2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar kaç tane emzirme sütyeni aldınız ve markaları neler ben iki tane aldım bir gri bir siyah ama az olduğunu düşünüyorum iki tane daha mi alsam
E bebeğin 3 düz bir desenli aldım bı tanede büyük beden aldım toplam 5 var bende

Ben de bugün vuruldum, yakan bir iğne mi hemşirenin mi eli ağırdı anlamadım baya acıdı kalçam Bir de hareketlerde azalma oluyor diyorlar herkeste oluyo mu acaba
Abartmıyorum 1 saat yandı ağrısı da kaldı hatta. Harekette azalma ihtimali oluyor diyorlar ama bu halk arasinda annelerden gelen yorum tıbben yan etkisiz bir iğne maşallah hareketli de benmki sıkıntı yasamadim

annelik iç güdüsüne güvenelim en temizi

Ben de bugün vuruldum, yakan bir iğne mi hemşirenin mi eli ağırdı anlamadım baya acıdı kalçam Bir de hareketlerde azalma oluyor diyorlar herkeste oluyo mu acaba
Geçmiş olsun canım evet ağır bir iğne kortizol olduğu için, vurulduktan sonra bi 5 dk ağrıdı sonra geçti hareketlerde azalma bende pek olmadı
Sana neden yapıldı?

Kizlar doğum sancılarım çıktı bebiş aşağıya çok baskı yapıyor dedi ciğer gelistirici iğne verdi bide iki tane doğumu geciktirmek için hap çok gerginim ilaclari alıp sabah nst bı daha

Çok geçmiş olsun, sancılar nasıl gidiyor? Haftası fena değil, tedbir amaçlı ciğer geliştirici de yapılmış, bebiş de az daha sabretti mi tamamdır.

Ben zaten düşük kilolu doğmuşum kendimde kısa boyluyum eşim uzun bana çekmiş sipa

Olcumlerde 50-100gr oynar canım çok büyük farklılık olmadığı sürece sıkıntı yoktur heralde. 32de bu kiloloar iyi diyolar ama bakalım ins dahada alırlar
İnşallah canım sağlığı yerinde olsunda azvikta çıkınca emerek alsınlar yapacak birşey yok

Yok şükür canm nişan da gelmedi suyu da iyi çıktı çok şükür bı azalma da yok.
Nişan gelince en gec 1 gun sonra muhakkak aliniyormus cunku artik o zaman enfeksiyona acik hale geliyormus bebegi almak mecburiyet olusturuyormus. Sende boyle olmamasi iyi , hala normal surece kadar gitme umudun var

Bence insiyatife bağlı bir durum direk

Rapor yazmak için mecburen nst istiyorlar; çalışabilir de olsa doğum izni de olsa
Çalışır raporumda da çalışamaz raporumda da nst çekmedi hastane canımcım. Doktor ultrasonla baktı, değerlendirdi. Benim kendi doktorum zaten dışarıdandı, raporun SGK giriş olsun diye SGK anlaşmalı bi hastaneye gitmiştim.

Günaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar (benim neyime doğum izni kalktım sabahın 8 inde çamaşır yıkayıp kışlıkları çıkarıyorum )
Al benden de o kadar yarın temizlikçi gelcek ortalığı topliycam (türk mantığı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…