2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aaa hadi gozunuz aydin allahim anali babali buyutsun resmen ekim annesi oluyoruz

Biz elektrikli ısıtıcı da aldık her ihtimale karşı banyosunu falan yaptırırken lazım olur

Ben canım geçen hafta ilke ondan önceki hafta arasında gerileme oldu bir kez daha ölçüm yapılacak aynı şekilde ilerliyorsa sezaryene alınacağım
Ama benim ona ek olarak bütün ölçümlerde 1 hafta geri çıktı suyunda azalma çıktı birde kilosunda da gerileme çıktı
Ya pozisyondan ötürü ölçüm hatası dedi yada bebek gelişimi anne karnında durdu dedi
Ama yine ona ek kan akışında hiçbir sorun çıkmadı bizde anlamadık yani çarşamba bakalım randevumuz var

Biz elektrikli ısıtıcı da aldık her ihtimale karşı banyosunu falan yaptırırken lazım olur
Bende elektrikli ısıtıcı alacağım hem banyo İçin hemde benim yatak odam soğuk oluyor ne kadar yakarsan hak kombiyi altı otopark boş yani ya salonda yatacağım yada elektrikli sürekli açık kalacak bakalım

Yaa sağlıcakla gelsin inşallah

Ben bu göbekle kuşumu göremiyorum ki insanlar nasıl tek başına yapıyor bu masajı bence ilişkiye girmek de perine masajı sayılmalı
Sayılıyomus zaten canım aynı işlev ha parmak ha penis
Ay evet yaa çok heyecanlı bugün aktara geldim ahududu yapraği, Kudüs hurması, Meryem Ana otu aldım Çarşamba başlıyorum görevlerime artık ne zaman gelirse minişim
Ben bulamadım ahududu yaprağını 9 aktar gezdim ama hurma ve Meryem Ana otu aldım okudum sancı olunca direk kavanoza suya koycam yasin okudum Meryem suresini okudum insirah Ayetel Kürsi naz Felak fatiha okunuyo her okumam da üflüyorum

Canim suan bir öğünde kac ml süt içiyor?

O meryem ana otunun dogum gerceklesince sudan cikarilmasi gerekiyor o kismi unutma canim

Ben de pinterest ve youtubedan birsuru video izleyerek cikardim. Ornek zor degil ama hazir olculeri olmamasi kısmı yorucu oldu sadece.

hareketlerinden anlarmışım. Doktor fazla rahat ben perşembeye randevu aldım başka bir doktordan daha. Bi ona da görüneceğim
Canim sen 2-3 gunde bir sancim var bahanesiyle acile e git Nst ye gir , hemde icin rahatlar
aynen ya , bazen karnimin sag kisminda tepecik oluyor ama el ayak ayrimi yapamiyorum daha
O masajı yapabilen yaptırabilen var mı? ben ne yapabilirim ne de eşime yaptırabilirim.
biz dun itibariyle 2-3 gunde olacak sekilde iliskiye girmeye basladik. zeytintagi da cok yumusatiyor diyorlar ama zeytinyagi mi kullansam iliski sirasinda diye dusunuyorum
Ay evet yaa çok heyecanlı bugün aktara geldim ahududu yapraği, Kudüs hurması, Meryem Ana otu aldım Çarşamba başlıyorum görevlerime artık ne zaman gelirse minişim
doktor bana tansiyondan dolayi bu caylarin hicbirini onermedi. etki eder daha da yukselir fln die .

Konvektör ısıtıcı aldık biz katalitik gibi sadece baktığı yeri ısıtmıyor havayı sirkule ediyor alttan soğuk hava giriyor üstten sıcak hava çıkıyor fanli da değil değişik bir sistem

Evaante MathiIda ayy sizin tam 30 gün kalmış doğuma 30 gün benim psikolojik sınırım da, şok oldum sizde 30u okuyunca
Ay hiç sorma ya o kadar bekleyecekleride kesin değil, bazen ben nasıl doğuracam ya diyorum bir panik oluyorum bazen de diyorum yaparım ya hallederiz şöyle yaparım böyle yaparım ama o ilk belirtiler geldiğinde kesin panik olucam yani orası kesin

Doğumhaneye goturcem ben de orda koyarım suya yanıma ekipman alayım da okuyayım öncesinde tabi böğürtlen yaprağı da alabilirsin bulamazsan aynı etkiye sahipmiş

Doğrudur canım ben de yarın soracağım detaylı bir şekilde görüş günümüz yarın

Kesinlikle ise gitmek en zoru :/ ama sukur gecip gidiyo gunler

Allah razi olsun 38+2 de almis olacak allah izin verirse. Zaten sezeryani 38-39 arasinda aliyolar bi sikinti olmadigi surece
benim sezaryenimi de 38+1 de yapacak doktorum. kendi tarihim bana erken gibi gelmişti bebek küçük olur diye.3 kiloyu geçmez diye korkuyorum ama sana da böyle bi tarih verildiyse normal demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…