- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Değildir bence agirlastikca artıyor huzursuzlukEvet canım, iki gün üst üste dışarı çıktım biraz fazla yürüdüm ondan mı bilmiyorum. Şu anda midem mi belim mi anlamadığım tuhaf bir ağrı var. Huzursuzluk da var. Doğumla ilgili değildir inşallah
Ben internette izlemistim sanırım videolarda o kordon öyle bisekilde yapısi varmiski asla tikanmaz kan akışı kesilmemiş.zaten iki hortum birbirine dolamalı şekilde bı görüntüsü var Allah'in kusursuz mucizesi korkma yani.dugum olmuş olarak dogani gördüm internette ozaman bile kesilmemiş kan akisi.donermi bilmem ama doktoruna güven başkada bişey gelmez elimizden önemli olan sağlıkla dogmalari.Oksijen değil de kan akışını kesip hayatı tehlikesi olabilir kuzu onu düşünüyorum, Hastanedeki hamile bi kadın benim ilk çocukta dolanmıştı 3 hafta sonra kendiliğinden açıldı normal oldum dedi acaba salladı mı yoksa böyle bir şey olabilir mi?
Canım ben 35. Haftada bıraktım merak etme bi sıkıntı olmuyor içini ferah tut artık bizden bağımsız olmaya alışıyorlar yavaş yavaş doğum yaklaşıyor
Çok haklısınız, bu ilacın kullanım şekli böyle, herkes öyle veya böyle doğumdan önce bırakmak zorunda kalıyor.Canım ben tüp bebekle hamile kaldım transfer olduktan sonra 8. Gün kanama görmeye başladım ve corasprin i kesti ditek doktorum o gün bugündür hala kullanmadım
Kanama 13. Haftada kesildi tekrar başlatmadı bile
Ohh ne güzel gününün belli olmasına çok sevindim ben de salı günü doktora gideceğim 33+2 oluyorum bakalım doktor ne dicek inşaAllah o da bana tahmini de olsa bi gün verir çünkü çok merak ediyorum. Nedense bilmiyorum ama bana biraz erken doğurucam gibi geliyo erken derken 36 gibi doğurucam gibi doğuyo içime sanki34+1 dim dünsezaryen tarihinde 37+5 olacak
Benim bebeğim de şu an ters, ben sancım gelene kadar son ana kadar bekleyeceğim, çünkü kasılmalar esnasında bebek dönebiliyor. Rahim kasılmalarla bebeği döndürmeye zorlar. Tecrübeli bir ebeniz varsa doğum sırasında o da yardımcı oluyor dışarıdan. En son aşamada hala dönmemişse sezaryen oluyor zaten.benim doktor kordon dolanmış, bebek dönmemiş, artık dönmeyi beklesekte kordondan dolayı dönemez o yüzden sezeryan demişti. Yani sadece kordon dolanması yada tek başına iri olması değil kordon dolanmasından dolayı bebeğin normal doğum pozisyonu alamamasından dolayı sezeryan dedi. Sizce kordonu dolanmış ve oturur bir pozisyonundaki bebek yine de dönüp kordon dolanmış halde normal doğum olabilir mi? Bu arada biz burda tüm bilgileri paylaşıyoruz kimse yanlış anlamaz aksine tecrübelerden yararlanırÇünkü hepimizin derdi ortak : Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alabilmek Bilgiler için de şimdiden teşekkürler
Evet kalp atışları düşerse yapacak bir şey yok, o hayati bir konu. Umarım ben ikinciyi de normal yapabilirim, çünkü doğum anını tekrar yaşamayı çok istiyorumİlk kizim 4kg normal doğurdum ikinci 3780 onuda normal doguracaktimda kordon dolanmıs.Aynen sezeryan sebebi değil kordon dolanmasi.fakat ben 39. Haftada normal sancılarım başladı her ikindigimda bebeğin kalp atışları düşünce doktor riske atamam doğuma devam edersem hayati risk var deyince mecburen sezeryan alındım takibini doktor yapar biz uyarız.
Bakalım bana ne zaman bıraktıracak göreceğiz canımBen 12.haftadan beri kullanıyorum. <henüz bırak demedi. Genelde 35. haftada bıraktırıyorlar.
