2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Az bence benim haftada 1 e düştü hatta ben 1 hafta sonrasına randevu bulamadım doktor olmaz öyle ara beni seni aradan alayım dedi. Bence son zamanlarda hele bir de risk varken haftada 1 olmalı
Banada en son 29 Eylül'de baktı nst ye girdim herşey yolunda dedi sonra 3 hafta sonra gel dedi ayın 20 sinde sezeryan için gün verelim dedi.beninde durumum riskli yani hayret ya birşey de diyemedim doktorumun bu rahatlığı batıyor bana arada .neyse artık birşey kalmadı 4 gün sonra gidicem

2 haftada bir kontrol az değil mi ya erken doğum riskim var bi de
Canım benimde durumum riskli 29 unda muayane oldum en son nst falan herşey yolunda dedi 3 hafta sonra gel muayane yapalım hemde sezeryan için gün verelim dedi ki bende plasenta previa var benim durumum riskli ama 3 hafta sonrasina gel dedi iste o gün de gün verecek yani arada gel demedi .bilmiyorum rahat davranıyor doktor çok bazen sinir oluyorum ama birşeyde diyemiyorum yapacak birşey yok 4 gün kaldı zaten kontrole 4 gün sonra gidicem artik

Az bence benim haftada 1 e düştü hatta ben 1 hafta sonrasına randevu bulamadım doktor olmaz öyle ara beni seni aradan alayım dedi. Bence son zamanlarda hele bir de risk varken haftada 1 olmalı
Bana da az geldi ama benim doktorum çok gelenekselci bir kadın sürekli ultrasona girmek zararlı diyor. Kendini kötü hissedersen bana ulaş diyor bakalım artım bekleyeceğim mecbur

Vardır herhalde bir bildikleri yoksa durduk yere neden riske atsınlar ki bir de kendimizi kötü hissettiğimizde bir şekilde yine gidiyoruz hastaneye bir de benim doktorum sürekli ultrasona girmehe karşı yurt dışında 3 ayda bir bakılıyor diyor

Rabbim büyük, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

maalesef ebem yok. doktor kordon muhabbeti olmadan önce döndürürüz gibi konuşuyordu şimdi bir şey demedi. Ben de o zaman bekleyim

ayyy o kadar çok isterim ki inşallah öyle bir mucize bana da olur amin amin

Beni 34. Haftadan beri her hafta çağırıyor. İki haftada bir de genel usg çektiriyor riskli bir durumum da yok oysa

Bilmiyorumki canım belki de öyledir acil birşey olduğunda ne yapacağım diyorum direk buraya acile atacaksın kendini gerisini düşünme diyor .hayırlısı hakkimizda

Kızlar sakamı bu ya bugün yine test yaptım negatif
Aklım almıyo gerçekten

Canım ben şampuan,losyon, yağ ve pisik kremi aldım hepsini mustela aldım. Pilli tırnak törpüsü aldım, ahşap fırça ve tarak aldım. Bir de deterjan, biberon temizleyici ve leke çıkarıcısini minoris aldım bakalım inşallah mustela gözünü yakmaz kendimde deneyeceğim ama onun gözü daha hassas olur

Aa çok ilginç benim de 32 ye kadar öyleydi 3 haftada bir gidiyordum ama sonra 2 hafta yaptı en son gittiğimde haftada 1 e düşürdü. Bazı doktorlar gerçekten çok rahat oluyorbence bu kontrolden sonra sıklaşır senin de

Kızlar benim de bugün sabahtan beri belim ağrıyor. Sancı gibi değil regl olmadan önce ince sızı gibi ağrı olur ya aynı onun gibi bir ağrı var. Normal midir acaba bu?

Kızlar benim de bugün sabahtan beri belim ağrıyor. Sancı gibi değil regl olmadan önce ince sızı gibi ağrı olur ya aynı onun gibi bir ağrı var. Normal midir acaba bu?
Bence normaldir canım. Şiddeti artmıyorsa ve karnın altına kasıklara yayılmıyorsa sorun olacağını sanmam. Ama dinle elbette kendini.

Artık bu kontrolde de 35+3 oluyorum zaten 37 de Alicam diyordu arada pek bir zamanda kalmıyor bir sonrakinde direk ameliyatta bulucam kendimi herhalde

Bilmiyorumki canım belki de öyledir acil birşey olduğunda ne yapacağım diyorum direk buraya acile atacaksın kendini gerisini düşünme diyor .hayırlısı hakkimizda
İlk bebeğim olacak sancıyla ağrıyı nasıl ayırt edeceğim nasıl anlayacağım gibi bir sürü soru var aklımda. Umarım her şey güzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…