Tesekkur ederim. Gecer insallah zaten cok yayildi bu aralar salgin var bana kizimdan gecti.Geçmiş olsun size de bende ilaç kullanmadım çorba falan deniyorum meyve
Hastaneye de çok sık gidiyoruz bu ara kontroller falan derken dikkat edemiyor insan maske kullanımı yok denecek kadar azTesekkur ederim. Gecer insallah zaten cok yayildi bu aralar salgin var bana kizimdan gecti.
Evet canim benim pazartesi gunu tam 37+0.oncesindeki cuma izne ayrilmis olcam pzt gitmicem 37 bitmis oluyor cunkuKızlar 37+0 da izne ayrılıyoruz değil mi? aslında 37+0 demek 37 bitmiş 38 den gün almış oluyor demek değil miyiz?
Canım benimde hep makat geliş oturur pozisyonda ama sezeryan olacağım için bir önemi de yok2 hafta once bebek makat geliş ama 37. Haftaya dek baş asagi gelme umudu var dedi doktor. Sizin nasil? Benim 24. Haftalardan 30.haftaya dek hep bas aswgiydi. Bicirik niye oturuyo simdi asagi dönuk sizin ne alemde ? :)
36 bitmiş oluyor dicektin herhalde dimi canım?Evet canim benim pazartesi gunu tam 37+0.oncesindeki cuma izne ayrilmis olcam pzt gitmicem 37 bitmis oluyor cunku
Bu acıyla ilk kez tanıştım canım, dediğim gibi ilkinde ağrı kesici dahi almamış eve gelip makineye çamaşır atmış bir daha yatmamış bir insandım. Bu arada ben de dün ölceğimi düşündümmalesef o acıyı biliyorum okurken yine hissettim. Bana o gün iğne diye yalvarırken hemşire dediki sen ikiz doğum yaptığın için rahmin daha zor toparlanıyor sana zaten en ağır iğnelerden yaptım yapamam. Gerçekten ikizle alakası var mı bilmiyorum ama ben o gün ölüyorum sandım tövbemi falan yapmıştım yani gidiyorum diye
inşallah sen de toparlarsın onlar çıkana kadar canım.bu çok kötü bir cümle gibi biliyorum Bana öyle dediklerinde aşırı sinirleniyordum bebeklerim orda bırakmak çok zordu bilmeyene de anlatamıyorsun ama eve geldiklerinden beri ilk gün alıp gelseydik ben ne yapacakmışım diyorum sürekli.
ilk bebişimde olmuştu.37. haftada yapmıştı. Sonra 39+2 de suyum gelince gelen bir parmak attı giden bi parmak attı :) sürekli bir açıklık takibi yapıldı. Tabi açıklık hiç ilerlemedi suni sancıda fayda etmedi. sezeryan oldum. 2 parmak sokuyor ama hiç acımıyor .
Aynen canım doldu artık günümMasallah neredeyse dolmuş günlerin sezeryan degil ozaman doğumun
Benim sezeryan doktor 38 sonu aliriz kalırsa dedi
Amin canım hepimizin kiSağlıkla gelsin inşallah
Ben de hic kullanmiyorumHastaneye de çok sık gidiyoruz bu ara kontroller falan derken dikkat edemiyor insan maske kullanımı yok denecek kadar az
Ilk zamanlar makat gelis olmadigi icin yine degisir korkma dedi ama bakicazCanım benimde hep makat geliş oturur pozisyonda ama sezeryan olacağım için bir önemi de yok
Ben sadece hastanede kullanıyorum market pazar falan kullanmıyorumBen de hic kullanmiyorum
Canim 37+0 da 37 haftayi doldurmus oluyorsun.36 bitmiş oluyor dicektin herhalde dimi canım?
Normal doğumda ki dikişler acimiyormus pek. Sormuştum ben arkadaslaraSezaryen olanlar normal doğurun diyor. Dediğiniz gibi sezaryenin çok zor olduğunu da söylüyorlar ama alta dikiş mevzusu beni korkutan yoksa denemek isterdim.
Beni de tedirgin eden şey alt dikişler yoksa acı sezaryende de var. dün bir arkadaşım mecburi sezaryen oldu çok zor geçmiş mesela. Ükisinin de artıları eksileri var. Sağlıkla kucağa alalım sonuç önemli
Canim Rabbim bebeginede sanada acil şifalar versin en kısa zamanda ikinizde çok iyi olup birbirinize kavuşun insallahKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Bizimde öyle olsa keşkeSüperben de 6-7 kilo gibi aldım. bı arkadaşım 8kilo almıştı, hastaneden eve geldiğinde bişey kalmamisti
Benim minnoş 30.haftada başını kanala dayamışti hala aynı sanırım 10 gün sonra kontrolüm var göreceğiz tekrar2 hafta once bebek makat geliş ama 37. Haftaya dek baş asagi gelme umudu var dedi doktor. Sizin nasil? Benim 24. Haftalardan 30.haftaya dek hep bas aswgiydi. Bicirik niye oturuyo simdi asagi dönuk sizin ne alemde ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?