2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Selamlar,
Sabah baslayan mide bulantisindan hicbirseye girip bakamiyorum. Oglen 12'ye kadar yarim elma-cubuk kraker vs idare ediyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir. Karnim artik yere goge sigamiyor gibi geliyor. Bebegin hareketleri de sertlesti, baya baya tekmeyi yerlestirdi mi nooluyo diyorum :)

Kardiyoloji yokmuş gözetim altında olman lazım dedi devlet hastanesine gidiyorum şuanda tansiyonum böyle devam ederse kardiyoloji eşliğinde sezeryana alabilirler dedi doktor

Çok geçmiş olsun canım, ilaçları tabi kendi doktoruna sorup kullanmak lazım. Neyse ki geceyi atlatmışsınız

Selam kızlar bebekte böbrek genişlemesi olan var mı? Benim bebeğim sınırı aşmış perinatoloji uzmanına gittik ve doğumdan sonra müdahale gerekebilir dedi , böyle bi durum yaşayan var mı

Kızlar bebeğin üzerine örgü battaniye mi örteceksiniz yorgan falan mı ? Yorgan kalın olur gibime geliyor. Havalar da soğudu
Canım ben penye battaniye ile kundak yapacağım üzerine de soğukluğa göre normal battaniye ortecegim bizim ev merkezi sistem ama bizim kontrolümuz yok tek hattan yakıp kapatiyorlar sabaha karşı soğuk oluyor

Ahh fark edilmesine sevindim, kıyamam yavrucaklara, nerden bilinecek ki zaten. Ama düzelmiş olmasına sevindim Artık beslenmeyle diyetle dikkat ederek ilerlersiniz.

Bizler de işte takılıyoruz ne yapalım sizleri merak ediyoruz bol bol.

Her fırsatta bol bol uyuyup dinlen madem

Kızlar bebeğin üzerine örgü battaniye mi örteceksiniz yorgan falan mı ? Yorgan kalın olur gibime geliyor. Havalar da soğudu
Yorgan bebek için tehlikeli olmaz mı? Yani hacminden dolayı. Penye ya da triko battaniye daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim planım o yönde. Kv bebek yorgan yastığı almış ama büyüyene kadar onları kullanıcamı sanmam.

Yaaaa çok tatlı maşallah bende patik modelleri gördüm heves ettim ya bende örme işine girişebilirim
Is yapmaya dermanim yok. Dr da dinlen ev isi yapma 36yi gorelim en azindan dedi kasilmalar cogalinca. Ben de kendimi orguye verdim iyi oldu bi yerde 3 5 bisey orerim

Ben kendim hayatta yapamam göbeğimden uzanamam ki, eşime de henüz teklif etmedim, haftada 3 kez ilişki aynı işi görür umarım onu bayıla bayıla yapar
Ben de söyledim hatta görsel gösterdim bana bu masajı yapman lazim dedim yaparım dedi dikkatlice bakmadan neyle karşılaşacağını bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…