Kesinlikle ben öğretmenim boş günüm oluyo bı dinleneyim diyorum kendimi iş yaparken buluyorum bı bakıyorum oğlumun okuldan gelme saati gelmiş . Üzülüyorum kendime bı yatamadım diyeÇalışan bayanlar olarak hamile olduğumuzu hiçe sayıp evdeysek aklımıza ne gelirse onu yapıyoruzböyle de çok tatlıyız
Emzirme atleti çok daha ise yariyo ilk cocugumdada almıamştım. Bundada atlet aldım. Sütyen kullanilmiyo zaten ilk zamnlarda atlet daha mantıklı.Günaydın kızlar
Ben iki gündür ne kadar kıyafeti örtüsü varsa yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim. Şuan kendime yapacak iş arıyorum
Bu arada bir tane emzirme sütyeni almıştım ama aslında emzirme atleti arıyorum daha kullanışlı olur gibi geliyor soğuklarda ancak istediğim gibi bulamıyorum. Kaplı şekilde aradım ben hep tek parça olsun diye siz buldunuz mu bu şekilde
Ben hiç atlet almadimEmzirme atleti çok daha ise yariyo ilk cocugumdada almıamştım. Bundada atlet aldım. Sütyen kullanilmiyo zaten ilk zamnlarda atlet daha mantıklı.
Aa ilk kez duyuyorum normalde nisan gelmesinden en gec 24 saat sonra dogum yaptiriliyor diye biliyordum.Benim nişanımdan 10 gün sonra doğumum gerçekleşti. İyi ki de öyle oldu ancak 30.haftaya gelmişti.
Sen böyle diyince özellkle bir daha baktım, satıcılarda soru olarak sormuşlar bunu, kılıfı çıkmıyor demiş satıcı. Demekki sonradan değiştiriler bazı özelliklerini. Bu haliyle de makineye atıldıktan sonra çok da önemli değil ama sanki. Bizim ev çok sıcak oluyor kışın, her türlü çabuk kurur bence. Ama evin her yeri sıcak olmayan aileler için bu şekilde bütün yıkamak kullanışsız olabilir belki de.Benimki fermuarlı ama ben mağazadan bir kaç ay önce almıştım. Allah Allah demek ki böylesi de varmış. Bacağımın arasına koyuyorum hafif göbeğimi destekliyorum. Bazen otururken falan sırtıma koyuyorum o şekilde kullanıyorum
Ben 10 tane koydum. Birinin hazırlık videosunu izlemiştim de orda 10 koyunca ben de 10 tane koydumKızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koymamız gerekiyor?
Bizim bez 50 li pakette hepsini götürmek istemiyorum zaten çanta valiz oldu
Bir de lohusa tacı bulamadım saten pembiş bişey alan var mı nerden aldınız siz?
15 16 tane koydum canım maksimum 2 gece düşündüm Instagram sayfalarına bakmanı öneririm taç konusundaKızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koymamız gerekiyor?
Valla bez su gibi gidiyoBen 10 tane koydum. Birinin hazırlık videosunu izlemiştim de orda 10 koyunca ben de 10 tane koydum
Paketin tamamını koyma zaten canım, sezeryan olsan 2 gece kalacaksın maksimum, 2 gecede 50 bez kullanırsa bebe yandık
Bu haftayı bir atlatalim Allah'ın izniyle sonra gelsin. Sancım dün gece iyidim ama sabah gene ara ara vurmaya basladiÇok geçmiş olsun, sancılar nasıl gidiyor? Haftası fena değil, tedbir amaçlı ciğer geliştirici de yapılmış, bebiş de az daha sabretti mi tamamdır.
Benm kızımda 6 cm acilmam da gelmişti nişanımNişan gelince en gec 1 gun sonra muhakkak aliniyormus cunku artik o zaman enfeksiyona acik hale geliyormus bebegi almak mecburiyet olusturuyormus. Sende boyle olmamasi iyi , hala normal surece kadar gitme umudun var
Bende atletsiz hiç durmam. Evde sütyen hiç takmam . Zaten doğum sonrası evde olacağım için sütyen hiç aklıma gelmedi benimdeBen hiç atlet almadim
Sanirim suan giymediğim için aklima dahi gelmedi
Alayim iki tane bende
35tane koydum ben Prima premium dan.Kızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koymamız gerekiyor?
Ben 20 tane koyacağım canım arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı 10 tane koymuş çocuk gelir gelmez öyle bir kaka yapmış ki bez yetiştirememislerKızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koymamız gerekiyor?
Bizde çok kilolu doğmamışız eşimle. İşte öyle pattadanak söyleyince insan tereddüt ediyorBen zaten düşük kilolu doğmuşum kendimde kısa boyluyum eşim uzun bana çekmiş sipa
Ben 10 tane koydum. Birinin hazırlık videosunu izlemiştim de orda 10 koyunca ben de 10 tane koydum
Paketin tamamını koyma zaten canım, sezeryan olsan 2 gece kalacaksın maksimum, 2 gecede 50 bez kullanırsa bebe yandık
Ben 20 tane koyacağım canım arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı 10 tane koymuş çocuk gelir gelmez öyle bir kaka yapmış ki bez yetiştirememislerne olur ne olmaz sen 20 tane koy dedj
Sağolun kızlar 15-20 tane koyayım ben de15 16 tane koydum canım maksimum 2 gece düşündüm Instagram sayfalarına bakmanı öneririm taç konusunda
Valla bez su gibi gidiyo
Canım 1-2 hafta daha durur inşallah bebeğinBu haftayı bir atlatalim Allah'ın izniyle sonra gelsin. Sancım dün gece iyidim ama sabah gene ara ara vurmaya basladi
Ben aldım canim fermuarli hilal şeklinde olanlardan ilk etapta emzirirken kucağımda tutmak zor olur dedim sonrasında da oturma desteği olarak kullanırım her turlu kullanışlı bi ürün, marketlerde bile satılıyor zaten ben yine a101 ganimeti olarak almıştım aldığım gunden beri kendim kullanıyorum zatenKızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullandınız mı daha önceki bebeklerinizde ya da bu bebeklerinizde kullanmayı düşünüyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?