selam canıım, çok az kalmış hadi gözünaydın :) benim 25 ekimde bitiyo tam 37+0 oluyorum. çok şükür iyi geldik yine bu zamanlara kadar. ama artık bi tıkta olsa zor geliyor işe gitmek :)Selam kizlaarrbende sabah son kontrolumden geldim haftaya sali sabah finito su bi hafta nasil gececek hic bilmiyorum. İzne ayrilirken doguma kadar sunu da ypiym bunu da yapiyim diyodum simdi hic elim ayagim tutmuyo bisey yapasim yok
amın kuzum...Aynen canım her an bekliyorum bakalıminsallah sağlıkla dogsun ben de bian önce kurtulayım modundayım son zaman cok zor cekiliyo yatsan yatamıyosun oturamıyosun rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah senden ben bekliyorum hayırlı güzel haberler arada topiğe bakıyorum
Tamamladı aslında 38+4 oğlum hiç sancı yapmadı sitrese 39+5 de girmişti sürekli hareket takibi yapıyorum valla oda insan da sitres yaratıyo basıma gelince
Amin canımaynen ilk benim diyorum zaten ben den sonra tufan buralar ondan sonra arka arkaya gelir doğum haberleri
Aaa çok iyiymiş evet sanırım ben de tüm haklarımı kullanmaya çalışacağımyok ikisi bir arada kullanılmıyor. yarım zamanlı çalışma bitince dilekçe verip süt iznine devam edebiliyorsun.
4) Yarım gün izin hakkından süt iznine geçiş hali
a) Doğum sonrası analık izninin bitiminden itibaren yarım gün izin kullanmayı tercih eden memur, yarım gün izin hakkından faydalanmayı bırakıp süt izni kullanmayı talep etmesi halinde süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.
b) Doğum sonrası analık izni süresi bitiminden itibaren yarım gün izin hakkını kullanmayı talep eden ve bu haktan yararlanma süresi biten memur, süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.
Tabi göreceksin Allah ın izniyleamın kuzum...
ınsallah bızlerde o donemlerı goruruz, yıllardır heyecanlar beklıyoruz
Çok heyecanlı ya.Selam kizlaarrbende sabah son kontrolumden geldim haftaya sali sabah finito su bi hafta nasil gececek hic bilmiyorum. İzne ayrilirken doguma kadar sunu da ypiym bunu da yapiyim diyodum simdi hic elim ayagim tutmuyo bisey yapasim yok
inşallaahh kuzum,amiinnnnnTabi göreceksin Allah ın izniylerabbim istediğin her seyi nasip etsin ınsallah
Bilmez miyim okuyorum adını söyleriminşallaahh kuzum,amiinnnnn
dualarında benıde unutma adım özge
bende oyle dusunuyorum ya, ınsallah yakındır bızımde mutlulugumuz, saglıkla gelsınde..Bilmez miyim okuyorum adını söylerimsenin ki şanssızlık biraz ama yakın hissediyorum olmasa hiç olmazdı rabbim nasip edecek sen de bana et bian önce kurtulayım sağ salim doğsun normal doğum nasip etsin rabbim insallah
Amin canım benimbende oyle dusunuyorum ya, ınsallah yakındır bızımde mutlulugumuz, saglıkla gelsınde..
ay ederım kuzum, ınsallah saga salım kavusursun yavruna, saglıklı hayırlı dogumların olsun..
Rabbım yardımcın olsun
Hemde nasil. İcimden nasil bisey cikacak acabaÇok heyecanlı ya.boşver canım kafanı rahatlat keyfine bak bebişini bekle. koca bir hamilelik dönemi bitecek düşününce insan bir garip oluyor
yarın 35+5 deyim. Bugün doktorla konuştum 38 e kadar beklemekte beni ikna ettiCanim bu huzursuzlukla günler geçmez
Bence kontrolunde beklemek istemediğini soyke doktoruna
Kacinci haftadasin suan
Ya evet çok merak ediyorum ben de en son 6 hafta önce gördüm sonraki kontrolde yüzünü göstermedi kafayi sokmuş kanala doğruHemde nasil. İcimden nasil bisey cikacak acabatipini de merak ediyorum sipanin
hareketlerinden anlarmışım. Doktor fazla rahatTöbee ters durum olup olmadığını nerden bilecekmişsinsadece bebek hareketini takip etmek yeterli olur mu ki? Neyse doktorun rahatsa demek ki o kadar korkulacak bir durum yok demektir öyle olsa o da kendini riske atamazdı.
Ya elde olsa da bunları düşünmeden istediğimiz kadar bakabilsek ama hayat şartları malum. Bizim de kredi borcumuz vs. var, dahasını istesem de yapamıyorumBen 32 de çalışamaz raporu aldım mecburen, geriye kaldı 8 haftam bir ay da doktorum söz verdi rapor verecek toplam yasal 3 aylık ücretli iznim olacakbelki 20 gün bu senenin izinleri kalmıştı onları kullansam 4 Ay desem gene de çok küçük geliyor daha ek gıdaya bile geçmemiş olacak ama ev alma durumumuz var o senaryoda biraz borçlanmış olacağız o yüzden çalışmasam zorlanabiliriz gibi. Ama ufacık bebeği nasıl bırakayım diyorum Ay dertlendim gece gece
Off yukarda yazdım o bende de büyük bir soru işaretiEşime kalsa 2 yıl çalışma diyor ama ben 1 yıl sonrasında çalışmaya başlamak istiyorum ayrıca çocuğa kimin bakacağı soru işareti kayınvalidem çok genç ve çok yakında oturuyoruz ama taraftar değil kendi annem uzakta oturuyor bende nasıl kalacak babam kardeşim var evde bilmiyorum karışık biraz benim durumlar zaman gosterecek ama çokta evde oturmaya alışmak istemem acikcasi
Ömceki muayenende de bas asagi mydi canim?Ya evet çok merak ediyorum ben de en son 6 hafta önce gördüm sonraki kontrolde yüzünü göstermedi kafayi sokmuş kanala doğru
3 gundur bende de kalca agrilari oluyo ozellikle de yorulduysamnavicula ay bu arada erken çıkman tabi bu isteğin için kötü olmuş ama sağlık olsun ben de son dönemde acayip bir sol kalça ağrısı yaşıyorum. Yaşayan başka var mı? İğne yapmışlar gibi yoğun bir kas ağrısı var ve sekiyorum. Ama bizde artık evden çalışma da olduğu için allahtan, çok artarsa rapor falan almak yerine evden çalışıp yine 37. Haftada çıkabilirim. Ben de senin gibi mümkün mertebe en azından yasal izinleri bebeyle geçirmek istiyorum tabi.
Valla gerçekten daha bebeklerimiz doğmadan bunları düşünmek zorunda kalıyoruzYa elde olsa da bunları düşünmeden istediğimiz kadar bakabilsek ama hayat şartları malum. Bizim de kredi borcumuz vs. var, dahasını istesem de yapamıyorumbenim annem çok uzakta semt olarak, her gün 2 saatten fazla yol eder. Ben ofise haftada 3 gün gidiyorum artık. 3-4 gün bizde kalacak büyük ihtimalle ama kendi annem olmasına rağmen ben istemiyorum aslında. Evde birinin düzenli kalıyor olması annem bile olsa rahatsız ediyor ama nasıl yapılcak hiç bilmiyorum mecbur bir yol bulucaz. Yani benim rahat bakacak biri olsa zaten çok uzatmadan kendim de dönmek isterdim.
Off yukarda yazdım o bende de büyük bir soru işaretibebeleri bir gün senn eve bir gün benim eve toplayıp imece usulü bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?