Evett cumartesi randevum var ama tansiyon yine çıkarsa gidicem mecburÇok geçmiş olsun canım, ilaçları tabi kendi doktoruna sorup kullanmak lazım. Neyse ki geceyi atlatmışsınız
Aaa hadi gozunuz aydin allahim anali babali buyutsunBenim de bugün kontrol vardırahim ağzı kisalmasindan dolayı önümüzdeki cumartesi günü 37+0 da alacaktı doktor bebişimi ama bugün kontrolde daha da kısalmıs 21 mm'e düşmüş. Perşembe günü doğuma gidiyorum artık 36+5'de doğmuş olacak oglusum Allahin izniyle. Coook heyecanlıyım şaka gibi 2 gün kaldı
Biz elektrikli ısıtıcı da aldık her ihtimale karşı banyosunu falan yaptırırken lazım olurSağol canım. Örgü battaniye ile 4 katlı müslin falan var. Penye battaniye 1 2 tane olacaktı. Artık beynim yandı, tek tek yazmayı düşünüyorum ne var ne yok. Ufak kundak var. Uyku tulumu yok. Üşürse diye tedirgin oluyorum biraz. Kombili evimiz, bol bol yakarız. Odayı da değiştirmey düşünüyorum bakalım. Küçük odada geçirebiliriz kışı.
Eline sağlık çok güzel olmuş yeteneklisin maşallah benim aklım örgüye ermiyor. Anneme söyleyeyim belki o modelinden çıkarır. Çok güzelmiş
Sağol canım, Bende emin olamadım yorgan konusunda, tehlikeli deniyor ama üşüyecek diyede korkuyorum. Penye 4 katlı müslin ve örgü batyaniyeler var yeter değil mi? 1 tanesi çok kalın hatta örgü battaniyenin. Yarım kundak var bide ama uyku tulumu almadım. Gerek var mı ?
Sağol canım. Şimdi düşündüm bendekiler de yeter. Bakalım duruma göre gerekirse alırım
Ayy çok heyecanlısağlıkla gelsin minik adam
Sağolun kızlar, inşallahGerçekten artık hepimiz son düzlükteyiz, sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Ben canım geçen hafta ilke ondan önceki hafta arasında gerileme oldu bir kez daha ölçüm yapılacak aynı şekilde ilerliyorsa sezaryene alınacağımMerhaba kızlar, bende bişey sormak istiyorum belki aranızda yaşayanlar da vardır diye. Bugün 35+3 teyim ama doktorum göbek çevresini 34+2 ölçüyor. Bir hafta geriden geliyomuş göbek çevresi. Geçen haftada öyleydi bir hafta geriydi. Böylr devam ederse sıkıntı yok ama daha fazla aranın açılmaması gerek dedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba onlara doktorları ne söyledi merak ediyorum. Kilosu 2500 boyu da 47 cm civarıymış.
Amin inşallahAaa hadi gozunuz aydin allahim anali babali buyutsunresmen ekim annesi oluyoruz
Bende elektrikli ısıtıcı alacağım hem banyo İçin hemde benim yatak odam soğuk oluyor ne kadar yakarsan hak kombiyi altı otopark boş yani ya salonda yatacağım yada elektrikli sürekli açık kalacak bakalımBiz elektrikli ısıtıcı da aldık her ihtimale karşı banyosunu falan yaptırırken lazım olur
Yaa sağlıcakla gelsin inşallahBenim de bugün kontrol vardırahim ağzı kisalmasindan dolayı önümüzdeki cumartesi günü 37+0 da alacaktı doktor bebişimi ama bugün kontrolde daha da kısalmıs 21 mm'e düşmüş. Perşembe günü doğuma gidiyorum artık 36+5'de doğmuş olacak oglusum Allahin izniyle. Coook heyecanlıyım şaka gibi 2 gün kaldı
Sayılıyomus zaten canım aynı işlev ha parmak ha penisBen bu göbekle kuşumu göremiyorum ki insanlar nasıl tek başına yapıyor bu masajıbence ilişkiye girmek de perine masajı sayılmalı
Ben bulamadım ahududu yaprağını 9 aktar gezdim ama hurma ve Meryem Ana otu aldım okudum sancı olunca direk kavanoza suya koycam yasin okudum Meryem suresini okudum insirah Ayetel Kürsi naz Felak fatiha okunuyo her okumam da üflüyorumAy evet yaa çok heyecanlı bugün aktara geldim ahududu yapraği, Kudüs hurması, Meryem Ana otu aldımÇarşamba başlıyorum görevlerime artık ne zaman gelirse minişim
Canim suan bir öğünde kac ml süt içiyor?Sağol canım düşündüğün için3 gündür gitmedim hastaneye grip belirtilerin geçmesini bekledim.Yarın göreceğim yavrumu şükür Süt sağıyorum 3 saatte bir eşim götürüp bırakıyor.Çarşamba Anne Uyum odasına alınabiliriz sonra taburculuk inşallah
O meryem ana otunun dogum gerceklesince sudan cikarilmasi gerekiyor o kismi unutma canimAynen canım doğumu kolaylaştırsin diye bir gün 2 dilim ananas bir gün 7 tane hurma yiycem döngü şeklinde. Aynı zamanda ahududu yapraği çayı adaçayı ve yeşil çay icicem dönüşümlü. Meryem Ana otu da kasılma anında suya koyuluyor Meryem suresi falan okunuyor manevi destek için. Ne olur ne olmaz diye aldım doğum çantama koyacağım
Ben de pinterest ve youtubedan birsuru video izleyerek cikardim. Ornek zor degil ama hazir olculeri olmamasi kısmı yorucu oldu sadece.Sağol canım. Örgü battaniye ile 4 katlı müslin falan var. Penye battaniye 1 2 tane olacaktı. Artık beynim yandı, tek tek yazmayı düşünüyorum ne var ne yok. Ufak kundak var. Uyku tulumu yok. Üşürse diye tedirgin oluyorum biraz. Kombili evimiz, bol bol yakarız. Odayı da değiştirmey düşünüyorum bakalım. Küçük odada geçirebiliriz kışı.
