2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Selam kizlaarr bende sabah son kontrolumden geldim haftaya sali sabah finito su bi hafta nasil gececek hic bilmiyorum. İzne ayrilirken doguma kadar sunu da ypiym bunu da yapiyim diyodum simdi hic elim ayagim tutmuyo bisey yapasim yok
selam canıım, çok az kalmış hadi gözünaydın :) benim 25 ekimde bitiyo tam 37+0 oluyorum. çok şükür iyi geldik yine bu zamanlara kadar. ama artık bi tıkta olsa zor geliyor işe gitmek :)

amın kuzum...
ınsallah bızlerde o donemlerı goruruz, yıllardır heyecanlar beklıyoruz

Aaa çok iyiymiş evet sanırım ben de tüm haklarımı kullanmaya çalışacağım

Selam kizlaarr bende sabah son kontrolumden geldim haftaya sali sabah finito su bi hafta nasil gececek hic bilmiyorum. İzne ayrilirken doguma kadar sunu da ypiym bunu da yapiyim diyodum simdi hic elim ayagim tutmuyo bisey yapasim yok
Çok heyecanlı ya. boşver canım kafanı rahatlat keyfine bak bebişini bekle. koca bir hamilelik dönemi bitecek düşününce insan bir garip oluyor

inşallaahh kuzum,amiinnnnn
dualarında benıde unutma adım özge
Bilmez miyim okuyorum adını söylerim senin ki şanssızlık biraz ama yakın hissediyorum olmasa hiç olmazdı rabbim nasip edecek sen de bana et bian önce kurtulayım sağ salim doğsun normal doğum nasip etsin rabbim insallah

bende oyle dusunuyorum ya, ınsallah yakındır bızımde mutlulugumuz, saglıkla gelsınde..
ay ederım kuzum, ınsallah saga salım kavusursun yavruna, saglıklı hayırlı dogumların olsun..
Rabbım yardımcın olsun

Töbee ters durum olup olmadığını nerden bilecekmişsin sadece bebek hareketini takip etmek yeterli olur mu ki? Neyse doktorun rahatsa demek ki o kadar korkulacak bir durum yok demektir öyle olsa o da kendini riske atamazdı.
hareketlerinden anlarmışım. Doktor fazla rahat ben perşembeye randevu aldım başka bir doktordan daha. Bi ona da görüneceğim

Ya elde olsa da bunları düşünmeden istediğimiz kadar bakabilsek ama hayat şartları malum. Bizim de kredi borcumuz vs. var, dahasını istesem de yapamıyorum benim annem çok uzakta semt olarak, her gün 2 saatten fazla yol eder. Ben ofise haftada 3 gün gidiyorum artık. 3-4 gün bizde kalacak büyük ihtimalle ama kendi annem olmasına rağmen ben istemiyorum aslında. Evde birinin düzenli kalıyor olması annem bile olsa rahatsız ediyor ama nasıl yapılcak hiç bilmiyorum mecbur bir yol bulucaz. Yani benim rahat bakacak biri olsa zaten çok uzatmadan kendim de dönmek isterdim.
Off yukarda yazdım o bende de büyük bir soru işareti bebeleri bir gün senn eve bir gün benim eve toplayıp imece usulü bakalım

navicula ay bu arada erken çıkman tabi bu isteğin için kötü olmuş ama sağlık olsun ben de son dönemde acayip bir sol kalça ağrısı yaşıyorum. Yaşayan başka var mı? İğne yapmışlar gibi yoğun bir kas ağrısı var ve sekiyorum. Ama bizde artık evden çalışma da olduğu için allahtan, çok artarsa rapor falan almak yerine evden çalışıp yine 37. Haftada çıkabilirim. Ben de senin gibi mümkün mertebe en azından yasal izinleri bebeyle geçirmek istiyorum tabi.

Kizlar sabah kontrolum vardi Nst.de biraz sanci cikinca serum verdi doktor sonra tekrar nst cekti bu kez cikmadi sukur ama korktum yaa. 2800 gr olmuş maşallah cok iyi dedi tombik mi olcak acaba kuzum :))) Alt muayene yapti sanci cikinca acilma yok dedi ama hala baş asagi degil kerata. Suyu cok iyi belki döner bakalim bekliycez dedi. Donmezse 38. Haftan bitince sezeryan olman gerekir dedi. Ay ilki normaldi ama hayirlisi...

3 gundur bende de kalca agrilari oluyo ozellikle de yorulduysam

Valla gerçekten daha bebeklerimiz doğmadan bunları düşünmek zorunda kalıyoruz annem yarım saatlik mesafede ama o da düzenli gelip kalamaz babam çalışıyor çünkü. Kayınvalidem zaten uzakta. Valla artık Allah kerimdir diyorum bir yolunu bulacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…