- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Kardiyoloji yokmuş gözetim altında olman lazım dedi devlet hastanesine gidiyorum şuandatansiyonum böyle devam ederse kardiyoloji eşliğinde sezeryana alabilirler dedi doktor
Canım ben penye battaniye ile kundak yapacağım üzerine de soğukluğa göre normal battaniye ortecegim bizim ev merkezi sistem ama bizim kontrolümuz yok tek hattan yakıp kapatiyorlar sabaha karşı soğuk oluyorKızlar bebeğin üzerine örgü battaniye mi örteceksiniz yorgan falan mı ? Yorgan kalın olur gibime geliyor. Havalar da soğudu
Perine masaji yapan arkadaslar , masaj yaparken herhangi bir yag kullaniyor musunuz ?
Canım telefonu elime alamıyorum resmen. şuanda uyumam gereken anda aldığım için sonrasında çok pişman olacağımçok yorucu gidiyor ama yoluna girecek inşallah sabırla o günü bekliyorum.
Benim kızlarımın alerjisi çıktı laktoz intöleransı varmış süt ve süt ürünlerinin hepsi yasaklandı bana tereyağından peynirine kadar paketli gıdalara da içeriğine bakarak tüketebilecekmişim
İki gündür dikkat ediyorum gerçekten bugün bebeklerimde fark var yavrularım ağrı çekiyormuş da anlamıyormuşum. Ne kadar sürer nolur bilmiyorum başına gelen var mı?
Onun dışında iyiler çok şükür güzelliklerimnörolojide hiç bir sorun çıkmadı kalp ve göz doktoruna gideceğiz önümüzdeki haftada da inşallah hepsini sorunsuz atlatırız
Sen nasılsın?
Yorgan bebek için tehlikeli olmaz mı? Yani hacminden dolayı. Penye ya da triko battaniye daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim planım o yönde. Kv bebek yorgan yastığı almış ama büyüyene kadar onları kullanıcamı sanmam.Kızlar bebeğin üzerine örgü battaniye mi örteceksiniz yorgan falan mı ? Yorgan kalın olur gibime geliyor. Havalar da soğudu
Ben kendim hayatta yapamam göbeğimden uzanamam ki, eşime de henüz teklif etmedim, haftada 3 kez ilişki aynı işi görür umarımO masajı yapabilen yaptırabilen var mı?ben ne yapabilirim ne de eşime yaptırabilirim.
Yaaaa çok tatlı maşallahMinnosuma uyku tulumu yapiyodum bitti nihayet. Bi de tac yapip foto cekiminde de kullanirimAllah icinde gormeyi de nasip etsin
Coook tatli olmus :) Ellerinize saglik.Minnosuma uyku tulumu yapiyodum bitti nihayet. Bi de tac yapip foto cekiminde de kullanirimAllah icinde gormeyi de nasip etsin
Gözün aydın35haftalik kontrolüm oldum bugün. Çok şükür bebek gelişimi diye dedi doktor.bi haftalık geriliği baya kapatmış dedi. İns böyle devam eder.
Masallah cok az kalmış zatenyarın 35+5 deyim. Bugün doktorla konuştum 38 e kadar beklemekte beni ikna etti
Is yapmaya dermanim yok. Dr da dinlen ev isi yapma 36yi gorelim en azindan dedi kasilmalar cogalinca. Ben de kendimi orguye verdim iyi oldu bi yerdeYaaaa çok tatlı maşallahbende patik modelleri gördüm heves ettim ya bende örme işine girişebilirim
Çok tskr ederim canım bı hafta stres olmuştum beslenmemi iki katına çıkarmıştım anca yetmiş bebeğe heraldeGözün aydın
Ben de söyledim hatta görsel gösterdim bana bu masajı yapman lazim dedim yaparım dedi dikkatlice bakmadan neyle karşılaşacağını bilmiyoBen kendim hayatta yapamam göbeğimden uzanamam ki, eşime de henüz teklif etmedim, haftada 3 kez ilişki aynı işi görür umarımonu bayıla bayıla yapar
Düzenli yapma konusunda çabuk sıkılırlar gibime geliyorBen de söyledim hatta görsel gösterdim bana bu masajı yapman lazim dedim yaparım dedi dikkatlice bakmadan neyle karşılaşacağını bilmiyo
Ben bu göbekle kuşumu göremiyorum ki insanlar nasıl tek başına yapıyor bu masajıDüzenli yapma konusunda çabuk sıkılırlar gibime geliyor
Aynen al benden de o kadar.Ben bu göbekle kuşumu göremiyorum ki insanlar nasıl tek başına yapıyor bu masajıbence ilişkiye girmek de perine masajı sayılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?