2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Değildir bence agirlastikca artıyor huzursuzluk
Benim de bu hafta kontrolum yok daha 10 gun var cok uzun geliyor sure merak ediyorum ne durumda olduğunu

Ben internette izlemistim sanırım videolarda o kordon öyle bisekilde yapısi varmiski asla tikanmaz kan akışı kesilmemiş.zaten iki hortum birbirine dolamalı şekilde bı görüntüsü var Allah'in kusursuz mucizesi korkma yani.dugum olmuş olarak dogani gördüm internette ozaman bile kesilmemiş kan akisi.donermi bilmem ama doktoruna güven başkada bişey gelmez elimizden önemli olan sağlıkla dogmalari.

Canım ben 35. Haftada bıraktım merak etme bi sıkıntı olmuyor içini ferah tut artık bizden bağımsız olmaya alışıyorlar yavaş yavaş doğum yaklaşıyor

Canım ben tüp bebekle hamile kaldım transfer olduktan sonra 8. Gün kanama görmeye başladım ve corasprin i kesti ditek doktorum o gün bugündür hala kullanmadım
Kanama 13. Haftada kesildi tekrar başlatmadı bile
Çok haklısınız, bu ilacın kullanım şekli böyle, herkes öyle veya böyle doğumdan önce bırakmak zorunda kalıyor.

34+1 dim dün sezaryen tarihinde 37+5 olacak
Ohh ne güzel gününün belli olmasına çok sevindim ben de salı günü doktora gideceğim 33+2 oluyorum bakalım doktor ne dicek inşaAllah o da bana tahmini de olsa bi gün verir çünkü çok merak ediyorum. Nedense bilmiyorum ama bana biraz erken doğurucam gibi geliyo erken derken 36 gibi doğurucam gibi doğuyo içime sanki

Benim bebeğim de şu an ters, ben sancım gelene kadar son ana kadar bekleyeceğim, çünkü kasılmalar esnasında bebek dönebiliyor. Rahim kasılmalarla bebeği döndürmeye zorlar. Tecrübeli bir ebeniz varsa doğum sırasında o da yardımcı oluyor dışarıdan. En son aşamada hala dönmemişse sezaryen oluyor zaten.

Evet kalp atışları düşerse yapacak bir şey yok, o hayati bir konu. Umarım ben ikinciyi de normal yapabilirim, çünkü doğum anını tekrar yaşamayı çok istiyorum

Şampuanını bübchen aldım tavsiye ile önceki bebeğimde sebamed şampuan kullanmıştım o da çok iyi. Krem olarak mustela da bepanthol de iyi ikisini de alabilirsin . Bebe yağı mustela çok güzel kokuyor ve yumuşacık yapıyor. Tırnak için o makinelere ben hiç gerek duymuyorum küçük bir tırnak makası aldım onunla hallederim öteki bebeğimde de bu sorun olmadı niye makinem yok demedim

Evet gün belli olunca insana bir rahatlama geliyor belirsizlik kalkıyor erken doğuma sebep olacak bir durumun mu var canım? Bir riskin yoksa 38 ya da 39 a gün verir bence

bence de sana katılıyorum, kan dolaşımını durursa hayatı riske giriyor sonuçta o yüzden takibinin daha sık yapılması lazım. Erkek çocuklarda daha sık görülür demişti
Evet evet bi de haftan da ilerde senin yani 10 gün bence uzun bir süre bu durumda daha sık kontrol etmesi lazımdı. Bu arada kordon dolanıp sonradan çıkan bebekleri ben çok duydum hatta daha geçen gün instagramda biri doğum hikayesini anlatıyordu kordon dolanmış ama son haftada çözülmüş o yüzden içini ferah tut inşallah sağlıkla alacaksın kucağına

Canım ben azcık temiz içerik takıntılıyım o yüzden ne mustela ne de sebamede baktım. Pişik kremi incia aldım vücut nemlendirici de weleda aldım. Yağ almadım nemlendirici krem ile masaj yapacağım.

Eklentiler

• IMG-20221013-WA0005.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 44
Günaydın kızlar. Bu hafta kontrolüm var. Ve doğum kasımın son haftası yani sat göre, günler geçmiyor.Tuhaf duygular içindeyim. Geceleri uyku yokHergün Baskülde kilom artıyor. Heyecan yavaş yavaş başladı.

Ben de henüz almadım çoğu şeyi, 11 Kasım indirimi falan olacak ya o zaman alırım dedim. Nasıl olsa doğar doğmaz yıkanmayacak yani doğum öncesi elimde olması gerekmiyor

Alacaklarım + aldıklarım;
Ecowell Şampuan + Losyon (ikili set fiyatı daha uygun oluyor ama belki losyonu başka marka tercih ederim)
İlk etapta yağ formunda ürünler önerilmiyor gözenekleri tıkıyormuş.
Tırnak makası olarak babyjerm iş görüyor dedi herkes ama çıtçıt şeklinde değil de makas şeklinde olanlar daha güvenliymiş. Törpü bence gereksiz zaten yeni yeni moda oldu resmen.
Pişik kreminde aslında kafam karışıktı ama baby me' nin yeni organik serisi içerik ve fiyat olarak çok hoşuma gitti. Memnun kalmazsam bee'o ya da incia alırım sanırım.

Ay ne güzel haberler çok sevindim

2 haftada bir kontrol az değil mi ya erken doğum riskim var bi de
Az bence benim haftada 1 e düştü hatta ben 1 hafta sonrasına randevu bulamadım doktor olmaz öyle ara beni seni aradan alayım dedi. Bence son zamanlarda hele bir de risk varken haftada 1 olmalı

Ayy hadi bakalım bir an önce kavuşmalar gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…