2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Biraz gıdım oluşmuş Gıdı için yüz egzersizleri yapsam bir sakıncası olur mu sizce?

Benimki de işten görmek istiyor, bir kere itiraf etti normalde telefondan görüntülenme özelliği aramazdım ama onun o masum isteğinden sonra o da olsun istiyorum. Ben bir ara xiaomiyi incelemiştim bayağı. Yanlış hatırlamıyorsam kendi ekranı olmaması ve telefondan görüntülemek gerekmesi kısmına takılanlar olmuş. Telefonu ona tahsis etmek zorunda kalıyorsunuz demişler. Bu şekilde mi çalışıyor cidden?

Arkadaşım eskisini verdi motorola görüntülü sesli falan, basit birşey iş görür. Eğer eve statik birşey düşünüyorsanız onu derin araştırmak gerekir heralde
Çalışan anneyim, iznim bittiği zaman ofise dönmem gerekecek. İleri de belki bakıcı vs. durumları olma ihtimali hep var olacak. O yüzden evet biraz kaliteli ve uzun ömürlü bir şey olsa diye dedüşünüyorum.
O düşünce bazen beni de korkutuyor Çok çıtı pıtı, fiziksel olark dayanıksız bir arkadaşım var. Kendi de kendini bu şekilde nitelendirir hatta :) Her defasında "Ben bile yaptımsa katre sen kesin yaparsın. Yapılıyor bir şekilde işin içine bebek girince" demişti :) Hem bebişe hem size uygulanabilecek en sağlıklı yol olsun da gerisi hallolur artık :)
Biraz gıdım oluşmuş Gıdı için yüz egzersizleri yapsam bir sakıncası olur mu sizce?
Neden sakıncası olucanı düşündün? Yüz egzerzisinin bir zararı olmaz hamileliğe.

Bu duygular gayet normal bence. Etrafımda o kadar çok ki normalden korktuğu için sezeryan olan. Benim de 7.tup bebek tedavimdi bu. Normal doğumun risklerini yaşamak istemiyorum. sezeryan olmak istiyorum. Bir de şöyle bir şey var, seseryan doğum da kolay değil. Dikiş ağrilari da zor. Forumlarda dolaşıyorum hep normal hem sezeryan annelerden sezeryanin daha zor olduğunu söyleyen bile var.Ama benim doğal bir gebelik olsaydı normal doğum isterdim. Doğumdan yürüyerek çıkmak da çok güzel bir şey

Hayirli aksamlar anneler kontrolum vardi bugun anestezi tetkiklerim yapildi ayin 25 ine gun verdi doktor sabah 8 de ac gel dedi. Ama haftaya sali gene kontrole cagirdi. Ama bi rahatladimki sormayin belirsizlik kotu simdi en azindan biliyorum ne zaman olacagini

Bende burdayım Ödüm patlıyo normal doğumdan karar verdik doktorumla sezaryen e . İlk ağrı kısmından korkmuyorum ben aslında o sırada yapılan müdahaleler tedirgin ediyo yok çatı muayenesi yok açıklık muayenesi .. bide çıkış kısmı…

Selamlar hanimlar, bugun oglen kontrolum vardi. 34+4'um. Sezeryan gunu olarak 7 Kasim belirlendi. Once gelmek isterse diye sordum, 36 olduktan sonra endiselenme miadinda bebek deriz dedi hoca. Artik iyice vaktimiz yaklasiyor, evde yapmam gereken 2-3 ufak sey kaldi ve birkac alisveris. Oyle gozumde buyuyor anlatamam, sanki yetistiremeyecekmisim gibi.
Anneme oda yapiyorum, yatagi vs hep geldi. Simdi nevresim takimlari-yastik vs ve makinede yikanabilen bir hali almak istiyorum. Tavsiyeleriniz olur ise cok sevinirim.

Sezaryen olanlar normal doğurun diyor. Dediğiniz gibi sezaryenin çok zor olduğunu da söylüyorlar ama alta dikiş mevzusu beni korkutan yoksa denemek isterdim.
Beni de tedirgin eden şey alt dikişler yoksa acı sezaryende de var. dün bir arkadaşım mecburi sezaryen oldu çok zor geçmiş mesela. Ükisinin de artıları eksileri var. Sağlıkla kucağa alalım sonuç önemli

Benim de sezeryan yaklasip hala hastane karisikligimin olmasi beni ciddi strese soktu. Eger cok zorlu ve riskli bir durumunuz yok ise bence hastane degistirmekte sorun yok. Millet aniden acil doguma giriyor hic gorusmedikleri bir hekim sezeryana aliyor. Ben mesela evvelde cok ciddi bir abdominel ameliyat atlattigim icin asla doktor degistiremiyorum.
Siz Memorial ile konustugunuzda, sezeryana girecek doktor dahil fiyatlari miydi?

Canım o derinin altına oluşturduğu tünellerde yaşayan bir parazit kese falan etki etmez Wilkinson pomad en iyisi bu konuda gerçekten. Sakın kendini riske atıp hamama falan gitme … Allah korusun.
Tamam canım teşekkür ederim kullandım ondan 3 gün üst üste. Çok şükür kaşıntılar bitti. 2 gündür kaşınmadan uyuyorum

2 hafta once bebek makat geliş ama 37. Haftaya dek baş asagi gelme umudu var dedi doktor. Sizin nasil? Benim 24. Haftalardan 30.haftaya dek hep bas aswgiydi. Bicirik niye oturuyo simdi asagi dönuk sizin ne alemde ? :)

Evet öyle ekranı ana sayfaya sabitleyebiliyorsun ama hareket ve ses sensörü bildirim gönderiyor o zaman da açıp bakabilirsin sana kalmış. Ağlayınca sesi geliyor sen de ses gonderebiliyorsun zaten elimizden telefon düşmüyor ben de ek olarak başka bir ekrana bağımlı olmak istemedim

Korkma ben de hasta oldum 2 hafta once hapsirik tiksirik ama atesim yoktu sukur.Hatta sesim bile kisildi ilac vs kullanmadim limonlu balli ihlamurlarla idare ettim
Geçmiş olsun size de bende ilaç kullanmadım çorba falan deniyorum meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…