2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aslında ben erken çıkmak istemiyordum doktora da dedim ama olmaz dedi uygun görmedi ben sana sonra bir ay rapor veririm dedi öyle olursa iyi olacak benim için de. Ama işte rapor vs derken maksimum 4 Ayı kurtarmış oluyorum. 4 aylık bebek de çok küçük geliyor

Çok geçmiş olsun canım

3 gundur bende de kalca agrilari oluyo ozellikle de yorulduysam
Ay benim de 1 haftadır falan var ve yoruyor artık. Yarın doktora gidince sorucam ama sen sordun mu hiç? Kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyor yazıyor nette ama kalsiyum ve magnezyumlu yemediğim içmediğim şey yok resmen, ek bir şey verse bile geçirecek mi emin değilim hiç
Ben de belki öyle bir rapor alırım bir süreliğine diyedüşünüyorum. Özel doktora gittiğimiz için rica edince genelde yazıyorlar. Eski iş yerimde birkaç arkadaşım öyle yapmıştı. 4 aylık bebek küçük tabiki yaaaa, bir de zorlayarak 4 aya ulaşıyorsun düşün. Devletin bence kesinlikle belli bir aya kadar izin hakkı vermesi lazım. Mesela her koşulda 6 ay dolana kadar izinli olmalısın. Erken kullanmayan bizler bile yetiremiyoruz, senin gibi iznini önden kullanmak zorunda kalan anneler ne yapsın yani, çok haklısın. Sıkma canını bir yol bulunacak elbet. Ben çalışma ve bakacak kişi işini düşünsem kesinlikle yapamazdım bu bebeyi

Ama 34. Haftadan sonra magnezyum kullandirilmiyo diye biliyorum cunku erken dogumu tetikliyprmus

Aynen sonunu düşünen kahraman olamaz diyerek yaptık bebeleri artık rapor alabildiğim kadar alacağım inşallah doktor da sorun çıkarmaz

Benim de kaburgalarım ağrıyor göğsümün altındaki kaburgalar sanki spor yapmışım da hamlamışım gibi ağrıyor. Sanırım benim bebek içerde karate çalışmaları yapıyor

B
Ben onu sordum doktoruma bırakayım mı diye yok dedi sonuna kadar kullanabilirsin dedi
Bana da aile hekimin belli haftadan sonra keseceksin bunu doktorun söyleyecek dedi ama kendi doktorum kesmedi bende iki günde bir falan kullanıyorum

benimde sag ustte bir minik tepecik oluyor. ultroson da onayladik, totosuymus
Geçen kontrolde doktorum banada burası totosu dedi, aynı tarif ettiğin yerde sağda üste doğru bazen ittiriyor ittiriyor iyice belli ediyor totoyu bazende minik şişlikler oluyor farklı yerlerde, eli veya ayağı diyorum ona da büyüklüğüne göre

Şampuan siveno ve incia aldım canım. Sivenoyu çok ucuza bulmuştum bir incia alayım dedim.
İkisi de aynı fabrikanın diye biliyorum, farkı yoktur herhalde.

Ay çok geçmiş olsun hepinize İyi olmanıza sevindim. Pera da tez zamanda çıkar

Tavsiyeler için çok sağol gümüş kapak almamıştım henüz, kesin alayım o zaman.

Selam kizlaarr bende sabah son kontrolumden geldim haftaya sali sabah finito su bi hafta nasil gececek hic bilmiyorum. İzne ayrilirken doguma kadar sunu da ypiym bunu da yapiyim diyodum simdi hic elim ayagim tutmuyo bisey yapasim yok
sağlıkla doğumun olsun inşallah canım, sonrasında da yaparsın yapmak istediklerini inşallah. tam kaç artı kaçta alacak doktorun?

Benim iki gündür ağrılarım iyice arttı ayağa kalkınca direkt idrara sıkışıyorum. Daha çok erken ama zaten riskli gebeliğim inşallah daha bekler bebek

Ama 34. Haftadan sonra magnezyum kullandirilmiyo diye biliyorum cunku erken dogumu tetikliyprmus
Magnezyum kasılmaları durdursun diye veriliyor aslında. 8. haftada kanamayla hastaneye gidince tüm yatışımda magnezyum vermişlerdi hatta eve gidince de kullanırdımışlardı bu amaçla. Başka bir şey olabilir mi arkadaşların dediği gibi acaba?
Aynen sonunu düşünen kahraman olamaz diyerek yaptık bebeleri artık rapor alabildiğim kadar alacağım inşallah doktor da sorun çıkarmaz
Özele gitmiyor musun? Devamlılığın olsun diye her türlü verir
Benim de kaburgalarım ağrıyor göğsümün altındaki kaburgalar sanki spor yapmışım da hamlamışım gibi ağrıyor. Sanırım benim bebek içerde karate çalışmaları yapıyor
Bir arkadaşımın da kaburgasına acayip baskı yapıyordu. Onun meğerse kafasını kaburgaya dayamış. Bebek hareket ettikçe nefesi kesiliyordu. Benim de mesela bazen anüse baskı hissettiğim oluyor. Bebek başını koyduğu yere baskı yapıyor demekki diye düşünüyorum şu an, benimkinin başı uzun süredir aşağıda da

Benim de aynı sağ üsttü şişiriyor hep, doktora sordum totosuymuş. Bzen o kadar şişiriyor ki canım acıyor içten içten. Tahmin ediyorum o sırada ayaklarını belime omurgama falan dayayıp kendini itiyor Senin gibi küçük şişliklere de dokunup elini ayağını tahmin etmeye çalışıyorum ben de @Spicelover

Kızlar bebeğin üzerine örgü battaniye mi örteceksiniz yorgan falan mı ? Yorgan kalın olur gibime geliyor. Havalar da soğudu

Merhaba kızlar, bende bişey sormak istiyorum belki aranızda yaşayanlar da vardır diye. Bugün 35+3 teyim ama doktorum göbek çevresini 34+2 ölçüyor. Bir hafta geriden geliyomuş göbek çevresi. Geçen haftada öyleydi bir hafta geriydi. Böylr devam ederse sıkıntı yok ama daha fazla aranın açılmaması gerek dedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba onlara doktorları ne söyledi merak ediyorum. Kilosu 2500 boyu da 47 cm civarıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…