2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geçmiş olsun canım evet ağır bir iğne kortizol olduğu için, vurulduktan sonra bi 5 dk ağrıdı sonra geçti hareketlerde azalma bende pek olmadı
Sana neden yapıldı?
Teşekkür ederimSalı günü Allah kısmet ederse doğumum olacak. Doktorum en etkili doğumdan 4-5 gün önce vurulması, istediğimiz gibi max verime ulaşıyor dedi. 35+3 te doğacakları için ciğer gelişimlerine katkı sağlasın, solunum sıkıntısı çekmesinler ve kuvöz süresi azalsın diye yaptırdı. Çünkü oğlumun haftası önde ama kızım 7-8 gün geriden geliyor haftasına göre

Bitmez kızlar bizim işler, öyle “hazırlıkları tamamladım, oturduk bekledim keyifle” diye bi şey yaşayamayız
Ben bitirdim eksik olsa bile kafamda bitti yani Dün temizlikçi abla geldi dip köşe cam kapı herşey temizlendi. Halı, perde yıkandı. Bebişlerin bazı eksikleri var ama doğdukça da alabilceğimiz şeyler. Temel ihtiyaçlarımız tamam en azından
Bugün de kayınpederim ve kayınvalidem geliyor hazırız galiba Hee kışlık olayına girişemedim tabii dolaplar hep yazlık ama ara ara artık eşimle yaparız daha sonra. Zaten uzuuunn bir süre evdeyim dışarı çıkınca bi tayt bi sweat işimi görür

Bitmez kızlar bizim işler, öyle “hazırlıkları tamamladım, oturduk bekledim keyifle” diye bi şey yaşayamayız
Bide bacak bacak üstüne atıp bebeğin gelmesini beklicem diyordum eve bi girdim yapılacaklar gözümde canlandı

Benim temizlikçiler kv,annem, yengem haftaya gelcek onlarda ama bende bir şeyleri toparlıyorum yavaştan
Bebişimin de kıyafetlerini yikadik utuledik ama sonradan hediye gelenler oldu onları da bir posta yıkayıp yerleştireceğim bugün bu arada hmden aldığım zibinlar çok güzel çıktı indirim bitmeden tavsiye edebilirim. Yumuşacıklar.

Eklentiler

• IMG_20221006_154010.webp
    35 KB · Görüntüleme: 102
Günaydın kızlar çok güzel bir gün olsun inşallah
Günaydın canım
Gunaydinlar
Sağdan sola dönerken efor harcayanlar burda mi
Anam donemiyom artik
Günaydınlar ben de hele birde sıkışıksam cok zor oluyo karnımın içi acıyo resmen
Günaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar (benim neyime doğum izni kalktım sabahın 8 inde çamaşır yıkayıp kışlıkları çıkarıyorum )
Günaydın canım hayırlı kandiller kafan da iş olunca zaten istesen de yatamazsın bide son zaman otomatik gibi gözler acılıyo

Günaydın kızlar
Kızlar kaç tane emzirme sütyeni aldınız ve markaları neler ben iki tane aldım bir gri bir siyah ama az olduğunu düşünüyorum iki tane daha mi alsam
Ben şimdilik 2 tane aldım canım ama aktif kullanmak için bence de yetersiz tabi sayı. Birini lcw dan aldım çok incecik bir pedi var, diğerini hepsiburadadan hays markasından aldım. İkisini de aynı beden aldım. Fazlasını almama sebebim yeni doğum yapmış bir arkadaş, asıl doğumdan sonra büyüyor demişti. Ben şimdiden büyk beden almaya kalksam ne alıcamı kestiremediğim için, beni ilk zamanlarda idare edecek kadar aldım. Doğumdan sonra büyürse ya da büyümezse ona göre yine lcw dan alırımdiye düşünüyorum. En çok onun yapısını sevdim. Fiyattı da 102 liraydı, bir çok markaya göre gayet makul.

Kızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullandınız mı daha önceki bebeklerinizde ya da bu bebeklerinizde kullanmayı düşünüyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?

Cok güzelll görünüyorlar
Eşimde sağolsun gıcıklığına ses yapa yapa çıktı
ay bende peyder pey yaptim oda oda. en son bugun abim ve yengem de geldi mutfagi hallettik.
Darısı basıma

Teşekkürler az kaldı diyerek kendimi teselli etmeye çalılıyoruö bu kez viyaklamalar geliyor aklıma ağlamak istiyorum ben galiba lohusa olmadan lohusa kafasına hirdim
Çok düşünme dünyaya gelen büyüyo zor olsa da ne kadar zorlanırsan zorlan bu günlerin gececeğini unutma sadece
Her seyi a dan Z ye aldım oğlumda emzirmek nasip olmadı emzirme önlüğü emzirme yastığı aventin kapakları kelebek göğüs ucları büyük küçük yani , çok sey etmemek lazım basına ne gelir bilemezsin tabi ki ama almak istiyosan al

İlk bebeğimde almamıştım ve belim çok ağrımıştı sonra yatarak emzirmeye başlamıştım ama ilk zamanlar rahatlık olur oturarak emzirmemiz gerektiği için. ben bu sefer aldım o yüzden. Sonradan bebek için oturma destek minderi olarak da kullanılabiliyor. Ya da daha küçükken tummy time da falan da kullanırım ben. Benimki fermuarlı çıkarılıp yıkanabilir olanlar daha kullanışlı olur tabii ki

Başta böyle düşünüyordum nolcağı belli olmaz falan diye. Sonra baktım ki böyle diye diye hiçbir şey almamışım dur bakalım bakınayım biraz. Destek minderi olarak kullanırım diye de bakınıyorum biraz. yoksa emzirmeyle ilgili az şey aldım aldıklarımı dediğin sebepten uygun fiyatlı almaya çalıştım hep.
Evet sonrasında tummy time için ve destek minderi olarak da kullanılabilir diye de istiyorum aslında. Link var mı link? Link atsana üstüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…