2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çalışan bayanlar olarak hamile olduğumuzu hiçe sayıp evdeysek aklımıza ne gelirse onu yapıyoruz böyle de çok tatlıyız
Kesinlikle ben öğretmenim boş günüm oluyo bı dinleneyim diyorum kendimi iş yaparken buluyorum bı bakıyorum oğlumun okuldan gelme saati gelmiş . Üzülüyorum kendime bı yatamadım diye

Emzirme atleti çok daha ise yariyo ilk cocugumdada almıamştım. Bundada atlet aldım. Sütyen kullanilmiyo zaten ilk zamnlarda atlet daha mantıklı.

Emzirme atleti çok daha ise yariyo ilk cocugumdada almıamştım. Bundada atlet aldım. Sütyen kullanilmiyo zaten ilk zamnlarda atlet daha mantıklı.
Ben hiç atlet almadim
Sanirim suan giymediğim için aklima dahi gelmedi
Alayim iki tane bende

Emzirme sutyeni de pijama da yumuşacık geldi

Eklentiler

• Screenshot_20221007-110319_Gallery.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20221007-110326_Gallery.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koymamız gerekiyor?
Bizim bez 50 li pakette hepsini götürmek istemiyorum zaten çanta valiz oldu
Bir de lohusa tacı bulamadım saten pembiş bişey alan var mı nerden aldınız siz?

Sen böyle diyince özellkle bir daha baktım, satıcılarda soru olarak sormuşlar bunu, kılıfı çıkmıyor demiş satıcı. Demekki sonradan değiştiriler bazı özelliklerini. Bu haliyle de makineye atıldıktan sonra çok da önemli değil ama sanki. Bizim ev çok sıcak oluyor kışın, her türlü çabuk kurur bence. Ama evin her yeri sıcak olmayan aileler için bu şekilde bütün yıkamak kullanışsız olabilir belki de.

Ben 10 tane koydum. Birinin hazırlık videosunu izlemiştim de orda 10 koyunca ben de 10 tane koydum
Paketin tamamını koyma zaten canım, sezeryan olsan 2 gece kalacaksın maksimum, 2 gecede 50 bez kullanırsa bebe yandık

15 16 tane koydum canım maksimum 2 gece düşündüm Instagram sayfalarına bakmanı öneririm taç konusunda
Ben 10 tane koydum. Birinin hazırlık videosunu izlemiştim de orda 10 koyunca ben de 10 tane koydum
Paketin tamamını koyma zaten canım, sezeryan olsan 2 gece kalacaksın maksimum, 2 gecede 50 bez kullanırsa bebe yandık
Valla bez su gibi gidiyo

Katre_g 2017 yılında oglumda almıstım kabıyla sakladım şimdi kullanmak nasip olsun insallah emzirme önlüğü ile birlikte o zaman da varmış fermuarlı

Eklentiler

• IMG_20221007_111440.webp
    99,3 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20221007_111425.webp
    121,2 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20221007_111404.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 89
Çok geçmiş olsun, sancılar nasıl gidiyor? Haftası fena değil, tedbir amaçlı ciğer geliştirici de yapılmış, bebiş de az daha sabretti mi tamamdır.
Bu haftayı bir atlatalim Allah'ın izniyle sonra gelsin. Sancım dün gece iyidim ama sabah gene ara ara vurmaya basladi

Nişan gelince en gec 1 gun sonra muhakkak aliniyormus cunku artik o zaman enfeksiyona acik hale geliyormus bebegi almak mecburiyet olusturuyormus. Sende boyle olmamasi iyi , hala normal surece kadar gitme umudun var
Benm kızımda 6 cm acilmam da gelmişti nişanım

Ben hiç atlet almadim
Sanirim suan giymediğim için aklima dahi gelmedi
Alayim iki tane bende
Bende atletsiz hiç durmam. Evde sütyen hiç takmam . Zaten doğum sonrası evde olacağım için sütyen hiç aklıma gelmedi benimde bide doğum.sonrasi atlet şart usutmemek lazım bebegede geçer gazlanir falan ugrasmayalimmm

Ben 20 tane koyacağım canım arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı 10 tane koymuş çocuk gelir gelmez öyle bir kaka yapmış ki bez yetiştirememisler ne olur ne olmaz sen 20 tane koy dedj

Ben 20 tane koyacağım canım arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı 10 tane koymuş çocuk gelir gelmez öyle bir kaka yapmış ki bez yetiştirememisler ne olur ne olmaz sen 20 tane koy dedj
15 16 tane koydum canım maksimum 2 gece düşündüm Instagram sayfalarına bakmanı öneririm taç konusunda

Valla bez su gibi gidiyo
Sağolun kızlar 15-20 tane koyayım ben de

Ben aldım canim fermuarli hilal şeklinde olanlardan ilk etapta emzirirken kucağımda tutmak zor olur dedim sonrasında da oturma desteği olarak kullanırım her turlu kullanışlı bi ürün, marketlerde bile satılıyor zaten ben yine a101 ganimeti olarak almıştım aldığım gunden beri kendim kullanıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…