2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay ben çok tatlı yiyorum ya her gün bi tatlım var onun harici ev yemeği yemeye çalışıyorum ama evde de kekler, börekler, pizzalar, krepler yapmadığım hamur işi kalmadı

Hediyeliklerimi ve çikolatamı sonunda sipariş ettim valla üzerimden bir yük kalktı en azından onlar aradan çıktı diye. İçime sinen kapı süsü de bulamadım evdeki kendin yap projeme geri döneyim ben en iyisi

Kızlar hacışeriften çikolata sipariş eden var mı ben bugün verdim herkes çok övüyor inşallah dedikleri kadar güzeldir hediyeliklerim de cuma gelecek inşallah her şey neredeyse hazır

Kızlar hacışeriften çikolata sipariş eden var mı ben bugün verdim herkes çok övüyor inşallah dedikleri kadar güzeldir hediyeliklerim de cuma gelecek inşallah her şey neredeyse hazır
Canım ben nisanimda hacı şeriften cikolata yaptırmistim gayet lezzeti eşim denizlili zaten her gittiğimde uğruyorum dondurmalı irmiği de müthiş

Merhabalar hanımlar doğuran falan var mı bana muhtemel tarih verdi sezaryen düşündüğünü de açık açik söyledi büyük ihtimalle sezaryen olcak dedi. Çatı muayenesine falan girmedim sağlık durumumdan ötürü sezaryen düşünüyor.

Canım ben nisanimda hacı şeriften cikolata yaptırmistim gayet lezzeti eşim denizlili zaten her gittiğimde uğruyorum dondurmalı irmiği de müthiş
Ben de nişanımda sipariş vermiştim hem çok hızlı gelmişti hem de güzeldi. Ama bebek için olan çikolata kutularının görsellerini çok beğenmedim. O yüzde nkendi beğendiğim görseli kullanarak kutuyu hazırlayacak başka bir yere sipariş verdim

Teşekkür ederim içim rahatladı şimdi şu dondurmalı irmiği de bi deneyelim bari

Ben de trendyolda bir satıcı gördüm çok hoşuma gitti oraya yaptircam

Kizlar hala calisiyorum cuma son insallah.
Eve gelince yarim saat yemek hazirlamak icin ayakta kalinca belim asiri agriyor.normal mi size de oluyor mu bel agrisi acaba artik geliyotum mu diyor diye dusunmeye basladim.birde nerdeyse asagidan cikacak gibi oluyor bazen de

Çok normal canım artık ağırlaştılar çünkü o alttan çıkacak hissi çok oluyor bende de çocukları okula götürüp getirirken özellikle yollarda doğuracağım diye korkuyorum

Seninki de farklıymış bı haftada öne gecmus oluyo ins pzt banada güzel bişey söylerler canimmm
Yok canım ya bence doktordan kaynaklı. İki farklı doktor baktı, ilkine ilk kez gitmiştim. Geriden gelşyor dedi moralimi bozdu. Oysa dediği rakam çoğu bebeğe göre normaldi. Bu dün bakan kendi doktorum,bir kaç kere ölçtü hemde ilerde dedi.

Kapı süsünü kendim mi yapsam ya ne yapsam ty ile hp ye baktım lohusa tacı için, bikaç günde geliyor. Kararsız kaldım modellerde.

Evet kegel egzersizini hep söylüyorlar, nefes alıp sıkmak nefes vererek bırakmak. En rahat yapılanı bu ama yine de unutuyoruz
Ay wvet kimse farketmeden yapabileceğimiz en kolay egzersiz oysa. Arada aklıma gelince yapıyorum artik

Ben hala meme çevresinde kaldım eşim bile daha hakim bu konuya büyük large al diyor
Garanti olsun large al

Hadi ya bana doktorum 35 te bırak dedi
Banada bu hafta bırak dedi, 35 bitiyor benimde. Nasıl olacak bilmiyorum çok kramp giriyor.

Ben normal dogum surecime 2 hafta kala falan hurma yemege baslayacagim bir de raspberry tea avrupadaki kadinlarda cok yaygin dogum oncesi haftalarda icilmesi.
O çay Türkiyede var mı acaba ne için içiliyor canım

zaman sanki durdu geçmiyor .38+4 gibi alırız demişti dr ama geçmiyor 3hafta kaldı.
Bana normal dendi, daha tarih verilmedi. Bi yandan çok az kaldı diye stres yapıyorum bir yandan ohoo çok var diyorum. Psikolojim bozuldu galiba

Bırak falan demedi canım yürüyüş ilişki ve çömel kalk yap normal alaturka tuvalet kullan dedi klozet yerine
Alaturka zor geliyor bana ya kalkamıyorum zorlanıyorum

Canım az kalmış senin çok normal. Ben izne ayrıldım yapamadım daha fazla. Ona rağmen biraz ayakta kalayım ağrım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…