- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Eki Görüntüle 3143678 bu da anne yanımız fermuarlı kısmı açılıp yatağa sıfırlanıyor ruflu bebekler için baş kısmını yukarı ayak kısmını aşağıya ayarlayabiliyorsunuz bu da fikir olsun açıp kurması biraz zaman aldı gece kaldimsa kusura bakmayin
Rica ederim, bugun kontrolumde hoca doguma dogru grip vs bunlardan cok sakinman lazim dedi. Ozellikle aksiran-tiksiran yada gribim diyen herkesten kacacakmisiz.Doğru ben bunları düşünmemiştim teşekkür ederim
Benimki de işten görmek istiyor, bir kere itiraf ettiBen xiaomi mi 360 aldım canım gayet kullanışlı geldi bana telefondan istediğin yerden izleyebiliyorsun çekim gücü falan uğraşmaya gerek kalmıyor gece görüşü de güzel. Ben gündüz hep bebisle olurum zaten ama babası meraktan işyerinden açar açar izler
Çalışan anneyim, iznim bittiği zaman ofise dönmem gerekecek. İleri de belki bakıcı vs. durumları olma ihtimali hep var olacak. O yüzden evet biraz kaliteli ve uzun ömürlü bir şey olsa diye dedüşünüyorum.Arkadaşım eskisini verdi motorola görüntülü sesli falan, basit birşey iş görür. Eğer eve statik birşey düşünüyorsanız onu derin araştırmak gerekir heralde
O düşünce bazen beni de korkutuyorYalnız değilim demek :) Doktorum cesaretlendirirse denerim ama o da sanki hiç uğraşmazmış gibi geliyor.
Sanki normal doğurursam daha başarmış olunur düşüncesi de var çünkü doğum doğal bir süreç ama artık tıp bambaşka bir yerde isteğe bağlı seçim yapabiliyoruz. Normal doğum yapanlar daha kolay zayıflıyor ve normal hayatına dönüyor çünkü doğal olan bu ama ben ordan bebek çıkarma düşüncesini düşünmek istemiyorum
Neden sakıncası olucanı düşündün? Yüz egzerzisinin bir zararı olmaz hamileliğe.Biraz gıdım oluşmuşGıdı için yüz egzersizleri yapsam bir sakıncası olur mu sizce?
Bu duygular gayet normal bence. Etrafımda o kadar çok ki normalden korktuğu için sezeryan olan. Benim de 7.tup bebek tedavimdi bu. Normal doğumun risklerini yaşamak istemiyorum. sezeryan olmak istiyorum. Bir de şöyle bir şey var, seseryan doğum da kolay değil. Dikiş ağrilari da zor. Forumlarda dolaşıyorum hep normal hem sezeryan annelerden sezeryanin daha zor olduğunu söyleyen bile var.Ama benim doğal bir gebelik olsaydı normal doğum isterdim. Doğumdan yürüyerek çıkmak da çok güzel bir şeyAranızda doktorla henüz konuşmamışken bile isteye sezaryen olmayı düşünen var mı? normal doğumdan korkuyorum. Doktorumla henüz konuşmadım. Ama içimden inş mecburi sezaryen der diyorum. Böyle düşünmek suçlu cesaretsiz hissettiriyor. Zaman azaldıkça bu konu gündeme gelmek üzere. Var mı benim gibi
Bende burdayımAranızda doktorla henüz konuşmamışken bile isteye sezaryen olmayı düşünen var mı? normal doğumdan korkuyorum. Doktorumla henüz konuşmadım. Ama içimden inş mecburi sezaryen der diyorum. Böyle düşünmek suçlu cesaretsiz hissettiriyor. Zaman azaldıkça bu konu gündeme gelmek üzere. Var mı benim gibi
Lenf bezleri vs var ya yüzümüzde, her şeyden sakınır oldukNeden sakıncası olucanı düşündün? Yüz egzerzisinin bir zararı olmaz hamileliğe.