Eline sağlık çok güzel olmuş yeteneklisin maşallah benim aklım örgüye ermiyor. Anneme söyleyeyim belki o modelinden çıkarır. Çok güzelmiş
Sağol canım, Bende emin olamadım yorgan konusunda, tehlikeli deniyor ama üşüyecek diyede korkuyorum. Penye 4 katlı müslin ve örgü batyaniyeler var yeter değil mi? 1 tanesi çok kalın hatta örgü battaniyenin. Yarım kundak var bide ama uyku tulumu almadım. Gerek var mı ?
Sağol canım. Şimdi düşündüm bendekiler de yeter. Bakalım duruma göre gerekirse alırım
Canim sen 2-3 gunde bir sancim var bahanesiyle acile e git Nst ye gir , hemde icin rahatlarhareketlerinden anlarmışım. Doktor fazla rahatben perşembeye randevu aldım başka bir doktordan daha. Bi ona da görüneceğim
aynen ya , bazen karnimin sag kisminda tepecik oluyorGeçen kontrolde doktorum banada burası totosu dedi, aynı tarif ettiğin yerde sağda üste doğrubazen ittiriyor ittiriyor iyice belli ediyor totoyu bazende minik şişlikler oluyor farklı yerlerde, eli veya ayağı diyorum ona da büyüklüğüne göre
İkisi de aynı fabrikanın diye biliyorum, farkı yoktur herhalde.
biz dun itibariyle 2-3 gunde olacak sekilde iliskiye girmeye basladik. zeytintagi da cok yumusatiyor diyorlar ama zeytinyagi mi kullansam iliski sirasinda diye dusunuyorumO masajı yapabilen yaptırabilen var mı?ben ne yapabilirim ne de eşime yaptırabilirim.
doktor bana tansiyondan dolayi bu caylarin hicbirini onermedi. etki eder daha da yukselir fln die .Ay evet yaa çok heyecanlı bugün aktara geldim ahududu yapraği, Kudüs hurması, Meryem Ana otu aldımÇarşamba başlıyorum görevlerime artık ne zaman gelirse minişim
Konvektör ısıtıcı aldık biz katalitik gibi sadece baktığı yeri ısıtmıyor havayı sirkule ediyor alttan soğuk hava giriyor üstten sıcak hava çıkıyor fanli da değil değişik bir sistemBende elektrikli ısıtıcı alacağım hem banyo İçin hemde benim yatak odam soğuk oluyor ne kadar yakarsan hak kombiyi altı otopark boş yani ya salonda yatacağım yada elektrikli sürekli açık kalacak bakalım
Ay hiç sorma ya o kadar bekleyecekleride kesin değil, bazen ben nasıl doğuracam ya diyorum bir panik oluyorum bazen de diyorum yaparım ya hallederiz şöyle yaparım böyle yaparım
Doğumhaneye goturcem ben de orda koyarım suya yanıma ekipman alayım da okuyayım öncesinde tabiSayılıyomus zaten canım aynı işlev ha parmak ha penis
Ben bulamadım ahududu yaprağını 9 aktar gezdim ama hurma ve Meryem Ana otu aldım okudum sancı olunca direk kavanoza suya koycam yasin okudum Meryem suresini okudum insirah Ayetel Kürsi naz Felak fatiha okunuyo her okumam da üflüyorum
Evet evet doulam ayarlayacak o kısımlari kafam rahatO meryem ana otunun dogum gerceklesince sudan cikarilmasi gerekiyor o kismi unutma canim
Doğrudur canım ben de yarın soracağım detaylı bir şekilde görüş günümüz yarınCanim sen 2-3 gunde bir sancim var bahanesiyle acile e git Nst ye gir , hemde icin rahatlar
aynen ya , bazen karnimin sag kisminda tepecik oluyorama el ayak ayrimi yapamiyorum daha
biz dun itibariyle 2-3 gunde olacak sekilde iliskiye girmeye basladik. zeytintagi da cok yumusatiyor diyorlar ama zeytinyagi mi kullansam iliski sirasinda diye dusunuyorum
doktor bana tansiyondan dolayi bu caylarin hicbirini onermedi. etki eder daha da yukselir fln die .
benim sezaryenimi de 38+1 de yapacak doktorum. kendi tarihim bana erken gibi gelmişti bebek küçük olur diye.3 kiloyu geçmez diye korkuyorum ama sana da böyle bi tarih verildiyse normal demek kiKesinlikle ise gitmek en zoru :/ ama sukur gecip gidiyo gunler
Allah razi olsun38+2 de almis olacak allah izin verirse. Zaten sezeryani 38-39 arasinda aliyolar bi sikinti olmadigi surece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?