- 2 Mayıs 2021
- 193
- 284
- 53
Ben geçen denk geldim trendyolda çok güzel lohusa tacları vardıYok canım ya bence doktordan kaynaklı. İki farklı doktor baktı, ilkine ilk kez gitmiştim. Geriden gelşyor dedi moralimi bozdu. Oysa dediği rakam çoğu bebeğe göre normaldi. Bu dün bakan kendi doktorum,bir kaç kere ölçtü hemde ilerde dedi.
Kapı süsünü kendim mi yapsam ya ne yapsamty ile hp ye baktım lohusa tacı için, bikaç günde geliyor. Kararsız kaldım modellerde.
Ay wvet kimse farketmeden yapabileceğimiz en kolay egzersiz oysa. Arada aklıma gelince yapıyorum artik
Garanti olsun large al
Banada bu hafta bırak dedi, 35 bitiyor benimde. Nasıl olacak bilmiyorum çok kramp giriyor.
O çay Türkiyede var mı acaba ne için içiliyor canım
Bana normal dendi, daha tarih verilmedi. Bi yandan çok az kaldı diye stres yapıyorum bir yandan ohoo çok var diyorum. Psikolojim bozuldu galiba
Alaturka zor geliyor bana ya kalkamıyorum zorlanıyorum
Ben yaşadım canım 32.haftamda 1 hafta felan sürdü sonra düzeldim. O sıra çoğu anne yaşamıştı burada.Kızlarrgebelik basından beri kabızlık sorunu yasayan ben durduk yere ishal oldum 3. Gün bugün. Beslenme rutinimde de bi değişiklik yapmadım. 33+6 bugün bu dönem böyle yaşadınız mı??
Canım ben çözümü naneli şekerli sakızda buldum bir de iki yudum kola içiyorum, onlar iyi geliyor bana. Gaviscon şurubum bitti kontrolümde onu da yazdıracağım.Geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum.Mümkün olduğu kadar erken saatte yemek yemeye çalışıyorum yine de bazı geceler işe yaramıyor. Tavsiyeniz var mı kızlar? Mide yanmasına ne iyi gelir?
Gaviscon şurup candır, yok ise 2-3 yudum ilaç niyetine süt çok iyi geliyorGeceleri mide yanmasından uyuyamıyorum.Mümkün olduğu kadar erken saatte yemek yemeye çalışıyorum yine de bazı geceler işe yaramıyor. Tavsiyeniz var mı kızlar? Mide yanmasına ne iyi gelir?
Kucuk makyaj temizleme pamuklari varya canim onu hemen yaga batirip gogsume koyyorum cok vicik vicik yapmiyorum tabiki. Tam kahverengi kismi kapatiyo guzel oluyoYa şimdiden başladın yani göğüs pedi falan mi koyuyorsun sürdükten sonra bulaşmasın diye ben de başlayacağım kadın doguma da bi gideyim de ona da sorup baslayayim dedim
Dün doktoruma danıştım bu aralar salgın olduğunu kusma ateş eklenmediği sürece endişelenmemem gerektiğini söyledi. Patates haşlama, muz, tost gibi şeylerle kısa sürede atlattım ben. İlerleyen haftalarda vücut bunu yapıyormuş çoğu hamile yaşarmış.Kızlar resmen 1 haftadır ishalim neden bilmiyorum ama asla geçmiyor ne yapmam lazım
Bu ara hepimiz de oldu bu ishal kan ilacı kullanıyorsan onu bırak bana dokunan oymus ne reflor kesti ne muz ne patates ilacı bıraktım öyle duzeldimKızlar resmen 1 haftadır ishalim neden bilmiyorum ama asla geçmiyor ne yapmam lazım
Yok sadece ishal muz patates yedim bana mısın demedi kan ilaDün doktoruma danıştım bu aralar salgın olduğunu kusma ateş eklenmediği sürece endişelenmemem gerektiğini söyledi. Patates haşlama, muz, tost gibi şeylerle kısa sürede atlattım ben. İlerleyen haftalarda vücut bunu yapıyormuş çoğu hamile yaşarmış.
