- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Stres yapma canım ya bikaç yüz gram farkımız var seninle. Günümüz de yakın sayılır. Doktorum hiç bişey demedi bana. Sıkma canını kaç kilo bebekler doğuyor bir şekilde.Merhaba arkadaslar. Nasilsiniz ? İnsallah hepiniz iyisinizdir. Benimde bugun kontrolum vardi. Her hafta istiyo artik doktor. Bebis 3450 kg olmus. Neden kilolu diye arastiriyo doktor. Son adet tarihini mi yanlis biliyosun dedi hayir dedim. Sekerin var mi dedi hayir dedim. Boyle sorusturdukca bende korkuyorum kilolu cocuk bi sikinti mi olacak diye. Haftaya sali gene gidecem bakalim. Amaan bi dogursaydik:/
ay bende bu sabah karnima dokunup hareketlerini hem gorup hem de hissedince dogumuma 2-3 hafta kalmasina uzuldumÇok şükür çantamı hazırlayabildim kızlar ama çok duygulandım ya hemen gelsin istedim
Maşallah iyi çalışıyorsun hâlâ canım.Kizlar hala calisiyorum cuma son insallah.
Eve gelince yarim saat yemek hazirlamak icin ayakta kalinca belim asiri agriyor.normal mi size de oluyor mu bel agrisi acaba artik geliyotum mu diyor diye dusunmeye basladim.birde nerdeyse asagidan cikacak gibi oluyor bazen de
Kizlar hala calisiyorum cuma son insallah.
Eve gelince yarim saat yemek hazirlamak icin ayakta kalinca belim asiri agriyor.normal mi size de oluyor mu bel agrisi acaba artik geliyotum mu diyor diye dusunmeye basladim.birde nerdeyse asagidan cikacak gibi oluyor bazen de
Canim bilomiyorumki bu gittiğim doktorda ilk defa bakmıştı bana haftaya tekrar gidecm aynı hocanın uzman doktorları bakıyor her hafta farklı doktor olabiliyor.Yok canım ya bence doktordan kaynaklı. İki farklı doktor baktı, ilkine ilk kez gitmiştim. Geriden gelşyor dedi moralimi bozdu. Oysa dediği rakam çoğu bebeğe göre normaldi. Bu dün bakan kendi doktorum,bir kaç kere ölçtü hemde ilerde dedi.
Kapı süsünü kendim mi yapsam ya ne yapsamty ile hp ye baktım lohusa tacı için, bikaç günde geliyor. Kararsız kaldım modellerde.
Ay wvet kimse farketmeden yapabileceğimiz en kolay egzersiz oysa. Arada aklıma gelince yapıyorum artik
Garanti olsun large al
Banada bu hafta bırak dedi, 35 bitiyor benimde. Nasıl olacak bilmiyorum çok kramp giriyor.
O çay Türkiyede var mı acaba ne için içiliyor canım
Bana normal dendi, daha tarih verilmedi. Bi yandan çok az kaldı diye stres yapıyorum bir yandan ohoo çok var diyorum. Psikolojim bozuldu galiba
Alaturka zor geliyor bana ya kalkamıyorum zorlanıyorum
ben de hamileliğin yüzde 70ini kabız yüzde 30unu ishal geçirdim canım kullandığım kan ilacını değiştirdiğim dönemde ishal olmuştu. gebeliğin belli dönemlerinde bağırsak sorunları yaşanmaması imkansız ya ishal ya kabız olunuyor bağırsağın tüm düzeni bozuluyor malumKızlarrgebelik basından beri kabızlık sorunu yasayan ben durduk yere ishal oldum 3. Gün bugün. Beslenme rutinimde de bi değişiklik yapmadım. 33+6 bugün bu dönem böyle yaşadınız mı??
