2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
benim sezaryenimi de 38+1 de yapacak doktorum. kendi tarihim bana erken gibi gelmişti bebek küçük olur diye.3 kiloyu geçmez diye korkuyorum ama sana da böyle bi tarih verildiyse normal demek ki
Kilosu konusunda bisey diyemem tabi ama standart araliklar bu sekilde genelde. En son kac demisti doktor kilosuna

Konvektör ısıtıcı aldık biz katalitik gibi sadece baktığı yeri ısıtmıyor havayı sirkule ediyor alttan soğuk hava giriyor üstten sıcak hava çıkıyor fanli da değil değişik bir sistem
Nereden aldınız canım marka model veya link atabilir misin bana

Selam kızlar sabahtan beri kanguru bakıyorum heryöne. Alanınız var mı?

Ay canım saglicakla gelsin bebeğin kolaylıkla doğumunu yap inşallah kilosu falan iyimi bebeğinin peki

Doğumhaneye goturcem ben de orda koyarım suya yanıma ekipman alayım da okuyayım öncesinde tabi böğürtlen yaprağı da alabilirsin bulamazsan aynı etkiye sahipmiş
Bilmiyodum canım böğürtlenin de aynı etkiye sahip olduğunu burda sanmıyorum bulayım ama her kez Meryem Ana otunu söylüyo hatta bi aktar 15 gün kalımı basla suyunu içmeye dedi ama nette sancı baslayınca suya koyun diyo yani

Bu bilgi doğru mu? İlk defa duyuyorum da

Bana da doula şey dedi bir kavanoz suya her gün yasin suresi Meryem suresi oku sonra sancin baslayinca o suya koyarız otu dedi. Hastaneye de getirebiliriz ama ilk sancilari evde atlatirsak evde koyarız evde kim kalırsa doğumdan sonra çıkarır dedi

Maaş durumu nasıl oluyor acaba ?
Öğretmen arkadaşlardan bilen var mı bizde uygulanıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…