2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Göğüs ucunun çıkması ne demek tam olarak? Bildiğimiz ucun belirginleşmesi, kalınlaşması mı yoksa göğüs ucunda delik falan oluşması mı?

Kızlar 37+0 da izne ayrılıyoruz değil mi? aslında 37+0 demek 37 bitmiş 38 den gün almış oluyor demek değil miyiz?

2 hafta once bebek makat geliş ama 37. Haftaya dek baş asagi gelme umudu var dedi doktor. Sizin nasil? Benim 24. Haftalardan 30.haftaya dek hep bas aswgiydi. Bicirik niye oturuyo simdi asagi dönuk sizin ne alemde ? :)
Canım benimde hep makat geliş oturur pozisyonda ama sezeryan olacağım için bir önemi de yok

Bu acıyla ilk kez tanıştım canım, dediğim gibi ilkinde ağrı kesici dahi almamış eve gelip makineye çamaşır atmış bir daha yatmamış bir insandım. Bu arada ben de dün ölceğimi düşündüm Eşimle konuşuyorum telefonda nasıl ağlıyorum ben bi daha düzelmem diye. Şükür zamanla azalıyor herşey. Doktorum bugün gelince sordum ne kadar bu kadar ağrı var diye. Hem ikiz sezeryanı, hem 2. sezeryan hem de bebeklerin ikisi de müthiş baskı yapmış. Baya aşağıdalarmış tam zamanında ameliyata almışız dedi. Bunlar da ağrıyı arttırır dedi. Dün aynı şeyi düşündüm şu halimle tek bebeğe yetemedim, ikisi yanımda olsa nasıl altından kalkardım bilmiyorum. Kızımı hala göremedim, ama durumu gayet iyiymiş, 2 kg olduğu gbi çıkaracaklarmış. 1880 gr doğdu ne kadar vermiştir bilmiyorum tabii

Selam hanımlar çatı muayenem iyi mi kötü mü bilemedim
Normal doğur anne beni diye bağırıyor resmen bebek dedi doktorum ultrasona bakınca
Çatı içinde kasma kasma dedi elini mi soktu parmağını mı anlamadım
Aah acıyoo dedim ve Kasmama ragmen ilerledi.... ilerleniyormuş demekki gaddarmış yaaaa Dr um :)
vay bnm kocam ne merhametli imiş
Vaji mağduru olarak gitmeden aparat çalıştım halbuki yine kastım
Parmak başı kdr açıklık var filan dedi normal yapalım sen fırt diye doğurursun dedi gayet iyi dedi sonrası yok :) ben o anda kopmuştum
Üç dört şey saydı bunlar olursa hastaneye gel dedi hatırlamıyorum
Günde 1 saat yürüyüş, 20 squat, haftada 3 ilişki dedi Bi de....
Ha Bi de çay dedi ama ada çayı mı ananas mı neydi yaaaa

Bakalım bakacak mı persembe gıdıcem Allah nasip ederse
Masallah neredeyse dolmuş günlerin sezeryan degil ozaman doğumun
Benim sezeryan doktor 38 sonu aliriz kalırsa dedi
Aynen canım doldu artık günüm
Sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım hepimizin ki

Normal doğumda ki dikişler acimiyormus pek. Sormuştum ben arkadaslara

Canim Rabbim bebeginede sanada acil şifalar versin en kısa zamanda ikinizde çok iyi olup birbirinize kavuşun insallah

Süper ben de 6-7 kilo gibi aldım. bı arkadaşım 8kilo almıştı, hastaneden eve geldiğinde bişey kalmamisti
Bizimde öyle olsa keşke 1 ay kaldı erken gelmek istemezse tahmini kaç kilo alırım acaba

2 hafta once bebek makat geliş ama 37. Haftaya dek baş asagi gelme umudu var dedi doktor. Sizin nasil? Benim 24. Haftalardan 30.haftaya dek hep bas aswgiydi. Bicirik niye oturuyo simdi asagi dönuk sizin ne alemde ? :)
Benim minnoş 30.haftada başını kanala dayamışti hala aynı sanırım 10 gün sonra kontrolüm var göreceğiz tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…