2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum. Mümkün olduğu kadar erken saatte yemek yemeye çalışıyorum yine de bazı geceler işe yaramıyor. Tavsiyeniz var mı kızlar? Mide yanmasına ne iyi gelir?

Ben geçen denk geldim trendyolda çok güzel lohusa tacları vardı

Kızlarr gebelik basından beri kabızlık sorunu yasayan ben durduk yere ishal oldum 3. Gün bugün. Beslenme rutinimde de bi değişiklik yapmadım. 33+6 bugün bu dönem böyle yaşadınız mı??
Ben yaşadım canım 32.haftamda 1 hafta felan sürdü sonra düzeldim. O sıra çoğu anne yaşamıştı burada.

Geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum. Mümkün olduğu kadar erken saatte yemek yemeye çalışıyorum yine de bazı geceler işe yaramıyor. Tavsiyeniz var mı kızlar? Mide yanmasına ne iyi gelir?
Canım ben çözümü naneli şekerli sakızda buldum bir de iki yudum kola içiyorum, onlar iyi geliyor bana. Gaviscon şurubum bitti kontrolümde onu da yazdıracağım.

Gaviscon şurup candır, yok ise 2-3 yudum ilaç niyetine süt çok iyi geliyor

Kızlar resmen 1 haftadır ishalim neden bilmiyorum ama asla geçmiyor ne yapmam lazım

Ya şimdiden başladın yani göğüs pedi falan mi koyuyorsun sürdükten sonra bulaşmasın diye ben de başlayacağım kadın doguma da bi gideyim de ona da sorup baslayayim dedim
Kucuk makyaj temizleme pamuklari varya canim onu hemen yaga batirip gogsume koyyorum cok vicik vicik yapmiyorum tabiki. Tam kahverengi kismi kapatiyo guzel oluyo

Kızlar resmen 1 haftadır ishalim neden bilmiyorum ama asla geçmiyor ne yapmam lazım
Dün doktoruma danıştım bu aralar salgın olduğunu kusma ateş eklenmediği sürece endişelenmemem gerektiğini söyledi. Patates haşlama, muz, tost gibi şeylerle kısa sürede atlattım ben. İlerleyen haftalarda vücut bunu yapıyormuş çoğu hamile yaşarmış.

Yok sadece ishal muz patates yedim bana mısın demedi kan ila
Bu ara hepimiz de oldu bu ishal kan ilacı kullanıyorsan onu bırak bana dokunan oymus ne reflor kesti ne muz ne patates ilacı bıraktım öyle duzeldim
Banada d vitaminle kan ilacına devam dedi kan sulandırıcıları bıraktırdıı

Yok sadece ishal muz patates yedim bana mısın demedi kan ila

Banada d vitaminle kan ilacına devam dedi kan sulandırıcıları bıraktırdıı
Ben reflor kullanmadım ama belki doktor sana iç diyebilir bir sormakta fayda var. Suyu da günlük 1 lt kadar arttırdım ishalken belki o da fayda etmiştir.

Uygulamada da yazmıştı. E artık hepimizin az kaldı normal tabi.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-10-12 at 23.32.08.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 64
Bende de bir değişik takıntı başladı. Günde 3 kere yürüyüş yapıyorum. Her eve geldiğimde duş alıyorum. Saçımı sürekli düzleştiriyorum. Devamlı bir kaş bıyık epilasyon kontrolü. Çıkması zor olan aksesuarlarımı kullanmıyorum ani sezaryan gerekirse falan diye. Tuhaf tuhaf haller

Benim de geceleri mide yanma çok fazla oluyor soğuk süt içiyorum yatmadan işe yarıyor. Bazen geceleri uyanıyorum bu yüzden o zaman da yine içiyorum ve rahatlatıyor. Onun haricinde maden suyu da geçiyor diyenler var ama onu denemedim

Canim bilomiyorumki bu gittiğim doktorda ilk defa bakmıştı bana haftaya tekrar gidecm aynı hocanın uzman doktorları bakıyor her hafta farklı doktor olabiliyor.
Den beslenmenw bak moralini yüksek tut canım, benim de ilk başta moralim bozulmuştu. ne kadardı kilosu bide kaç haftalık oldun

Su sondan bir oncekini aldim ben ama baska saticidan. Daha uygundu fiyati
Çok kararsız kaldım o da çok güzel favorilerimm arasında 2 3 tanesi arasında kaldım en son

Ben geçen denk geldim trendyolda çok güzel lohusa tacları vardı
Bunlardan farklı mı canım, trendyol çoğu zaten buldum epeyce ama ya dökülecek gibi ya torumlar kötü ya gereksiz pahalı

89a almışım ben ama artmis bu da. Bnm pijamalarim somon rengi pudra gibi. O yuzden pembe olmasin istiyodum. Bu tam renk olarak istedigim oldu. Yoksa pembe olani da cok beğenmiştim

Ay çok yoruldum 2 saat yaprak sardım buzluğa pertim çıktı. Ilık bir duş alıp yatmak istiyorum

Ben de bilmiyorum bakicsm canim

https://ty.gl/476ovxmeou. Bunu beğenmiştim. Farklı renkleride var, ben sade şeyleri daha çok beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…