2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tam olarak yazılı anlatabileceğim bir şey değil, google a yazarsanız fotoğraf video vs bulabilirsiniz. Merak etmeyin bu doğumu tetiklicek birşey değil. Ben 32 haftadan beri yapıyorum.
Çok teşekkür ederim araştırıp başlayayım ozaman benim acilmam zor oluyo faydasını görürüm inşaAllah

ben de sabahtan beri onu düşünüyorum, bi doktor anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi dedi ama ya boğulursa Allah korusun ve ben farkedemezsem?
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Şunu söylemek istedim. Bebeklerimiz anne karnında solunum yapmıyolat ki boğulsunlar. Kordon dolanması aslında o kadar riskli bir şey değil zaten nefes almıyolar orada.

Kordon dolanması doğumda sıkıntı benim 2 numara boynuna heryerine dolamisti sezeryan olmuştum mecbur .oksijen kordondan geliyor sıkıntı etme.

Bu 2 gündür bende patır patirken şuanda pat pat okadar hareket alanları daraldı ondan.banada Dr artık herşey sende hareket olmazsa gel dedi suyun gelirse sancin başlarsa kanamam olursa gel dedi yani bu haftalar artık doğum haftaları onu demek istedi.panik yapma sakince hareketlerine bak ederse sorun yok eskisi gibi bekleme ittirsin yeter

İlk kizim 4kg normal doğurdum ikinci 3780 onuda normal doguracaktimda kordon dolanmıs.Aynen sezeryan sebebi değil kordon dolanmasi.fakat ben 39. Haftada normal sancılarım başladı her ikindigimda bebeğin kalp atışları düşünce doktor riske atamam doğuma devam edersem hayati risk var deyince mecburen sezeryan alındım takibini doktor yapar biz uyarız.

kan akışına engel olup olmayacağını acaba hissedebilir miyim. Çok korkuyorum ya

Ya bi de kontrol için de 10 gün fazla bence neden daha sık kontrole çağırmıyor ki bence içini rahatlatmak için bir hafta sonra git bekleme 24nü hem de kafandakileri sormuş olursun
bence de sana katılıyorum, kan dolaşımını durursa hayatı riske giriyor sonuçta o yüzden takibinin daha sık yapılması lazım. Erkek çocuklarda daha sık görülür demişti

Kuzum kan dolaşımını durdurup hayatı riske dönüştürebiliyor.

Kordon dolanması doğumda sıkıntı benim 2 numara boynuna heryerine dolamisti sezeryan olmuştum mecbur .oksijen kordondan geliyor sıkıntı etme.
Oksijen değil de kan akışını kesip hayatı tehlikesi olabilir kuzu onu düşünüyorum, Hastanedeki hamile bi kadın benim ilk çocukta dolanmıştı 3 hafta sonra kendiliğinden açıldı normal oldum dedi acaba salladı mı yoksa böyle bir şey olabilir mi?

Olabilir canım, bende geçen gittim işte biraz üşüdüm gibi geldi. İklim de çok önemli tabii. Çok sıcağa da alıştırmamak lazım.

Sabahın altısından günaydın herkese. Niyeyse uyuyamadım bu gece. Göbüşüm kaşınıyor, kasılıyor, alttan hafiften sancı geliyor, ayağımda kaşıntı var, midem yanmakla yanmamak arasında. Ayyy huysuzluğum mu üstümde bende mi sorun var bilemedim. Oturdum ekmek yiyorum.

benim doktor kordon dolanmış, bebek dönmemiş, artık dönmeyi beklesekte kordondan dolayı dönemez o yüzden sezeryan demişti. Yani sadece kordon dolanması yada tek başına iri olması değil kordon dolanmasından dolayı bebeğin normal doğum pozisyonu alamamasından dolayı sezeryan dedi. Sizce kordonu dolanmış ve oturur bir pozisyonundaki bebek yine de dönüp kordon dolanmış halde normal doğum olabilir mi? Bu arada biz burda tüm bilgileri paylaşıyoruz kimse yanlış anlamaz aksine tecrübelerden yararlanır Çünkü hepimizin derdi ortak : Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alabilmek Bilgiler için de şimdiden teşekkürler

Kızlar, bu ara bebek kozmetiklerini falan alacağım da size sormak istedim. Şampuan falan ne aldınız başka ne almak lazım yağ, losyon, krem falan. Kafam çok karıştı? Hastanede paket verebilirlermiş ama ne olur olmaz alayım yine de. Elektrikli tırnak törpüsü şart mı mesela. Tarağını falan aldım.

mustela alayım dedim örneğin, son serileri bozmuş diyorlar. Sebamed göz yakıyor diye.yazmışlar. aslında hepsinde var benzeri yorumlar.

Bende öyleyim hic uyuyamadim 3 te oturdum yürüdüm evde telefonla uğraştım
Ağırlık hissediyorum rahat olmadığım için uyuyamıyorum son günler zorluyor

Bende öyleyim hic uyuyamadim 3 te oturdum yürüdüm evde telefonla uğraştım
Ağırlık hissediyorum rahat olmadığım için uyuyamıyorum son günler zorluyor
Evet canım, iki gün üst üste dışarı çıktım biraz fazla yürüdüm ondan mı bilmiyorum. Şu anda midem mi belim mi anlamadığım tuhaf bir ağrı var. Huzursuzluk da var. Doğumla ilgili değildir inşallah

Oluyo öyle son zaman artık günaydın canım
Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…