2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Stres yapma canım ya bikaç yüz gram farkımız var seninle. Günümüz de yakın sayılır. Doktorum hiç bişey demedi bana. Sıkma canını kaç kilo bebekler doğuyor bir şekilde.

Çok şükür çantamı hazırlayabildim kızlar ama çok duygulandım ya hemen gelsin istedim
ay bende bu sabah karnima dokunup hareketlerini hem gorup hem de hissedince dogumuma 2-3 hafta kalmasina uzuldum artik kocaman olduklari icin her hareketlerini hissetmek nasil guzel bir duyguymus

Maşallah iyi çalışıyorsun hâlâ canım. Valla ben çocuğu parka götürdüm bugün belim bacaklarım kasıklarım feci ağrıyor. Resmen o kadar çok baskı yapıyor ki çıktı çıkacak gibi hissediyorum. Ben 33te izne ayrıldım. İyi ki de ayrılmışım. Yapamazmisim zaten. Bildiğin bıçak gibi saplanıyor alt tarafıma. Ama benim ilki sezaryen olduğu için galiba böyle. Doktorum kontrolde kafası tam sezaryen yerinde dedi.

Benim de 37’si cuma son olacaktı ama ben dayanamadım, psikolojim artık kaldırmadı, öfkeliydim, 2 hafta öncesinden ayrıldım. Napalım artık dedim.

Kızlarr gebelik basından beri kabızlık sorunu yasayan ben durduk yere ishal oldum 3. Gün bugün. Beslenme rutinimde de bi değişiklik yapmadım. 33+6 bugün bu dönem böyle yaşadınız mı??

Canim bilomiyorumki bu gittiğim doktorda ilk defa bakmıştı bana haftaya tekrar gidecm aynı hocanın uzman doktorları bakıyor her hafta farklı doktor olabiliyor.

Kızlarr gebelik basından beri kabızlık sorunu yasayan ben durduk yere ishal oldum 3. Gün bugün. Beslenme rutinimde de bi değişiklik yapmadım. 33+6 bugün bu dönem böyle yaşadınız mı??
ben de hamileliğin yüzde 70ini kabız yüzde 30unu ishal geçirdim canım kullandığım kan ilacını değiştirdiğim dönemde ishal olmuştu. gebeliğin belli dönemlerinde bağırsak sorunları yaşanmaması imkansız ya ishal ya kabız olunuyor bağırsağın tüm düzeni bozuluyor malum

Ya bazı yerlerde erken doğum habercisi falan okudum da korktum baya sanırım korkup stress yaptıkca arttı bi de

Ya şimdiden başladın yani göğüs pedi falan mi koyuyorsun sürdükten sonra bulaşmasın diye ben de başlayacağım kadın doguma da bi gideyim de ona da sorup baslayayim dedim

Bana da 7 Kasim verdi ama ben basindan beri biliyordum.

Haftaya salı kontrol var alttan muayene yapar mı ki doktor

Emzirme minderini e bebekten almıştım canım, kol yastığı ile en son 100 lira gibi bişeydi ama artmıştır muhtemelen. Baktım bulamadım o üründen.
Wmzirme sütyeni için en son civil e bebek babymall falan kampanya yapmıştı fiyatlar çok düşmüştü bi bak istersen. Lcw den aldım bende en son. Yanlış hatırlamıyorsam 3 sütyen 2 atlet aldım şimdiden. Bedene göre lazım olursa alırım sonradan.

Ben almadım ama şunlara bakıyorum nasıl sence fiyatlara takıldım bende

Orta boy yaptım ama zor sığacak gibi benimde. Belki ufak bir el çantası da koyarım. Fazla eşya götürmek de istemiyorum

Canım naaıl oluyor bu fazla ödeme ? Mesela benim hastane 10 bin diyor. Ama hizmetlerin çoğu otelcilik hizmeti diye geçiyor. Yaş tahtaya basacak bir firmada değil nasıl olacak ki

Su sondan bir oncekini aldim ben ama baska saticidan. Daha uygundu fiyati

Haftaya salı kontrol var alttan muayene yapar mı ki doktor
Valla artik her an yapabilirler. Ben alttan baski hissediyorum dedim diye hem 32de hem 33te bakti vajinal. Cati muayenesini kastediyosan benim 38de yapmisti dr hatta rahim agzi tamamen kapali diye uyaralim biraz demisti

Evt canim dik duruncs bel ağrısı öldürüyor ayakta çok durunca felaket agriyor

Bana da 7 Kasim verdi ama ben basindan beri biliyordum.
Ben de biliyordum da ufacık da olsa bi ihtimal görüyordum. Sağlıklı olsunlar da hiç fark etmiyor. Bana biraz erken verilmek zorunda kalıncak. Malesef ki bana zarar verdiği için. İnşallah kilosu gelişimi iyi olur da vicdan azabı duymam.

Benim hastane özellikle getirmeyin burada bez ıslak mendil vs zaten biz vercez dedii, siz sorup teyit ettiniz mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…