- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Günaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar(benim neyime doğum izni kalktım sabahın 8 inde çamaşır yıkayıp kışlıkları çıkarıyorum )
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım evet ağır bir iğne kortizol olduğu için, vurulduktan sonra bi 5 dk ağrıdı sonra geçtihareketlerde azalma bende pek olmadı
Sana neden yapıldı?
Ben bitirdim eksik olsa bile kafamda bitti yaniBitmez kızlar bizim işler, öyle “hazırlıkları tamamladım, oturduk bekledim keyifle” diye bi şey yaşayamayız
Benim temizlikçiler kv,annem, yengemAl benden de o kadaryarın temizlikçi gelcek ortalığı topliycam (türk mantığı)
Bide bacak bacak üstüne atıp bebeğin gelmesini beklicem diyordum eve bi girdim yapılacaklar gözümde canlandıBitmez kızlar bizim işler, öyle “hazırlıkları tamamladım, oturduk bekledim keyifle” diye bi şey yaşayamayız
Bebişimin de kıyafetlerini yikadik utuledik ama sonradan hediye gelenler oldu onları da bir posta yıkayıp yerleştireceğim bugünBenim temizlikçiler kv,annem, yengemhaftaya gelcek onlarda ama bende bir şeyleri toparlıyorum yavaştan
İnşallah canimmİnşallah canım sağlığı yerinde olsunda azvikta çıkınca emerek alsınlar yapacak birşey yok
Günaydın canımGünaydın kızlarçok güzel bir gün olsun inşallah
GünaydınlarGunaydinlar
Sağdan sola dönerken efor harcayanlar burda mi
Anam donemiyom artik
Günaydın canımGünaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar(benim neyime doğum izni kalktım sabahın 8 inde çamaşır yıkayıp kışlıkları çıkarıyorum )
Günaydın canım cok gecmiş olsun diyim dedimGünaydın2 gündür sancıdan kıvranıyorum resmen böbrek büyümesi de var ondan mı oluyor bilemedim
TeşekkürlerGünaydın canım cok gecmiş olsun diyim dedim
Ben şimdilik 2 tane aldım canım ama aktif kullanmak için bence de yetersiz tabi sayı. Birini lcw dan aldım çok incecik bir pedi var, diğerini hepsiburadadan hays markasından aldım. İkisini de aynı beden aldım. Fazlasını almama sebebim yeni doğum yapmış bir arkadaş, asıl doğumdan sonra büyüyor demişti. Ben şimdiden büyk beden almaya kalksam ne alıcamı kestiremediğim için, beni ilk zamanlarda idare edecek kadar aldım. Doğumdan sonra büyürse ya da büyümezse ona göre yine lcw dan alırımdiye düşünüyorum. En çok onun yapısını sevdim. Fiyattı da 102 liraydı, bir çok markaya göre gayet makul.Kızlar kaç tane emzirme sütyeni aldınız ve markaları neler ben iki tane aldım bir gri bir siyah ama az olduğunu düşünüyorum iki tane daha mi alsam
ay bende peyder pey yaptim oda oda. en son bugun abim ve yengem de geldi mutfagi hallettik.Benim temizlikçiler kv,annem, yengemhaftaya gelcek onlarda ama bende bir şeyleri toparlıyorum yavaştan
Cok güzelll görünüyorlarBebişimin de kıyafetlerini yikadik utuledik ama sonradan hediye gelenler oldu onları da bir posta yıkayıp yerleştireceğim bugünbu arada hmden aldığım zibinlar çok güzel çıktı indirim bitmeden tavsiye edebilirim. Yumuşacıklar.
Eşimde sağolsun gıcıklığına ses yapa yapa çıktıGünaydın canım
Günaydınlarben de hele birde sıkışıksam cok zor oluyo karnımın içi acıyo resmen
Günaydın canımhayırlı kandiller kafan da iş olunca zaten istesen de yatamazsın bide son zaman otomatik gibi gözler acılıyo
Darısı basımaay bende peyder pey yaptim oda oda. en son bugun abim ve yengem de geldi mutfagi hallettik.
Çok düşünme dünyaya gelen büyüyo zor olsa da ne kadar zorlanırsan zorlan bu günlerin gececeğini unutma sadeceTeşekkürleraz kaldı diyerek kendimi teselli etmeye çalılıyoruö bu kez viyaklamalar geliyor aklıma ağlamak istiyorum ben galiba lohusa olmadan lohusa kafasına hirdim
Her seyi a dan Z ye aldım oğlumda emzirmek nasip olmadı emzirme önlüğü emzirme yastığı aventin kapakları kelebek göğüs ucları büyük küçük yani ,Kızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullandınız mı daha önceki bebeklerinizde ya da bu bebeklerinizde kullanmayı düşünüyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
Amin canımGünaydın hamişlerHepimize hayırlı kandiller bugünün hürmetine henüz doğurmayanlara sağlıklı, kolay ve hayırlı doğumlar dilerim. Rabbim evlatlarımıza bizi sağ salim kavuştursun Amin
İlk bebeğimde almamıştım ve belim çok ağrımıştı sonra yatarak emzirmeye başlamıştım ama ilk zamanlar rahatlık olur oturarak emzirmemiz gerektiği için. ben bu sefer aldım o yüzden. Sonradan bebek için oturma destek minderi olarak da kullanılabiliyor. Ya da daha küçükken tummy time da falan da kullanırım ben. Benimki fermuarlı çıkarılıp yıkanabilir olanlar daha kullanışlı olur tabii kiKızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullandınız mı daha önceki bebeklerinizde ya da bu bebeklerinizde kullanmayı düşünüyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
Başta böyle düşünüyordum nolcağı belli olmaz falan diye. Sonra baktım ki böyle diye diye hiçbir şey almamışımÇok düşünme dünyaya gelen büyüyo zor olsa da ne kadar zorlanırsan zorlan bu günlerin gececeğini unutma sadece
Her seyi a dan Z ye aldım oğlumda emzirmek nasip olmadı emzirme önlüğü emzirme yastığı aventin kapakları kelebek göğüs ucları büyük küçük yani ,çok sey etmemek lazım basına ne gelir bilemezsin tabi ki ama almak istiyosan al
Evet sonrasında tummy time için ve destek minderi olarak da kullanılabilir diye de istiyorum aslında. Link var mı link? Link atsana üstümeİlk bebeğimde almamıştım ve belim çok ağrımıştı sonra yatarak emzirmeye başlamıştım ama ilk zamanlar rahatlık olur oturarak emzirmemiz gerektiği için. ben bu sefer aldım o yüzden. Sonradan bebek için oturma destek minderi olarak da kullanılabiliyor. Ya da daha küçükken tummy time da falan da kullanırım ben. Benimki fermuarlı çıkarılıp yıkanabilir olanlar daha kullanışlı olur tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?