2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizimde öyle olsa keşke 1 ay kaldı erken gelmek istemezse tahmini kaç kilo alırım acaba
En fazla 2kg daha alırız bence. Benim hatta pek iştahım yok 1kg anca alırım herhalde. Yediklerim hep midemde kilitleniyor gibi hissediyorum.

Emin ol ayni gün bile gelirler ama gelsinler yani besik yerlestirme dedigin ne kdrlik is ki. Sen bebegi emzirip altini ustunu degisene kdr elli kere yapilir. Zaten hareketsiz uyuyolar ilk gunler hic bisey olmaz

Ayy canım gözün aydın sağlıcakla kavuştun yavrularina çok şükür en kısa zamanda birlikte evinize doneceginiz günlerde gelsin inşallah

Peki canımcım, yanlış hatırlamıyorsam senin de tüp bebekti. Sen nasıl yaklaşıyorsun? Genelde tüp bebek olunca sezeryan olsun diyorlar. Ben henüz Çatı muayenesi olmadım ama bana da doktorum düşün dedi doğum türünü. Gerçekten istiyorsan normal de yapabilirsin dedi. Ben işte o oturuş, o bekleyiş, o mahremiyet kısmına fazla takığım, esnememde gevşememde sıkıntı olur diye düşünüyorum. Kendimi çok kasarım sanki

Kuzenimin eşi hemşire kesinlikle odada balon olmasın canlı çiçek olmasın diye sıkı sıkı tembihledi bende kapı önüne standli balon. koyacağım tulsuz kapi süsünü asarım yeterli olacaktır icerdede çikolatası kolonyası hediyelikler yeterli galiba zatencanimin derdine düşünce gözümün çok göreceğini sanmıyorum

En fazla 2kg daha alırız bence. Benim hatta pek iştahım yok 1kg anca alırım herhalde. Yediklerim hep midemde kilitleniyor gibi hissediyorum.
Benimde tam aksine yedikçe yiyesim geliyor abur cubur falan istiyor sürekli canım

Tüp değil de yine de mucize bebek
Vajinismus u yenmeye çalışırken oldu
Normal doğum ve sezeryanı araştırınca normal istedim ben doktoruma da güvendim
Bakalım nasip

İlk normaldi elimde olsa yine normal isterdim sezeryan olcam mecburen çok korkuyorum istemsizce herkesin fikri ayrı canım inşallah gonlunden geçen senin için hayırlı olacak olan olsun

Aynen canım insallah tabi göreceksiniz bu sene erken doğum modası var ama insan tedirgin oluyor anlayabiliyorum hele bakınca okuyunca eşim de dıyo bana okuyup durma diye ben de aa o dogurmus bu dogurmus diye gezince
Ayy benimkide öylee alacağım o telefonu senden diyor kafama takıp stres yapmamdan korkuyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…