Şampuanını bübchen aldım tavsiye ile önceki bebeğimde sebamed şampuan kullanmıştım o da çok iyi. Krem olarak mustela da bepanthol de iyi ikisini de alabilirsin . Bebe yağı mustela çok güzel kokuyor ve yumuşacık yapıyor. Tırnak için o makinelere ben hiç gerek duymuyorum küçük bir tırnak makası aldım onunla hallederim öteki bebeğimde de bu sorun olmadı niye makinem yok demedimKızlar, bu ara bebek kozmetiklerini falan alacağım da size sormak istedim. Şampuan falan ne aldınız başka ne almak lazım yağ, losyon, krem falan. Kafam çok karıştı? Hastanede paket verebilirlermiş ama ne olur olmaz alayım yine de. Elektrikli tırnak törpüsü şart mı mesela. Tarağını falan aldım.
mustela alayım dedim örneğin, son serileri bozmuş diyorlar. Sebamed göz yakıyor diye.yazmışlar. aslında hepsinde var benzeri yorumlar.
Evet gün belli olunca insana bir rahatlama geliyor belirsizlik kalkıyorOhh ne güzel gününün belli olmasına çok sevindim ben de salı günü doktora gideceğim 33+2 oluyorum bakalım doktor ne dicek inşaAllah o da bana tahmini de olsa bi gün verir çünkü çok merak ediyorum. Nedense bilmiyorum ama bana biraz erken doğurucam gibi geliyo erken derken 36 gibi doğurucam gibi doğuyo içime sanki
Evet evet bi de haftan da ilerde senin yani 10 gün bence uzun bir süre bu durumda daha sık kontrol etmesi lazımdı. Bu arada kordon dolanıp sonradan çıkan bebekleri ben çok duydum hatta daha geçen gün instagramda biri doğum hikayesini anlatıyordu kordon dolanmış ama son haftada çözülmüşbence de sana katılıyorum, kan dolaşımını durursa hayatı riske giriyor sonuçta o yüzden takibinin daha sık yapılması lazım. Erkek çocuklarda daha sık görülür demişti
Canım ben azcık temiz içerik takıntılıyım o yüzden ne mustela ne de sebamede baktım. Pişik kremi incia aldım vücut nemlendirici de weleda aldım. Yağ almadım nemlendirici krem ile masaj yapacağım.Kızlar, bu ara bebek kozmetiklerini falan alacağım da size sormak istedim. Şampuan falan ne aldınız başka ne almak lazım yağ, losyon, krem falan. Kafam çok karıştı? Hastanede paket verebilirlermiş ama ne olur olmaz alayım yine de. Elektrikli tırnak törpüsü şart mı mesela. Tarağını falan aldım.
mustela alayım dedim örneğin, son serileri bozmuş diyorlar. Sebamed göz yakıyor diye.yazmışlar. aslında hepsinde var benzeri yorumlar.
Sağol canım düşündüğün için
Kızlar, bu ara bebek kozmetiklerini falan alacağım da size sormak istedim. Şampuan falan ne aldınız başka ne almak lazım yağ, losyon, krem falan. Kafam çok karıştı? Hastanede paket verebilirlermiş ama ne olur olmaz alayım yine de. Elektrikli tırnak törpüsü şart mı mesela. Tarağını falan aldım.
Aminn canm inşallahÇok şükür csnim saglikla gelsinler insallah
Ay ne güzel haberler çok sevindimSağol canım düşündüğün için3 gündür gitmedim hastaneye grip belirtilerin geçmesini bekledim.Yarın göreceğim yavrumu şükür Süt sağıyorum 3 saatte bir eşim götürüp bırakıyor.Çarşamba Anne Uyum odasına alınabiliriz sonra taburculuk inşallah
Az bence benim haftada 1 e düştü hatta ben 1 hafta sonrasına randevu bulamadım doktor olmaz öyle ara beni seni aradan alayım dedi. Bence son zamanlarda hele bir de risk varken haftada 1 olmalı2 haftada bir kontrol az değil mi ya erken doğum riskim var bi de
Sağol canım düşündüğün için3 gündür gitmedim hastaneye grip belirtilerin geçmesini bekledim.Yarın göreceğim yavrumu şükür Süt sağıyorum 3 saatte bir eşim götürüp bırakıyor.Çarşamba Anne Uyum odasına alınabiliriz sonra taburculuk inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?