2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar kaç tane emzirme sütyeni aldınız ve markaları neler ben iki tane aldım bir gri bir siyah ama az olduğunu düşünüyorum iki tane daha mi alsam
ben bir sutyen bir atlet aldim. iki atlet iki sutyen daha alacagim doguma kadar. Bedenimi vs anlayip ihtiyac olunca online tekrar siparis veririm diye dusunuyorum.

Aynen aslında kendinden ince süngeri olan gogus kismi olsa cok cok rahat olurdu gerci koca gogusleri tutar mi bilmem de

Kizlar dun cantam geldi oldukca buyuk ve kullanisli.Fiyat da piyasaya gore de uygundu
Canım mummy bag büyüklüğü nasıl ben de almayı düşünüyorum hastaneye eşyalarimi götürmek için valizlerim çok büyük çok kullanışsız olacak iki tane üstteki gibi sırt çantası almıştım birine bebeğin kiyafetlerini koydum birine bez alt açma pedi ıslak mendil bakim ürünleri vs koydum, kendi eşyalarım için bundan düşünüyorum ama küçük gelirse iadeyle uğraşacak zaman yok diye de cesaret edemedim açıkçası

ben ortada kalinca iki kere elemanyonlendir.com dan istemistim. iki seferde de sansima cok iyi temizlikciler cikti. bu isler sans ama iste.

Günaydın canım ben pentiden almıştım emzirme atleti kapsız ama için de yarım atlet şeklinde memeyi tutan bir lastik var bana kullanışlı geldi hala indirimle sanırım trendyoldan bakabilirsin
Canım dün inceledim onu da karar veremedim. Meme kısmında sünger var mı? Ekstra sütyen giymeye gerek kalmaz dimi? Görselden anlayamadım. Yorumlarda da yazmıyordu. Benim meme uçlarının maşallahı var kafam kadar

Sünger yok canım iki kat penye var sadece ama göğüs pedi ile kullanacağımız için çoğu zaman meme ucu görünmez diye düşünüyorum

Benim gittiğim iki hastahanede rapor için nst şart demişti Ama birkaç kişi daha nstsiz rapor almış. Sanırım şart olmasa da hastahaneden hastahaneye değişiyor durum

Günaydın 2 gündür sancıdan kıvranıyorum resmen böbrek büyümesi de var ondan mı oluyor bilemedim
Benim ikinci hamileliğimde vardı çok ilerlemişti iki bobrektede vardı ne çektim yaa. Doğum sancilarim başlamıştı hastahaneye yatmistim çok şükür durdurmuşlardı. Çok çok geçmiş olsun

Sancıyı hissediyor musunuz ? Benim de nstde çıkıyor 100 falan ama ağrı yok hiç doktorum eve git bir şey olmaz yalancı sancı gibi duruyor dedi
Kuzum benmki 2 kere 300 e vurmuş hissediyorum ama asi eşiğim çok düşük bildiğim için ben abartmayip evde takılıyorum hep

Kuzum benmki 2 kere 300 e vurmuş hissediyorum ama asi eşiğim çok düşük bildiğim için ben abartmayip evde takılıyorum hep
Anladım canım inşallah vaktinde doğar bebişler
benim hiç ağrım olmazdı ama hep sancı çıkar dün belim çok ağrıdı ve kasıklarıma karnımın alt kısmına baya sancı girdi ama sürekli, gelip giden bir ağrı değil doktoruma sordum normal hastaneye gelme dedi bugün de var ama daha az doğum sancısı olabilir mi ?

Kızlar bahar geldi ben grip oldum ya başım boğazım kemiklerim ağrıyor resmen. Umarım ateşim çıkmaz

15 16 tane koydum canım maksimum 2 gece düşündüm Instagram sayfalarına bakmanı öneririm taç konusunda

Valla bez su gibi gidiyo
Ne diyorsun, ben de eklesem mi acaba 5 tane daha
Katre_g 2017 yılında oglumda almıstım kabıyla sakladım şimdi kullanmak nasip olsun insallah emzirme önlüğü ile birlikte o zaman da varmış fermuarlı
Çok güzelmiş yalnız modeli de, sevibebenin zaten kullanışlıdır diye düşünüyorum. Güle güle kullanın ben de alıcam ya iyi kötü bir tane artık netim
Ben 20 tane koyacağım canım arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı 10 tane koymuş çocuk gelir gelmez öyle bir kaka yapmış ki bez yetiştirememisler ne olur ne olmaz sen 20 tane koy dedj
Sizin ağzınız neler diyor, bebenin bezini az mı koymuşum o zaman ben ahahahaha
Orta boy valiz hazırlamıştım daha kapı süsü falan gelmeden zor kapanır hale geldi

Sizler hangi boy valizle hazırlık yaptınız bende mi bir tuhaflık var acaba

Benim bavulum ve üstte oğlumun spor çantası illa buna koyalım dediği için Onda da çikolata, kapı süsü ekstra ıvır zıvırlar. Benim malum 2 bebe, bir de hastane üniversite olunca nevresim takımı, havlu, ıslak mendil, tuvalet kağıdı her şeyi aldım Evimiz de hastaneye 6-7 dk mesafede eksik oldukça evden alırız 2 bebekle kestiremiyorum her şeyi

Eklentiler

• DAA3B132-1E5A-450C-A7F9-90AEE02B3C29.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 79
Ben de orta boy valiz hazırlıycam daha başlamadım bile geceliklerden bir tanesinin terzilik işi var ondan sonra hazırlıycam eşime de bir küçük boy hazırlarım kapi süsü vsyi eşiminkine koyarım zarar görmesin diye

Günaydın güzel anneler. Kapı süslerini kapıya nasıl asacaksınız? yapışkanlı bant askı gibi şeylerle mi? Araştırdım ama bulamadım.

100 müüüü? zaten 40 ı görünce doğum başlamıyor muydu?
Hiç bilmiyorum ama sanırım başlamıyor benim çoktan doğurmam lazımdı yoksa iki doktor takipliydim biri nstmi görünce seni hastaneye yatırıyorum ciğer geliştirici ve sancı kesici yapıCam dedi diğer doktoruma sormak istiyorum dedim perinatolog ve doçent onun da fikrini alalım dedim, o bir şeye gerek yok gerçek sancın başlarsa anlamama imkanın yok dedi eve gönderdi ciğer geliştirici de bu haftadan sonra gerek yok dedi 36. Haftadayım. Sancın başlarsa durdurmam doğurturum dedi yani hiçbir şey anlamadım

Kizlar benim nst 90 100 150 cikiyordu yuksek falan sanci vs demedi doktorum.ne olmasi gerekiyorki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…