- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Ayniymis benimkiyle sende beslenmeni arttirsaydin canimm34 TE 2025 demişti Perşembe günü ne çıkacak bakalim
Normal doğumlar genelde gece oluyo çünkü oksitosin hormonu gece daha çok salgılanıyomus ilk sancilari mümkün olduğunca evde atlatmak güzel ama dozunda bırakmak gerekiyo tabi.Oda mantıklı ben oyun kendisine okudum canım Meryem suresini de uzun çünkü yasin den uzun ben götürcem eşim doğumdan sonra cıkaracak insallahevde koyarım suya suyundan da içerim bugun doktorum dedi 8 cm acılmayla haber vermiş doktor gelene kadar kadın dogurmus cok da evde bekleme diye
Fatma Ana eli de derler canım onu duymuşsundur.Meryem ana otu şu meşhur suya konulan tammaamm şimdi anladım. Onun başka bir adı daha vardı ben onla biliyordum da. Gerçi şimdi diğer adını da unuttum
Ahahha o düşünceler ara ara bana da geliyor, sonra diyorum ki sancılar gelip o yola girince mecbur dayanacaksın katre, düşünme şimdi oraları diyorum
Ay maaşallahdarısı başıma yarın sabah da ben görmeye gidicem
bende de bel agrisi degilde , bebek boyle kafasiyla rahim agzina dogru ittiriyor gibi , yumusak bir dokuya baski var gbi hissediyorumRegl ağrısı gibi ağrılar ve bel ağrıları başladıartık belimi tuta tuta gibi yürüyorum. Cumartesi ağladım pantolonlar olmuyor diye 46 beden beli lastikli pantolon aldım
Aynı durumdayız canımDoğumdan sonra sadece 2 ayını ödüyor doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ücretli izin var. Eğer 37 ye kadar çalışırsan 5 hafta da sonraya ekleniyor toplam 13 hafta ama ben mesela zorunlu olarak 32.haftada izne çıktım sadece 8 haftam var doğumdan sonrasonra ya ücretsiz izin ya da rapor vs ise idare etmemiz lazım
Öyle de oluyor bir damla bile olsa idrar insanı durdurmuyorbende de bel agrisi degilde , bebek boyle kafasiyla rahim agzina dogru ittiriyor gibi , yumusak bir dokuya baski var gbi hissediyorum
ayy yemin ediyorum depend kulodu kullanmaya baslicam bu gidisleÖyle de oluyor bir damla bile olsa idrar insanı durdurmuyor
Hhaaa aynen sanki çok sıkışmışım gibi ama wc ye gidiyorum çok azayy yemin ediyorum depend kulodu kullanmaya baslicam bu gidisle
Benim normalde de doğum 1 kasım sezaryen çarşamba ilerlemeler aynı olursa perşembe direk sezaryene alacakBenimde şuanlım sımı takip dedi. Haftada bir gidicem ama sezeryan falan demedi. Suyu, ona giden damarları, kan akışı falan normalmiş. Aranın açılmaması gerekiyor sadece sıkı takip edicez dedi. Haftaya salı çağırdı bir de perinatoğa gösterelim içimiz rahat etsin dedi. Gidince bana tekrar yazarsan memnun olurum canım.
Günde kaç kez iç çamaşırı değiştiriyorum sayamadım ben artıkayy yemin ediyorum depend kulodu kullanmaya baslicam bu gidisle
İyi akşamlar tek tek okuyorum mesajlarınızı yaaa
Ben gece gündüz terlemeler yüzünden grip oldum kaç gündür ıhlamur zencefil süt VS içiyorum terleyince üstümü değiştiriyorum ama sırtım ısınmıyorağlamak istiyorum artık dolapta kıyafet kalmadı üst değiştirmekten ateş ölçüyoz 36.5
Normal doğum olsun dedik doktorla ama Yaklaştıkça korku saldı yarın da kontrol var yine çatı yapar mı ki?
Şimdi de omuz takılmasını kafaya taktım ya olursa VS diye Allah korusun
Hormonlardanmış sanırım Bi de gizli şeker çıktı ondan da olabilir...Yaklaştıkça aynı korkular sarıyor beni de. Normal veya sezeryan diye takıntım yoktu hiç, ama yaklaştıkça normalin şöyle sıkıntıları var, sezeryanın böyle… derken kendi kendime kuruyorum.
Çok geçmiş olsun bu arada sana, kan değerlerinle alakalı mı o terlemeler?
Bi beslenmede 60 ml içiyormuş canım bugün söyledi doktorCanim suan bir öğünde kac ml süt içiyor?
benim ki bugun totoyu sola yaslamisti ultroson daHhaaa aynen sanki çok sıkışmışım gibi ama wc ye gidiyorum çok azBirde benim bebiş sürekli sağ göğsümün altında top gibi. Başka yöne gitmiyor
evet ya, oda ayri bir sorun . zaten zar zor giyiniyorum simdiGünde kaç kez iç çamaşırı değiştiriyorum sayamadım ben artık
Sana dediklerinin aynısını bugün bana da dedi:))) ama serum vermedi bana 2 hafta daha dayansın inşallah dediKizlar sabah kontrolum vardi Nst.de biraz sanci cikinca serum verdi doktor sonra tekrar nst cekti bu kez cikmadi sukur ama korktum yaa. 2800 gr olmuş maşallah cok iyi dedi tombik mi olcak acaba kuzum :))) Alt muayene yapti sanci cikinca acilma yok dedi ama hala baş asagi degil kerata. Suyu cok iyi belki döner bakalim bekliycez dedi. Donmezse 38. Haftan bitince sezeryan olman gerekir dedi. Ay ilki normaldi ama hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?