2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Eki Görüntüle 3146273
Kızlar sakamı bu ya bugün yine test yaptım negatif
Aklım almıyo gerçekten
Canım ben silik bi sey gördüm sanki ama erken değil mi idrara geç geçiyor ya en az bi 10. Günü bekle bence bebisin tutunmaya çalışıyor strese girmesin senle bir yavrucak güzel olacak ben inaniyorum

Canım ben silik bi sey gördüm sanki ama erken değil mi idrara geç geçiyor ya en az bi 10. Günü bekle bence bebisin tutunmaya çalışıyor strese girmesin senle bir yavrucak güzel olacak ben inaniyorum
İnşallah öyledir canım yarın kan vermeyi düşünüyorum aynı zamanda kan verdiğim hastanede bi jinekologada danısmayı düşünüyorum bakalım

Kızlar, doğumdan sonra giyeceğimiz kıyafetleri doğuma giderken yanımıza mı alıyoruz, yoksa odamızda mı giyiniyoruz? Ya da hemşire mi getiriyor ?

Eki Görüntüle 3146273
Kızlar sakamı bu ya bugün yine test yaptım negatif
Aklım almıyo gerçekten

Canım kaset testler yanıltabilir, kullanılan ilaçlar test sonucuna etki ediyor olabilir, üstelik daha erken. Çok zor haklısın ama kafayı meşgul edip test gününü beklemen lazım. İnan yumurtlama takibiydi, aşılamaydı, tüp bebek transferleriydi derken yaşadım o süreci. En iyisi test gününü bekleyip kan vermek.

Kızlar, doğumdan sonra giyeceğimiz kıyafetleri doğuma giderken yanımıza mı alıyoruz, yoksa odamızda mı giyiniyoruz? Ya da hemşire mi getiriyor ?
Hemşireye sadece bebeğin giyeceği kıyafet veriliyor. Hastaneye gelince hastane kıyafeti giydiriyorlar doğumdan önce odaya çıkınca da geceliğini vs giyiyorsun

Kızlar anne yanı olarak chicco next 2 me alanınız var mı? Park yataklar anne yanı olarak çok büyük kaçıyor yatak odası için. Ne diyorsunuz?
Ben aldım canım çok beğendim. Magic diyorsan o çok küçük ama forever modelini aldım güvenli geldi. Diğerleri küçük 9 aydan sonra bebek oturuyor düşme tehlikesi olabilir. Forever modeli uzun geniş 3-4 yaşına kadar kullanırım hem de diğer park yataklar gibi kaba çok büyük bir görüntüsü yok eğer görüntüfen dolayı düşünüyorsan çok sade

Düzensiz sancılarım vae kızlar uzanıp kalktıktan sonra kasıklarımda aşırı ağrı oluyor ama bele vurmuyor suanda hafif hafif bebek hareketi de hissediyorum dün gece rüyamda kan geliyordu hastaneye gidiyordum

Kuzum yasadigin stresi anlayabiliyorum benim doğum pozizyonunda olmasına ragmen suyu sınırda üç günde bir kontrolum var yani bebek az kafasını itse çıkacak ama bu durumda bile sezeryana alınabilirim suyu daha da azalırsa bekleyemeyiz dediler, zaten önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavusmamiz normal dogumu çok istiyorsun anladığım kadarıyla ama bizim doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok daha önce de söylemiştim sezeryan olmuş olmak bizi daha az anne yapmaz ya da normal doğum çok büyük bir mertebe değil. İkisinin de riskleri var, normal doğum birinde çok sağlıklı olurken başkasında sorunlara yol açabilir sezeryan da aynı şekilde. Beni yanlış anlama normal doğuma çok takıldığını hissettiğim için üzerinde baskı varsa diye söylüyorum, bizim çevremizde de çok var vah vah becerememiş mi doğurmayı diyen kara cahiller, en önemlisi bebeklerimize sağlıkla kavuşmak sezeryan zor bile geçmiş olsa çok ağrım sızım olsa geçmeyecek mi geçecek elbet bebeğimin sağlıklı olması her şeye değer Allah evlatlarımızla sinamasin gerisi boş, kordona zaten sürekli dolaniyorlar kim bilir kaç kere dolanıp açıldılar, zaten ciddi bi şey girse beklemezlerdi kuzum kaç doktora gitmişsin biri mutlaka hemen alalım derdi büyük bi sorun olsa, hareket takibini sanıyorum herkese soyluyorlar bana da doktorum takip et dedi saatte 4 hareket yeterli bu haftalarda dedi moralini yuksek tut güzel düşünmeye çalış en sağlıklısı nasıl olacaksa ikiniz için öyle olsun inşallah

