl kullanılıyor buBen bunu aldım canım. Hamile yastığı olarak bile kullanıyorum şu anmycey Emzirme Ve Destek Minderi Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
mycey Emzirme Ve Destek Minderi Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu enflasyonda senin 60'a aldığını ben 100'e almışım demekki ve buna bile seviniyorum. Niçin çünkü 150-200'e de alabilirdimB de
Ben de hamileliğin ilk zamanlarinda waikikiden 60 liraya almıştım iki tane. Emin olamadigim için fazla almadım dediğin gibi büyür diye. Ama hala hamilelik öncesi sutyenlerimi takıyorum bakalım ne olacak
Benimki fermuarlı ama ben mağazadan bir kaç ay önce almıştım. Allah Allah demek ki böylesi de varmış. Bacağımın arasına koyuyorum hafif göbeğimi destekliyorum. Bazen otururken falan sırtıma koyuyorum o şekilde kullanıyorumah bu aralar bu ürüne bakıyorum ben de. Sen kaça aldın indirim yapıyorsa bu marka az beklim
Ben de aynı sebepten boşandım boşanıcam. 3 aydır bir minik balkon yıkayacak, en son pes edip bugün su taşıyıp ben yıkadım az önce. Zararı olmasın diye de kendimce az su doldurdum. 3 kovada bitiricem işi, 10 kovada bitirdim. Allah bize sabır versin
Hmm bu çıkarılabilir kılıflı değil ama bunu da komple makineye atabiliyorsun galiba. Hamile yastığı olarak nasıl kullanılıyor bu
Bu enflasyonda senin 60'a aldığını ben 100'e almışım demekki ve buna bile seviniyorum. Niçin çünkü 150-200'e de alabilirdim
Hamilelik öncesi sütyenlerimi ben de kullanıyorum. Memelerim fışkırıyor içinden ama kopçalarını sonuna kadar açtım götürdüğü yere kadar götürsün bakalımZaten emzirme sütyeni 2 tanecik aldım onları da direkt yıkayıp hastane çantasına koydum valla. Bir de sütyen mi yıkıyayım hastaneye giderken, bazı şeyleri tabi idareten alıyoruz şimdilik :)
Bana arkadaşım kendi kullandığını vermişti canım dışı fermuarlı yıkadım güneşte havalandırdım içini de, zaten temizdi. Çok işine yaradığını söylemişti arkadaşKızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullandınız mı daha önceki bebeklerinizde ya da bu bebeklerinizde kullanmayı düşünüyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?