2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Normal doğumlar genelde gece oluyo çünkü oksitosin hormonu gece daha çok salgılanıyomus ilk sancilari mümkün olduğunca evde atlatmak güzel ama dozunda bırakmak gerekiyo tabi.

Fatma Ana eli de derler canım onu duymuşsundur.

Regl ağrısı gibi ağrılar ve bel ağrıları başladı artık belimi tuta tuta gibi yürüyorum. Cumartesi ağladım pantolonlar olmuyor diye 46 beden beli lastikli pantolon aldım

Kızlar bir de şöyle bir bilgi vereyim doğumla ilgili. Doğumdan önceki bir iki gün normalde olduğunuzdan daha fazla bir enerji gelir hani evi indirip tekrar yerleştirecekmişsiniz gibi hissedersiniz. O enerji doğumda size lazım olan enerji açıkçası ve boşuna kullanmayın. Mesela ben oğlumu Ramazan ayında doğurmuştum ve o günün öncesi gayet enerjiktim hatta sahura kadar oturup misafir ağırlamıştım ve sahurdan sonra da uyuyamamıştım. Sabah 7 de suyum gelmişti zaten. Eğer ekstra bir enerji varsa doğum yaklaşmıştır demektir kısacası

Regl ağrısı gibi ağrılar ve bel ağrıları başladı artık belimi tuta tuta gibi yürüyorum. Cumartesi ağladım pantolonlar olmuyor diye 46 beden beli lastikli pantolon aldım
bende de bel agrisi degilde , bebek boyle kafasiyla rahim agzina dogru ittiriyor gibi , yumusak bir dokuya baski var gbi hissediyorum

Aynı durumdayız canım

İyi akşamlar tek tek okuyorum mesajlarınızı yaaa
Ben gece gündüz terlemeler yüzünden grip oldum kaç gündür ıhlamur zencefil süt VS içiyorum terleyince üstümü değiştiriyorum ama sırtım ısınmıyor ağlamak istiyorum artık dolapta kıyafet kalmadı üst değiştirmekten ateş ölçüyoz 36.5

Normal doğum olsun dedik doktorla ama Yaklaştıkça korku saldı yarın da kontrol var yine çatı yapar mı ki?
Şimdi de omuz takılmasını kafaya taktım ya olursa VS diye Allah korusun

bende de bel agrisi degilde , bebek boyle kafasiyla rahim agzina dogru ittiriyor gibi , yumusak bir dokuya baski var gbi hissediyorum
Öyle de oluyor bir damla bile olsa idrar insanı durdurmuyor

Benim normalde de doğum 1 kasım sezaryen çarşamba ilerlemeler aynı olursa perşembe direk sezaryene alacak
Maalesef Trabzon’da perinatolog yok
Tamm canım yazarım inşallah kötü bir durumla karşı karşıya kalmazsam

Yaklaştıkça aynı korkular sarıyor beni de. Normal veya sezeryan diye takıntım yoktu hiç, ama yaklaştıkça normalin şöyle sıkıntıları var, sezeryanın böyle… derken kendi kendime kuruyorum.

Çok geçmiş olsun bu arada sana, kan değerlerinle alakalı mı o terlemeler?

Hormonlardanmış sanırım Bi de gizli şeker çıktı ondan da olabilir...
Aynı durumdayım 3 hafta içinde herşey belli olacak bitecek dayan diyorum kendi kendime ama işte şu an belirsiz gibi ya
Başka doktora da mı gitsem dedim az önce normal e uygun muyum diye

Hhaaa aynen sanki çok sıkışmışım gibi ama wc ye gidiyorum çok azBirde benim bebiş sürekli sağ göğsümün altında top gibi. Başka yöne gitmiyor
benim ki bugun totoyu sola yaslamisti ultroson da
Günde kaç kez iç çamaşırı değiştiriyorum sayamadım ben artık
evet ya, oda ayri bir sorun . zaten zar zor giyiniyorum simdi

Sana dediklerinin aynısını bugün bana da dedi:))) ama serum vermedi bana 2 hafta daha dayansın inşallah dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…