Düzensiz sancılarım vae kızlar uzanıp kalktıktan sonra kasıklarımda aşırı ağrı oluyor ama bele vurmuyor suanda hafif hafif bebek hareketi de hissediyorum dün gece rüyamda kan geliyordu hastaneye gidiyordum
Ya benim de belimde ve karnımda adet sancısı gibi bi sizi var ve ayağa kalktıgımda iki büklüm kalıyorum idrara çıkıyorum düzeliyor mesane baskısından olabilir diye düşünüyorum canim doktorunla görüştün mü?
Rüyaları hic sorma zaten her gece bir doğum fragmanı gibi

Bir şey soracağım canım bizimde suyumuz haftasına göre az sınırda demedi ama az dedi ve geçen hafta maalesef kilo almadı almamasından ziyade düşüş oldu pozisyo farklı olduğu şçin veya bu haftalarda net ölçüm olmuyor falan dedi nst kan akışı her şey güzel çıkıyor suyumuz dışında birde kilo ben biraz takıldım
Sizde kilo alımı nasıl ilerliyor

Kafana cok takma düşündüğün için rüyalarına yansıyo normal artık mesane sıkısıkken zorlar gülerken falan hapsururken kaçar bile idrar
Adet agrısından az daha şiddetli inletiyo oldugunda omurilik kasık ağrısı geçen 1.5 saat cektim dedim kesin nişan falan gelecek sonra uzandım dinlendim geçti

canım benim derdime ortak olduğun için teşekkür ederim ne benim ne çevremin normal doğum diye bir ısrarcı isteği yok olsa tabiki çok isterim ama olmazsa da üzülmem çünkü önemli olan bebeğin sağlığı, benim kafama taktığım konu kordon dolanmasında kimi doktorlar hemen alalım diyor kimisi bekleyelim 39 a kadar diyor. Eşim ve ben de ne yapacağımıza karar veremedik. Ölümle sonuçlanan nice kordon olayı da var hiçbir şey olmadan sapa sağlim kucağına alanda. O yüzden kafamız çok karışık

Benim de planlı sezaryen şeklinde ilerlemek zorunda kalırsak muhtemel tarihim 11 kasım gibi ama alınacakları bir linkte topladım. Ben alamazsam ablama pasladım durumu
Eğer böyle bir imkanın varsa düşünebilirsin. Yani 5 lira ondan 10 lira bundan derken bile yekün yapıyor ki zaten bu tarz kasım indirimleri daha büyük oluyor. Muhtemelen 1 hatta belki 2 ürün bedavaya gelmiş olacak arada farkla

Herkesin bünyesi beslenmesi ilk bebek olup olmadığı vitamin takviyesi farklı canım suya daha cok yüklen ölçülü iç balık zamanı sımdı balık ye et ye mevsim meyvesi ye muz kaşar peyniri ceviz fındık badem ye kuru meyve ye son zaman ne yesen bebege yarar korkma

Kızlar benim de bugün sabahtan beri belim ağrıyor. Sancı gibi değil regl olmadan önce ince sızı gibi ağrı olur ya aynı onun gibi bir ağrı var. Normal midir acaba bu?
Bu gece benim de belim ve kasiklarim ağrıdı adet olacak gibi, sabah da karnımın alt kısmı çizgi şeklinde ağrıdı sızı gibi. Doktoruma söyledim nst ye yönlendirdi ama sancı felan çıkmadı telaş yapılacak bise yok, Muhtemelen bebek baskı yapıyor dedi. Telaslanma sende

Evet geçti zaten sanırım ara ara olacak bu tür ağrılar

Benimde kasık ve rahimde inanılmaz bir ağrı ve baskı var bir kaç haftadır kızım da sürekli oralara vuruyor zaten sürekli ama artık sonlar diye çok normal bunlar. Rüyada sürekli düşündüğün için görüyorsundur canım o da çok normal. Önemli olan süresi azalarak sıklaşan ve ağrısı artan sancılar ya da su falan gelmesi

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…