2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar sağ kasığıma ani girip çıkan ağrı var saniyelik girip çıkıyor ama baya şiddetli vuruyor normal mi sizce bu ağrı şu an lekelenme falan yok ama dediğim gibi baya şiddetli girip çıkıyor

Arkadaşlar benim sata göre 9subat 6hafta olması gerekiyor ama ultrasona göre bugün 4+5 sizlerde de böyle geride olan varmı geç döllenme sanırım yada geç yumurtlama

Arkadaşlar benim sata göre 9subat 6hafta olması gerekiyor ama ultrasona göre bugün 4+5 sizlerde de böyle geride olan varmı geç döllenme sanırım yada geç yumurtlama
canım benimde SAT 9 şubat.6 haftalık uygulamalara göre. Ultrasonla bi kere baktırdım keseyi gördük ama doktor haftası hakkında bişi demedi. Sana doktor mu dedi ?

canım benimde SAT 9 şubat.6 haftalık uygulamalara göre. Ultrasonla bi kere baktırdım keseyi gördük ama doktor haftası hakkında bişi demedi. Sana doktor mu dedi ?
İlk ne zaman ogrendin hamile olduğunu benim 6.gun geçti 3.gun test yaptım hiç çıkmadı 6.gun hayalet çizgi gibiydi gittim kan verdim 181.10ile ogrendim

İlk ne zaman ogrendin hamile olduğunu benim 6.gun geçti 3.gun test yaptım hiç çıkmadı 6.gun hayalet çizgi gibiydi gittim kan verdim 181.10ile ogrendim
Canım benim BAT 8 Marttı. Bekledim regl olcak diye hiç umudum yoktu, regl belirtileri kasık ağrısı falan olmadı 8 martta adet olmadım , 10 martta evde sabah test yaptım baya kopkoyu çift çizgi gördüm.. Ertesi gün doktora giitk kan verdim beta 1652ydi

Anladım canım benimki geç olmuş ozaman geç olsunda geç olmasin baba tüp bebek tanısı kondu daha tedavi başlamadan diğer ay kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…