Ya bazı yerlerde erken doğum habercisi falan okudum da korktum bayaben de hamileliğin yüzde 70ini kabız yüzde 30unu ishal geçirdim canım kullandığım kan ilacını değiştirdiğim dönemde ishal olmuştu. gebeliğin belli dönemlerinde bağırsak sorunları yaşanmaması imkansız ya ishal ya kabız olunuyor bağırsağın tüm düzeni bozuluyor malum
Ya şimdiden başladın yani göğüs pedi falan mi koyuyorsun sürdükten sonra bulaşmasın diye ben de başlayacağım kadın doguma da bi gideyim de ona da sorup baslayayim dedimBilgiler icin tesekkurlergercektende kremli kremli memeyi cocugun agzina vermek cok kotu. Zaten ilk zamanlar full emzirme uzerine odaklanacagimiz icin memenin devamli kremli durmasi imkansiz gibi bisey. Ben allaha sukur ilkinde de tahin yagi kullandim bunda da iki gune bir hafif hafif yagliyorum uclarini. Dogunca da yara olursa artik napalim evladimiz icin kan kusup kizilcik serbeti ictik diyecegiz
Bana da 7 Kasim verdi ama ben basindan beri biliyordum.Merhabalar hanımlar doğuran falan var mıbana muhtemel tarih verdi sezaryen düşündüğünü de açık açik söyledi büyük ihtimalle sezaryen olcak dedi. Çatı muayenesine falan girmedim sağlık durumumdan ötürü sezaryen düşünüyor.
38 haftada diyolar ama bilmiyorum yarın benim de var hem nst hem kontrol ama çatıya bakar mı bilmiyorumHaftaya salı kontrol var alttan muayene yapar mı ki doktor
Emzirme minderini e bebekten almıştım canım, kol yastığı ile en son 100 lira gibi bişeydi ama artmıştır muhtemelen. Baktım bulamadım o üründen.ah bu aralar bu ürüne bakıyorum ben de. Sen kaça aldın indirim yapıyorsa bu marka az beklim
Ben de aynı sebepten boşandım boşanıcam. 3 aydır bir minik balkon yıkayacak, en son pes edip bugün su taşıyıp ben yıkadım az önce. Zararı olmasın diye de kendimce az su doldurdum. 3 kovada bitiricem işi, 10 kovada bitirdim. Allah bize sabır versin
Hmm bu çıkarılabilir kılıflı değil ama bunu da komple makineye atabiliyorsun galiba. Hamile yastığı olarak nasıl kullanılıyor bu
Bu enflasyonda senin 60'a aldığını ben 100'e almışım demekki ve buna bile seviniyorum. Niçin çünkü 150-200'e de alabilirdim
Hamilelik öncesi sütyenlerimi ben de kullanıyorum. Memelerim fışkırıyor içinden ama kopçalarını sonuna kadar açtım götürdüğü yere kadar götürsün bakalımZaten emzirme sütyeni 2 tanecik aldım onları da direkt yıkayıp hastane çantasına koydum valla. Bir de sütyen mi yıkıyayım hastaneye giderken, bazı şeyleri tabi idareten alıyoruz şimdilik :)
Ben almadım ama şunlara bakıyorum nasıl sence fiyatlara takıldım bendeKızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koymamız gerekiyor?
Bizim bez 50 li pakette hepsini götürmek istemiyorum zaten çanta valiz oldu
Bir de lohusa tacı bulamadım saten pembiş bişey alan var mı nerden aldınız siz?
Orta boy yaptım ama zor sığacak gibi benimde. Belki ufak bir el çantası da koyarım. Fazla eşya götürmek de istemiyorumNe diyorsun, ben de eklesem mi acaba 5 tane daha
Çok güzelmiş yalnız modeli de, sevibebenin zaten kullanışlıdır diye düşünüyorum. Güle güle kullanın ben de alıcam ya iyi kötü bir tane artık netim
Sizin ağzınız neler diyor, bebenin bezini az mı koymuşum o zaman ben ahahahaha
Orta boy valiz hazırlamıştım daha kapı süsü falan gelmeden zor kapanır hale geldi
Sizler hangi boy valizle hazırlık yaptınız bende mi bir tuhaflık var acaba
Canım naaıl oluyor bu fazla ödeme ? Mesela benim hastane 10 bin diyor. Ama hizmetlerin çoğu otelcilik hizmeti diye geçiyor. Yaş tahtaya basacak bir firmada değil nasıl olacak kiBen de şimdi faturalandırıp başvuru yapmayı düşünüyorum abimin eşi Antep Nizip’te doğum yaptı 3000 tl gibi bir fiyat ödemesi yaptılar. Orası da özel hastane. Bi de kalp ameliyatı felan değil ki doğum yapıyorsun yani o yüzden ben de başvuru yapacağım.
