sonra 68 e düşmekte zor olmamıştır ne güzelmiş şimdi de inş öyle olur68 ile hamile kalmıştım :)
Düşürmeden hamile kaldımsonra 68 e düşmekte zor olmamıştır ne güzelmiş şimdi de inş öyle olur
şimdi kaç oldunuz:)Düşürmeden hamile kaldım
76 yım :) Siz kaçla başladınız ne kadar aldınızşimdi kaç oldunuz:)
75 başadım 85 im . ben kolay kilo alıp kolay veririm. belden ameliyat oldum 5 kilo aldım üstüne dış gebelik gecirdim bi 5te o dönem aldım sonrasıda hamilelik işte ama ben veririm inanıyorum :) ilk hamileliğimde 40 kilo aldım hemen verdim76 yım :) Siz kaçla başladınız ne kadar aldınız
Benim gebelik haftam tam belli değil işte tedaviye göre 25 Ekim 38+1 son adet tarihime göre 39 hafta oluyo. İnşallah hepimiz sağlıcakla doğururuz38+3 e mi vermiş oldu yani sezaryan tarihinizi? Umarım herşey planladığınız gibi ilerler
Asla öyle hissetmeyin, her doğum çok güzel ister sezaryen olsun ister vajinal yeter ki anne ve bebek sağlıklı olsunAranızda doktorla henüz konuşmamışken bile isteye sezaryen olmayı düşünen var mı? normal doğumdan korkuyorum. Doktorumla henüz konuşmadım. Ama içimden inş mecburi sezaryen der diyorum. Böyle düşünmek suçlu cesaretsiz hissettiriyor. Zaman azaldıkça bu konu gündeme gelmek üzere. Var mı benim gibi
Kesinlikle suçlu hissetmeyin. Beden sizin bedeniniz sonuçta. Korkularınız ve tercihleriniz olması gayet doğal. Siz ve bebeğiniz sağlıklı olun gerisi önemli değil. Ben de umarım normal doğuma engel bir şey çıkmaz diye dua ediyorum. Ama sizin tercihini de en az benimki kadar normal :)Aranızda doktorla henüz konuşmamışken bile isteye sezaryen olmayı düşünen var mı? normal doğumdan korkuyorum. Doktorumla henüz konuşmadım. Ama içimden inş mecburi sezaryen der diyorum. Böyle düşünmek suçlu cesaretsiz hissettiriyor. Zaman azaldıkça bu konu gündeme gelmek üzere. Var mı benim gibi
Ben xiaomi mi 360 aldım canım gayet kullanışlı geldi bana telefondan istediğin yerden izleyebiliyorsun çekim gücü falan uğraşmaya gerek kalmıyor gece görüşü de güzel. Ben gündüz hep bebisle olurum zaten ama babası meraktan işyerinden açar açar izlerKızlar ya ben eve bir bebe kamerası almak istiyorum ema kesinlikle karar veremedim. Alanlar var mı aranızda? Ne aldınız mesela?
Aranızda doktorla henüz konuşmamışken bile isteye sezaryen olmayı düşünen var mı? normal doğumdan korkuyorum. Doktorumla henüz konuşmadım. Ama içimden inş mecburi sezaryen der diyorum. Böyle düşünmek suçlu cesaretsiz hissettiriyor. Zaman azaldıkça bu konu gündeme gelmek üzere. Var mı benim gibi
Arkadaşım eskisini verdi motorola görüntülü sesli falan, basit birşey iş görür. Eğer eve statik birşey düşünüyorsanız onu derin araştırmak gerekir heraldeKızlar ya ben eve bir bebe kamerası almak istiyorum ema kesinlikle karar veremedim. Alanlar var mı aranızda? Ne aldınız mesela?
