2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
O okuryazar canım nasıl oldun? Oğluşun nasıl?
Ben hala hastanede yatıyorum canım ama çok daha iyiyim o ilk zamanlara göre ,oğlumu iki günde bir gösteriyorlar bize o da ilk haline göre çok daha iyi o ilerlemeyi iki günde çok net görüyoruz ,duanızı eksik etmeyin

Günaydın. Kabus dolu bir geceydi

Reactions: 11K
Hayırlı sabahlar kızlar sağlıklı bir gün diliyorum. Söyle ağrısız bol enerjik ve musmutlu bir gün son zamanların keyfini çıkarmaya, bebisinizle bol bol konuşmaya çalışın hernekadar zor geçse de insan bebisin karnındaki hareketlerini çok özlüyo

Canım 34+0da 2050ydi. Bı hafta geri dedi. 35+0da tekrar gotcem

Günaydın kızlar, çalışmaya devam ama artık hakikaten yorulmaya başladım :)) bide dün akşam yürüyüşte kuyruk sokumuma öyle bir ağrı girdi ki eve gelip sıcak duş alınca rahatladım. bebişkosu zorlamaya başlıyor artık :)

Günaydın kızlar benim ilk zamandan beri bebeğimin çok sakin olduğunu söylüyorum size bu hareketsizlik sağlık sorunu olduğu anlamına gelmez değil mi öyle bir şey olsa doktor fark ede bilir mi resmen bugün bunu düşünerek uyandım

Acaba ben miydim ki bende süt gelmiyor nor al mi diye sormuştum. Sanırım doğum sancısı ile geliyormuş. Bir kaç kişi süt gelmeye başladı diye yazmıştı bende sorun mu var diye düşünmüştüm. Ama sorun yok herkes farklıymış galiba. Umarım sorunsuz olur foşur foşur sütümüz gelir hepimizin

Çok güzelmiş canım rengi tutturmana da sevindim. Bende bugün halledeyim vaktim azaldı çünkü.

Ben de bilmiyorum bakicsm canim
Sağol canım

https://ty.gl/476ovxmeou. Bunu beğenmiştim. Farklı renkleride var, ben sade şeyleri daha çok beğeniyorum
Bunlara baktım da şu küpesi var ya doğumsan sonra saçlarım bir yandan bebek emzirme stresi falan olursa o bir yandan derken o küpeler sinirimi bozar koparır atarım diye vazgeçtim ben sinirimi bozar çünkü biliyorum huyumu. Ama güzel duruyor, senin için sorun olmayacaksa kullan canım

Canım 34+0da 2050ydi. Bı hafta geri dedi. 35+0da tekrar gotcem
Muz soda falan ye canım bide kaşar al ama o marketlerde satılanlardan değil bence iyi kalite bişeye imkanın yetiyorsa şarküteriden ince bir dilim al parça parça ye, çok küçük değil bebeğin Allah ın izniyle alır kilo, önemli olan 35. Hafta ve 2 kiloyu geçmesi diyorlar. Zaten ideali 2.5 kilo ile 4.5 kilo arası olurmuş. Senin daha vaktin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…