Benim 36. Hafta bitiyor olacak kontrole çağırdı çayı muayenesi yapacağım dediHaftaya salı kontrol var alttan muayene yapar mı ki doktor
Su sondan bir oncekini aldim ben ama baska saticidan. Daha uygundu fiyatiEmzirme minderini e bebekten almıştım canım, kol yastığı ile en son 100 lira gibi bişeydi ama artmıştır muhtemelen. Baktım bulamadım o üründen.
Wmzirme sütyeni için en son civil e bebek babymall falan kampanya yapmıştı fiyatlar çok düşmüştü bi bak istersen. Lcw den aldım bende en son. Yanlış hatırlamıyorsam 3 sütyen 2 atlet aldım şimdiden. Bedene göre lazım olursa alırım sonradan.
Ben almadım ama şunlara bakıyorum nasıl sence fiyatlara takıldım bende
Yumak Dekor Grup Minikler Anne Bebek Taç & Saçbandı (hamile Lohusa Tacı) - Fiyatı, Yorumları
Yumak Dekor Grup Minikler Anne Bebek Taç & Saçbandı (hamile Lohusa Tacı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Lohusa Tasarım Lohusa Tac Terlik Bebek Bantı Patik - Fiyatı, Yorumları
Lohusa Tasarım Lohusa Tac Terlik Bebek Bantı Patik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şeker Tadında Tasarımlar Anne Bebek Lohusa Taç Seti – Pembe - Fiyatı, Yorumları
Şeker Tadında Tasarımlar Anne Bebek Lohusa Taç Seti – Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Orta boy yaptım ama zor sığacak gibi benimde. Belki ufak bir el çantası da koyarım. Fazla eşya götürmek de istemiyorum
Canım naaıl oluyor bu fazla ödeme ? Mesela benim hastane 10 bin diyor. Ama hizmetlerin çoğu otelcilik hizmeti diye geçiyor. Yaş tahtaya basacak bir firmada değil nasıl olacak ki
Valla artik her an yapabilirler. Ben alttan baski hissediyorum dedim diye hem 32de hem 33te bakti vajinal. Cati muayenesini kastediyosan benim 38de yapmisti dr hatta rahim agzi tamamen kapali diye uyaralim biraz demistiHaftaya salı kontrol var alttan muayene yapar mı ki doktor
Evt canim dik duruncs bel ağrısı öldürüyor ayakta çok durunca felaket agriyorKizlar hala calisiyorum cuma son insallah.
Ben de biliyordum da ufacık da olsa bi ihtimal görüyordum. Sağlıklı olsunlar da hiç fark etmiyor. Bana biraz erken verilmek zorunda kalıncak. Malesef ki bana zarar verdiği için. İnşallah kilosu gelişimi iyi olur da vicdan azabı duymam.Bana da 7 Kasim verdi ama ben basindan beri biliyordum.
Aynen öyle çok fazla düşünüyorum malesefGünaydın korkma o kadar kafana cok takma bi sekılde olcak beynine yer ettiği için rüyalarına yansıyo
Benim hastane özellikle getirmeyin burada bez ıslak mendil vs zaten biz vercez dedii, siz sorup teyit ettiniz mi??Kızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koymamız gerekiyor?
Bizim bez 50 li pakette hepsini götürmek istemiyorum zaten çanta valiz oldu
Bir de lohusa tacı bulamadım saten pembiş bişey alan var mı nerden aldınız siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?