Kilosu konusunda bisey diyemem tabi ama standart araliklar bu sekilde genelde. En son kac demisti doktor kilosunabenim sezaryenimi de 38+1 de yapacak doktorum. kendi tarihim bana erken gibi gelmişti bebek küçük olur diye.3 kiloyu geçmez diye korkuyorum ama sana da böyle bi tarih verildiyse normal demek ki
Nereden aldınız canım marka model veya link atabilir misin banaKonvektör ısıtıcı aldık biz katalitik gibi sadece baktığı yeri ısıtmıyor havayı sirkule ediyor alttan soğuk hava giriyor üstten sıcak hava çıkıyor fanli da değil değişik bir sistem
Ay Perşembe benimde randevum var inşallah benimkide almıştırÇok tskr ederim canım bı hafta stres olmuştum beslenmemi iki katına çıkarmıştım anca yetmiş bebeğe heralde
Ay canım saglicakla gelsin bebeğin kolaylıkla doğumunu yap inşallah kilosu falan iyimi bebeğinin pekiBenim de bugün kontrol vardırahim ağzı kisalmasindan dolayı önümüzdeki cumartesi günü 37+0 da alacaktı doktor bebişimi ama bugün kontrolde daha da kısalmıs 21 mm'e düşmüş. Perşembe günü doğuma gidiyorum artık 36+5'de doğmuş olacak oglusum Allahin izniyle. Coook heyecanlıyım şaka gibi 2 gün kaldı
İnsss canimm tam yakalamamıs ama baya yaklaşmış dedi bunuda şükür. Geriye düşmemiş en azından buna sevindimAy Perşembe benimde randevum var inşallah benimkide almıştır
2750 GRM 36+2 de demişti canımKilosu konusunda bisey diyemem tabi ama standart araliklar bu sekilde genelde. En son kac demisti doktor kilosuna
Benim doktorum doğumu tetiklemesin diye kasılmalar azalsin diye magnezyuma devam ettiriyorAma 34. Haftadan sonra magnezyum kullandirilmiyo diye biliyorum cunku erken dogumu tetikliyprmus
Amin canım inşallahAy canım saglicakla gelsin bebeğin kolaylıkla doğumunu yap inşallah kilosu falan iyimi bebeğinin peki
Bilmiyodum canım böğürtlenin de aynı etkiye sahip olduğunu burda sanmıyorum bulayım ama her kez Meryem Ana otunu söylüyo hatta bi aktar 15 gün kalımı basla suyunu içmeye dedi ama nette sancı baslayınca suya koyun diyo yaniDoğumhaneye goturcem ben de orda koyarım suya yanıma ekipman alayım da okuyayım öncesinde tabiböğürtlen yaprağı da alabilirsin bulamazsan aynı etkiye sahipmiş
Kasılma azalsın diye veriyolarmıs magnezyum ben de bıraktım o yüzden içmiyorum doğum olsun artıkBenim doktorum doğumu tetiklemesin diye kasılmalar azalsin diye magnezyuma devam ettiriyor
Doktor zaten bi sikinti gorseydi derdi bence ya. Kilosuna hic takilmayin onemli olan dogumdan sonra kaliteli sutle emzirmek. O zaman almadigi kilolari alir zaten2750 GRM 36+2 de demişti canım
Amazondan aldık ama stok kalmamış orda Trendyol linki bu Vigo 2500 W Beyaz Dijital Elektrikli Konvektör Isıtıcı EPK4590e25B Fiyatı - Trendyol manuel ve dijital türleri var biz dijital aldık oda sıcaklığını ayarlıyoruz o sıcaklığa gelince duruyorNereden aldınız canım marka model veya link atabilir misin bana
Tamam canım çok teşekkür ederimAmazondan aldık ama stok kalmamış orda Trendyol linki bu Vigo 2500 W Beyaz Dijital Elektrikli Konvektör Isıtıcı EPK4590e25B Fiyatı - Trendyol manuel ve dijital türleri var biz dijital aldık oda sıcaklığını ayarlıyoruz o sıcaklığa gelince duruyor
Senin kaç kiloydu canimAy Perşembe benimde randevum var inşallah benimkide almıştır
Bu bilgi doğru mu? İlk defa duyuyorum daMemurun yarım gün izin süresi, doğum sonrası analık izninin bitiminden itibaren birinci doğumda iki ay, ikinci doğumda dört ay, sonraki doğumlarda ise altı aydır. benim 2. doğum canım tam güne dönmek lazım değil. o bitince süt iznimi kullacağım. oda analık izni bitimi ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay ay 1,5 saat.
Bana da doula şey dedi bir kavanoz suya her gün yasin suresi Meryem suresi oku sonra sancin baslayinca o suya koyarız otu dedi. Hastaneye de getirebiliriz ama ilk sancilari evde atlatirsak evde koyarız evde kim kalırsa doğumdan sonra çıkarır dediBilmiyodum canım böğürtlenin de aynı etkiye sahip olduğunu burda sanmıyorum bulayım ama her kez Meryem Ana otunu söylüyo hatta bi aktar 15 gün kalımı basla suyunu içmeye dedi ama nette sancı baslayınca suya koyun diyo yani
Tabiki resmi gazeteden aldimBu bilgi doğru mu? İlk defa duyuyorum da
Maaş durumu nasıl oluyor acaba ?yok ikisi bir arada kullanılmıyor. yarım zamanlı çalışma bitince dilekçe verip süt iznine devam edebiliyorsun.
4) Yarım gün izin hakkından süt iznine geçiş hali
a) Doğum sonrası analık izninin bitiminden itibaren yarım gün izin kullanmayı tercih eden memur, yarım gün izin hakkından faydalanmayı bırakıp süt izni kullanmayı talep etmesi halinde süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.
b) Doğum sonrası analık izni süresi bitiminden itibaren yarım gün izin hakkını kullanmayı talep eden ve bu haktan yararlanma süresi biten memur, süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.
657 sayılı Kanunda yazıyor canım.Bu bilgi doğru mu? İlk defa duyuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?