Banada d vitaminle kan ilacına devam dedi kan sulandırıcıları bıraktırdııBu ara hepimiz de oldu bu ishal kan ilacı kullanıyorsan onu bırak bana dokunan oymus ne reflor kesti ne muz ne patates ilacı bıraktım öyle duzeldim
Ben reflor kullanmadım ama belki doktor sana iç diyebilir bir sormakta fayda var. Suyu da günlük 1 lt kadar arttırdım ishalken belki o da fayda etmiştir.Yok sadece ishal muz patates yedim bana mısın demedi kan ila
Banada d vitaminle kan ilacına devam dedi kan sulandırıcıları bıraktırdıı
Benim de geceleri mide yanma çok fazla oluyor soğuk süt içiyorum yatmadan işe yarıyor. Bazen geceleri uyanıyorum bu yüzden o zaman da yine içiyorum ve rahatlatıyor. Onun haricinde maden suyu da geçiyor diyenler var ama onu denemedimGeceleri mide yanmasından uyuyamıyorum.Mümkün olduğu kadar erken saatte yemek yemeye çalışıyorum yine de bazı geceler işe yaramıyor. Tavsiyeniz var mı kızlar? Mide yanmasına ne iyi gelir?
Den beslenmenw bak moralini yüksek tut canım, benim de ilk başta moralim bozulmuştu. ne kadardı kilosu bide kaç haftalık oldunCanim bilomiyorumki bu gittiğim doktorda ilk defa bakmıştı bana haftaya tekrar gidecm aynı hocanın uzman doktorları bakıyor her hafta farklı doktor olabiliyor.
Çok kararsız kaldım o da çok güzel favorilerimm arasında 2 3 tanesi arasında kaldım en sonSu sondan bir oncekini aldim ben ama baska saticidan. Daha uygundu fiyati
Bunlardan farklı mı canım, trendyol çoğu zaten buldum epeyce ama ya dökülecek gibi ya torumlar kötü ya gereksiz pahalıBen geçen denk geldim trendyolda çok güzel lohusa tacları vardı
Den beslenmenw bak moralini yüksek tut canım, benim de ilk başta moralim bozulmuştu. ne kadardı kilosu bide kaç haftalık oldun
Çok kararsız kaldım o da çok güzel favorilerimm arasında 2 3 tanesi arasında kaldım en son
Bunlardan farklı mı canım, trendyol çoğu zaten buldum epeyce ama ya dökülecek gibi ya torumlar kötü ya gereksiz pahalı
Ben de bilmiyorum bakicsm canimYok canım ya bence doktordan kaynaklı. İki farklı doktor baktı, ilkine ilk kez gitmiştim. Geriden gelşyor dedi moralimi bozdu. Oysa dediği rakam çoğu bebeğe göre normaldi. Bu dün bakan kendi doktorum,bir kaç kere ölçtü hemde ilerde dedi.
Kapı süsünü kendim mi yapsam ya ne yapsamty ile hp ye baktım lohusa tacı için, bikaç günde geliyor. Kararsız kaldım modellerde.
Ay wvet kimse farketmeden yapabileceğimiz en kolay egzersiz oysa. Arada aklıma gelince yapıyorum artik
Garanti olsun large al
Banada bu hafta bırak dedi, 35 bitiyor benimde. Nasıl olacak bilmiyorum çok kramp giriyor.
O çay Türkiyede var mı acaba ne için içiliyor canım
Bana normal dendi, daha tarih verilmedi. Bi yandan çok az kaldı diye stres yapıyorum bir yandan ohoo çok var diyorum. Psikolojim bozuldu galiba
Alaturka zor geliyor bana ya kalkamıyorum zorlanıyorum
https://ty.gl/476ovxmeou. Bunu beğenmiştim. Farklı renkleride var, ben sade şeyleri daha çok beğeniyorumDen beslenmenw bak moralini yüksek tut canım, benim de ilk başta moralim bozulmuştu. ne kadardı kilosu bide kaç haftalık oldun
Çok kararsız kaldım o da çok güzel favorilerimm arasında 2 3 tanesi arasında kaldım en son
Bunlardan farklı mı canım, trendyol çoğu zaten buldum epeyce ama ya dökülecek gibi ya torumlar kötü ya gereksiz pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?