Sezaryen olanlar normal doğurun diyor. Dediğiniz gibi sezaryenin çok zor olduğunu da söylüyorlar ama alta dikiş mevzusu beni korkutan yoksa denemek isterdim.Bu duygular gayet normal bence. Etrafımda o kadar çok ki normalden korktuğu için sezeryan olan. Benim de 7.tup bebek tedavimdi bu. Normal doğumun risklerini yaşamak istemiyorum. sezeryan olmak istiyorum. Bir de şöyle bir şey var, seseryan doğum da kolay değil. Dikiş ağrilari da zor. Forumlarda dolaşıyorum hep normal hem sezeryan annelerden sezeryanin daha zor olduğunu söyleyen bile var.Ama benim doğal bir gebelik olsaydı normal doğum isterdim. Doğumdan yürüyerek çıkmak da çok güzel bir şey
Beni de tedirgin eden şey alt dikişler yoksa acı sezaryende de var. dün bir arkadaşım mecburi sezaryen oldu çok zor geçmiş mesela. Ükisinin de artıları eksileri var. Sağlıkla kucağa alalım sonuç önemliBende burdayımÖdüm patlıyo normal doğumdan karar verdik doktorumla sezaryen e . İlk ağrı kısmından korkmuyorum ben aslında o sırada yapılan müdahaleler tedirgin ediyo yok çatı muayenesi yok açıklık muayenesi .. bide çıkış kısmı…
hahah haklısın, zararı olmaz yaa bol bol sakız çiğneLenf bezleri vs var ya yüzümüzde, her şeyden sakınır olduk
Benim de sezeryan yaklasip hala hastane karisikligimin olmasi beni ciddi strese soktu. Eger cok zorlu ve riskli bir durumunuz yok ise bence hastane degistirmekte sorun yok. Millet aniden acil doguma giriyor hic gorusmedikleri bir hekim sezeryana aliyor. Ben mesela evvelde cok ciddi bir abdominel ameliyat atlattigim icin asla doktor degistiremiyorum.Kızlar ya bu haftalarda doktor ve hastane değiştirmem çok mu salakça olur sizce? Hastanemin (memorial) normal doğum fiyatı 22bin sezeryan 28 bin. Benim doğum sigortam ise 18 bin karşılıyor yani normal doğum yapsam da üstüne kesin para ödicem, medicalparkı aradım normal doğum 9 bin sezeryan 12 bin diyor. Yani ekstra bir müdahale olsa onu bile karşılıyor sigortam. Başta zor bir hamilelik geçirdiğim için memorial tercih etmiştim ama çok uzun zamandır bir sorun sıkıntım yok ve memorial ın bana ekstra bir müdahalesi yok. Bebeğimle ilgili bütün test ve tetkikler de normal çıktı zamanında. Zaten tüp bebekle hamile kalmış bir anneyim. Yani önden 2 kez tüp bebek masrafı yaptım. Şimdi bir de doğumla birlikte 10 bin lira harcamak istemedim açıkçası. Bu haftalarda böyle bir değişiklik yapsam saçma mı olur? Ya da gidicem doktor beni kabul eder mi acaba ne dersiniz ? Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım
Tamam canım teşekkür ederim kullandım ondan 3 gün üst üste. Çok şükür kaşıntılar bitti. 2 gündür kaşınmadan uyuyorumCanım o derinin altına oluşturduğu tünellerde yaşayan bir parazit kese falan etki etmez Wilkinson pomad en iyisi bu konuda gerçekten. Sakın kendini riske atıp hamama falan gitme … Allah korusun.
Öyleyse çok iyi şuan 7 kg aldım6-7gibi diyorlar genelde. Ama tabi değişiyor. Ben de çok merak ediyorum
Bende bir an önce atlatırım inşallah gribiRica ederim, bugun kontrolumde hoca doguma dogru grip vs bunlardan cok sakinman lazim dedi. Ozellikle aksiran-tiksiran yada gribim diyen herkesten kacacakmisiz.
Evet bwnim de cikmadi canimBenim adet sancısı gibi hep oluyor. Ama nst de birşey çıkmadı bu zamana kadar.
Korkma ben de hasta oldum 2 hafta once hapsirik tiksirik ama atesim yoktu sukur.Hatta sesim bile kisildi ilac vs kullanmadim limonlu balli ihlamurlarla idare ettimBende bir an önce atlatırım inşallah gribidikkat etmemiz lazım çokça
Evet öyle ekranı ana sayfaya sabitleyebiliyorsun ama hareket ve ses sensörü bildirim gönderiyor o zaman da açıp bakabilirsin sana kalmış. Ağlayınca sesi geliyor sen de ses gonderebiliyorsun zaten elimizden telefon düşmüyor ben de ek olarak başka bir ekrana bağımlı olmak istemedimBenimki de işten görmek istiyor, bir kere itiraf ettinormalde telefondan görüntülenme özelliği aramazdım ama onun o masum isteğinden sonra o da olsun istiyorum. Ben bir ara xiaomiyi incelemiştim bayağı. Yanlış hatırlamıyorsam kendi ekranı olmaması ve telefondan görüntülemek gerekmesi kısmına takılanlar olmuş. Telefonu ona tahsis etmek zorunda kalıyorsunuz demişler. Bu şekilde mi çalışıyor cidden?
Çalışan anneyim, iznim bittiği zaman ofise dönmem gerekecek. İleri de belki bakıcı vs. durumları olma ihtimali hep var olacak. O yüzden evet biraz kaliteli ve uzun ömürlü bir şey olsa diye dedüşünüyorum.
O düşünce bazen beni de korkutuyorÇok çıtı pıtı, fiziksel olark dayanıksız bir arkadaşım var. Kendi de kendini bu şekilde nitelendirir hatta :) Her defasında "Ben bile yaptımsa katre sen kesin yaparsın. Yapılıyor bir şekilde işin içine bebek girince" demişti :) Hem bebişe hem size uygulanabilecek en sağlıklı yol olsun da gerisi hallolur artık :)
Neden sakıncası olucanı düşündün? Yüz egzerzisinin bir zararı olmaz hamileliğe.
Geçmiş olsun size de bende ilaç kullanmadım çorba falan deniyorum meyveKorkma ben de hasta oldum 2 hafta once hapsirik tiksirik ama atesim yoktu sukur.Hatta sesim bile kisildi ilac vs kullanmadim limonlu balli ihlamurlarla idare ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?