E bebeğin 3 düz bir desenli aldım bı tanede büyük beden aldım toplam 5 var bendeKızlar kaç tane emzirme sütyeni aldınız ve markaları neler ben iki tane aldım bir gri bir siyah ama az olduğunu düşünüyorum iki tane daha mi alsam
Abartmıyorum 1 saat yandı ağrısı da kaldı hatta. Harekette azalma ihtimali oluyor diyorlar ama bu halk arasinda annelerden gelen yorum tıbben yan etkisiz bir iğne maşallah hareketli de benmki sıkıntı yasamadimBen de bugün vuruldum, yakan bir iğne mi hemşirenin mi eli ağırdı anlamadım baya acıdı kalçamBir de hareketlerde azalma oluyor diyorlar herkeste oluyo mu acaba
annelik iç güdüsüne güvenelim en temiziÇok fazla farklı yorum ve görüş varyenidoğan döneminde tıkanıklık olsa da olmasa da mutlaka temizlenecek diyen var, burun aspiratörlerden yenidoğan döneminde uzak durun serum fizyolojik yeter diyen var, serum fizyolojik için de sadece tıkanıklıkta kullanılacak ya da her gün mutlak kullanılacak diyen var.
Açıkçası kafamın karışık olduğu bir konu.
Geçmiş olsun canım evet ağır bir iğne kortizol olduğu için, vurulduktan sonra bi 5 dk ağrıdı sonra geçtiBen de bugün vuruldum, yakan bir iğne mi hemşirenin mi eli ağırdı anlamadım baya acıdı kalçamBir de hareketlerde azalma oluyor diyorlar herkeste oluyo mu acaba
Kızlar kaç tane emzirme sütyeni aldınız ve markaları neler ben iki tane aldım bir gri bir siyah ama az olduğunu düşünüyorum iki tane daha mi alsam
Kizlar doğum sancılarım çıktı bebiş aşağıya çok baskı yapıyor dedi ciğer gelistirici iğne verdi bide iki tane doğumu geciktirmek için hap çok gerginim ilaclari alıp sabah nst bı daha
Ben zaten düşük kilolu doğmuşum kendimde kısa boyluyum eşim uzun bana çekmiş sipaLeğende ılık suda yıkamayı düşünüyorum. Bende çıngıraklı oyuncak aldım öyle yıkayacağım. Elektronik aksam yoksa makinede de yıkanabilir belki.
Bence iyi ya, bugün bi doktorla sohbet ettim sen eşin kaç kilo doğduysanız bebek de öyle doğan endişelenme dedi. Biz minyonmuşuz zaten. Ben uzun değilim mesela. Benim dün gittiğim doktorun işgüzarlığı bence. Sende endişelenme
İnşallah canım sağlığı yerinde olsunda azvikta çıkınca emerek alsınlar yapacak birşey yokOlcumlerde 50-100gr oynar canım çok büyük farklılık olmadığı sürece sıkıntı yoktur heralde. 32de bu kiloloar iyi diyolar ama bakalım ins dahada alırlar
Sağol canım deneyim bende ins fayda ederSütten daha çok yoğurt, ayran kefir tarzının daha etkili olduğunu duymuştum. Bir de kaşar peynir ve kavrulmamis findik ceviz yada badem yiyebilirsin canım etkili oluyor
Tam hatrlayamiyorm ama progestan falan kullanmis olabilirim.İlaç vs kullandınız mı?
Nişan gelince en gec 1 gun sonra muhakkak aliniyormus cunku artik o zaman enfeksiyona acik hale geliyormus bebegi almak mecburiyet olusturuyormus. Sende boyle olmamasi iyi , hala normal surece kadar gitme umudun varYok şükür canm nişan da gelmedi suyu da iyi çıktı çok şükür bı azalma da yok.
Bence insiyatife bağlı bir durum direkValla bilemedim canım her hastahanede farklı bir sistem var o zaman nst içinBenim raporu da direkt nstye bakan bayan hazırladı, alıp doktoruma imzaladım. Yani mecburen girdim nst'ye.
Tamamdır kafa karıştırmaya gerek yok o zaman koymuyorum
Ben hastane değiştirdim. Önceki hastahanede de sorduğumda rapor için geldiğinde nstye gireceksin zaten demşlerdi. Bu hastahanede de doktorum direkt nstye yönlendirdi, raporu da orada yazdılar. Ben alıp doktoruma imzalattımDemek ki zorunluluk değil ama hastahaneden hastaneye değişiyor durum
Çalışır raporumda da çalışamaz raporumda da nst çekmedi hastane canımcım. Doktor ultrasonla baktı, değerlendirdi. Benim kendi doktorum zaten dışarıdandı, raporun SGK giriş olsun diye SGK anlaşmalı bi hastaneye gitmiştim.Rapor yazmak için mecburen nst istiyorlar; çalışabilir de olsa doğum izni de olsa
Al benden de o kadarGünaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar(benim neyime doğum izni kalktım sabahın 8 inde çamaşır yıkayıp kışlıkları çıkarıyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?