En fazla 2kg daha alırız bence. Benim hatta pek iştahım yok 1kg anca alırım herhalde. Yediklerim hep midemde kilitleniyor gibi hissediyorum.Bizimde öyle olsa keşke1 ay kaldı erken gelmek istemezse tahmini kaç kilo alırım acaba
Evet canm chiccoGüle güle kullan canım, bu chicco mu?
Emin ol ayni gün bile gelirlerAynen ben de öyle düşünüyorum zaten kurulu benimkiler de büyük beşiği salonda çocuk koltuk tepelerinde kalmasın kucaktan kucağa da dolaşmasın diye oraya kurdum temizledim tekrar tozu alinip tekstili yerleştirilir, biri yatak odamda o da aynı şekilde duruyor bi de sanki dogumdan eve orduyla gelicez gibi davranıyorlar ilk zamanlar kim gelecek kimseyi istemiyorum annemler haricinde bilmedigim bi şeyler mi var diye de tedirginim soruyorum planlı bi şey yok ama görmeye geleni kapıdan mi cevircez hazırlıklı olmalıyız diyorlar heralde iki günlük bebegi de görmeye gelmez hısım akraba ya off catliycam
Evet canm chicco
Ayy canım gözün aydın sağlıcakla kavuştun yavrularina çok şükür en kısa zamanda birlikte evinize doneceginiz günlerde gelsin inşallahÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Selam hanımlar çatı muayenem iyi mi kötü mü bilemedim
Normal doğur anne beni diye bağırıyor resmen bebek dedi doktorum ultrasona bakınca
Çatı içinde kasma kasma dedi elini mi soktu parmağını mı anlamadım
Aah acıyoo dedim ve Kasmama ragmen ilerledi.... ilerleniyormuş demekki gaddarmış yaaaa Dr um :)
vay bnm kocam ne merhametli imiş
Vaji mağduru olarak gitmeden aparat çalıştım halbuki yine kastım
Parmak başı kdr açıklık var filan dedi normal yapalım sen fırt diye doğurursun dedi gayet iyi dedi sonrası yok :) ben o anda kopmuştum
Üç dört şey saydı bunlar olursa hastaneye gel dedi hatırlamıyorum
Günde 1 saat yürüyüş, 20 squat, haftada 3 ilişki dedi Bi de....
Ha Bi de çay dedi ama ada çayı mı ananas mı neydi yaaaa
Kuzenimin eşi hemşire kesinlikle odada balon olmasın canlı çiçek olmasın diye sıkı sıkı tembihledi bende kapı önüne standli balon. koyacağım tulsuz kapi süsünü asarım yeterli olacaktır icerdede çikolatası kolonyası hediyelikler yeterli galiba zatencanimin derdine düşünce gözümün çok göreceğini sanmıyorumBen hiç tül işine girmiyorum, oda içerisine balon sokmuyorum çünkü patlama durumundan korkuyorum. Örnek olsun diye kendiminkini anlatayım, kapı önüne 7li balon standı koyucam, kapıya kapı süsü içeriye de ya sebilde ya karafta limonata ve şerbet, küçük pleksi kadehler, 3 tane pleksi tepsim var birine çikolata ve badem çikolata, diğerine de hediyelik bir diğerine de süslerimin renginde Makaron koyacağım. Bir de çociklerimin ultrason görüntülerini yine pleksi çerçevelere koyacağım. Oldu bitti, dümdüz sapsade bir şey yapmak amacım, inşallah gönlüme göre olur hepsi
Benimde ki 2025 kg aynı haftada oyleydi@navicula canım meraba. Seninle günümüz aynıydı. Bugün doktora gittim 34+0da 2050gr çıktı bı hadta geride dedi . Seninki nasıl
Yok yok bende ordan verdim korkmaDün molicikolatadan siparis verdim. Nedense icimde dolandirildim diye bi his var. Insallah dogru degildiro kdr alisveris yaptim ilk olacak bu
Benimde tam aksine yedikçe yiyesim geliyor abur cubur falan istiyor sürekli canımEn fazla 2kg daha alırız bence. Benim hatta pek iştahım yok 1kg anca alırım herhalde. Yediklerim hep midemde kilitleniyor gibi hissediyorum.
Ayniymisiz canim doktorun bişey dedimi pekiBenimde ki 2025 kg aynı haftada oyleydi
Bende yarın 35 olacağım bendede öyle bişey geldi anlamadım ya korktumSelam kızlar görsel olacak ama kusura bakmayın bu şekilde akıntı normal midir hem akıntı hem sıvı gibi bisey 35 haftalık
Gebeyim
Kizlar selam nasılsınız? Benden sonra doğum yapan oldu mu? @Eflatun1Kelebek bebisin eve çıktı mı canım, durumu nasıl?
Kilosuna birşey demedi bacak boyu kısa dedi sonra bana baktı annede kısa boylu dedi sorun etmediAyniymisiz canim doktorun bişey dedimi peki
Bende öyle düşünüyorum annemler bendelerdi bugün gittiler sıkıntıdan patladım ya çalışmayı nasıl seviyormusum meger bugün daha çok anladımEvde oturmak çok sıkıcıymış
Tüp değil de yine de mucize bebekPeki canımcım, yanlış hatırlamıyorsam senin de tüp bebekti. Sen nasıl yaklaşıyorsun? Genelde tüp bebek olunca sezeryan olsun diyorlar. Ben henüz Çatı muayenesi olmadım ama bana da doktorum düşün dedi doğum türünü. Gerçekten istiyorsan normal de yapabilirsin dedi. Ben işte o oturuş, o bekleyiş, o mahremiyet kısmına fazla takığım, esnememde gevşememde sıkıntı olur diye düşünüyorum. Kendimi çok kasarım sanki
İlk normaldi elimde olsa yine normal isterdim sezeryan olcam mecburen çok korkuyorum istemsizce herkesin fikri ayrı canım inşallah gonlunden geçen senin için hayırlı olacak olan olsunAranızda doktorla henüz konuşmamışken bile isteye sezaryen olmayı düşünen var mı? normal doğumdan korkuyorum. Doktorumla henüz konuşmadım. Ama içimden inş mecburi sezaryen der diyorum. Böyle düşünmek suçlu cesaretsiz hissettiriyor. Zaman azaldıkça bu konu gündeme gelmek üzere. Var mı benim gibi
ben iyim canim , sen nasilsin ?Kizlar selam nasılsınız? Benden sonra doğum yapan oldu mu? @Eflatun1Kelebek bebisin eve çıktı mı canım, durumu nasıl?
Ayy benimkide öylee alacağım o telefonu senden diyorAynen canım insallah tabi göreceksiniz bu sene erken doğum modası var ama insan tedirgin oluyor anlayabiliyorum hele bakınca okuyunca eşim de dıyo bana okuyup durma diye ben de aa o dogurmus bu dogurmus diye gezince
Kilosuna birşey demedi bacak boyu kısa dedi sonra bana baktı annede kısa boylu dedi sorun etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?