Gözün aydınÇok şükür çantamı hazırlayabildim kızlar ama çok duygulandım ya hemen gelsin istedim
yok epeyce denedik ama hiç sorun yaşamadıkWeewell e bakıyorum ben de bu aralar. Bazı eski modellerde çekim gücü, bağlantı gücü kötü gibi yorumlar vardı. Siz sorun yaşadınız mı bu konuda?
Ay ben çok tatlı yiyorum ya her gün bi tatlım varValla ben de kendimce dikkat ediyorum. Hatta tatlı ve beyaz unlu şeyleri gebelik şekeri korkumdan çook sınırlı tüketiyorum. Ama ben de 11 kilo almışım. Doktorum son muayeneyede bana biraz memnuniyetsiz baktı kilomdan dolayı ahahaha
Bir yerde bir açığımız var muhtemelen ama nerde
Ya sen cidden bensin yaAy ben çok tatlı yiyorum ya her gün bi tatlım varonun harici ev yemeği yemeye çalışıyorum ama evde de kekler, börekler, pizzalar, krepler yapmadığım hamur işi kalmadı
Ay evet ya hediyeliklerle çikolatası kaldı sadece onları da bu hafta halledicemGözün aydınişler bitince insana bi rahatlama geliyo
Canım ben nisanimda hacı şeriften cikolata yaptırmistim gayet lezzeti eşim denizlili zaten her gittiğimde uğruyorum dondurmalı irmiği de müthişKızlar hacışeriften çikolata sipariş eden var mı ben bugün verdim herkes çok övüyor inşallah dedikleri kadar güzeldir hediyeliklerim de cuma gelecek inşallah her şey neredeyse hazır
ay benim eşimde denizlili dondurmalı irmik tatlısının hastasıyımmmmCanım ben nisanimda hacı şeriften cikolata yaptırmistim gayet lezzeti eşim denizlili zaten her gittiğimde uğruyorum dondurmalı irmiği de müthiş
Çok zarif ve tatlı bir kapı süsü olmuşÇok şükür çantamı hazırlayabildim kızlar ama çok duygulandım ya hemen gelsin istedim
Ben de nişanımda sipariş vermiştim hem çok hızlı gelmişti hem de güzeldi. Ama bebek için olan çikolata kutularının görsellerini çok beğenmedim. O yüzde nkendi beğendiğim görseli kullanarak kutuyu hazırlayacak başka bir yere sipariş verdimCanım ben nisanimda hacı şeriften cikolata yaptırmistim gayet lezzeti eşim denizlili zaten her gittiğimde uğruyorum dondurmalı irmiği de müthiş
Teşekkür ederim içim rahatladı şimdiCanım ben nisanimda hacı şeriften cikolata yaptırmistim gayet lezzeti eşim denizlili zaten her gittiğimde uğruyorum dondurmalı irmiği de müthiş
Ben de trendyolda bir satıcı gördüm çok hoşuma gitti oraya yaptircamBen de nişanımda sipariş vermiştim hem çok hızlı gelmişti hem de güzeldi. Ama bebek için olan çikolata kutularının görsellerini çok beğenmedim. O yüzde nkendi beğendiğim görseli kullanarak kutuyu hazırlayacak başka bir yere sipariş verdim
Çok normal canım artık ağırlaştılar çünkü o alttan çıkacak hissi çok oluyor bende de çocukları okula götürüp getirirken özellikle yollarda doğuracağım diye korkuyorumKizlar hala calisiyorum cuma son insallah.
Eve gelince yarim saat yemek hazirlamak icin ayakta kalinca belim asiri agriyor.normal mi size de oluyor mu bel agrisi acaba artik geliyotum mu diyor diye dusunmeye basladim.birde nerdeyse asagidan cikacak gibi oluyor bazen de
Yok canım ya bence doktordan kaynaklı. İki farklı doktor baktı, ilkine ilk kez gitmiştim. Geriden gelşyor dedi moralimi bozdu. Oysa dediği rakam çoğu bebeğe göre normaldi. Bu dün bakan kendi doktorum,bir kaç kere ölçtü hemde ilerde dedi.Seninki de farklıymış bı haftada öne gecmus oluyoins pzt banada güzel bişey söylerler canimmm
Kapı süsünü kendim mi yapsam ya ne yapsamBen bir instagram sayfasından kapı süsü ve yastık söyledim, 3 hafta sonra gönderiliyordu, aile içinde anı kalsın diye 20 tane magnet yaptırdım, o da 10 gün snra gönderiliyor. Trendyol, hepsiburada falan tarzı yerlerden falan söylersen daha erken gelebilir tabi ama biraz hızlı davranmakta fayda olabilir şu sıra
Ay wvet kimse farketmeden yapabileceğimiz en kolay egzersiz oysa. Arada aklıma gelince yapıyorum artikEvet kegel egzersizini hep söylüyorlar, nefes alıp sıkmak nefes vererek bırakmak. En rahat yapılanı bu ama yine de unutuyoruz
Garanti olsun large alBen hala meme çevresinde kaldım eşim bile daha hakim bu konuyabüyük large al diyor
Banada bu hafta bırak dedi, 35 bitiyor benimde. Nasıl olacak bilmiyorum çok kramp giriyor.Hadi ya bana doktorum 35 te bırak dedi
O çay Türkiyede var mı acaba ne için içiliyor canımBen normal dogum surecime 2 hafta kala falan hurma yemege baslayacagim bir de raspberry tea avrupadaki kadinlarda cok yaygin dogum oncesi haftalarda icilmesi.
Bana normal dendi, daha tarih verilmedi. Bi yandan çok az kaldı diye stres yapıyorum bir yandan ohoo çok var diyorum. Psikolojim bozuldu galibazaman sanki durdu geçmiyor .38+4 gibi alırız demişti dr ama geçmiyor 3hafta kaldı.
Alaturka zor geliyor bana ya kalkamıyorum zorlanıyorumBırak falan demedi canım yürüyüş ilişki ve çömel kalk yap normal alaturka tuvalet kullan dedi klozet yerine
Canım az kalmış senin çok normal. Ben izne ayrıldım yapamadım daha fazla. Ona rağmen biraz ayakta kalayım ağrım oluyorKizlar hala calisiyorum cuma son insallah.
Eve gelince yarim saat yemek hazirlamak icin ayakta kalinca belim asiri agriyor.normal mi size de oluyor mu bel agrisi acaba artik geliyotum mu diyor diye dusunmeye basladim.birde nerdeyse asagidan cikacak gibi oluyor bazen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?