Canım o derinin altına oluşturduğu tünellerde yaşayan bir parazit kese falan etki etmez Wilkinson pomad en iyisi bu konuda gerçekten. Sakın kendini riske atıp hamama falan gitme … Allah korusun.Haklısın canım . Bende uyuz var ya belki geçirir dedim kese attırıp kaynar su ile yıkanınca
Benim adet sancısı gibi hep oluyor. Ama nst de birşey çıkmadı bu zamana kadar.Bu haftaya dek hic bel agrim olmamisti. Simdi bel agrisi oluyo otururken bazen, hafif de adet olacakmis hissi veren agri olusuyo. 33+2yim pazartesi kontrolum var. @eras0201 takip edemedim dogdu mu bebisler ???
Ben ben bendoktorum her seferinde pozisyon çok iyi, çatın cok iyi deyip duruyo sezaryan istiyorum diyorum kızıyo bana birazcık ama yapacak birşey yok sezaryan istiyorum umarım bir sorun olmaz
Asla öyle hissetmeyin, her doğum çok güzel ister sezaryen olsun ister vajinal yeter ki anne ve bebek sağlıklı olsun
Kesinlikle suçlu hissetmeyin. Beden sizin bedeniniz sonuçta. Korkularınız ve tercihleriniz olması gayet doğal. Siz ve bebeğiniz sağlıklı olun gerisi önemli değil. Ben de umarım normal doğuma engel bir şey çıkmaz diye dua ediyorum. Ama sizin tercihini de en az benimki kadar normal :)
Değerleriniz hep referans aralığında, doktor daha iyi bilir ama sıkıntı yok gibi.Doktor kuvvetli muhtemel var dedi. Haftaya belli olacak. Ben eski doktoruma söylemiştim. Nasıl sorumsuzluktur anlamıyorum. Çok şükür nst de sancım çıkmadı buna çok sevindik bir de bebeğin kilosu 2308 gr çıktı bu bizi sevindirdi. Artık her hafta gideceğim. Hatta test sonucumun birisi çıktı anlar mısın bilmiyorum. Diğer testim haftaya belli olacakmış önemli olan da o dedi. Bakalım ben bu süreçte nasıl beslenmeliyim birazdan gidip onu sorucam ve bu çıkan sonucumu göstericem
Ben ahşap beşik aldığım için mecbur kurdum, üzerine çarşaf örttüm.Kızlar mesajlar birikmiş takip edemedim bi kaç gündür evde telaş çoğaldı gün yaklaştıkça sakinlesmemiz gerekirken ortalık baya karışık eksik tespiti yapmaktan bezdim artik sürekli bir is çıkıyor başıma, bebisin besigini hazır etmiyorum diye azar yedim annelerden yerlestirmemistim tozlanır diye ne kadar kapı pencere kapalı da olsa toz giriyor çünkü, bi de asil beşiğin harici anne yani aldım onu hic yerleştiremiyorum çünkü yanında yatıyoruz kitlense tozlansa bir daha yıkamam gerekecek kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım doğuma gittiğimde biri de yatağı çarşafı yerleştiremez mi yani anlamıyorum sürekli aksam sabah doğuracaksın neyi bekliyorsun hazırlayalım diyorlar bana strese giriyorum
sen gene dikkat edebiliyorsun benAyy canım tam bende aynı durumdan muzdaripim kendim kilo alsam hiç takmıyorum 70 kg şimdi geçen hafta bebeğin tombiş dedi doktor haftasına göre akşamları karbonhidrat yeme dedi. Böyle giderse normal doğum yapamazsam diye korkuyorum kilolu olursa bebiş. Mesela bu akşam yarım kase nohut ve salata yedim. Gayet diyetik Arada meyve ama şimdi dayanamadım 1.5 dilim kek gömdüm çokkk zorrr. Canım istiyor gece uzun olunca.
bu kez doktor da el ile muayene etti ama canım çok yandı. sonrada galiba dönmüş ultrasonla bir dahaki kontrolünde bakarız dedi.canim allah anali babali saglikli bir omur nasip iki yavrunadaPera da en kisa zaman da ideal kilosuna ulasip kollarina gelir insallah
nasil anlamaz ya ?
benim perinatolog disinda hicbir doktorumun odasinda ultroson yok. hepside basinin tam olarak nerde oldugunu el ile muaynede anliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?